Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Myönteistä Ilveksestä

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana arska89, 24.09.2010 klo 23.32.

 1. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Olen huomannut, että joillakin muilla joukkueilla on omat positiivisuusketjunsa, ja ajattelin perustaa uuden vastaavanlaisen ketjun vastapainoksi vitutus-ketjulle, ja toiseksi: Ipan tämänhetkisistä otteista päätellen tunnelin päässä voisi näkyä valoa, mikäli hyvät otteet jatkuvat. Pitäähän sitä nyt löytää hyviäkin puolia muutenkin, niin kaikki eivät näytä sitten niin kamalilta. Uskon, että myös tällaiselle löytyy tilausta, eihän Ilves meinaan niin surkea ole.
  ;D
   
 2. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Positiivista tällä hetkellä on kokonaisuutena joukkueen otteet. Eritoten peli-ilme ja taistelutahto ovat hyvää luokkaa. Tämä ilmenee joukkueen hyvänä liikkeenä ja varsinkin hyökkäyksiinlähdöt ovat parempia kuin vuosiin. Puolustuspeli on myös parantunut sitten Tappara pelin. HPK peliä en nähnyt, mutta paikallispelin kaltaiset merkkausvirheet ovat vähentyneet roimasti ja oman puolustus alueen keskusta on tukittu tiiviisti puolustamalla enemmän paikkaa. Vastustajan viime maaleista 2/3 on tosin kuitenkin tehty tyhjiin takatolpalta.

  Itse pidän kuitenkin edelleen jalat tukevasti maassa. Odotan joukkueelta viimeisen sijan välttämistä sekä salaa toivon sääliplayoffpaikkaa.
   
 3. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Tää joukkue on hiton asiallisen. Jotenkin tosi...miten sen nyt sanoisin...äijä. Tuntemattomia persoonia. Tervettä nöyryyttä ja tulevaisuuden nimiä.

  Mikäli tämä joukkue voittaa tasaisesti, on tässä hienoin remmi vuosikausiin. Nimetön ja taisteleva. Perkeleen siistiä!

  ILVES!
   
 4. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Joukkue on Ilves!

  Kokemattomuudesta tullaan vielä kauden aikana maksamaan kovia oppirahoja, aivan varmasti, mutta joukkue on ja pelaa kuten Ilves. Ja se on hienoa! Tappioidenkin hetkellä. Oikeasti!

  tämä ei tarkoita, etteikö multakin kritiikkiä tule pitkin kautta, mutta nyt on peruslähtökohdat kohallaan..
   
 5. Bronco Jäsen

  Ilveksen joukkueesta peräti 17 pelaajaa on saalistanut jo kauden avauspisteensä SM-liigassa. Kuuden ottelun aikana!

  Michael Keränen (1+2), Kai Kantola (2+0), Tommi Välimaa (1+1), Matias Sointu (1+0) ja Niko Peltola (0+1) ovat näistä pelaajista tehneet myös liigauransa ensimmäiset pisteet Ilveksessä. Bäckström ja Lee jätetty pois laskuista.

  EDIT: Teemu Kesästä tuli juuri kahdeksastoista pistetilinsä avannut Ilves.
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2010 klo 21.47
 6. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Muistan, kun Tommi Välimaa pelasi Mestistä Kooveessa muutama vuosi sitten. Hyvin hän on nostanut tasoaan (heti ekassa pelissä maali HIFK:ta vastaan).

  Hyvä puoli, kun on paljon nuoria pelaajia, on se, että he edistyvät todennäköisesti vielä paljon, kun tulee pelattua paljon pääsarjatason pelejä. Oletan siis, että jossain vaiheessa rupeaa näkymään hyvää tulosta, joten en pidä tilannetta ihan toivottomana (kunhan vain loukkaantuneet vielä toipuisivat).
   
 7. Ghost Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
  Nyttemminhän Jyrki Jokipakka on liittynyt 19:ntenä miehenä pisteitä tehneeseen kaartiin. Muutenkin JJ Pakka on pelannut kerrassaan kelvollisesti takalinjoilla ja kruununa toki tänään viileä viimeistely Wildia vastaan.

  Kun vielä Markus Västilä on avannut A-nuorissa päälle piste per peli tahdilla, voidaan todeta, että Bruunille, Bäckströmille ja Tukiolle lyödään tällä hetkellä kovaa haastetta mitä tulee ensi kauden jatkosopimukseen.
   
 8. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Ilveksen ilme on tainnut parantua Minnesota-pelistä, kun KalPalle hävisi vasta rankkareissa.

  Sellaista myönteistä tuli mieleeni, että vaikka Ilveksen taival ei ole ollut vuosiin häikäisevää, niin silti yleisöä on paljon, jos verrataan vaikka TamUn tilanteeseen.

  Ja sekin on tietenkin hienoa kuulla, että Ilves haluaa päästä eteenpäin koko ajan eikä vain ja ainoastaan vältellä karsintoja (tämä jälkimmäinen tavoite on kuitenkin luonnollisesti tärkeä). Ainakin kokoonpano kertoo jotain, esim. ei ole mistään Itävallasta hankittuja, epävarmoja tapauksia, joitakin "vahvistuksia". Okei, seuralla ei liene rahaa enään samaan malliin, mutta silti. No, nyt on ainakin omia pelaajia, ja kun kentällä on todellakin paljon nuoria, niin voi olettaa, että eteenpäin on Ipa menossa; yleensä kun nuoret oppivat vielä ja menevät eteenpäin kausien ollessa riittävän ehjiä.

  Vielä edelliseen kappaleeseen liittyen: minulle oli kerrottu, että Ilveksen tavoitteena on edistyä muutamassa vuodessa menestyväksi mitalijoukkueeksi varsinkin oman junnutyön ja omien junnujen kautta. Pitääkö paikkansa?
   
 9. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Real Madrid
  Lainaus:
  Mielestäni Teemu Kesä, Kantola (NCAA - USA) ja Mark Lee (Tanska) menevät vain ja ainoastaan tähän kategoriaan.

  Jotain positiivista kai pitäisi kaivaa kun tässä ketjussa ollaan. Positiivista on se, että lähes joka pelissä Ilves on luistellut paremmin kuin vastustajansa ja näin ollen saanut aikaiseksi enemmän laukauksia kuin vastustaja. SM-Liigassa pärjää jo kovalla liikkeellä eikä kaikkien tarvitse olla +90 kiloisia.
   
 10. Bronco Jäsen

  SM-liiga.fi kertoo, että Ilveksen päätöserän maalijuhla HPK:ta vastaan oli - ja on - ennätyksellinen.
   
 11. juri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tämä on ylivoimaisesti kaikilla mittareilla mitattuna joukkue joka pitäisi olla täysi heittopussi ja suupala jokaiselle vastustajalle. Vahvistuksista ei voida missään nimessä puhua ja elämänlanka joukkueella on lyhyt ja hiuksen ohut. Joukkue on nuorin, junioripitoisin ja nimettömin ikänä!! Kipinä suuntaan tai toiseen voi siirtää joukkeen pitkään lentoon ja pahimassa tapauksessa 15 ottelun tappioputkeen.
  Jos tämä paletti saadaan pidettyä kasassa kolme vuotta voidaan varmuudella puhua mitalleista. Vuoden perspektiivissä näkisin "omat junnut" kotii kampanjan (Ilmiöt & kumpp. kotiin), kuten 80-luvulla yritettiin (Tämä niille jotka muistavat kun Mäkelää haettiin kotiin Turusta....)
   
 12. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Lainaus:
  Tässä lienee kyseessä se vanha juttu, jossa Raimo Summanen,Risto Jalo,Ville Siren ja Mikko Mäkelä sopivat paluusta Ilvekseen. Mäkelän kohdalla loppuivat rahat, mutta seurassa asiat lyötiin Mäkelän piikkiin.

  Hakametsän hallissa Mäkelä otettiin vastaan buuaksin ja vihellyksin. Jos uskallusta olisi ollut tarpeeksi olisin kantanut kotona lakanaan tekemäni "PETTURI" kyltin mukaani.

  Myöhemmin asiaa on selvitetty ja esimerkiksi "Veijareita ja virtuooseja" kirjasta voi lukea tarkemmin.

  (muistinvaraisessa kirjoituksessa suuri mahdollisuus muistivirheille)
   
 13. Fordél Jäsen

  On tää vaan ihmeellinen joukkue ja ei tätä voi kuin fanittaa! Peli-ilme on aivan loistava kun kaverit taistelee illasta toiseen hienosti ja pelaavat vielä varsin hyvännäköistä kiekollista peliä. Ehdottomasti kaikki tuki tälle joukkueelle!
   
 14. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Huh, hiljaiseksi vetää etäkannattajankin nuoren Ilveksen meno tällä hetkellä, nyt on ollut paremmat fiilikset Ilveksestä kuin moneen vuoteen. Tällä kaudella voisi vakavasti jopa harkita, että kävisi tsekkaamassa pari Ipan peliä paikan päältä.
   
 15. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Nyt ollaan aallonharjalla.

  On turhaa miettiä, että missä oltaisiin jos 1987 ikäluokka oltaisiin ajettu vastaavasti sisään. Nyt voidaan miettiä, että missä ollaan kun tämä Joukkue ajetaan sisään ja siihen koitetaan haalia paluumuuttajina ne, jotaka tuovat lisäarvoa tähän Joukkueeseen.

  Peli-ilo ja nauttiminen. Siinä on avainsanat tälle Joukkueelle.
   
 16. Ragulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Hienosti jätkät vetää

  Tuohon 1987-1988-ikäluokkiin sen verran: Oli hienoa katsoa myös Tappara-Lukko-pelin maalintekijäluetteloa aina siihen saakka kun Broclehurst pilasi sarjan: Lindgren, Lindgren, Kangasniemi, Palola. Ja Ropolle kolmas maali HPK:n nutussa.
   
 17. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Se on tosiaan siinäkin mielessä turhaa mietintää, että merkittävästi paremmastakin sisäänajosta huolimatta näitä kaikkia tuskin olisi voitu pitää joukkueessa. Toisaalta Lindgren voinee antaa jonkinlaisen single malt-pullon Pirille siitä hyvästä, että tämä nosti hänet 18-vuotiaana ykkössentteriksi ohi hyvin pelanneen Guerrieron, vaikka valmentajan itsensä kannalta olisi ollut riskittömämpää jatkaa kokeneemman kaverin kanssa.
   
 18. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  No pakkohan se on tänne tulla sanomaan (vaikken nyt aivan vilpitön olekaan kun T:reella tuli opiskeluaikana käytyä Hakametsässä Ipaa kannustamassa varsinkin paikallismatseissa): Ilves on aloittanut kauden hyvin, odotuksiin nähden jopa helvetin hyvin.

  Mutta kausi on pitkä.
   
 19. Loktev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tekisi mieli sanoa kaikille jotka ennen kauden alkua . . . mutta enpäs sanokaan . . . vielä!
   
 20. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Parempi ettet sano. Kautta pelattu huikeat 11 ottelua. Vielä ei ole aika mitäminäsanoin-keskustelulle. Voi pian kolahtaa tuplana takaisin.
   
 21. MaZa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viipurin Reipas
  Mutta jo nyt on onneksi selvää, että tämä kausi tullaan muistamaan muustakin kuin palstalla (mahdollisesti) tapahtuvasta negatiivisuus ja positiivisuusketjujen "mitä minä sanoin" taistelusta.
   
 22. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins, Newcastle United
  Eikä tämä ole muutenkaan oikea paikka "mitäminäsanoin"-keskustelulle, koska käsittääkseni Ilves-fanien keskuudessa on ihan hyvä luotto porukkaan ollut. Toki realiteetit ymmärtäen, mutta silti.

  Tuota mantraa voi sitten hokea muualla. Täällä vaan nautitaan siitä mitä saadaan niin kauan kuin voidaan. Seitsemäs sija tässä vaiheessa kautta on kyllä loistava palkinto erinomaisista valinnoista. Keep up the good work!
   
 23. Artsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Käsityksesi on ainakin palstakirjoittajien osalta melko väärä. Kyllä suuri osa Ilveksen foorumille kirjoittavista mollasi joukkueen ja sen rakentamisen täysin ennen kauden alkua ja pitivät karsintojen välttämistä tämän kauden parhaana mahdollisena saavutuksena.

  Mutta itse asiaan. Tämän kauden Ilveksessä on monellakin rintamalla havaittavissa myönteisiä asioita. Melko luotettavien tietojen mukaan omistuspohjaan on tulossa muutoksia ja hallituksessa niitä on jo saatukin. Suunta on oikea, vaikka monen mielestä liian verkkainen. Vuoden vaihteessa olemme tälläkin sektorilla varmaan viisaampia.

  Joukkueen kokoamisessa on pienet määrärahat huomioon ottaen onnistuttu hienosti. Joukkueesta ei tunnu löytyvän vapaamatkustajia, vaan kaikki tekevät töitä joukkueen eteen.Nimettömät hankinnat ovat kaikki ylittäneet odotukset.

  Erityisen iloinen olen siitä, että meidän omat nuoret pelaajat ovat vastanneet haasteeseen hienosti. Välillä viime vuosina on tuntunut, että omissa hyvissä nuorissa on liikaa pullamössösukupolvea, jotka eivä kykene taistelemaan siitä pelipaikastaan. Nyt moni nuori on kuitenkin kasvattanut kovalla työllä ja oikealla asenteella peliaikaansa ja rooliansa koko ajan. Suuri kiitos tästä toki kuuluu valmennukselle, joka on rohkaissut pelaajia tekemään luovia ratkaisuja, vaikka välillä niissä kävisi huonostikkin.

  Kausi on kuitenkin vasta aluillaan ja kymmenen joukkoonkin pääsemisen eteen on tehtävä paljon töitä. Minä kuitenkin uskon, että se työnteon henki mikä nyt on, myös jatkuu.
   
 24. Tervalammen Tynamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Edmonton
  HPK-ottelun kerrassaan huikea kolmas erä. Se oli tämän kauden Ilvestä parhaimillaan. Itse kaukokannattajana suuntasin parinsadan kilometrin pästä Hakametsään ja Ilves ei pettänyt.

  Ketju Sointu-Myttynen-Rask on tämän kauden parasta A-ryhmää.
   
 25. arska89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, Tappara, Koovee, TamU
  Tosta Kärppä-ottelustakin pitää sanoa, että paperilla huonompi joukke (Ilves) olisi voinut hyvinkin voittaa koko ottelun. Kärppien ratkaisija oli yllättäen tällä kertaa nelosketjun kaveri avainpelaajien sijaan. Ajattelin tällä sanoa, että oli pienestä kiinni toi häviö. Tähtisikermäjoukkue on tällaisella Ilveksellä kyllä aina voitettavissa. :D

  Ja eikun eteenpäin vaan, Ilves!!!