Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Myönteistä Ilveksestä

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana arska89, 24.09.2010 klo 23.32.

 1. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Se tässä vähän harmittaa, ettei Kuopioon päässyt lätkää katsomaan..siis Ilves lätkää. Olisi ollut taas aivan toisenlainen sarja..vastassa joukkue, joka nimenomaan perustaa joukkueena tekemiseen, ei niinkään yksilötason riittävyyteen.
  Onnea teille välieriin ja tuleviin finaaleihin ! Olisi hienoa nähdä kokonaan uusi mestari.
   
 2. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Parin päivän sulattelun jälkeen harmitus on laskenut melko hyvin ja jäljellä on lähinnä ylpeys Ilveksen joukkueesta. Näin tässä sitten lopulta ehkä pitikin käydä, joukkue alkoi olla kahden kuukauden rutistuksen jäljiltä jo sen verran puhki, että olisi voinut hyvin liikkuvalta KalPalta tulla rumasti turpaan. Tapparan voittaminen olisi ollut se tämän vuoden mestaruus, mutta siitä valitettavasti jäätiin pienimmällä mahdollisella marginaalilla. Maalin päässä välieristä oli kuitenkin uskomaton suoritus. Tulevaisuudessa niitä mahdollisuuksia tulee kuitenkin lisää ja silloin Ilves on valmiina!
   
 3. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Eniten harmittaa tuo neljäs ottelu, jossa Tappara oli täysi vastaantulija siihen asti, kunnes omalla ylivoimalla sorruttiin lapselliseen virheeseen ja päästettiin boksista tuleva mies läpi. Tuossa näkyi ikävällä tavalla tuo kokemattomuus, kun oma innostus meni liiallisuuksiin ja perusasioiden hoitaminen unohtui täydellisesti. Hienoa oli kuitenkin, että tuonkin pelin jälkeen rivit pystyttiin vielä kasaamaan, kunnes sitten kuorma kasvoi liian kovaksi ja sarja menetettiin. Olisi ollut hienoa nähdä Tappara paineistettuna 3-1 -tilanteessa, olisiko mahtanut enää kyetä nousemaan siitä?
   
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Joku aika sitten oli toive Stadin suunnalta KOM IGEN ILVES! Toive täyttyi, onnea upeasta noususta loppukaudesta. Teillä on upea jengi kasassa. Tsemiä ens kaudelle.
   
 5. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 6. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Ilves otti kolme voittoa tuosta Tapparasta ja oli maalin päässä lähettää sen kesälomalle. Karri Kiven projektin ensimmäisellä kaudella, nuorella joukkueella. Ensi kaudella TOP6-sijoitus oltava tavoitteena kun nuoret pelaajat ovat kautta kokeneempia ja seuran itseluottamus muutenkin kaikilla sektoreilla nousussa. Tampere tulee jyräämään.
   
 7. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Huomasin tuossa kun naapurit tuskailevat tuon oman historiansa kanssa niin upeeta kun olemme original ja menestyksekkäin jääkiekkoseura Suomessa. Olemme sinut historiamme kanssa ja ylpeänä katsomme original viirisarjaamme Hakametsän katossa. Tuota viirisarjaa pitääkin ruveta nyt uudistaan, mutta sekin pitää tarkastaa onko meidän pään putkessa vielä Hakametsässä tilaa vai siirtyykö uudistus uuteen halliin missä pidemmät kattokepit?
   
 8. Zamboni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kai tämäkin myönteisiin asioihin menee, kun suurimman toimiston murheenkryynin, eli myyntihenkilöstön remontti on alkanut konkretisoitua. Palanen kerrallaan se siitä korjaantuu. Toivottavasti nekin kaverit, jotka officella jatkavat, saavat uutta intoa painaa täysillä tämä tärkeä jakso ennen kesälomia.
  Jussi Kankaanpää Ilveksen myyntipäälliköksi  | Uutiset | Ilves
   
 9. puuntakaa Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä ukosta mitään, mutta pärstäkertoimeltaan näyttää juuri autonasentalinjalta valmistuneelta pikkunilkiltä. Itse heittäisin pihalle, ennen kuin ehtisi avata suunsa, mutta toivottavasti kaikki eivät ajattele samoin.
   
 10. Mustanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Valkeakosken Haka
  SJK on ainakin menestynyt kohtuullisesti ja jos "pikkunilkki" pärjää niin näyttäköön vaikka teuvo lömannilta, jos kauppa käy. Kieltämättä hiukan olisi vaarassa lentää pihalle, jos ei saa asiaansa esille ensimmäisessä lauseessa.
  Eiköhän mies ole kuitenkin valittu tehtäväänsä ja jonkinlaista cv:tä varmaan löytyy. Menestystä ukolle.

  Edit: menetys muutettu menestykseksi. Vaikka SJK onkin sittemmin saamani tiedon mukaan tehnyt melkoisen piikin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2017 klo 20.03
 11. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Oston ja myynnin esteitä on raivattu isolla kädellä, joten tuloksia on tultava. Ilves ei silti myy myymättä, joten kauppojen aktiivinen odottelu toimistolla ei ole vastaus.
   
 12. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Urheilullisesti kyllä, mutta taloudellisesti ei.

  Vuonna 2013 SJK teki tappiota 468 000 euroa
  Vuonna 2014 se teki koko Veikkausliigan suurimmat tappiot (Lähde: RoPS:lle ja SJK:lle isot tappiot - HJK kirjautti jättivoitot / Veikkausliiga / Etusivu / Suomalaisesta jalkapallosta - Kymppipaikka )
  Vuonna 2015 SJK:lla meni urheilullisesti kaikki nappiin, peli kulki, kaupungissa oli hurmos ja kausi päättyi mestaruuteen, mutta silti voittoa tuli vain 40 000 euroa. Kun yli puolet Veikkausliigajoukkueista teki voitollisen tuloksen, oli tuo tulos todella heikko mestarijoukkueen tulokseksi.
  Vuonna 2016 Tappiota taas yli 300 000 euroa.
  Neljässä vuodessa SJK on tehnyt yli miljoona euroa tappiota.

  Täytyy kuitenkin muistaa, että Kankaanpäätä miinusluvuista ei voi syyttää. Hän oli SJK:n myynnissä vain vuoden. Täksi kaudeksi joukkue nosti budjettiaan muistaakseni 700 000 eurolla, mutta siitä huolimatt kaudesta tuli vaikea ja kausi esim alkoi tappioputkella. Vaikeasta kaudesta ja rajusti kasvaneesta budjetista huolimatta tappio pysyi maltillisempana kuin aiempina tappiovuosina, eli jotain myyntipuolella on varmaan tehty oikein.
   
 13. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Niin kauan kun täysin järjettömiä tappioita ja ihan ihme lukuja ilman selityksiä ei enää koskaan nähdä, olen tyytyväinen. Toki voitolle pitäisi kääntää meno pysyvästi, jos edes voi haaveilla tulevaisuuden menestyvän Ilveksen paluusta, mutta näin alkuun nyt tuo.
   
 14. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Samaa mieltä, kunhan nyt näkyy avoin Ilves ja nuo järjettömät tappiot ovat historiaa niin hyvä. Toki tämän kauden luvut vielä tulevat ja ne voi olla aika mielenkiintoisia nähtyjen tapahtumien jälkeen.

  Sen verran on luottoa Jaloon, että tämä uusi myynti-ihminen osaa hommansa. Ja kaikkein tärkeintä, että toimiston puolella nähdään liikehdintää ja vanhoista toimijoista päästään eroon.
   
 15. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Minulle myönteisintä on se, että yhtään ulkomaalaista alasarjahakua ei ole nähty, eikä toivottavasti nähdäkään. Omavaraista runkoa on täydennetty sen pelipaikan ja roolin kavereilla, joihin ei omasta takaa löydy vastaavantasoista pelimiestä. Haapanen ja Ikonen on sidottu pitkillä sopimuksilla.

  Joukkueenrakennuksessa on oikea suunta, vaikka takamatkalta lähdettiinkin. Ensi kaudella pitää hoitaa jatkosopimukset syksyllä kuntoon niiden nuorten kanssa, joille työnteko maistuu ja kehitys etenee.
   
 16. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
 17. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Hienot muutokset kahden ensimmäisen osalta, kolmannesta en tiedä mitään joten en kommentoi. Mutta hyviä miehiä tullut taloon, nyt myynti kuntoon!
   
 18. Mary Mackey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja poistuneiden joukossa on myös Järvensalo, joka hoiti Sponsvisionin kautta tiettyjä asiakkuuksia. Itse näkisin muutokset:

  Honkalehto->Jalo
  Järvensalo->Hirsimäki
  Autero+Heinonen->Kankaanpää
   
 19. Ist0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ripan kiska, Jets, Leki
  Lainaus:
  Nykyinen myynti- ja markkinointijohtaja ei ollut myyjä edellisellä kerralla Ilveksessä eikä siinä välissä Ässissä. Miksi hän olisi sitä nyt?
   
 20. Mustanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Valkeakosken Haka
  Hiukan ollut focus tuolla viheriöllä, mutta kun tuntuu talvi jatkuvan (ensiyönä lunta?) niin palasin tänne lätkäfoorumille.
  Ilves pelipaita näyttää pirun hyvälle pikkulikan huoneessa. Hiukan jo kaipaan yhteisiä hallireissuja. Syksymmällä sitten.
   
 21. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Tosi hienosti ihmiset lähteneet mukaan joukkorahoitukseen. Ja mikä parasta, on tämän kamppiksen ohessa muukin myynti (kausarit, fanikamat) saanut pikku piristyksen.
   
 22. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Mitään tietoa onko mitenkä noita kausareita mennyt vrt viime kausi?
   
 23. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Lainaus:
  Minulla ei ole mitään tietoa tästä asiasta. Uskon ja toivon tietysti, että kausikorttikauppa käy hyvin.
   
 24. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei varmasti Herra Jaloa haittaa jos hänen osakkeenomistajille lähettämää kirjettä hieman lainaan "Kasvanutta kiinnostusta meitä kohtaan osoittaa myös mukavasti käynyt kausikorttikauppa" .

  Eli ei tietenkään ole mitään lukuja tarjota, mutta niinkuin voidaan jo ihan puhtaalla maalaisjärjelläkin todeta että viime kaudesta luvut tulevat varmasti olemaan huomattavasti paremmat.
   
 25. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Helvetin hyvä kuulla ja kyllähän itsellä on kova luotto nykyjohtoon*

  * Tuntui hyvältä sanoa tuo ja jopa hieman oudolta.