Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Myönteistä Ilveksestä

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana arska89, 24.09.2010 klo 23.32.

 1. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Vittu te ootte hieno jengi. Tsemppiä Ipalle jatkoonkin!
   
 2. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kyllä vituttaa, kun Kiven sijaan palkattiin Suikkanen. Onnea Ipalle jatkopaikasta, ja tsemiä Tapparan kaatoon!
   
 3. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  On kyl kiva lukee näitä.
  Aivan vitun hyvä fiilis just nyt.
   
 4. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Olin tänäpe Pollarin Kalevin kanssa kattomassa matsia pubissa. Oli hienoa nähdä se positiivisuus miehessä ja ILVES!-huudot, jotka ovat tulleet repertuaariin. Kiitos Kale kaikesta mielenkiintoisesta, mitä ollaan jääkiakon saralla tässä keskusteltu.

  -Timo
   
 5. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Sitä kaikkea samaa teillekkin, finaaleissa kohdataan !
   
 6. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Tää on Uusi Vitun Ilves!!! Ihan käsittämätöntä, olis radion varassa loppupelissä ja meinasin ajaa ojaan kun maali tuli!

  Tää on ihan Tuhkimotarina, ihan sama mitä Tappara -sarjassa käy. Ilves perhe on joukkueen takana ja tää joukkue tajuaa että me voidaan pärjätä. Ensi kaudella tullaan joka tapauksessa kovaa. Ja sitä ennen otetaan Tapparalla yksi voitto kerrallaan, katotaan mihin se riittää!

  Onnea Ilves-toverit!
   
 7. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kivellä on joku ihme taika kun se vetää joukkuetta. Nytkin täysin puskista, tosin teillähän meni iso osa kaudesta loukkaantumisiin. Mutta nyt hyvä buusti päällä, Jengissä paljon ratkaisijoita, kaadatte Tapparan ja taivas auki, toivotan menestystä.
  P.S. ensi kaudella ette pärjää meille;)
   
 8. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Voidaankin miettiä että kuinka pitkälle Kivi olisi mennyt Kärppien materiaalilla. No, sen verran lohdutan ettei se tainnut Junnolla olla Suikkanen / Kivi valinta vaan Karri taisi haluta mieluummin Tampereelle Ilvestä valmentamaan.
   
 9. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kiven palkkapyyntö oli ainakin runsaasti suurempi, mitä Suikkasella. Tarkan markan miehenä Junno päätti säästää, mutta väärässä paikassa.
   
 10. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tuohan on valmentajalle kätevä keino sanoa käytännössä ei ilman, että suoraan sitä sanoisi. Ilves tuskin maksaa Kivelle sitä, mitä Kärpät Suikkaselle.
   
 11. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Juuri näin. Kivi hinnoitteli itsensä ulos, käytännössä tarkoituksella. Jälkiviisaana olisi kannattanut maksaa.. :)
   
 12. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Kivipä halusi Ilvekseen, on halunnut jo pitkään. Hänellä on myös tarkka tieto siitä, että tulevaisuudessa Ilves on aivan jotain muuta, mihin on totuttu.
  Jos Kivi olisi tuolla vain töissä, niin Ilveksen kausi olisi päättynyt jo runkosarjaan.
   
 13. Ribals Jäsen

  Symppis joukkue ja Kivi, ei tässä jaksa enää edes harmitella. Onnea teille Tapparan kaatoon ja katsellaan sitten ensivuonna lisää, erittäin hieno minisarja oli kokonaisuudessaan. Onnittelut! Ilvesfaneille varsinkin, tulevaisuus on valoisa.
   
 14. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  En tuota väitettä pysty kumoamaan. Kärpät oli mukana Kiven tavoittelussa, mutta Kivi hinnoitteli itsensä ulos. Myöhemmin tuli sitten tieto Ilveksen pestistä. Halusi siis sinne.

  En oikein ymmärrä tuota "Jos Kivi olisi tuolla vain töissä". Miksi ihmeessä olisi? Olemuksesta huokuu ja huokui myös Ässissä, että on täysillä jutussa mukana.
   
 15. Ziggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Joo, totta tämä. Kyllä myös itse hylkäisin hyväpalkkaisen työpaikan jos tietäisin saavani unelmien työn Tampereelta ja se toinen olisi jostain Oulusta. Sama noilla jotka lähtee johonkin Siperian persläpiin, ei nekään siellä rakkaudesta jääkiekkoon ole vaan silkan rahan takia.
   
 16. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tämä Siperia vertaus hieman ontuu, koska onhan Kivellä siteitä myös Kärppiin pelaajauraltaan. Mutta varmasti Ilves on tässä vertailussa korkeammalla.

  Tottahan se on, että Oulussa työskentely on raskaampaa kuin muualla ottaen huomioon matkustaminen, hotelliyöt jne.
   
 17. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Tarkoita vs. Suikkanen esim.
  Suikkanen nousi nälkäisenä valmentajana tietoisuuteen Hokissa ja sittemmin eliittiin Tepsissä. Siihen kuitenkin jotenkin nälkä hiipui, enkä ole aistinut hänessä enää samanlaista paloa, mitä joskus oli. Hän on siis jotenkin " vain töissä ".
  Kivi sen sijaan tuntuu olevan koko ajan nälkäinen uusien haasteiden suhteen. Ässät mestariksi vaikeissa olosuhteissa ja yllättäen, sitten junnut yllättäen Maailmanmestaruuteen ja nyt kauhealla innolla nostamaan Ilvestä. Ehkä jokin päivä aikuisten maajoukkue.
   
 18. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Olihan se uskomaton onnenpotku, että Karri nimenomaan halusi Ilvekseen. Samalla tuli sisään nälkäinen valmennustiimi Salo, Myrrä ja vanhana tuttuna pikkuhiljaa jo legendan maineeseen nouseva maalivahtikoutsi Korhonen.

  Nyt kun tämä organisaatio on Jalon ja Hirsimäen johdolla nousemassa myös taloudellisesti jaloilleen, voidaan katseet kääntää tässäkin tulevaan. Karrille ja tiimilleen kaksivuotinen jatko nykyisen sopparin päälle, ja sen jälkeen 2020-luvulla Salo ykkösen tontille. Kiitos.
   
 19. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Hieno taistelu Ilvekseltä. Umpi Stadilaisena olisin muutenkinkin Ilveksen puolella, mutta tilanteessa Tapparaa vastaan: Go Ilves!
   
 20. Harald73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1897
  Onnittelut Ilvekselle hienosta voitosta! Lämmittää täällä stadissakin.

  P.S. Antti Lehtonen on huikea maalivahti!!!! Teki tuossa pleijareiden 2017 hienoimman game saverin eilen.
   
 21. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Lainaus:
  Ihan kohtuullinen venytys Kiilholman laukaukseen kyllä ns varmasta maalipaikasta. Sanoi itsekin, että piti vain jotain saada eteen, koska hänet oli pelattu jo ulos.
   
 22. LuKi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, LuKi-82
  Ässien kannattajana eilinen tappio harmitti tietysti, erityisesti siksi, että se vaikuttaa tai vaikeuttaa taloudellisesti seuraavan kauden joukkueen rakentamista. Ässillä kun ei ole miljonäärejä taustalla häärimässä, niin joka euro on tarpeen kun halutaan rakentaa pitkäjänteisesti mestaruutta uskottavasti tavoittelevaa jengiä. MUTTA samalla täytyy ihailla Ilveksen hienoa kevään tarinaa.

  Historiaahan Ipalla on suomalaisessa kiekossa mielin määrin ja Ilves kuuluu Liigan merkittäviin joukkueisiin. Aiemmin talvella juttelin Isomäessä muutamien Ilves-fanien kanssa ja toivoin vilpittömästi Ipalle taustojen saamista kuntoon ja paluuta ansaitsemalleen paikalle. Nyt fanit näyttävät, että Ilves todella ansaitsee uuden menestyksensä. Porissa oli eilen todella hienosti paikalla tamperelaisia faneja kansoittamassa Isomäen katsomoita. Halli räjähti jatkoaikamaalin syntyessä, vaikka sen teki vierasjoukkue, niin paljon teitä oli paikalla ja isolla tunteella mukana. Silti rantapalloja ja muuta vastustajan/vastustajan fanien vähättelyä esiintyi yllättävän vähän. Se osoittaa kiekkokulttuuria ja perinteitä. Jatkakaa samaan malliin ja kaatakaa ne korskeat porkkanapöksyt.
   
 23. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Eräs Tamhockey Oy:n hallituksen jäsen puheli vuosi sitten keväällä Ilveksestä naureskelevaan sävyyn. Nyt vuotta myöhemmin on puheen sävy kyseisen herrasmiehen kohdalla muuttunut.
   
 24. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kuka ei olisi viimeisinä vuosina puhellut Ilveksestä naureskelevaann sävyyn? Hirveää puuhastelua melkein 10 vuotta, kyllä maine ihan ansaittuna on tullut. Kun Ilves aikanaan saa uskottavuutensa takaisin nii naureskelu loppuu, siihen asti sitä saa, mitä tilaa. :)
   
 25. Janis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kyllä, tästä ihan samaa mieltä, kaikki naureskelu on ollut kyllä itse aiheutettua ja johdon toimesta ansaittua. Tuolla johdon tavalla toimia, emme olleet uhka kenellekään paitsi olemassaololle. Toivottavasti ansaitsemme myös sen fiiliksen, että meille ei enää naureskella. Nyt jo päästy hyvää maistamaan. Ja tottakai se naureskelu meitä faneja nyppii, kun muuten ei ole itse voinut asiaan vaikuttaa, kuin joko käymällä peleissä tai olla käymättä. Ja on ollut hienoa, että osa faneista (Share Ilveksen silmäätekevät) ovat äityneet tekemään asialle jotain konkreettista.