MV-lehti

  • 254 567
  • 1 455

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Ei median luotettavuus perustu ainoastaan virheettömyyteen. Yksi osa luotettavuutta on median riippumattomuus ja tasapuolisuus.



Kyse olikin siitä, että mielikuvatutkimus ei ole mikään todistus yhdenkään median luotettavuudesta. Se on mielikuva tietystä mediasta. Venäläiset varmasti luottavat omaan mediaansa. Ja jenkeissä trumpistit FOXiin.

Nimimerkki @Jerry100 kysyy:



Ja sitten vastaukseksi annettiin mielikuvatutkimusten tuloksia. Eivät ole siis vastaus. Tai jos ovat, niin medioihin ei ole maahanmuuttouutisoinnissa luottamista:

Kysely: Suomalaisten enemmistö ei luota maahanmuuttoa käsitteleviin uutisiin | Media | HS -

"Julkisen sanan neuvosto sai 2015 ennätysmäärän maahanmuuttoon ja turvapaikanhakijoihin liittyviä kanteluita. Tänä vuonnakin niitä on tullut jo parikymmentä. Suurinta osaa ei tosin otettu edes käsittelyyn, sillä niissä oli kyse kantelijan omista mielenilmauksista."

Tämä lainaus on tuosta linkkaamastasi uutisesta. Toisin sanoen, jos uutinen ei vastaa sinun tai samalla tavalla ajattelevan maailmankuvaa se on epäluotettava, totuuden kanssa tuolla on hyvin vähän tekemistä.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Kysymys taidettiin tehdä minulle. Pidän perinteisiä medioita huomattavasti MV-lehteä luetettavampina. Ne ovat vastuussa tekemisistään, kun taas tämä huumeongelmaisen rahanteko bisnes ei ole vastuussa kenellekään.

Eli voiko nyt olettaa että uskot sen mitä perinteiset mediat uutisoi ja et kyseenalaista sitä?
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin on hänen kohdallaan aivopesu toiminut: USA on aina suuri saatanan, Venäjä ei ole uhka kellekään jne. Kuulemma myös natsien aiheuttamaa juutalaisten joukkotuhoa on vahvasti liioiteltu.
Lienee ketjuraktio. Kun kerran mamuista uutisoidaan poliittisesti korrektisti, niin myös kaikesta muusta kerrotaan vastaavasti valikoiden. Koska valtamedioiden sairaudet ei koske MV-ryssiä, niin sieltä löytyy totuus. Ja onhan tuossa valtamedioiden kritiikissä pieni pointti muutamien aiheiden kohdalla olemassa. Manut ja ilmastonmuutos on pahimmat ja Suomessa asialistalle on palaamassa Venäjä...
Hesarissa (tilaan tuota Nato-kiimaisten CIA-kätyrien lehteä
Huono huumori on aina arvossa, kiitos tästä. Arvostan.
Ne ovat vastuussa tekemisistään, kun taas tämä huumeongelmaisen rahanteko bisnes ei ole vastuussa kenellekään.
Sen lauluja laulat kenen leipää syöt. Ilman rahoitusta tuo skeida ei pysyisi pystyssä ja skeida on suoraan Kremlin informaatiosodan opuksista. Siellä on ammattirikollinen puikoissa, joten osaavat piilottaa rahojen jäljet. Joten vastuut täytetään. Huumeongelmista en tiedä...
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Huono huumori on aina arvossa, kiitos tästä. Arvostan.

Joo, kaikillahan tuo ei tietty edes ole valitettavasti huumoria. Tuo oli lähinnä lainaus itseltään dosentilta ja hänen rikostovereiltaan. Nimiä mainitsematta Leena Hietanen, Jon Hellevig, Juha Molari, Petri Krohn.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Jo toinen rikosuutinen koskien sivistynyttä kansanosaa samana päivänä (ensimmäinen koskee Teuvo Hakkaraista).

MV-lehden päätoimittajaksi itseään kutsuvaa Ilja Janitskinia vaaditaan poissaolevana vangittavaksi Helsingin käräjäoikeudessa.

Häntä epäillään muun muassa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, törkeästä kunnianloukkauksesta sekä rahankeräysrikoksista.

Janitskinin vangitsemista käsitellään oikeudessa perjantaina.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Turun Sanomat, josta lainaukset ovat peräisin.

MV-lehden Ilja Janitskinia vaaditaan vangittavaksi - Kotimaa - Turun Sanomat
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ilja ryssä osaa uhriutua näyttävästi. Rotukriittisten ja valtamediaa vieroksuvien joukossa tuo menee täysillä läpi.

Jotain kertoo Suomen syyttäjien tasosta, että nostava noin epävarmoja juttuja. Vai onko ollut poliittista ohjausta?
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Suomalainen vapaustaistelija Janus Putkonen on tarjonnut turvapaikkaa Donetskista. Ihmetyttää vaan onko Putkosella vaadittavaa mandaattia moiseen toimeen. Siinä on kyllä vakka kantensa löytänyt.
Putkonen on myös hyvää pataa Marco de Witin kanssa. Hän onkin käynyt ihan paikan päällä nuolemassa Janus Putkosen annelia josta YouTubessakin video. Ennen pitkää tilanne johtaa siihen, että myös hänen kohdallaan tutkinta ja syytekynnys ylittyy. Lähteeköhän meidän äärioikeisto nyt Venäjälle vaikka mitenkään venäjämielisiä he eivät ole. Tarttuvat ainoastaan siihen turvaan jonka Äiti Venäjä tarjoaa kun korruptoitunut ja paha länsi täysin perusteetta on heidän ajojahdissaan lähes itsemurhan partaalle ajanut.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Suomalainen vapaustaistelija Janus Putkonen on tarjonnut turvapaikkaa Donetskista. Ihmetyttää vaan onko Putkosella vaadittavaa mandaattia moiseen toimeen. Siinä on kyllä vakka kantensa löytänyt.

Janus Putkonen tarjoaa turvapaikkaa MV-lehden Ilja Janitskinille
Vieläkö joku on sitä mieltä, että MV-lehti ei ole venäläismielinen? Putkonenhan on sellainen ihan avoimesti eikä varmasti tarjoa Janitskinille apua hyvää hyvyyttään.

Hieno titteli muuten Putkosella; Donetskin kansantasavallan yleisradion johtaja. Kyllä tuollaiseen organisaation yksi Iljakin sopii.
 
K

kiwipilot

Barcelonasta Donetskiin; pieni notkahdus elintasossa. Mitä vain aatteen vuoksi. Aika vekkuleita nämä Iljat, Johanit ja Janukset kyllä.

Putkonen ja Bäckman ovat hyödyllisiä idiootteja kun taas Janitskin lienee ahne ja häikäilemätön pikkurikollinen.

Aikamoinen avohoitola muuten tuo IL:n uutisen kommenttipalsta.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Masentaja

Jäsen
Tuolla donetskin kansantasavallassa vaikuttaa myös eräs Johan Bäckman. Hienoa porukkaa.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämmöisille mottoripyöräjengiläisille on aika yleistä sellainen ylimielisyyden ja typeryyden yhdistelmä. Kukaan ei viitsi vittuilla niille, koska ne on oikeasti väkivaltaisia ja vaarallisia, niin siitä seuraa lisää ylimielisyyttä. Hauska havaita yhden urpon ylimielisyyden kierteen päättyvän donetskiin. Siellä on varmaan tarjolla korkea asema kansantasavallan tiedotusarmejassa. Mitenköhän uima-altaat ja yöelämä ... tässä olisi hymiön paikka.
 
Tajuavatkohan nuo Isäm maan puolustamiseen motivoituneet Janitskinin/MV-Lehden puolesta meuhkaavat että ovatkin oikeasti Putinin Venäjän asialla?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Meinaat, että tuo on ongelma ainoastaan mainitsemissasi ryhmissä?

Ainakin nämä roturealistit ja muut mamukriitikot ovat kovasti moittineet valtamedian tapaa uutisoida pakolaisista ja ovat tuskissaan kääntyneet MV-lehden puoleen joka on tunnetusti rehellinen ja puolueeton media vailla omaa agendaa. Antisemitistit luonnollisesti lukevat Magneettimediaa, muista r(t)yhmistä en tiedä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tajuavatkohan nuo Isäm maan puolustamiseen motivoituneet Janitskinin/MV-Lehden puolesta meuhkaavat että ovatkin oikeasti Putinin Venäjän asialla?

Noh, kenen asialla sinä sitten haluat olla? Usan, Euroopan vai Suomen?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ainakin nämä roturealistit ja muut mamukriitikot ovat kovasti moittineet valtamedian tapaa uutisoida pakolaisista ja ovat tuskissaan kääntyneet MV-lehden puoleen

Paitsi että maahanmuuttokritiikkiä edustavat eivät ole ns. roturealisteja, maahanmuuttokritiikki on ollut erittäin lievää verrattuna siihen, mitä te unelmaa edustavat olette saaneet aikaiseksi koko Euroopassa. Lähes painaijaisen.

Mitä ketjun aiheeseen tulee, hyvä että etenee. Juttelin muuten toissa viikolla muutaman MV-tyypin kanssa ja he olivat sitä mieltä, että eivät he usko mihinkään Venäjään ja Putiniin, mutta ovat kiinnostuneita kuulemaan myös toisen osapuolen tarinoita, koska valtamedia tarjoaa vain yhtä totuutta.

Tuokin on mielestäni väärä analyysi, mutta eiköhän monet ole sen takia MV:n sivut netissä avanneet, että juorut ja panettelut kiinnostaa, samoin yksinkertaistettu kuva maailmasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös