Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Montreal Canadiens 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Grainger, 03.05.2016 klo 22.27.

 1. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  A'ghetto, Pateryn ja DD ovat poppareilla. McCarron siis pelaa.
   
 2. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Aivan perseestä oli taas Habs joukkue. Price teki sen mitä piti ja kannatteli aneemista joukkuetta. Therrienin haamu kummitteli Habsin pelaamisessa aivan selvästi. Saisikohan Julien muutaman pelin sisään tuon uskomattoman roiskimisen kitkettyä pois. Oikeastaan jokainen Habs avaus omasta päästä oli jälleen kerran roiskaisu laidan kautta keskialueelle toivoen josko sieltä oma pelaaja saisi kiekon.

  Ylivoimaakin päästiin pelaamaan ja herran jestas kuinka surkeaa se voi olla.

  Ja muutamaan kertaan jo olen maininnut tällä palstalla näistä Habsin iltapäivä matseista... Toivotaan että näin paska ottelu oli jälleen vain tämän aikaisen alkamisajankohdan peruja.

  Ps. Tämä peli ei ainakaan vaikuttanut positiivisesti Beaulieu treidiarvoon.
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Nyt kun saatiin Therrien pois, niin seuraavaksi sitten pari kentällistä pelaajia pitäisi vaihtaa. Price piti lukemat siedettävinä, mutta kenttäpelaajista ainoastaan Lehkonen sai hyväksytyn arvosanan. Ei edes tiedä mistä aloittaisi.
  - Emelin on kolmoskentän pakki, ei ykköspakin.
  - Beaulieu ei todellakaan ole niin hyvä kuin kuvittelin, eikä ole Petrykään. Kannattiko Nesterovista maksaa Barberio?
  - Jos Gallagherilla saisi Armian vaihdossa, niin en miettisi sekuntiakaan.
  - Plekanec taitaa olla liigan kallein shutdownsentteri? Jättäisin hänet suojaamatta, jotta pääsisi hänen isosta palkasta eroon. Kolmosen keskelle löytyy parin millin miehiä, jotka tekevät saman kuin Plekanec nyt. Neljällä millillä saa jo tehoja hyökkäyssuuntaan.

  Ihan uskomatonta paskaa koko peli! Bergevinille plussaa Therrienin potkuista, vaikka tulivat pari vuotta liian myöhään. Nyt vain rohkeasti uusimaan kokoonpanoa, ei tällä porukalla voiteta kuin ehkä yksi kierros pudotuspeleissä. Nyt vain uutta runkoa luomaan. Pleka, Gallagher ja Beaulieu lihoiksi. Jos tulee vain varausvuoron, niin rohkeasti esim. Hudonille ja Carrille vastuuta. Tuskin ainakaan huonommin voivat pelata.
   
 4. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Epäilen ettei monta kierrosta enää mene, jos nämä esitykset jatkuvat, niin joku kunnon treidi tulee. Siinä alkaa olla kohta jo Bergevinin penkki vaarassa, jos hän vain istuu peukku perseessä ja toivoo jotain tapahtuvan.

  Viimeistään sitten kesällä tapahtuu jotain isoa. Pacioretty lähtee? Jos joukkue nyt herää ja raapii itsensä pudotuspelikuntoon. Palkkakaton takia nyt tuollainen Paciorettyn kauppa ei edes hyödyttäisi, ellei sitten joku ota DD:iä mukaan.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Julien on treeneissä hieman muokannut ketjuja. Chucky vetää Byronin ja Gallagherin keskellä. Danault taas vaihteeksi ykkösen keskellä ja Pleka Lehkosen ja Shaw'n kanssa. Galchenyuk menee ainakin ihan hukkaan noiden mikkihiirien kanssa. Enemmän muutoksia on sitten puolustuksessa, kun Markov on nostettu Weberin pariksi ja Emelin tiputettu ansaitusti kolmoseen. Tietenkin tuossa nyt laitetaan hieman kaikki munat samaan koriin, mutta onhan se Emelinin kiekollinen pelaaminen ollut viime aikoina niin kamalaa, että Weber joutuu koko ajan paikkaamaan hänen kiekonmenetyksiä ja syöttöhasseja.
   
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Nyt on paljon puhetta tuosta Radulovin mahdollisesti jatkosopimuksesta. Bob McKenzien huhuilee, että Radu haluaa 6-6,5 milliä. Sopimuksen kesto vaihtelee sitten kolmesta vuodesta jopa seitsemään vuoteen. Radulovilla on varmasti paljon ottajia, mutta pelaaja on käsittääkseni viihtynyt hyvin Montrealissa ja vaikea uskoa hänen lähtevän nyt mihinkään re-build-joukkueeseen. Montrealilla on nyt tarjota ainakin jonkinlainen joukkue, kun valmennuskin on saatu parempaan kuntoon. Lisäksi Habseillä on aikamoinen legioona venäläisiä tai venäjää puhuvia.

  Habseillä on nyt ensi kaudeksi 23,3 milliä tilaa katon alla, jos katto pysyy samana. Tuosta Markov saanee 5 milliä, Galchenyuk 5-6 milliä, "Flynn" 1 milj., A'ghetto 0,8 milj., Nesterov myös 0,8 milj. Beaulieuta Habsit eivät näillä näkymin pysty tai halua suojata, joten hänen sopimuksestaan ei tarvitse murehtia. Em. pelaajiin menisi siis yhteensä n. 13-14 milliä. Jos Radu saadaan 6,5 millin pahvilla, niin sitten rahaa n. 20 milliä. Vapaaksi jäisi n. 3 milliä, jolla ei vapailla markkinoilla juhlita, koska Beaulien korvaaja pitää olla muuta kuin Pateryn. Itseasiassa Sergachev on todellisuudessa se korvaaja, mutta joku 1-2 millin pakki on melkein pakko hankkia, varsinkin jos Nesterov lähtee.

  On sanomattakin selvää, että DD ei tule saamaan jatkoa, jollei sitten suostu johonkin erittäin isoon palkanalennukseen. En siinäkään tapauksessa tekisi hänen kanssaan sopimusta, koska hän ei vain mahdu 12 hyökkääjään joukkoon tälläkään hetkellä. Mikäli Habsit haluavat tehdä hieman muutoksia rosteriin ensi kaudeksi, kuten pitäisi. Niin pitäisi päästä esim. Plekasta tai esim. Gallagheristä/Shaw'sta eroon. Näin saisi hieman pelivaraa. Oma toiveeni olisi, että Plekasta päästäisiin eroon ja tilalle Hanzal jollakin neljän millin vuosisopimuksella sisään. Näin saisi pari milliä liikkumavaraa, ja paremman pelaajan. Tietenkin jos Markovin, Galchenyukin ja mahdollisesti Radun sopimuksissa saadaan jotain "kotiseura"alennusta, niin saattaa käyttövaraa ollakin pari milliä enemmän. Tiukat väännöt siellä on joka tapauksessa edessä. Näitä lukuja kun katselee, niin ymmärtää hyvin ettei Bergevinillä ole välttämättä paljoa haluja ottaa jotain Filppulaa vaihdossa, kun tuo söisi tilaa rumasti.
   
 7. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Pateryn sisään ja Nesterov poppareille ensi yön Rangers matsiin.

  Habs ollut myös kaupoilla. Ice Capsissa koko kauden kiekkoillut Philip Samuelsson lähtee Carolinaan ja vaihdossa Habs saa takaisin puolustaja Keegan Lowen. Lowe on sijoitettu suoraan AHLn puolelle.
   
 8. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Järisyttävää liikehdintää Habsissa. Ulf Samuelssonin poika vaihdettiin Kevin Lowen poikaan. Une petite transaction.

  Lisäksi Greg Paterynin vaimo on ilmeisesti onnistunut punaviinipäissään saamaan miehensä siirtolistalle: Hockeyfeed.com
   
 9. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Carey Price uransa 258. voitolla siirtyi jaetulle kolmannelle sijalle yhdessä Ken Drydenin kanssa eniten voittoja Habs-nutussa saavuttaneiden veskarien listalla. Nyt Pricen edellä ainoastaan Patrick Roy (289) ja Jacques Plante (314). Ei siis mikään ihme, vaikka Price olisi jotain päivänä tämän tilaston ykkönen. Uutta sopimusta se tosin vaatii.

  Muutenkin Price palailee pikkuhiljaa tasolleen. Ilmeisesti peli maistuu taas, kun valmennus vaihtui.
   
 10. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Ei mene ihan putkeen, ei. Hassun hauskoja numeroita:

  • Kuukauden neljäs peli, jossa Habs jäi nollille
  • 13 maalia Helmikuussa. Kymmeneen peliin.
  • Seitsemän pelaajaa ei saanut Islandersia vastaan yhtään laukausta kohti maalia. Mukana mm. Galchenyuk, Gallagher, Radulov ja Byron
  Pelaajakohtaisiin tämänvuotisiin "saavutuksiin" en viitsi edes tarkemmin mennä. Mainitaan nyt ihan maininnan vuoksi vaikka Galchenyuk, Plekanec, Gallagher ja Lehkonen.

  Olisikohan pelaajien seuraavaksi vuoro kiskoa päänsä toistensa perseistä? Muuten on täydet mahdollisuudet jopa siihen, että playoff-paikka karkaisi taas näpeistä. Epäilen myös, että jos slumppi jatkuu vielä tulevien kolmen ottelun ajan, deadlinella voi tulla rumaa jälkeä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2017 klo 16.26
 11. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Rumaa jälkeä siinä mielessä että meidän avain miehet vaihtuvat toisten 2-3 ketjun miehiin?

  Näen jo kuinka kapteeni Paciorettyn treidiarvo on punnittu ja hänet vaihdetaan Troy Brouweriin(kirjoitinko edes oikein) päikseen.

  Vaikeaa on tällä hetkellä...
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Siinä on vain Bergevin aika tekemättömät paikan edessä, kun paria pelaajaa, Sergachevia ja ykköskierroksen varauksia lukuunottamatta ei ole ketään antaa. Jonkun Plekanecin tai Gallagherin taso on romahtanut ja heitä ei ota kukaan edes ilmaiseksi, varsinkaan Plekaa. Pateryn on joo kaupan, mutta ei kuutos-seiskapakista saa oikein mitään ja Barberion menetyksen takia on pakko hankkia tilalle joku kuutos-seiskapakki. Ykköskierroksen varauksesta ei välttämättä kannata helpolla luopua, koska ensi kesänä sekin saattaa olla 10.-15., jos tämä slumppi jatkuu. Jotain on Bergevinin kuitenkin pakko tehdä, tai hän etsii kohta Therrienin tavoin töitä.
   
 13. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Siirtotakaraja on kyllä Habsien kannalta mielenkiintoinen kun pelillinen trendi on melkeinpä sen suuntainen, ettei täksi kaudeksi kannata mitään lainapalasia hankkia, kun menestykseen ei valitettavasti taida tänäkään vuonna olla realistisia mahdollisuuksia. Toisaalta esimerkiksi Subbanin vaihto Weberiin kutenkin siirsi tämän joukkueen teoreettista menestysikkunaa lähemmäs tätä päivää, joten periaatteessa kannattaisi toimia kaikkihetitännenyt-mentaliteetilla. Jotenkin tuntuu kuitenkin vaan tosi tyhmältä hankkia koodinimi martinhanzal ja toivoa ihmettä, koska eihän todellisuudessa yksi kakkos-kolmossentteri tätä laivaa käännä. Mutta kuten @viljelmo jo edellisessä viestissä mainitsikin, niin eipä käytettävissä olevilla palasilla parempaankaan ole juuri saumoja. Henkilökohtaisesti melkein kallistuisin sellaisen hankinnan puoleen, ettei kyse olisi puhtaasti vaan lainaukosta, vaan hankittaisiin jatkoa silmällä pitäen. Vaikka siellä pitäisi ainakin Galchenyukille ja toivottavasti myös Raduloville sekä Markoville vääntää jatkoa, niin kyllä capissa pitäisi olla tilaa jollekin kakkoskentän kaverille. Kaiketi on kuitenkin luultavaa, että Bergevin ihan oman perseensä pelastimiseksikin tekee jotain liikkeitä, joten täytyy toivoa, että Julienin teesit alkavat purra, ja Habsista saadaan vielä ihan oikea joukkue täksikin kaudeksi, eivätkä Bergevinin oletettavasti käyttämät varausvuorot ja prospektit mene täysin hukkaan.
   
 14. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Lainaus:
  Oman työpaikkansa puolesta pelkäävä GM lienee liigan lähihistoriassa jokaisen äärettömän lyhytnäköisen ja lopulta täysin katastrofaalisen pelaakaupan takana, joten tästä kannattaa todellakin olla huolissaan. Taas voisi viitata siihen GMGM:n jo legendaarisen Erat-for-Forsberg-diiliin.

  Toisaalta kuka voisi edes tällä hetkellä korvata Bergevinin? Pyhä Patrick? Ainahan pitäisi miettiä, onko parempaa miestä tarjolla ennen potjuka. Näin toki ei aina tapahdu, varsinkaan Montrealissa. Ja ensimmäinen kriteeri GM-valinnassakin lienee ranskan halliseminen, jos ei peräti kanadanranskalaisuus, mikä rajaa melkoisen määrän ihan päteviäkin kavereita pois.
   
 15. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Hanzal meni sitten. Hinta oli mielestäni kova. Bergevin ei siis tule tekemään muuta kuin istumaan käsiensä päällä ja toivoo niin perkeleesti kentällisen pelaajia nostavan pelitasoaan loppukaudesta. Muuten saattaa tulla kenkää.
   
 16. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Pääsi sitten Bergevin lopulta eroon Paterynista ja neloskiekan varauksesta. Montrealiin tuli Jordie Benn Dallasista. Minulle tämä Benn ei sano mitään. Suht halpaa sopimusta (1,1 milj./kausi) on vielä pari täyttä kautta jäljellä. Eihän pelaajaa tietenkään voida kesällä suojata. Mielestäni Pateryn ei koskaan saanut kunnon näytönpaikkaa ja varsinkin Therrienille hän oli helppo sylkykuppi.
   
 17. M10 Jäsen

  Ihan ok kolmosparin peruspakki. Parhaimmillaan itse asiassa todella hyvä pakki, joka silloin näyttää top4-puolustajalta. Bennille tulee silti vielä hasardeja mutta ei niin paljon kuin pari-kolme vuotta sitten kun oli fanien sylkykuppi. Kehittynyt noista ajoista.

  Ominaisuuksista sen verran, että isoksi mieheksi ihan hyvä liike ja melko fyysinenkin. Ei silti mikään bighitter. Kehittynyt kiekon liikuttamisessa ja syöttöpelissä.
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Kiitos.

  Viime yönä taas ja-voitto ja samaan aikaan Ottawa hävisi. Aika pitkälti tehot ovat edelleen ykkösketjun varassa. Shaw nyt vähän tehoili parissa pelissä, mutta muuten esim. bottom6-ketjuista ei maalintekijöitä ole ilmaantunut tämän vuoden puolella.
   
 19. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Aika uskomaton kevät kausi! Therrien ja DD ulostettu! DD vaihdossa puolustaja Davidsoniin Edmontonista.
   
 20. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Steve Ott voi nyt pukuhuoneessa kertoa kuinka Habsin puolustussysteemi on yhtä kuin Carey Price.

  Hyviä voittoja joukkue on nyt rääpinyt ja mieluummin noita jatkoaikoja voittaa kuin häviää. Isoja pisteitä.

  Therrien ja DD, hyvää loppu-uraa.
   
 21. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  DD vaihtui Ottiin, siis neloskentässä, kelpaa minulle. En uskonut, että DD:stä päästään eroon, mutta niin vain Bergevin pääsi ja sai sisään muutakin kuin varausvuoron. Nyt siellä näyttäisi olevan tarpeeksi pakkeja. Tämä Davidson ei sano myöskään mitään, onko ollut loukkaantuneena vai eikö vain mahtunut Edmontonissa pelaamaan? Näinköhän Habsit yrittävät vielä saada jonkun ison nimen sisään kun capin alla olisi hieman enemmän tilaa?
   
 22. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Mielestäni näin jonkun toimittajan väitteen, että olisi yritetty McCarron, Beaulieau, Juulsen, 1rd <--> Duchene. Aamuväsyneenä selasin, joten ohi meni että oliko juuri tarjottu vai ehtikö Colorado hylätä...
   
 23. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Patery, 4th <--> Benn. Ei millään tapaa hockey trade, vaan enemmänkin pakon sanelema kauppa. Mielestäni ihan kelvollinen vastine Paterynista, vaikka olin näkevinäni tässä aineksia Gorgesin korvaajaksi ja olisin suonut Paterynille enemmän peliaikaa Therrienin koirankopin sijaan. Toivottavasti Gregin muija on tyytyväinen Teksasin auringon alla.

  DD <--> Davidson. Viimeinkin. DD:n tuhkimotarinan olisi suonut päättyvän vähän onnellisemmassa valossa. Kyllähän tämä hinasi itsensä upeasti kaikkien mahdollisten roskaliigojen läpi Habsiin ja siinä missä varmasti hyötyi paljon Paciorettyn rinnalla olosta, myös auttoi viime mainittua nousemaan urallaan nykyiseen loistoon. En pysty käsittämään miten jotkut näkevät tässä kaupassa negatiivista. DD ei pystynyt kymmenistä viime vuosien mahdollisuuksista huolimatta saamaan juuri mitään aikaiseksi, tälle ei ole nelosketjussa mitään käyttöä ja cappiin saatiin ainakin hetkeksi ~1,5 miljoonan edestä tilaa. Davidsonista en tiedä yhtikäs mitään, mutta pakeissa riittää näiden kahden kaupan myötä uhrattavaa laajennusdraftiin, ellei jo ennen sitä.

  6th <--> Ott. Jos Ott olisi saatu Habsiin reilu viisi vuotta sitten, olisin ollut taatusti innoissani. Nykykunnon kanssa taitaa olla enemmän kysymys- kuin huutomerkkejä? Tämä kauppa tarkoittanee edellisen lisäksi sitä, että pikkumiesten aika nelosessa on ohi (Andrighetto), josta olisin vilpittömästi iloinen.

  Kaikkiaan kovin tutun kaavan mukaan mennään. Riskittömiä low-end lisäyksiä kumpaankin päähän. Haluaisin tänäkin vuonna uskotella itselleni, että jotain suurempaa tapahtuisi, mutta jos edellä mainitussa huhussa on vähänkään perää, parempi vetää illaksi pussi päähän ja toivoa päinvastaista.
   
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Helmikuussa Habs-hyökkääjistä teki maalin Radulov, Pacioretty, Galchenyuk ja Shaw. Ei muuta. Ehkä Ottille on käyttöä. Eikun...
   
 25. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Sitä Duchesneä on kait yritetty ihan tosissaan, mutta ainakaan vielä ei ole tarttunut koukkuun. Katsotaan nyt miten tuo pokeripeli etenee.

  Benn oli pelannut kuulemma hyvän ensimmäisen pelin Habs-nutussa. Toivottavasti jatkaa samaa tahtiin.