Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Montreal Canadiens 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Grainger, 03.05.2016 klo 22.27.

 1. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Lähinnä tarkoitin, että tämä trendi on nyt voittava, enkä jaksa uskoa, että joukkue enää sairastuu samanlaiseen konttaustautiin kuin juuri ennen Therrienin kengitystä.
   
 2. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ihan hyvältä tuo vire näyttää, vaikka maalinteko on edelleen erittäin vaikeaa. Onneksi Price pelaa jälleen tasollaan, joten kaksikin tehtyä saattaa tuoda pisteet.
   
 3. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Lainaus:
  Sinänsä ei mikään ihme, kun joukkueessa on tasan yksi NHL-mitat täyttävä maalintekijä ja loput maalit halutaan joltain paulbyroneilta. Kyllähän Habs olisi kaksi astetta ikävämpi joukkue, jos sillä olisi tehokkaampi hyökkäys, mutta nyt mennään näillä. Toivon mukaan riittää pitkälle.
   
 4. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Sportsnet vilautti kolmannen erän aikana Pricen statistiikkaa aikana yhdeksän(?) peliä ennen ja jälkeen antikristuksen. Jälkimmäinen näytti muistaakseni 94,5% ja 1,5 GAA siinä missä torjuntaprosentti edeltävässä yhdeksässä ottelussa oli alle 90%. Ei liene epäselvää etteikö motivaatio olisi hieman toisella tasolla.

  Lainaus:
  Hilkulla oli, ettei voitto livennyt käsistä vain sekunti ennen ottelun loppua. Habsin kaverit, muistaakseni ainakin Shaw ja Byron, vilkuilivat jo jumbolle sireeniä odotellen ja Sutter sai surffailla jokseenkin rauhassa Pricen kanssa nokikkain. Habs oli kyllä kolmannen erän melkolailla köysissä, toiseen päähän ei montaa noteerattavaa paikkaa avautunut, Lehkoselle kenties paras tontti, mutta nyt ei uponnut.

  Weber esitti kolmannessa erässä illan hienoimman niitin istuttamalla ihmekaksosista Danielin Habs-maalin takana. Momenttumi ei tosin sen myötä siirtynyt tippaakaan vierasjoukkueelle. Weber - Markov on tasaviisikoin pelottavan hidas ja kankea parivaljakko, joku muljaus pitäisi saada tehtyä, mutta vähissä alkavat vaihtoehdot Weberin rinnalle. Emelin on oletettavasti mahdollisuutensa nyt saanut, Beaulieun älli ei alkukaudesta näyttänyt tontille sen paremmin riittävän, eikä Davidsonista taida kannata suurempia odottaa, vaikka kelvollisen debyytin tekikin.

  Lehkonen on mielestäni kapean hyökkäyksen the next bext thing kolmen ilmiselvän kärkipelaajan jälkeen, eikä peli Galchenyukin rinnalla näyttänyt ajoittain ollenkaan kehnolta, jos nyt omissa aamulla kolisikin. Helvetin vastuullista peliä ja lisää aikaa vaan kunnon ketjukavereiden rinnalla, niin tulosta varmasti ennen pitkää tulee siinä missä Byronille tai Shawillekin. Tasakentin se vähäinen laatu kannattaa mielestäni jakaa kahteen ketjuun sen sijaan, että ainoat luovat kaverit juntataan samaan kentälliseen.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2017 klo 14.29
 5. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Kiitos! Tällä hetkellä Emelinin osakkeet eivät varmasti kovin korkealla ole. Olisihan tuo ihan huikea juttu, jos joku ottaisi ensi kaudelta tuon 4,1 millin 6-7 -puolustajan pois. Bergevin varmaan tanssisi ripaskaa. Toisaalta tuo helpottaa esim. Beaulieun tai Bennin suojaamista. Beaulieu on juttujen mukaan nostanut tasoaan, kun voi tehdä muutakin kuin yrittää syöttää 30 metrin syöttöä laitahyökkääjälle. Kyllä hän edelleen tekee tyhmiäkin liikkeitä, mutta potentiaalia olisi.
   
 7. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Kummallista, että tuollaista 6-7 pakkia peluutetaan kaikista joukkueen puolustajista eniten tasakentällisin.
   
 8. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Melkoinen harhalaukaus taas koko porukalta. Montoya olisi ansainnut kuitenkin aika paljon enemmän taustatukea kuin mitä hän viime yön ottelussa sai.

  Loppukuun aikana aika vaihteleva otteluohjelma. Löytyy muun muassa Oilers, Hawks ja pariin otteeseen Senators. Näiden lisäksi ennakkoon hieman helpompina vastustajina vastaan asettuvat Red Wings, Hurricanes, Stars ja Panthers. Näistä otteluista kuitenkin vain kaksi on vieraissa (Oilers ja toinen Sens-peleistä), kun taas Centre Bellissä Habs pääsee irti peräti seitsemän kertaa loppumaaliskuun aikana.

  Ennakkoon heikompia vastustajia vastaan Canadiens on tunnetusti lirissä, joten vielä tässä hikinen urakka tulee ennen kuin pudotuspelipaikka on varma.
   
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Habseissä jyllää tällä hetkellä joku pöpö, jonka takia Price joutui vetäytymään viime hetkillä ennen Calgary-peliä. Price ei ollut edes penkillä. Alkoikin spekulointi, että kuka olisi mennyt maalille, jos Montoyalle olisi käynyt jotain? Oikea vastaus on: Marc Denis. Denis on Habsien joku tilastonikkari ja siis entinen NHL-veskari, jos joku ei muista. Siellä oli kuulemma paperit allekirjoitusta vaille valmiit, jos Denisin olisi pitänyt hypätä maalille.
   
 10. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Pricen nuha taitaa olla selätetty. Tänään harjoitusvahvuudesta ovat poissa Flynn, Nesterov ja Byron. Viimeisin flunssan takia. Jotain kevätlenssua liikenteessä kuten veli @viljelmo tuossa pohtikin.
   
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Mitchell kuulemma oksensi Vancouveria vastaan lähes koko ensimmäisen erän, siis sen jälkeen kun teki ensimmäisen maalinsa johonkin 43 otteluun. Olisiko siis jonkinlainen vatsaflunssa kyseessä. Flynn ja Nesterov olisivat olleet varmaan muutenkin sivussa, Byron tuskin. Toivottavasti Radulov ja Plekanec ovat pelikunnossa. Parempi se Plekanec on kuitenkin kentällä kuin sivussa. Tosin 6 millin palkalla pitäisi saada paljon enemmän.

  Huhujen mukaan Habsit tekisivät sellaisen diilin Vegasin kanssa, että he eivät ota Benniä tai Beaulieuta. Emelin jätetään tarjolle ja se kiinnostaa Vegasia. Kelpaa minulle. Emelin oli jälleen heikko, päästyään poppareilta. Tosin totta puhuen, koko joukkue oli heikko Flamesia vastaan.
   
 12. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Neljän ottelun mittainen vieraskiertue päättyi mukavaan 1-4 voittoon Oilersista.

  Yön pelistä muutama ranskis.
  -Lucic heitti Emelinin sivuun kuin rukkasen, nappasi kiekon ja teki Oilersin ainoan
  -Byron oli läpi ottelun pelipäällä olisi voinut tehdä vaikka 5 maalia mutta ei osunut enempää.
  -McCarron otti todella pitkät myllyt Darnell Nursen kanssa.
  -Price... no 96.0% ja yksi päästetty. Olisi voinut ottaa kiinni mutta eiköhän suoritukseen voida olla tyytyväisiä.

  Sitten pelataankin seuraavaan 8 matsiin 7 kotiottelua. Saiskohan Pacioretty kotiputken aikana muutaman maalin tehtyä niin menisi viimein se 40 maalin raja rikki.
   
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lisäksi Gallagher pelasi yhden kauden parhaista peleistä. Toivottavasti Edmonton-syntyinen Gallagher syttyy myös Montrealissa pelaamaan ja saa tehoja. Maalit eivät voi olla ykköskentän ja Byronin vastuulla. Danault pelasi loppupelin Byronin ja Gallagherin välissä, ja peli sujui. Plekanec puuttui edelleen ja kukaan ei tainnut huomata hänen puuttumista. Toivottavasti pieni huili tekisi hyvää Plekan pelaamiseen. McC-Ott-King on aikamoinen nelosketju! King tosin hieman pilaa tuota, koska ei ole ykköskierroksen varaus. :) Siis McCarron on ihan ok tuossa energiapelaajan roolissa, mutta voisiko hänestä saada enemmän irti, jos jatkaisi kehittymistä vielä AHL:ssä isoilla minuuteilla ja vastuulla. Loppukauden McC varmaan pysyy ylhäällä. Tietenkin Plekanec palatessaan tiputtaa jonkun (Mitchell) alaspäin ja Flynn taistelee neloskentän roolista. Emelin oli mielestäni edelleen heikoin puolustaja ja tosiaan maalissa Lucic vei rumasti. Lisäksi tuli pari muuta heikkoa suoritusta. Toivottavasti Vegas vie pois kuleksimasta.

  Hyvä voitto! Seuraavaksi tulee sitten astetta kovempi haaste Chicagon muodossa.
   
 14. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Vähemmän yllättäen Blackhawksit olivat maalein 4-2 parempi Bell Centerissä. Myös vähemmän yllättäen Emelin pelasi raporttien mukaan heikon pelin jälleen, -3 tehosarakkeeseen. 0-1 -maalissa Animisov pyörähtelee helposti vapaaksi Emelinistä ja 0-3 -maalissa Emelin lähtee omalta paikaltaan höntyilemään ihan turhaan laidalle, kun siellä oli jo kaksi omaa pelaajaa. Näin Panarin pääsi aivan vapaasti purjehtimaan hyvään maalipaikkaan ja ei erehtynyt. Eihän tuossa voi olla muuta vaihtoehtoa kuin, että Emelinin on pakko tippua kokoonpanosta seuraavaan peliin, mielellään vaikka koko loppukaudeksi. Beaulieu istui siis tässä pelissä poppareilla. Jos Julienin tarkoitus oli Emelinin peluuttamisella ja Beaulieun katsomokomennuksella luoda lisää vahvistusta puolustuspäähän, niin Emelin kyllä petti pahasti odotukset ja päävalmentajan. Beaulieu on välillä heikko omassa päässä, sitä ei voi kiistää, mutta saattaa sentään saada jotain aikaan hyökkäyspäässä, Emelinin kohdalla kukaan ei edes odota mitään kontribuutiota hyökkäyssuuntaan.

  Hirveästi ei kait onnistumisia noin muutenkaan tullut Habs-leiristä. Weber oli kuulemma pelannut pitkästä aikaan erinomaisen pelin ja Byron jatkaa maalitehtehtailua. Vaikka Habsit voittivat vedot ja aloitukset selvästi, niin ainakin vedot olivat järjestään ei-maalintekosektorilta.
   
 15. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Tärkeä viikonloppu edessä divisioonan voiton kannalta. Senators back-to-back peleissä ensin lauantaina vieraissa ja sitten sunnuntaina Centre Bellissä.

  Pelaavaan kokoonpanoon tuskin suuria muutoksia tulee. Toivotaan että surkeasti pelannut Emelin saa napostella poppareita viikonlopun. Price aloittaa maalilla ensimmäisessä kohtaamisessa. Tämän päivän harjoituksesta poissa ovat vain Nesterov ja Flynn.

  Ensi kaudella nähdään jälleen Habs ulkojäämatsissa kun Sens isännöi Habsia Ottawan TD Placessa joulukuun 16 päivä.
   
 16. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Pelataankos tuo Karhut-NJ kolmas peli huomenna vai sunnuntaina? Ja minkälaisilla kertoimilla tuossa kannattaisi lähteä vielä Karhuja hakemaan?
   
 17. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  McCarron ja Emelin korvaavat yön pelissä Ottin ja Davidsonin. Price aloittaa maalilla.

  Jos ei kohta ala Emelin pelaamaan top6-puolustajan tasolla niin alkaiskohan Julien siirtämään hiljalleen kokonaan sivuun. Sinne 7-8 pakki osastolle ihan pysyvästi.
   
 18. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Olipa makeat voitot Senaattoreista. Loppuohjelma on Montrealilla sen verran inhimillinen, että divarin voitto alkaa olla jopa todennäköinen. Empä kyllä ole niinkään varma, että olisiko parempi kohdata ensimmäisellä kierroksella divarivoittajana Rangers vai Atlanticin sisäisessä väännössä vaikkapa Boston tai Senators. No, jos päätyyn asti haluaa mennä niin parhaat on kuitenkin voitettava, joten turha sinänsä jossitella. Kymmenestä jäljellä olevasta vain yksi pelataan tällä hetkellä playoff-paikalla olevaa joukkuetta, Senatorsia, vastaan. Kaksi peliä on vielä Tampaa vastaan, ja kyllähän niistäkin on varmasti kovia pelejä tulossa, koska Tampallakin on vielä kaikki mahdollisuudet playoffeihin ja pelaavat siten varmasti kaikkensa antaen. Loput ovatkin sitten näitä kellarikerroksen detroitteja ja hurricaneseja vastaan, joten ainakin sarjataulukon perusteella loppukauden ei pitäisi olla mitenkään kohtuuttoman kova.
   
 19. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Kentälliset ovat olleet aamuharjoituksissa seuraavat:

  Pacioretty-Galchenyuk-Radulov
  Byron-Plekanec-Gallagher
  Lehkonen-Danault-Shaw
  King-Ott-Mitchell

  Markov-Weber
  Emelin-Petry
  Petry-Benn

  Eiköhän noilla lähdetä yön Red Wings matsiin. Mielestäni Martinsenia voisi kierrättää tuossa nelosketjussa vähän useammin näin runkosarjan lopussa. Pelannut pirteästi ne vähät minuutit joita on Habs aikanaan saanut.
   
 20. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Silloin kun pitäisi taistella divisioonavoitosta ja pudotuspelipaikan varmistamisesta niin Habs ryhmää ei näköjään voisi vähempää kiinnostaa. Voiko 2x voittoa Ottawasta nousta noin pahasti päähän.
   
 21. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Olisiko teillä hetki aikaa puhua Habsin senttereistä?

  Julien siirsi siis positiivisessa (?) hengessä käydyn keskustelun jälkeen Galchenyukin laidalle etsimään peliään ja onnistuihan tämä toki heti. Siinä ne posit sitten olivatkin.

  Habsin viime yön sentterinelikon yhteenlasketut pisteet helmikuun alusta alkaen ovat 23. 6+15 = 21. Jos Shawin laskee laituriksi ja Galchenyukin sentteriksi, saldo on "tuntuvasti" parempi 23. 7+18 = 25. Ihan jees. Mitään ongelmaa ei ole. Mitä nyt useammalla NHL-sentterillä on yksinään parempi saldo.

  Oli sentterinelikko näistä sitten mikä tahansa, tällä nipulla ei voi kuin tulla playoffeissa raskaasti turpaan. Onneksi sitten koittaa kevät ja voidaan taas alkaa haaveilla paremmasta.

  Kuinka paljon hävittävää ollenkaan olisi, jos kärkiketjuissa kokeiltaisiin vaikka Hudonia ja Tomas "<0,1 PPG" Plekanec siirrettäisiin sinne, minne tämä kuuluu? Ellei keskustaan saada merkittävästi parempaa hyökkäysosaamista tavalla tai toisella, tämä joukkue ei mene ikuisuuksiin mihinkään.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 10.58
 22. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kahden hyvän voiton jälkeen Ottawasta tullut kaksi kertaa turpaan. Detroit olisi pitänyt ehdottomasti voittaa, mutta Carolina vetää omia pudotuspelejään ja ovat muutenkin hyvässä vireessä. Ehkä peli ryhdistyy taas Ottawaa vastaan. Onhan se selvä, että tänä vuonna ei mennä loppuun asti, ehkä ei voiteta edes yhtä kierrosta pudotuspeleissä.

  Hudonia ei haluta varmaan nostaa, koska St John yrittää päästä pudotuspeleihin. On tuossa Hudonissa varmaan jotain muutakin vikaa. Ehkä se ettei tienaa 4 milliä kaudessa.
   
 23. Subbanisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Paluu pudotuspeleihin on jo lähes varmaa viime kauden flopin jälkeen. Konfferenssifinaaleihin saakka tie on yllättävänkin hyvin auki, kun atlantin divisioona on pienessä murrosvaiheessa ja metropolien wild card joukkue Rangerskin on hyvällä omalla pelillä voitettavissa.

  Itse lähden pudotuspeleihin luottavaisin fiiliksin, kun Price on palannut Therrienin potkujen jälkeen omalle hyvälle tasolleen ja secondary scoring on parantunut sitten helmikuun. Puolustuksen top6 vaikuttaisi vakiintuvan pelaajien Weber, Markov, Petry, Bealieu, Emelin ja Benn ympärille. Itse antaisin vielä runkosarjan lopulla Davidsonille ja Nesteroville näytönpaikat ottaa top6 rooli. Hyökkäyksen top9 lienee lukittu, ainoastaan ketjumuutoksia voi olla luvassa. Nelosketjun paikoista sitten taistelee Mitchell, McCarron, King, Ott ja Martinsen.

  Nyt vaan runkosarjan loppuun toivon hyvää peliä ja Atlantin divisioonan voittoa, vaikka tällöin vastaan asettuisi ennakkoon kovempi juokkue vastaan pleijareissa. Pienoista playoff jännitystä itsellä jo havaittavissa, vaikka runkosarjaakin on vielä 7 ottelua jäljellä.
   
 24. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Habs on solminut tulokasdiilin puolustaja Victor Meten kanssa. Poika on 2016 4.kierroksen varaus. Tällä kaudella OHL:ssa London Knightsissa 55 matsiin 15+29=44, +36.
   
 25. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Saas nähdä kuinka pitkäksi venyy Montoyan saikku. Fucale kävi yhden pelin avaamassa luukkua ka Lindgren hoitaa samaa jopia tällä hetkellä. Playoffeihin on ikävä lähteä jos kakkosen paikalta ei löydy millään tapaa uskottavaa NHL-maalivahtia. Silloin vastustaja tietää hoidella Pricen pois chriskreider tyylisesti ja lopun kaikki arvaavatkin.

  Montoya kuitenkin omaa kokemusta ja on ollut mielestäni hyvä Pricen takana.