Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Montreal Canadiens 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Grainger, 03.05.2016 klo 22.27.

 1. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lehkonen ja Lindgren hoitivat sitten Habseille divisioonavoiton jolla varmistui konferenssin kakkossija. Kotietu on siis ainakin kaksi kierrosta. Pudotuspeleissä ekalla kierroksella vastaan tulee hyvin todennäköisesti Rangers.
   
 2. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Kyllähän tuon Rangersin kohtaamisen voi jo tosiaan käytänössä lyödä lukkoon, koska se on käsittääkseni varmaa, mikäli Columbus kerää jäljellä olevista peleistään edes yhden pisteen tai Rangers vastaavasti menettää yhden. Näin etukäteen ajateltuna odotan vauhdikkaita ja viihdyttäviä pelejä, joista molemmilla on melkolailla yhtäläiset saumat jatkoon. Habs on ollut viime aikoina paremmassa vireessä, mutta kyllähän nuo joukkueet ovat tasoltaan hyvin samaa luokkaa. Voittajalla tuosta parista pitäisi ainakin näin ennakkoon ajateltuna olla ns. tie auki konferenssifinaaliin, koska Atlanticin tämän kauden heikosta tasosta johtuen joku kolmikosta Bruins, Senators tai Maple Leafs pääsee toiselle kierrokselle ensimmäisen kierroksen keskinäisestä kohtaamisesta ja asettuu tämän parin voittajaa vastaan. Toki pelataan ensin ja yllätykset ovat mahdollisia, mutta tällä kaudella Atlanticin reittiä pääsee joku joukkue aina konferenssifinaaliin asti hieman halvalla verrattuna esimerkiksi kivenkovaan Metropolitaniin.
   
 3. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Lehkonen on pompannut hienosti puolen kauden yli kahdenkymmenen matsin melkein täydellisestä tehottomuudesta. Viime yön tehot tavallaan ylikorostavat saldoa, mutta kahdeksan pistettä edelliseen yhdeksään otteluun joka tapauksessa. Kumpikin viime yön kasseista hyvinkin katsomisen arvoisia, hienosti lähtee kyllä Arturri Lekhosen kuti piipusta!

  Weberin loukkaantuminen juuri playoffien alla huolestuttaa. Pelkästä lepuutuksesta ei taida olla kyse, kun mies lennätettiin Floridasta Montrealiin tutkittavaksi. Oikealla laidalla on muutenkin ohkaista, kun Bennkin on telakalla, niin täytyy tosiaan toivoa, että kumpaakaan ei suotta kiirehditä kokoonpanoon ennen playoffeja, mutta että ehtisivät takaisin viimeistään silloin. Luinko jostain, että Emelin olisi stuntannut Benniä oikealla ja parantanut yhtäkkiä tuntuvasti otteitaan?
   
 4. Zoidberg Jäsen

  Nyt kun tuli ilmoitus, etteivät NHL-pelaajat osallistu olympialaisiin, niin mitenköhän tuo vaikuttaa Radulovin sopimukseen? Radulovilla on kuitenkin aina ollut kova hinku Venäjän paitaan eli jos Montreal ei lupaisi hänelle paikkaa olympialaisiin, niin KHL-peikko voi olla nyt suurempi. Lisäksi Radulov voi nyt pyytää hieman suurempaa palkkaa vedoten siihen, että hän haluaa mennä vuodeksi KHL:ään, jotta pääsisi olympialaisiin.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tämä on tietenkin mahdollista. Tai sitten Radulov ampuu itseään jalkaan, jos alkaa uhkailemaan KHL:ään palaamisella. Las Vegas pystynee tarjoamaan isoa palkkaa, mutta jos Radulov haluaa tavoitella menestystä, niin kannattaa mennä muualle tai jäädä Montrealiin. Kausi KHL:ssä ei varmasti nosta markkina-arvoa, kun kyse ei ole ihan nuoresta pelaajasta. Onhan se mahdollista, että jotkut pelaajat saavat luvan seuraltaan osallistua olympialaisiin.
   
 6. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Yön pelissä näki todella hyvin että divisioona voitto on jo plakkarissa. Ainoa jota pelaaminen selvästi kiinnosti oli Price. Heikommalla mv-pelillä lukemat olisivat voineet olla todella rumat.

  Pelottaa jo valmiiksi tuleva Rangers sarja. Toivotaan että montaa iltapäiväpeliä ei tarvitse pelata MSG:llä. Koska nuo primetime pelit eivät ole Habsilta sujuneet niin kauan kuin itselläni muisti riittää.
   
 7. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Onko niin ettei Montreal hävinnyt runkosarjassa kertaakaan Rangersille? Ei tuo silti tarkoita, että sarjasta tulisi helppoa. Mielenkiintoista nähdä kumpi aloittaa Rangersille maalilla, epäilen että Lundqvist, mutta hän ei välttämättä päätä sarjaa maalilla.

  Toivottavasti ainakin Weber ja Benn saavat itsensä kuntoon, eikä Emelinin loukkaantuminen ole paha. Noista kolmesta Emelin on helpoiten korvattavissa Davidsonilla. Nesterov ei sitten välttämättä olekaan enää 8. pakki, vaan se saattaa olla joku St. Johnista.
   
 8. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Ei tainnut hävitä, kun Pricen Rangers-saldosta puhuttiin, että 12 viime kohtaamisesta 11 voittoa ja yksi jatkoaikatappio.

  Harmi, ettei noilla ole mitään merkitystä.
   
 9. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Weberin loukkaantuminen ei Julienin mukaan ole vakava, mikä on playoffeja ajatellen varsin mukava uutinen. Lernout nostettiin hätäapuna ylös Emelinin loukkaantumisen vuoksi ja pelannee Tampaa vastaan ensi yönä. Bennin tilanteesta ainakaan omille verkkokalvoilleni ei ole osunut mitään tarkempaa tietoa, joka on huolestuttavaa.

  Mielenkiintoiset pelit edessä, jos ei niinkään Habsin kannalta, mutta Leafsin ja Boltsin playoff-rypistyksen vuoksi. Tampalla varmasti kaikki pelissä, kun pitivät viime yön voitolla mahdollisuuden playoffeihin ja runnellulla Habsilla "mahdollisuudet" vaikuttaa siihen, kumpi joukkueista paikan auringossa saa.
   
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Benn on kuulemma day-to-day. Toivottavasti siis pelikunnossa pudotuspeleissä. Ei noista luonnollisesti hirveästi huudella nyt pudotuspelien alla. Sinänsä valitettavia nämä puolustajien loukkaantumiset, että esim. Markovin olisi ollut hyvä saada edes pelin verran huilia.

  Tampa on lähtökohtaisesti pahin vastus pudotuspeleissä, jos sinne pääsevät eli heidät voisi tiputtaa jo nyt.
   
 11. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Jos Tampa pleijareihin selviää, hyppää se Metron puolelle, joka tarkoittaa sitä, että mahdollinen kohtaaminen tapahtuisi vasta konferenssifinaalissa. Jotenkin en nää miten Tampa voittaisi kaksi kolmikosta Caps + Pens/Jackets.
   
 12. Tontsasd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Minnesota, Tampa Bay
  Lainaus:
  Lähtihän se viime MM-kisojen allakin jenkkeihin sopimusneuvotteluihin, joten luulen että ei halua millään KHL-sopimuksella uhkailla.
   
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kun toisella on motivaatiota ja toinen joukkue ainoastaan ilmestyy paikalle, niin tulos oli taas odotetun kaltainen. Jos jotain hyvää etsii, niin King teki ensimmäisen maalinsa Habs-nutussa. Lehkonen antoi muuten upean syötön maaliin. Lisäksi Lehkonen teki itse toisen maalin alivoimalla. Jos tekee tehot 1+1 ja oma joukkue tekee kaksi maalia, niin voi antaa puhtaat paperit. Muille pelaajille ei sitten voi antaa kuin pyyhkeitä, ainakaan koosteen perusteella. Ensimmäisessä maalissa ainakin Beaulieu nukkui. Davidsonia vietiin parissa maalissa rumasti.

  Detroitia vastaan Price, Pacioretty, Markov, Radulov, Weber ja Emelin eivät pelaa. Montoya on penkillä Lindgrenin aloittaessa ja Benn palaa myös riveihin. Käytännössä Benn korvaa siis viimeöiseen verrattuna Markovin ja huilanneet Ott, Mitchell ja Flynn mahdollisesti sitten pelaavat, tai ainakin kaksi. Kun katselee tuota kokoonpanoa, niin Lindgrenin pitää pelata helvetin hyvin, koska maalintekouhkaa ei juurikaan ole ja puolustus vuotanee kuin seula.
   
 14. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Weberin vamma on jotakuinkin selätetty ja mies on kaukalossa kun kiekko putoaa jäähän ensimmäisessä Rangers matsissa. (Jos on avausviisikossa) hehhe...
   
 15. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Twitterissä huudellaan, että Sergachev ilmeisesti liittymässä Montrealin vahvuuteen yhden pelin ajaksi. Kiinnostaa miehen otteet sen verran, että pitää kyllä melkein Montrealin peli katsoa.
   
 16. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Nyt on ihan vahvistettukin, Sergachev on kutsuttu ylös. Eiköhän hän pääse ihan pelaamaankin.
   
 17. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Kyllä pääsee. Habs on muutama minuutti sitten ilmoittanut että Sergachev pukee illan otteluun. Olin aikeissa katsoa yön matsin ja nythän se on pakko katsoa.

  Toivotaan että Habs jättää hienot jäähyväiset Joe Lousille ja hoitaa ns. kakkosmiehistöllä homman kotiin.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tämä on tänään ihan yhteinen toive. Uskon nuoren lauman ylisuorittavan. Detroit ei ole tähän matsiin tuonut mitään ylumääräistä kipinää mikä auttaisi.
   
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Voittohan sieltä tuli ja viime otteluiden maalitykki Lehkonen osui jälleen. 18 maalia tulokaskaudella on hyvä määrä, toivottavasti Habsit saavat Lehkosesta tuollaisen tasaisen 20 maalin miehen tuleviksi kausiksi. Lehkosen pelissä on kehittu hänen kokonaisvaltaista pelaamistaan, tekee kuulemma nuoreksi pelaajaksi paljon asioita oikein. Tuohon kun vielä tulee voimaa ja kokemusta lisää, niin on Habsit saattaneet saada erittäin hyvän keskikenttien pelaajan, jonka voi oikeastaan heittää kentälle tilanteessa kuin tilanteessa.

  Lehkonen teki muuten maalin enemmän kuin Galchenyuk, mutta Galchenyuk teki taasen Habs-historiaa, kun teki 5 jatkoaikamaalia eli enemmän jatkoaikamaaleja kuin kukaan ennen Habs-nutussa kauden aikana.

  Nythän se kausi vasta todellisuudessa alkaa. Runkosarjasta kuitenkin muutama sananen. Parasta mitä runkosarjassa tapahtui oli tietenkin Therrienin potkut, jotka herättivät joukkueen ja ehkä myös Bergevinin. Vaikkei trade deadelinellä nähtykään mitään mullistavaa, niin ainakin joukkueen runkoa muutettiin huomattavasti isommaksi, kun mm. DD ja Andrighetto vaihdettiin n. 20 senttiä ja 20 kiloa isompiin kavereihin. Lisäksi Benn on tehnyt varmasti vaikutuksen moniin, vaikka odotukset eivät olleet kovin suuret. Julien on selvästi vapauttanut joukkueen pelaamista, kun Therrrienin aikana se oli hyvin (liiankin) yksinkertaista. Runkosarjassa Pacioretty oli tehoilla 35+32 joukkueen paras pistemies, mutta monessa ottelussa hyökkääjistä Radulov oli se joukkueen tärkein pelaaja, vaikka jäikin tehoissa kakkoseksi (18+36) ja selvästi jäikin. Byron teki tehot 22+21 ja oli Danaultin (13+27) kanssa selvästi positiivisin yllättäjä, ei pelkästään tehojen valossa, vaan ihan kokonaisvaltaisesti. Galchenyuk oli kolmanneksi paras pistemies, mutta tehot 17+27 eivät varmasti tyydytä seurajohtoa eikä pelaajaa itseään. Tietenkin noiden tehojen valossa jatkopahvin tekeminen saattaa olla halvempaa, joskaan helppoa se tuskin on nytkään. Tehotilastossa Galchenyuk päätyi lukemaan -5, ja oli näin joukkueen heikoin tuolla saralla. Kertoo tietenkin jotain. Puolustuksen ja epäilen, että koko joukkueen päällikkö oli Weber, mutta puolustuksen positiivisin yllättäjä oli ehdottomasti Markov. Muu puolustus sai välillä kehuja ja välillä haukkuja, mutta jos Rangersiä vastaan päästään ilman loukkaantumisia pelaamaan, niin tuo Weber-Markov, Petry-Benn, Beaulieu-Emelin on ihan hyvä. Vaihdossa sitten vielä Davidson. Nesterov tuskin saa peliaikaa, jollei sitten loukkaantumisia tule. Markov tulee näillä näkymin saamaan UFAna jatkopahvin Montrealista ja veikkaan sopimuksen olevan kolmevuotinen tyyliin 5+5+2, jolla caphit saadaan selvästi tätä vuotta alemmaksi.

  Suurimmat pettymykset runkosarjan perusteella olivat Plekanec ja Gallagher. Pleka on hyökkääjien palkkakuningas, mutta joukkueen sisäisessä pistepörssissä "komeasti" sijalla 11. Ei siis mielestäni sitä mitä häneltä odotetaan. En yhtään ihmettele, että Bergevin on tainnut jo parin kauden ajan yrittää treidata Plekanecia, mutta ei ole nähtävästi onnistunut. Gallagher kärsi tietenkin loukkaantumisesta, mutta ei hänen kautensa, varsinkaan ennen loukkaantumista, ollut muuta kuin huono. Loppurunkosarjasta Gallagher alkoi löytää rytmiä ja onnistumisia. Tuo käden murtuminen on kuulemma on tehnyt laukomisen hankalammaksi ja Gallagher on joutunut muuttamaan pelityyliään enemmän peliä rakentavammaksi, tuohon on varmasti osasyynä myös valmentajan vaihdos. Puolustuksessa Emelin ja Beaulieu pelasivat epätasaiset kaudet, istuen välillä jopa katsomossa. Beaulieun penkityksessä saattoi olla kyse hieman sopimusneuvotteluistakin eli haluttiin saada hieman parempia neuvotteluasemia.

  Maalivahtiosasto toimi mielestäni hyvin. Price oli halutessaan maailman paras ja Montoya oli hyvä kakkosveskari. Montoya saikin kauden aikana uuden jatkopahvin parille seuraavalle kaudelle. Lisäksi kolmosveskari Lindgren pelasi pari hyvää peliä. Tietenkin hieman härski temppu Pricelta pelata selvästi tasoaan heikommin, mutta lopulta se johti toivottuun johtotulokseen eli Therrienin potkuihin. Potkujen jälkeen Price alkoi sitten taas pelaamaan.

  Habsit tosiaan voittivat oman divisioonansa, mutta divisioonan tasosta kertoo jotain, että NHL:ssä 5-6 joukkuetta keräsi enemmän pisteitä. Ei Habsien olisi kovin paljoa heikommin tarvinnut pelata, niin jopa pudotuspelipaikkakin olisi ollut tiukilla. Nyt jopa divisioonan voitto ratkesi yllättävänkin ajoissa. Divisioonavoitolla Habsit omaavat ainakin kaksi ensimmäistä kierrosta kotikenttäedun. Lisäksi jos Washington ei mene konferenssifinaaliin ja Habsit menevät, niin sitten sielläkin olisi kotikenttäetu. Lännen puolella on sitten 2-3 joukkuetta, jotka ovat keränneet enemmän pisteitä kuin Habsit.

  Tässä hieman tajunnanvirtaa runkosarjasta. Pudotuspeleissä tulee sitten ensimmäisellä Rangers, joka ei luonnollisesti ole helppo vastus, mutta täysin voitettavissa. Varsinkin kun runkosarjassa Habsit voittivat kaikki kohtaamiset. Edellisiin pudotuspeleihin verrattuna, niin tällä kertaa pitäisi Habseiltä löytyä rosterista kokoa, jolla toivottavasti pystytään kääntämään momentumia. Suurin huoli on tietenkin, että esim. Pacioretty ja Plekanec ovat hyytyneet perinteisesti pudotuspeleissä täydellisesti. Toisaalta Habseillä on tällä kertaa Shawn ja Kingin tapaisia pelaajia, jotka ovat pystyneet nostamaan tasoaan pudotuspeleissä. Lehkonenhan pelasi viime keväänä SHL:ssä upeat pudotuspeleissä, toivottavasti myös nyt.
   
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Jos mietitään vielä sopimustilanteita, niin hyökkääjistä sopimus on loppumassa Radulovilta, Kingiltä, Flynniltä, Ottilta ja Martinseniltä. Radulov tietenkin toivottavasti jatkaa, Kingin loppukausi Habseissä oli heikohko ja otteiden pitää parantua, jotta saa jatkopahvin, varsinkaan tasoa 1,95 milliä kaudessa. Flynn, Ott ja Martinsen ovat sitten alle millin miehiä, joten heidän kanssaan jatkon sopiminen on varmasti helpompaa. Ott on jo 34-vuotias, joten hänen kohdallaan puhutaan varmaan vuoden jatkosta. Muiden kohdalla sitten mahdollisesti parista vuodesta. Jos pitäisi veikata, niin epäilen ainakin Martinsenin jatkavan Habseissä. AHL:n puolella merkittävämpiä pelaajia joilla sopimus loppuu ovat Hudon ja De La Rose, molemmista tulee RFA. Molempien uskon ja toivon saavan jatkon Habseissä. Molemmat saattavat syrjäyttää em. pelaajia NHL:n puolelta.

  Puolustuksessa sopimus loppuu Markovilta, Beaulieulta ja Nesterovilta. Vain Markovista tulee UFA. Markov vaikuttaa sellaiselta, että hän mielellään jatkaisi Montrealissa ja uskon hänen saavan uuden pahvin, vaikka Las Vegas varmaan pystyisi tarjoamaan enemmän. Beaulieu on varmasti korkealla Vegasin listoilla, mutta hänen kanssaan lienee kaikilla olevan vaikeuksia päästä sopimukseen. Beaulieu ei ole ihan niin hyvä kuin mitä hänestä on odotettu, mutta potentiaalia on edelleen. On kuitenkin hyvin mahdollista, että Beaulieu ei vaan pysty nostamaan tasoaan tuolta bottom3-puolustajien joukosta. Epäilen, että Bergevin pyrkii tarjoamaan Beaulieulle suht edullista siltasopimusta (2v), jotta ensi ja sitä seuraavalla kaudella olisi mahdollisimman paljon rahaa käytettäväksi mm. Pricen jatkopahviin. Lisäksi jos Sergachev on oikeasti niin lupaava kuin toivotaan, niin pitää hänelle olla lähivuosina tarjolla jotain muuta kuin kolmosparin rooli tai siis Sergachev tulee ottamaan paikan ylemmissä kentissä ja kolmosparin pakille ei kannata maksaa useita miljoonia. Näillä näkymin (ennustukseni) esim. kaudella 18-19 Habsit maksavat vähintään neljän millin caphitiä Weberille, Petrylle ja Markoville. Tuohon ei oikein mahdu neljättä yli neljän millin pakkia, kuin ehkä loppukauden rentaliksi. Nesterov tuskin tulee saamaan jatkopahvia, tai se on sitten minimikorotus tuohon nykyiseen. AHL:n puolella ei merkittäviä puolustajia joilla sopimus olisi loppumassa.

  Tietenkin sopimustilanteita saattaa muuttaa tuo Las Vegasin laajennusdrafti, huhuissa laajennusdraftiin on yhdistetty Beaulieu, Emelin, Davidson ja jopa Plekanec.
   
 21. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Helppo yhtyä noihin mielipiteisiin sopimustilanteesta ja toivottavista jatkosopimuksista. Beaulieausta täytyy vielä kuitenkin erikseen todeta sen verran, että itse ainakin toivoisin ettei häntä menetetä Vegasiin. Miehellä on kuitenkin mielestäni kaikki vaadittavat työkalut olla ihan pätevä kakkosparin pakki nykypäivän NHL:ssä, eli parhaimmillaan jopa loistava liike ja siihen päälle vielä riittävä koko ja kiekolliset taidot. Noissa kahdessa jälkimmäisessä eli kiekkovarmuudessa ja fyysisyydessä on vielä kehitettävää, mutta näkisin, että kehitystä voi hyvinkin tapahtua. Erityisesti Therrienin peluuttama peli ei ole varmasti tehnyt hyvää kenenkään kiekollisten taitojen kehittämiselle ja näkisin, että Julienin alaisuudessa tähän voisi hyvinkin tulla parannusta.

  Mainitsemistasi muista pelaajista ainakin itselleni onkin sitten oikeastaan ihan sama kenet Vegas nappaa. Davidson ei ole esittänyt mitään korvaamatonta ja Plekanecin tai Emelinin palkat jos saisi kirjoista pois niin se vapauttaisi käsiä UFA-markkinoita varten. Tuskimpa Vegas kuitenkaan alkaa noita muiden roskasoppareita ihan mieletöntä määrää poimimaan kun kyllähän sielläkin yritetään mahdollisimman hyvää joukkuetta rakentaa, ja palkkalattiaankin varmasti päästään ilman joukkueellista alexeiemelinejä. EI siinä, Emelin on ihan pätevä puolustava pakki, mutta yli 4M cap hit on liikaa.

  UFA-markkinoilla ei kuitenkaan oikeastaan mitään Hanzalia parempaa ratkaisua Habsin sentteriongelmaan ole tarjolla. Thornton on tietysti UFA, mutta jos jatkaa niin jatkaa kyllä 100 % varmuudella Sharksissa. Toisaalta jos tilaa olisi niin voisihan sieltä KHL:stä esimerkiksi Shipatsoville (runkosarja: 26g+50a, palyoffs: 3g+12a) tarjota jotain reilummankokoista vuoden pahvia à la Radulov, kun tällaisestä järjestelystä kerran on hyvää kokemusta. Tiedä sitten onko halukkuutta lähteä kaverilla kun ei olisi sitten mahdollisuutta päästä olympialaisiin. Kiekolliset taidot ovat miehellä ainakin kuitenkin sitä luokkaa, että NHL:ssäkin olisi varmasti potentiaaliin ainakin 50 pisteeseen. Laadukkaitakin UFA-laitahyökkääjiä on toistaiseksi ihan mukavasti tarjolla, joten olisi hienoa jos sieltä saisi jonkun napattua. Keskitytään näihin kuitenkin enemmän sitten kun lihava leidi on laulanut ja pudotuspelit ovat ohitse, Toivottavasti mahdollisimman myöhään.

  Pudotuspeleistä sanottakoon, että mielestäni nyt pitäisi ainakin konferenssifinaaliin asti olla kaikki saumat. Vaikka Rangers on kova pala purtavaksi, niin näkisin kuitenkin Habsin kuitenkin pienenä ennakkosuosikkina. New Yorkilaisten loppukausi on sujunut melko mollivoittoisesti, joten Habsin voidaan luvalla sanoa olevan kovemmassa iskussa. Rangersin on parannettava runkosarjasta Habsia enemmän edetäkseen jatkoon. Habsilta esimerkiksi Lehkonen ja Gallagher ovat alkaneet heräilemään kevään koittaessa, mikä on myös ehdottomasti hyvä merkki. Kumpi tästä parista ikinä jatkoon eteneekään, näkisin tämän joukkueen olevan suosikki myös toisella kierroksella oli vastassa sitten Ottawa, Boston tai Toronto. No, turha mennä asioiden edelle ja annetaan pelien näyttää.
   
 22. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Aikamoista... Habs lähtee Rangers sarjaan "ykkössentterinsä" nelosen laidalla. En ole päässyt otteluita viime aikoina itse näkemään, mutta raporttien ja ihan tilastojenkin valossa Galchenyuk on hiihdellyt sysiyössä. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä miehelle on loistavan alkukauden jälkeen kaikkiaan tapahtunut. Therrieniin kypsymisen ymmärrän, mutta siinä missä lähes kaikki muut pelaajat ovat pompanneet valmentajavaihdoksen jälkeen, Galchenyuk vaikuttaisi hiipuneen entisestään.

  Täytyy tosiaan toivoa, että Alex saa pelin takaisin uomiinsa viimeistään kesällä. Habsin ei tarvitsisi antaa muille joukkueille enää ylimääräistä tasoitusta sentterien hyökkäysvoimassa.

  Rangers-sarjasta on taatusti tulossa mielenkiintoinen ja intensiivinen. Hieno nähdä, miten mm. Radulov, Shaw, Weber, King, Gallagher, Ott ja runkosarjan viimeisen tusinan lähes PPG tahdissa vetänyt Lehkonen pääsevät irti tosipeleissä. Pakkitilannekin näyttää jo paremmalta, ainoastaan Emelin ei ole avauksessa mukana. Tämänkin kyllä mieluusti näkisin kunnon pleijarimoodissa jäällä.
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Emelin tosiaan sivussa ja Davidson kärsi viruksesta. Nesterov hieman pelottaa pudotuspeleissä. Toivottavasti Emelin tai Davidson tulee kuntoon.
   
 24. Aanri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
 25. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Muutama tunti ja sitten mennään!

  Pacioretty mukana kokoonpanossa. Eilinen vamma kasvoihin ei ollut vakavaa ja selvittiin vain säikähdyksellä.

  Itselläni löytyy luottoa Habsiin ja uskon että sarjasta mennään jatkoon voitoin 4-2. Sitten ilmainen kierros Bruins/Sens vastaan ja kohtahan sitä pelataan Capitalsia vastaan konf.finaaleissa. (huom lue pilke silmäkulmassa)