Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Montreal Canadiens 2016–2017

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Grainger, 03.05.2016 klo 22.27.

 1. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  En tiedä rahamies Mike Commodoren luotettavuudesta, mutta tämä twiittasi Habsin tarjonneen Duchenesta Beaulieu + Scherbak + 1st, jonka Colorado olisi hylännyt. Kova hinta tämäkin, mutta olisi ollut paremmin sulateltavissa kuin edellinen.
   
 2. teemu_s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Kova tarjoushan tuokin on, todella kova! Taitaa Duchene jäädä Coloradoon?

  Olisiko Coloradolla jotain muuta meille hyödyllistä kaupan? Landeskog? Apuja tosin tarvitaan sinne keskelle joten siihen ei GL tarjoa lääkettä.

  Olisin itse valmis antamaan aika paljonkin Duchenesta, ja paljoahan tuolla on tarjottukin. Mies on vasta 26v ja sopimustakin jäljellä eli ei pelkkä vuokrapelaaja. Duchene ja Iginla meille? ;)
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Aikamoista muodonmuutosta ollaan tekemässä, kun DD lähti ja sisään tulivat King sekä Ott. Mitähän vielä tapahtuu?
   
 4. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Lebrun oli kovin sitä mieltä, että Bergevinin urakka ei ollut vielä tässä. Nyt kun peräpää on taas kerran stockattu kuntoon, vaikea nähdä, että minnekään muualle kuin hyökkäyksen top-6:n saisi ketään mahtumaan ja samalla pitäisi tavalla tai toisella kyetä pääsemään eroon jostain alisuorittaneesta roskasta, joka ei kovin todennäköistä ole.
   
 5. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Väärässä olin, lisää bottom-6 muutoksia. Andrighetto Avsiin ja norjalainen dopinghirvi Andreas Martinsen Habsiin. Ghetton ulostaminen ei yllätä, eikä vastinekaan sinänsä, koska ei tämän vaihtoarvo paljon nollan yläpuolella ole, mutta lähinnä näistä tulee mieleen joku Facebookin paskojen lelujen vaihtorinki. Ei ainakaan jää epäselväksi, että kokoonpanoon hankitaan nyt tosissaan kokoa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2017 klo 08.19
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kingin hankinnasta tykkään, koska kyseessä on laadukas av-pelaaja ja kaksinkertainen sc-voittaja. Uskon Kingin pelaavan, jos vai on kunnossa. Tämä norski ja Ott hankintoina ovat sitten hieman oudompia. Vaikuttaa vähän siltä, että molemmat ovat viitoskentän kavereita. A'ghetton menetys saattaa kirpaista tai sitten hänen kohdallaan nähtiin ettei enää ole ruuvia kiristettäväksi ja päästettiin menemään. Ehkä Scherbakin ja Hudonkin upsidet nähdään kovempina, ainakin Hudon on pelannut hyvin AHL:n puolella. Bottom6 laajeni ja ehkä hieman vahvistui Kingin ansiosta. Puolustukseen tuli lisää laajuutta ja ehkä myös tasoa Bennin ansiosta, tosin Pateryn ei saanut mielestäni tarpeeksi peliaikaa/näyttöjä.

  DD:stä eroonpääsy oli hyvä, koska nyt on epätodennäköistä, että hän saa jonkun 1 vuosi/2 milliä sopimuksen. Tietenkin tuokin on vielä mahdollista. Beaulieu saa jatkaa ainakin loppukauden. Toivottavasti paineet helpottaa ja nostaa pelitasoaan, koska hänen esitykset eivät ole olleet viime aikoina kovin ihmeellisiä. Blockbuster-diili jäi tekemättä, mutta paljon Bergevin myös teki. Toivottavasti moni alisuorittaja pystyisi nostamaan pelitasoaan loppukaudesta, tosin esim. koko Habs-uransa esim. Pleka on ollut pudotuspeleissä heikko, ainakin hyökkäyssuuntaan.
   
 7. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Yllättynyt: ei. Pettynyt: ei. Totutun keskinkertaista: joo. Yhtään isoa kalaa ei viimeisenä päivänä enää liikahtanut, eikä hyökkääjien osalta oikeastaan koko deadlinella, joten eiköhän pyynnit olleet taivaissa kautta linjan.

  Moneen kertaan jo sanottua, että pieniä neloseen sopimattomia, ja muualle kuulumattomia vipeltäjiä korvattiin koolla ja osin kovuudella, joka on mielestäni tärkeää. Olkoonkin sitten nopeuden kustannuksella. Mielenkiintoista nähdä, ketkä hankinnoista kokoonpanoon asettuvat ja mille paikoille. Sekä puolustuksen että hyökkäyksen pohjalla on nyt ylitarjontaa.

  Kenties positiivisin viesti oli Bergevinin vihjaus siitä, että siirroilla oltaisiin tehty tilaa Hudonille: Habs Twitter. Kun kelvollista ykkös- tai kakkossentteriä, riippuen siitä mihin koriin Galchenyuk on milloinkin sijoitettu, ei ole tähän mennessä löytynyt, mutta epäpäteviä ehdokkaita senkin edestä, olisikohan aika antaa Hudonin kokeilla ihan tosissaan?

  Ai niin, kaikki hyökkääjälisäykset ovat kesällä rajoittamattomia vapaita agentteja, joten jos Habs-nuttu kiinnostaa, luulisi näyttöjen antamisenkin. Ellei, niin kesällä on mahdollisuus tuulettaa uudelleen ainakin joltain osin.
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2017 klo 08.46
 8. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Kaveria, jonka vastine on joku aivan nobody 6. kierroksen pakki roikotettiin väkisin Habsin ykkösen keskellä ja ykkös-yv:ssä. Näin vain Montrealissa. Olen siis tietenkin onnellinen, että DD:n taru tuli päätökseen Montrealissa.
   
 9. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Vielä deadlineen liittyen, Dreger oli tiennyt kertoa varmaksi, että Canadiens oli tehnyt Boltsille tarjouksen Filppulasta, johon sisältyi ainakin Plekanec, mutta Valtteri oli kieltäytynyt siirrosta Habsiin. Vaikken Filppulasta erityisemmin pidäkään, tässä olisi saattanut olla hyvät ainekset saada ainakin väliaikaisesti asiallinen kakkossentteri, päästä Plekanecin deadweightista eroon ja sijoittaa Danault kolmoseen. Touhutippa meinaa valahtaa jo pelkästä jälkispekuloinnista, mutta olisihan tämä ollut ihan turhan kaunista toteutuakseen.

  Hieno kunnianosoitus ja reaktio PK:lle viime yönä ja maalit tärkeille kavereille! Price on ainakin herännyt ja palannut valmentajavaihdoksen jälkeen, vielä kun muutama muu oletettu luottokaveri löytäisivät mojonsa...
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2017 klo 12.13
 10. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Friedmannin mukaan Avalanche ja Habsit eivät päässeet sopuun Duchesnesta, koska Bergevin ei suostunut luopumaan Sergachevista. Hyvä näin. Uskon Sergachevin pelaavan NHL:ssä ensi kaudella.

  Nyt Bergevinin pitäisi päästä sopuun Radulovin jatkosta. Veikkaukseni on, että Radulov saa neljän vuoden pahvin ja n. 6,25 caphitillä. Montrealilla ei ole varaa menettää Radulovia, varsinkin kun UFA-markkinat ovat aika vaatimattomat ja Las Vegas vie pari parasta pelaajaa päältä.
   
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Chris Terry teki yksisuuntaisen ensi kautta koskevan jatkosopimuksen.
   
 12. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Minulle on tällä hetkellä aivan sama kuinka paljon Raduloville lyödään rahaa tiskiin. Tuo mies on vain pakko saada pidettyä!

  Chris Terry on tällä kaudella tehnyt IceCapsissa 38 otteluun 21+29. Ihmettelen silti sopimuksen yksisuuntaisuutta. Vai pelattiinko vähän varman päälle jos kukaan deadlinella tulleista 3-4ketjun miehistä ei jatkakkaan Habsissa vaan kalastavat parhaan tarjouksen UFA-markkinoilta.
   
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Radulovin tilanteeseen sama. Toivottavasti Radulov tykkää Montrealista yhtä paljon Habs-fanit hänestä.

  Terryä voi hätätapauksessa yrittää peluuttaa jopa ylemmissä kentissä, kun teoriassa, siis AHL:ssä, tehoja syntyy. Sitä norskia, mikä lie olikaan nimeltään, ei voi peluuttaa nelosta ylempänä, jos sielläkään. Ihan positiivinen sopimus, varsinkin kun caphit taitaa olla 0,65 milliä.
   
 14. Lone Wanderer Jäsen

  Luulisi että Radulov jatkaa ihan järkevällä hinnalla. Pelaa parasta kiekkoa Quebecissa ja Quebec rakastaa häntä. KHL:ssä tienannut jo eläkerahat niin luulisi että haluaa vain Stanley Cupin Montrealissa. Itse toivon, että Radulov tekee useamman vuoden jatkon Habsiin, vaikken Montrealin fani olekaan.
   
 15. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Ihan kelpo sopimus mielestäni. Terry on kelvollinen backup tai backupin backup moneen rooliin ja yksisuuntaisuus on samalla hyvä osoitys siitä, että luottamuksen voi ansaita AHL:ssäkin.
   
 16. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Huhujen mukaan Radulov haluaa viiden vuoden sopimusta, mutta Habsit eivät haluaisi antaa kuin 2-3 vuotta. Kompromissi Toivottavasti löytyy siitä välistä eli neljä vuotta. En jaksa uskoa, että Radulov lähtee jonnekin Vegasiin liigan häntäpään jengiin ryynäämään viimeisiä hyviä pelivuosiaan. Tai näin toivon.
   
 17. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta. Ainoa mikä ihmetyttää on tuo yksisuuntainen sopimus. Tällä hetkellä en laske Terrya NHL pelaajaksi. Enkä kyllä näe miehelle roolia ensi kaudellakaan. Toivotaan että Terry todistaa allekirjoittaneen olevan väärässä.

  Tottakai on hienoa että AHL miehetkin voivat esitystensä perusteella ansaita yksisuuntaisia pahveja. Ei tuo Terryn caphit tosiaan ole paha.
   
 18. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, Avs, SaPKo, Internazionale & Latvija
  Voittoputki päällä! Ehdottomasti parasta antia viime aikoina on ollut se, että Therrienin viimeisinä hetkinä ja nyt Julienin komennossa viisikot ovat pysyneet paremmin kasassa. Montreal ei voi haaveilla voitoista jos omiin tulee illasta toiseen 10 avopaikkaa. Kun homma on toiminut paremmin, niin mm. Rangers, St Louis, Columbus ja Nashville ovat jääneet aika vähille maalipaikoille. Ilman Montoyan 2 pahaa hörppyä Bluesia vastaan nuo kaikki matsit olisivat myös tuottaneet täyden pistepotin. Kuitenkin nyt kun oma pää alkaa taas pitää paremmin, niin voidaan alkaa edes puhua hyökkäyspelaamisesta ja sen ratkomisesta.


  Positiivinen asia on myös Andrei Markovin paluu takalinjoille! On jopa hieman huolestuttavaa kuinka ylivoimainen hän on peliälyltään ja syöttövalikoimaltaan Habs-pakistossa. Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu 1-2 vuoden päästä. Markov ei ole pelannut viime matseissa ykkösylivoimassa. Tuota pitäisi mielestäni harkita uudelleen, koska hän on kuitenkin Radulovin ohella joukkueen paras pelinrakentaja. Pacioretty, Weber ja Galchenyuk ovat kaikki viimeistelijöitä, joten heitä ei ehkä kannata peluuttaa yhtä aikaa.


  Kolmas hyvä homma on Byron-Plekanec-Shaw ketjun otteet. Heidän tärkein homma on tietysti vastustajan parhaiden puolustaminen, mutta he ovat saaneet myös siirrettyä painopistettä mukavasti vastustajan alueelle, jolloin momentum kääntyy helpommin Candiensille, aiheutuu rangaistuksia vastustajalle ja siinä sivussa tulee myös maalipaikkoja aivan ok määrä. Pahimpina aikoina ainoastaan ykkösketju pystyi tähän. Shaw ei tietysti ole mikään synnynnäinen maalitykki, joten hän ei käytä ketjukavereidensa luomia paikkoja hyväksi mitenkään tehokkaasti, mutta kyllä sieltä syntyy maalejakin aina välillä.


  Siirtorajaan liittyen mieleeni jäi muutamat tv-lähetyksissä näkemäni asiantuntijoiden kommentit. Kevin Weekes sanoi että Montrealin pitäisi hiljalleen saada selville onko Galchenyuk laituri vai sentteri, jolloin olisi helpompi määrittää kesän/jatkon tarpeet. Kuivilta markkinoilta ei kannattanut maksaa ylihintaa. Brian Lawton olisi taas hankkinut ”Hanzalin” vaikka ylihinnalla, koska Galchenyukilla on potentiaalia olla hyvä kärkisentteri, ja laadukkaat kahdensuunnan miehet olisivat hoitaneet keskikentät. Ray Ferraro sanoi taas että Gallagherin ja Galchenyukin pitää nousta uudelle tasolle ennen kuin voidaan edes puhua menestyksestä. Tämä yhdistettynä kuiviin markkinoihin teki sen että hankinnat olivat halpoja. Hän mainitsi myös Los Angelesin joka on pärjännyt kaavalla jossa oma maalinteko on vaikeaa, mutta omissa soi niin vähän että se riittää.


  Itse kallistun Weekesin & Ferraron suuntaan. Kun mitään ihmeellistä ei ollut tarjolla (tai se olisi ainakin maksanut Sergachevin), niin ylihintoja ei ollut järkeä maksaa. Kasvun on tultava sisältäpäin ennen kuin voi laittaa all in. Beaulieu, Gallagher ja Galchenyuk ovat nyt junnanneet paikallaan melkein kahden kauden ajan, eikä se vain voi mennä niin palkkakattoaikana. Hyvää on se, että kun mistään ”Vrbatasta” ei maksettu kakkoskierrosta, niin Montreal säästi kaikki korkeat varauksensa. Seuraavalle kahdelle kesälle taitaa olla nyt molemmille ykköskierros ja yhteensä 4 kakkosta. Noilla voi tehdä liikkeitä halutessaan!


  Galchenyukin kohdalla antaisin vielä aikaa tämän kevään kovat pelit, mutta kolmatta heikkoa kautta en kyllä katselisi ainakaan kokonaan. Jos homma jatkuu samana myös ensi syksynä, niin siirtäisin hänet takaisin laitaan jossa hän on edelleen pelannut uransa parhaat kuukaudet ja lähtisin etsimään kovaa sentteriä (joka on toki todella vaikeaa). Tilastoissa Alexander juniorin peli näyttää tietysti aika hyvältä, mutta todellisuudessa hän on todella kaukana menestyvän joukkueen kärkisentteristä. Tämän takia pelipaikka on ollutkin välillä kolmoskentässä. Onneksi Galchenyukista on hyötyä ylivoimalla ja jatkoajan temppukisoissa, mutta yleisesti hän sopisi tämän hetken tasollaan jonkun heikon joukkueen ykkössentteriksi jossa voisi tehdä paljon pisteitä eikä tarvitsisi välittää virheistä ja joukkueen menestyksestä.


  Tomas Plekanecin tilanne on hyvin samanlainen kuin Markovin. Mies ei ole enää yhtä loistava kuin ennen, mutta irtikään ei voi päästää kun materiaali ei anna myötä. Tilanne ei ole optimaalinen kun Montrealissa joudutaan kokoajan miettimään mihin rakoseen kukakin pelaaja sopii parhaiten ja tämän takia tietyt miehet ovat tasoaan suuremmassa roolissa. Esim Danaultia yritettiin peluuttaa kolmosessa, mutta hän oli siihen vielä liian vihreä. Kun hänet oli pakko heittää ykköseen, niin huomattiin että siinä roolissa Danault on riittävän hyvä eikä aiheuta joukkueelle vahinkoa. Tilanne on hieman sama kuin Desharnais’lla aikanaan. DD ei ollut ykkössentteri, mutta muut miehet pystyivät tukemaan joukkuetta paremmin keskikentissä, joten David kannatti sijoittaa sinne missä hänen hyöty/haittasuhde oli paras. Laadukkaat sentterit pystyvät pelaamaan kenen kanssa tahansa ja he nostavat kaveriensa tasoa; hyvänä esimerkkinä Saku Koivu. Plekanec on tämän hetken ainut Habs-sentteri joka pystyy hoitamaan roolin kuin roolin niin, ettei hänen kenttänsä ole läheskään joukkueen huonoin. Sopimus on toki korkea, mutta ennen kuin muun sentteriosaston taso nousee, niin paikkaajankin pitäisi olla kova. Jos vanhenevat Markov ja Plekanec lähtisivät tällä silmänräpäyksellä, niin romahduksen vaara olisi suuri. Joku Filppula olisi tietysti kiva hätäratkaisu, mutta ei hän ainakaan parantaisi tilannetta millään tavalla (sopimus, ikä, onko ylipäätään koskaan ollut Plekanecin tasoa?). Ei ole järkeä vaihtaa palasia vain vaihtamisen ilosta.


  Kun katsotaan viime aikojen muita negatiivisia asioita, niin Artturi Lehkonen ja Nathan Beaulieu ovat pistäneet silmääni. Lehkonen aloitti kauden terävästi, mutta väsymys taitaa alkaa näkyä pojan otteissa hiljalleen. Toisaalta hän pääsi pelaamaan alkukaudesta laadukkaiden konkarien kanssa, joka auttoi asiaa paljon. Nyt kun hän on joutunut kolmoseen Galchenyukin ja Gallagherin kanssa, niin virheet alkavat moninkertaistumaan ja ketju onkin kusessa omissa pitkiä pätkiä. Jos Los Angelesista hankittu King näyttää pelimiehen merkkejä tulevissa matseissa, niin laittaisin Lehkosen hetkeksi katsomoon. Kun Galchenyuk ja Gallagher ovat aika vaarallisia pelaajia kentän molemmissa päissä, niin King voisi tarjota heille fyysistä tukea ja apuja puolustavaan peliin. Neloskenttään löytyy kyllä miehiä Flynnin, Ottin ja jopa Martensenin voimin. Beaulieu on taas jatkanut heikkoa kauttaan, välillä ei tunnu onnistuvat mikään! Toisaalta Benn on esittänyt jämäköitä otteita ensimmäisissä matseissaan. Nesterovin ja Desharnais’lla hankitun Davidsonin pitäisi päästä kohta näyttämään taitojaan. Jospa Beaulieun henkinen lukko edes aukeausi vähän katsomon puolella..


  Tästä on kuitenkin ihan hyvä jatkaa kohti kevättä! Kotietu häämöttää horisontissa, joka olisi aivan hyvä saavutus kun käsillä olevat uhkakuvat tiedettiin jo kesällä. Ylivoimaa lukuun ottamatta muita ongelmia on vaikea ratkaista tältä seisomalta, joten niistä on turha murehtia juuri nyt. Kesällä voi tehdä jotain liikkeitä kun korkeita varauksia on tosiaan käsissä paljon, mutta oleellista on edelleen aika, koska mikään muu ei saa nuoria pelaamaan paremmin! Kysymys on edelleen se ehtivätkö pojat tarpeeksi hyvälle tasolle ennen kuin Weber, Radulov, Pacioretty jne alkavat vanhenemaan liikaa (kunhan Radulov saadaan sopimuksen alle)?
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2017 klo 01.10
 19. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Mitäs vammaa Radulovilla on? Habs ilmoitti twitterissä että Radulov ei tänään joukkueen mukana treenaa (injured). Pleka myös sivussa harjoituksesta (maintenance day). Eli suomennettuna "kropanhuoltopäivä".
   
 20. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Day-to-day lower body injury The Scoren mukaan.
   
 21. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ei pelaa tod. näk. Vancouveria vastaan, mutta mistään vakavasta ei pitäisi olla kyse.

  Emelin tippunee kokoonpanosta ja Davidson nousee näyttämään taitonsa. Rangers-pelin jälkeen juurikin Emelin oli ainoa, kuka sai pyyhkeitä. Julien tosin kehui kovasti Emeliniä treenien jälkeen ja miten vaikea häntä vastaan on pelata. Ehkä kuitenkin peli tai pari (riippuen Davidsonin tasosta) tekee ihan hyvää Emelinille huilata. Nyt kun joukkueessa hyökkäyspäässä taklaavia pelaajia, niin Emelin ei ole aivan yhtä tärkeä. Rags-pelin jälkeen Ott ja se norskidopingkaappi Björgen, vai mikä lie onkaan, saivat hyvää palautetta. Tämä norski osaa kuulemma luistella, mikä on tietenkin hyvä asia. Lisäksi puolustukseen hankittua Benniä on kehuttu kovasti hänen allroundpelistään.

  Mites tuo muuten menee, voiko Emelinin jättää suojaamatta kesän laajennusdraftissa? Hänellähän on M-NTC, CapFriendlyn mukaan. Näillä näkymin suojatuiksi tulevat siis ainakin Weber ja Petry, mutta kuka on kolmas? Markoville tuskin tehdään jatkosopimusta virallisesti, vaan luotetaan siihen, että hän jatkaa joka tapauksessa Montrealissa, jos siis molemminpuolista kiinnostusta jatkamiseen on, kuten uskon että on. Jos Emelin on pakko suojata, niin sitten on. Tietenkin hänet voidaan yrittää treidata, mutta se tulee varmasti olemaan vaikeaa, johtuen tuosta M-NTC:stä. Ilman suojausta jäävät sitten Beaulieu, Benn, Davidson ja Nesterov. Nesterovin menetys ei haittaa, mutta Beaulieu ja Benn ovat ihan päteviä. Davidsonista on vaikea sanoa vielä mitään. Onneksi vain yksi menetetään. Tietenkin on mahdollista, että Bergevin päättää suojata tuon 8+1, jolloin pääsisi suojaamaan enemmän kuin kolme pakkia. Tämän kauden perusteella en hyökkääjistä ehdottomasti suojaisi kuin Paciorettyn, Byronin, Danaultin ja Galchenyukin. Tietenkin mielellään tuonne laskisi myös Radun uuden sopimuksen myötä.
   
 22. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Pricen torjuntaprosentti varmaan yli 95 Therrienin potkujen jälkeen. Taisi olla loppuvaiheessa motivaatiossa vikaa, kun kiekot eivät tarttuneet. Nyt tarttuvat ihan eri lailla ja muutenkin joukkue näyttää, että homma kiinnostaa taas eri tavalla.

  Galchenyuk on aina huikeassa jatkoaikavireessä, ollut osallisena nyt viime aikoina aika monen extrapisteen ratkaisussa. Äskeinen ja-maali taisi mennä Byronin kautta, mutta Chucky koko tilanteen taas kerran loi.

  Joko nyt voi huokaista playoffspaikan suhteen?
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  12 pts Torontoon, jolla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. En vielä juhlisi.

  Meneekö se muuten niin, että divisioonan voittaja menee kakkossijoitetuksi? Muutenhan Habsit ovat nyt koko konferenssin sijalla 5. Jos Montreal ei mene sijoitetuksi, niin vastaan tulisi nyt Rangers. Muussa tapauksessa Boston ja säilyisi kotietu. Kakkossijoitettuna säilyisi tietenkin kotietu pidempää.
   
 24. teemu_s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Runkosarjan lopullisessa nokkimisjärjestyksessä divarin voittajat ovat ykkönen ja kakkonen ja pitävät kotiedun suhteessa muihin konferenssin joukkueisiin. Divarin voittajathan pelaavat ekan kierroksen villikorttilaisia vastaan ja sitten jatketaan divarin sisäisellä väännöllä kakkosta tai kolmosta vastaan.

  Korjatkaa, jos olen totaalisen väärässä.
   
 25. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Olin siis aika hyvin kartalla. Rags sieltä tulisi vastaan, siis tällä hetkellä. Tärkeää olisi voittaa tuo oma divisioona, mutta Ottawa antaa kovaa painetta. Vielä on Habseilläkin 15 peliä jäljellä, joten paljon voi tapahtua.

  Onko tietoa tuosta, että pitääkö Emelin suojata, koska hänellä on tuo M-NTC?

  Viime yönä olivat Radu ja Pleka sivussa. Lisäksi Flynn loukkaantui ottelun aikana. Sivusilmällä näin puolet pelistä. Varsinkin kolmas erä oli aivan kamalaa peliä Habseiltä. Käytännössä Vancouver painoi koko ajan Montrealin päätyyn.