Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Siivu, 22.06.2019 klo 11.18.

 1. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Ei varmasti käy. Jos sopparilla mittaa 5v tai yli, niin alle 8M vuodessa saa unohtaa saman tien.
   
 2. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tässä tapauksessa kannattaa Habsien nostaa kädet ilmaan ja todeta, että ei ole meidän kaveri.

  Aho teki 8,5 milliä kaudessa diilin. Hän teki sentään sentterinä 83 pistettä. Laine teki laiturina 50 pistettä. Jos Laine haluaa 8 milliä, niin jokin ei täsmää.
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Toisaalta jos Laine tekee 36-44 maalia ja 64-70 pistettä kaudessa, kuten kahdella ekalla kaudella, niin alkaa olla jo erittäin lähellä 8 miljoonaa, etenkin kun NHL:ssä arvostetaan maaleja enemmän kuin syöttöjä. Pelaaja ja hänen agenttinsa sekä joukkue haluavat varmasti korostaa vähän eri kausia sopimuksesta neuvoteltaessa.
   
 4. Kaitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raimo Summanen ja antipatiat
  Erittäin pitkäaikaisena palstalukijana kommentoin nyt tätä viimeisten vuosien trendiä, joka on muuttanut palstan keskustela hivenen vastenmieliseen suuntaan.

  Lainaus:
  Mielipiteeni on, että juurikin tämänsuuntaisesti on käynyt. Otteita tupataan tarkastelemaan enemmän fanipohjalta kuin analyyttisesti.

  Lainaus:
  Yllä olevasta samaa mieltä. Tosin useampi nimimerkki oli tekemässä Armiasta 45-55 pisteen laituria ennen viime kautta. Mm. Nim. Bosco. Toki sitä itsekin toivoin.

  Lainaus:
  Näin "Hullu Pata" totesi joskus syyskuussa. Aika itsestäänselvyytenä pidettiin silloin Armian tehoja. Minusta tuo ajattelu oli joko Armian kykyjen yliarvioimista tai sarjan tason aliarvioimista. Samaa ajattelua oli aikanaan Ässä-forumilla, kun Armian liiga-aikojen lopun flegmaattisuutta pidettiin merkkinä hänen puolustusorientaatiosta. Minusta se oli objektiivisesti tarkasteltuna seurausta huonosta harjoittelusta, mikä esti hänen potentiaalinsa saavuttamista.

  Harjoittelupohjan tai urheilullisen elämäntavan heikkous ymmärtääkseni näkyi myös hänen NHL-uransa hitaassa alussa. Onneksi hän oppi myös fyysisen harjoittelun merkityksen ja nousi sille tasolle, jossa nyt on. Hieno ja taitava pelaaja. Uskoisin, että jos malttaisi/jaksaisi panostaa barkovmaisesti laukauksensa harjoittelemiseen, niin hän saavuttaisi nuo tehot, joita hänelle ennen viime kautta povattiin. Paikkojen niiden tehojen tekemiseen hän saa taidoillaan riittävästi. Vain viimeistely ontuu.

  Keskustelukulttuuriin palatakseni. Tuo fani-ilmiön vastenmielisyys näkyy täällä Ässä-fanien toimesta, Laineen ja Puljun ketjussa monien toimesta ja aikanaan Anaheimin ketjussa Jyp-fanien toimesta. HIFK-fanit hieman yrittävät Heiskasen suhteen, mutta se on onneksi vielä pysynyt aika pienenä.
   
  Gemondo, Virveliä kainaloon, Taccutucca ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 5. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Sopparin pituus todellakin vaikuttaa. Esim. Carolina olisi ollut hyvin tyytyväinen $8.5M tasolle jos se olisi ollut 7v soppari. 5v sopparilla ne viimeiset kaksi vuotta menevät UFA-palkoille, jotka ovat ehdottomasti korkeammat.
   
 6. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Tim Turk. Ehdottomasti!
  https://www.timturkhockey.com/how-v...ll-defencemen-by-being-an-excellent-defender/
   
 7. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
 8. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  https://theathletic.com/1015028/201...e-attempts-to-weaponize-his-shot-this-summer/

  Ohessa hyvä juttu (tilaajille) Meten kesätreeneistä yllä mainitun Tim Turkin opeissa. Olisihan se hienoa nähdä tulevalla kaudella Meten uran ensimmäinen maali NHL:ssä, ehkä toinenkin.
   
 9. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Turkin kanssa, kuusi sessiota. Gallagheria Turkin treenaus auttoi todella paljon.
   
 10. Merovingi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blue Jackets
  lainelaser, th009, Patarouva ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. Grainger Jäsen

  Ihan ok ja ennen kaikkea odotettu sopimus luotettavalle kolmosketjun jyrälle, joka täyttänee kyllä paikkansa. Toivotaan nyt, että saisi ehjän kauden alle.
   
 12. Gally11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Hyvä sopimus molemmille osapuolille. Potentiaalia on kuitenkin edelleen nousta seuraavalle tasolle, niinkuin täälläkin on puhuttu. Nyt sitten vaan Joppelta näytöt pöytään ja kahden vuoden päästä isompaa paperia.

  Seuraavaksi sitten Lehkoselle samanlaista paperia kouraan.
   
 13. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Odotetun kokoinen, sopivasti sillattu sopimus Armialle. Tärkeä sopimus molemmin puolin ja kuten edellä on mainittu, ohituskaista ylöspäin olisi auki sekä Armialle että Lehkoselle, joka toivottavasti myös ymmärtää tyytyä samankaltaiseen lappuun.
   
 14. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
  Tää oli kyl hyvin hoidettu. Kaikki hyötynee, kunhan Joel nyt näyttäis samanmoisia otteita mitä viime kaudellakin hetkittäin nähtiin.
   
 15. Salama85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Toivon, ettei Montreal laita lanttiakaan kiinni Laineeseen. Laine on melko hyvä jääkiekkoilija erinomaisella kudilla. Tämän puolesta vielä voisi olla hyvä lisä Habseihin. Kuitenkin jäänyt itselle tunne, että Laine sai vähän liian paljon vähän liian nuorena ja tämä näkyy vahvasti nyt pelaamisessa. Halutonta pyörimistä pelin ulkopuolella. Toinen asia mikä näkynyt, on mielestäni liikkeen kangistuminen ja jopa hidastuminen. Tässä vaikuttaisi harjoittelun suhteen tehty ehkä jonkin verran virheitä tai sitten on luistettu joissain asioissa.

  Montrealin viime kauden hyvät otteet perustuivat koko joukkueen tekemiseen ja joukkueessa ei ole sellaisia yksilöitä tällä hetkellä olemassa, jotta joukkoon mahtuisi yhtään vapaa matkustajaa.

  Jonkin verran ollut puhetta Laineen selkäongelmista ja toisaalta myös huonosta joukkuehengestä. Jollain tapaa en usko, että Lainetta olisi roikotettu koko kautta mukana selkäongelmien kanssa ja kuitenkin kauden päättymisen jälkeen golf sujuu hyvin. Lisäksi, jos joukkuehenki on Jetsissä rakoillut, tunne on, että tässä Pahe on enemmän aiheuttaja kuin uhri. Laine on omalla tavalla kukkopoika ja se on ok, kun homma toimii ja on varmasti eduksi oman menestyksen kannalta. Nyt on ollut vähän haastavampaa tällä saralla ja hierarkiassa on edelle painunut myös Connor.. Voisiko siis olla, että aika lailla on mennyt tunteisiin.

  Chiarotista pidän pelaajana ja on varmasti Montrealin puolustukseen hyvä lisä. Eritoten oman pään pakki ja hyvä av:lla. Tuo mukanaan varmasti myös kovuutta ja hieman ilkeyttä, vaikka ei ole tappelija, puolustaa kyllä omiaan. Näkisin Benin hyvänä joukkuepelaajana, jonka parantunut liike on tuonut mukanaan uusia avuja pärjätä NHL:ssä. Muutama vuosi sitten ei ehkä ihan meinannut pärjätä, mutta sieltä kuitenkin paikkansa lopulta ottanut ja mielestäni ihan ansaitusti. Ehkä vähän turhan kova caphit, mutta ovat nuo pelaajien palkat hieman lähteneet tuolla keskitason pelaajien kohdalla kasvamaan. Tanevin ja Pingviinien sopimuksen jälkeen kaikki silti vaikuttavat ihan kohtuullisilta ja hyviltä.

  Armialle hyvä sopimus ja toivotaan, että Lehkoselle saataisiin nopeaan hyvä sopimus aikaiseksi. Molemmat mielestäni ovat tärkeitä AV-pelaajia, käytännössä yhtä tehokkaita kavereita, mutta erilaisilla ominaisuuksilla varustettuja. Molemmilla periaatteessa olisi jopa top6 hyökkääjän tonteille potentiaalia, mutta tuolla, missä on niille paikoille paljon halukkaita on onnistuttava silloin, kun sauma tulee. Näkisin, että Armia esimerkiksi oman saumansa hukkasi alkuun pelaamalla aivan liian puolustuvoittoisesti ja sitten hieman huonolla tuurillakin loukkaannuttuaan, vielä kun edellä olevilla peli loksahti ihan kohtuu mukavasti uomiin. Armialle paras ketjukaveri on mielestäni juurikin Lehkonen, joka tekee niska limassa töitä molempiin suuntiin ja huonoin mahdollinen on Drouin, joka sitten on Lehkosen vastakohta. Lehkosen kohdalla ehkä Gallagher on sitä parasta mahdollista ketjuainesta, tähän Armiankin tulisi pyrkiä, eli vielä suoraviivaisempaan ja röyhkeämpään suuntaan, jotta menestystä tulisi enemmän hyökkäyssuuntaan. Taidoiltaan Armia on kuitenkin varmasti enemmän kuin tarpeeksi hyvä pelaamaan NHL-joukkueen kärkiketjuissa. Laukaisu Armialla on hyvä, erityisesti ranne, mutta varsinkin laukaisunopeuteen tulisi panostaa, jotta se hyvä kuti lähtee pienemmästäkin tilasta ja ajasta huolimatta oikeaan osoitteeseen ja tarpeellisella voimakkuudella. Viime kaudella ei top6ssa lopulta pelannut eikä tähän valitettavasti ollut aihettakaan. En ihan vielä Armian kohdalla heittäisi kirvestä kaivoon. Montrealissa peli alkoi näyttämään ajoittain paljon Jets aikaa vapautuneemmalta ja tämä saattaa vielä tuoda tarvittavan buustin ottaa se paikka ylemmistä kentistä, ehkä hieman tuuriakin tarvii sitten olla, jos sauma vielä tulee.

  Bergevin toivottavasti molemmat pitää ja siitä saadaan kolmosketju kasaan, mutta en yllättyisi, jos näin ei lopulta olisi. Tähän väliin laittaisin Danaultin, erityisesti, jos Kotkaniemi ottaa vähääkään samanlaisia kehitysaskeleita kuin viime ja sitä edeltävän kauden välissä. Hyökkäyksessä on sitten vielä ainakin yksi paikka Top6ssa jäljellä. Vapaissa ei jäljellä ole kuin Dzingel, joka voisi tämän täyttää tai sitten pitää lähteä kaupoille ja siinä tapauksessa etsisin kuitenkin ehkä mieluummin sentteriä kuin laituria. Sentteriä parista syystä. Kotkaniemi saisi kasvaa muutaman vuoden vielä jonkun kokeneemman pelaajan takana ennen kuin on valmis ottaamaan Montrealin paineet niskaansa. Montreal tarvitsee johtavan pelaajan, joka pystyy pelaamaan tärkeimmät hetket, ottamaan tärkeimmät aloitukset jne. Montreal tarvitsee oman Barkovin, Bergeronin, O'Reillyn, joka oikeasti pystyy viemään seuran uudelle tasolle. Weber ja Price ovat hyvää vauhtia matkalla ehtoopuolelle ja nyt, jos menestystä haluaa ei vain Domi riitä ykkössentterinä, vaikka pelasi lähtökohtiin nähden erinomaisen kauden. Väittäisin, että Ahon (ja mahd Pointin) kaappausyrityksellä haettiin nimenomaisesti tätä ja senkin vuoksi jollakin tavalla olisi kieroutunutta siirtää katseet laituriin ja Laineeseen, joka ei varmuudella ole tällainen johtava pelaaja (ainakaan vielä). En osaa niin hyvin arvioida onko tämän hetken NHLssä sellaista joukkuetta, joka on siirtymässä rakennusvaiheeseen ja haluasi varausvuoroja vastaan luopua omasta ykkössentteristään, mutta Anaheimilla olisi esim Getzlaf, Flyersilla Giroux, joista voisi ykkössentterin saada pariksi kolmeksi kaudeksi, joilla voisi yrittää nousua uudelle tasolle. Lisäksi Tatarin ja Drouinin kohdalla miettisin, jos toisesta luopuisi ja tilalle toisi vaikkapa mainitun Dzingelin ja treidillä esim täällä mainitun Gusevin.

  Täysin heittona hyökkäys voisi olla mallia.
  Gusev-Giroux-Domi
  Dzingel-Kotkaniemi-Gallagher
  Lehkonen-Danault-Armia
  Neloseen riittää tunkua.
  Drouin ja Tatarin irroittamisella saataisiin captila 17,3milj, josta Giroux veisi 8,25 ja Gusev ehkäpä 5 ja Dzingel 5 sekä Lehkosen kiinnittämiseksi pitäisi sitten päästä irti Weisesta ja jostain muusta ylimääräisestä.

  Tämän hetkinen taitaa olla
  X-Domi-Drouin
  Tatar-Danault-Gallagher
  (Lehkonen)-Kotkaniemi-Armia
  Neloseen riittää edelleen tunkua .

  Hippasen sitä toivoo, että jotain isoa treidiä viriteltäisiin. Montrealilla on ihan ok määrä mahdollista kauppatavaraa varausten, pelaajien ja potentiaalin puolesta, joten näillä hyvin voisi irroittaa jotain, jolla saumaa olisi hakea menestystä. Vielä, kun on hyvin rakennuspalikoita seuraavaakin hanketta varten.
   
  1stApril tykkää tästä.
 16. Shaguel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Treidi voisi kyllä kieltämättä tehdä hyvää Girouxlle, jotta pystyisi saamaan uraansa takaisin raiteilleen edellisten 102 ja 85 pisteen kausien jälkeen. Uskon muutenkin Flyersin räjäyttävän vielä palettiaan tänä kesänä ja siirtyvän rebuild-vaiheeseen.
   
  lomapäivä, Saucer, Merovingi ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Hyvä, että saivat sopimuksen Armian kanssa. Sopimus on juuri linjassa monien muiden kanssa. Lehkonen tehnee jonkun samanlaisen, ehkä hieman halvemman, mutta saattaa olla vuoden pidempi. Hudonin sopimuksella ei ole niin väliä.
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Sieltä tuli Lehkosen pahvi kanssa. 2v ja 2,4 AVV. Hyvät pahvit molemmille, siis seuralle ja pelaajalle.
   
  1stApril, Patarouva, Merovingi ja yksi muu tykkäävät tästä.
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Tällä hetkellä Habseillä 15 hyökkääjää ja 8 pakkia sopimusten alla "ylhäällä". Tuosta kun laitetaan Weise ja Alzner farmiin, niin kokoonpano on valmis. Kausi voi alkaa. Hattua pitää nostaa Bergevinille! Hyvää duunia! Lisäksi rahaa on vielä käytettävissä ihan kivasti, jos joku osuu kohdalle.
   
 20. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Bergevin vetää kyllä tasaista duunia. Jopelle oikein hyvä diili. Tarvittaessa jollain suurella kaupalla tuo sopimus saattanee olla myös käypää kauppatavaraa. Sattuneesta syystä Montreal on noussut kiinnostavaksi organisaatioksi itselle ja täytyy vain ihailla työtä toimiston puolella.
   
 21. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Oli tosiaan vastenmielinen fani-ilmiö, kun hyökkäävämpää roolia saadessaan odotin 15 pinnan korotusta edelliseen kauteen nähden. Eikö tuossa nyt kuitenkin pysytty realistisuuden rajojen sisäpuolella. Harmi että polvivamma hidasti tekemistä ja sai kriittisen onnistumisen ylivoimalla vasta aivan kauden lopulla, jonka jälkeen myös se ketsuppipullo aukesi. Lievästi yläkanttiin meni ja selkein yliarvionti tapahtui juurikin tuossa hyökkäävämpään roolin tottumisessa. Sijoittuminen ja pelinopeus h-päässä sakkasi pitkin kautta.


  Meni sitten tarkalleen se 5 miljoona suomalaisiin. Pirun hyvät diilit kaikille osapuolille.
   
 22. Tornados Jäsen

  Mielestäni kolmosketju on melko optimaalinen paikka Armialle ja Lehkoselle. Toistaiseksi ehkä myös Kotkaniemelle, mutta toiveissa on nousu kauden aikana kakkosketjuun hyökkäyspeliä kehittämään.

  Lehkosta ja Armiaa voisi verrata viime kauden Filppula-Komarov-kaksikkoon. Hyvä puolustuspeli kolmosketjussa voi olla tärkeässä roolissa joukkueelle.
   
 23. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Ew veikkaili 2.2 ja 3.0 väliltä lyhyttä lappua.

  Varmaankin vähän riiston puolelle meni, mutta ehkä Arttu selviää isänsä lähettämillä luonasseteleillä.
   
  mayra tykkää tästä.
 25. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Saattaa olla että turkulaiset setelit eivät kelpaa vieraspeleissä USA:n puolella! :D