Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Siivu, 22.06.2019 klo 11.18.

 1. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Mukiinmenevät sopimukset molemmille suomalaisista. Nyt sit molempien osalta näytöt pöytään mihin eväät riittää. Kukaan tuskin kiistää Armian hyödyllisyyttä varsinkin alivoimalla, mut hyökkäyspäähän on aika paljon näytettävää ennen kun voidaan edes harkita top6 roolia.

  Näillä muuveilla tosiaan joukkue alkaa siis olla valmis. Cap tilaa jäi $4,844,524 ja rosterikoko on nyt 24. Tosta kun kauden alkuun ilmoitetaan se 23 niin vielä on varaa vähän käydä kilpailua paikoistakin ja toisaalta cap mahdollistaa vielä yhden isomman hankinnan tai kaksi syvyyshankintaa / deadline hankintaa jos todetaan että tarvitsee vahvistusta.

  Kauden avauslineup näyttäis mun papereissa tällä hetkellä tältä:

  Tatar - Danault - Gallagher
  Drouin - Domi - Byron
  Lehkonen - Kotkaniemi - Armia
  Weal - Thompson - Cousins
  Poehling, Peca

  Kulak - Petry
  Mete - Weber
  Chiarot - Juulsen
  Reilly

  Price
  Kinkaid

  Todennäköisesti kuitenkin sieltä puskee ainakin Poehling tiensä rosteriin kolmosen keskelle tai jos homma klikkaa isosti niin miksei suoraan kakkoseenkin. Tämä bumppaa myös sivutuotteena Domin takaisin laitaan, mikä ei ole yhtään huonompi skenaario sekään. Samalla käytännössä Lehkoselle ja Byronille tulee lisäpainetta oman paikkansa osalta ja todennäköisesti Peca tippuu ulos pelaavasta kokoonpanosta.

  Pakistossa LD osaston ohuuden myötä toivotaan toivotaan osastosta Heiskanen, Sklenicka, Olofsson ainakin 1 saa näytönpaikan ylhäällä osan kaudesta, jos otteet siihen antaa eväitä. Romanovin soppari on ens kauden loppuun, ja uskon että pelaa sinne asti KHL:ssä. Kasvava rooli siellä lienee parempi paikka kuin mennä AHL:n.

  Sit kun loukkaantumiset vääjäämättä sotkee pakkaa sieltä voi syvyysnostoina myös Fleurylla, Vejdemolla ja kumppaneilla olla oma saumansa käydä katsastelemassa Bell Centren kirkkaita valoja. Tuskin kuitenkaan isoja pelimääriä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 11.23
  Siivu ja viljelmo tykkäävät tästä.
 2. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Suomalaiskolmikko samassa ketjussa ei oikein toiminut viime kaudella, kun Armia ja Lehkonen ovat olleet heikkoja maalintekijöitä ja siinä menee Kotka hieman hukkaan. Epäilen siis Kotkan saavan laidalleen paremman maalintekijän ja toinen suomalaisista voi nousta ylöskinpäin ketjuhierarkiassa. Toisaalta joku Poehling saattaisi olla luontaisena maalintekijänä kova tuohon Kotkan rinnalle. Toisaalta taas joku Cousins voi myös olla tuossa ketjussa hyvä. Käsittääkseni ihan hyvä aloittajakin, jollen väärin muista.

  Romanoville tekee varmasti hyvää jatkaa KHL:ssä. Toivottavasti kehittyy ja saa isompaa roolia. Vuoden kuluttua sitten rakentamaan NHL-uraa.
   
 3. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Leskistä tarkoittanet. Siinä on kyllä nuorelle herralle hyvä sauma tehdä "instant impact", mutta mahdollisuudet lienevät lähinnä muiden loukkaantumisissa. Samoin vasemmalla pelannut, mutta oikealta ampuva Brook on mielenkiintoinen nähtävä. Nakutti viime kaudella WHL:ssä 1,27 PPG!

  Lainaus:
  "Mitä jos" -nuoriin kuuluvat ehdottomasti myös Suzuki ja Evans, mutta todella tiivistä hyökkäyspäässä jo on. Oikein toivoisi, että laajuutta vähän kavennettaisiin mm. Pecan muodossa (Weise lienee selviö), että uusiin esiinmarsseihin olisi tilaa. Mielenkiintoista myös nähdä, mikä Hudonin kohtalo tulee olemaan, sillat saattoivat jo palaa.
   
 4. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Kotkaniemellä on vielä askelia otettavana mikäli haluaa enemmän laatua rinnalleen. Cousins teki viime kaudella 7 maalia ja on huono aloittaja.
   
 5. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  No parasta mitä voisi seuraavaksi tapahtua. Kovastihan Bergevin yritti jo pelaajamarkkinoilla ennenaikaistaa tuota Domin laitaan siirtämistä. Montakohan pistettä menetettiin viime kaudella pelkästään sen takia, että joukkueen ykkössentterin aloitusprosentti oli hurjat 44,9%. Siis ykkössentterin!
   
  Tornados tykkää tästä.
 6. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Lainaus:
  Freudilainen. Oiskin Heiskanen. Joo Leskistä tarkoitin. Erityisen huvittavaa vielä, että on syntymäkaupungin poikia mut eihän näitä muista kun ei liigaa seuraa. :D

  Tosiaan, Juuulsenin pelitasosta riippuen siellä on Weberin ja Petryn jälkeen myös RD tontilla kokeilupaikka. Brook voi hyvinkin nousta tähän tai vasemmalle puolelle esim Meten / Reillyn edelle. Chiarotin uskon pelaavan kunnossa pysyessään kolmosparissa tasapainottavana voimana läpi kauden. Nää kaksisuuntaisten pahvien kaverit on kuitenkin lähtökohtaisesti niitä jotka liikkuu.

  Lähinnä toivon että Juulsen on saanut viimekauden vastoinkäymiset taakseen ja vakiinnuttaa paikkansa ylhäällä tällä kaudella. Jos Brook nousee ylös myös se on pelkkää plussaa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 13.07
 7. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Lainaus:
  Lähetään nyt sit tähän tilastoneppailuun mukaan. Danault on joukkueen ykkössentteri. :)
   
 8. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Sattuneesta syystä, joutuivat pakon sanelemana laittamaan Danaultin vastustajan ykköstä vastaan. Mikä tosin ei tee hänestä IMO ykkössentteriä.
   
 9. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Lainaus:
  Ei tee, eikä ketjuhierarkia. Vaan kokonaisvaltainen sentteripelaaminen joukkueessa ja mielestäni Danault on tässä kokonaisuudessa joukkueen tämän hetken paras. Toivotaan että tilanne muuttuu tulevina vuosina. Nyt ollaan tällaisessa Plekanec 2.0 limbossa, vaikka kaikki propsit Danaultille siitä miten positiivinen yllätys on ollut odotuksiin nähden.

  Ja jotta ei tulisi väärinkäsityksiä, se että Montrealilla ei ole NHL tason ykkössentteriä, ei nyt ollut se ydin tässä.
   
 10. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ehkä kaksi pistettä.

  https://www.si.com
   
  astraljava ja larzzon tykkäävät tästä.
 11. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Jep, ne ratkaisevat kaksi pistettä.
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Kuinkahan monta pistettä tuli, että Galchenyuk vaihtui Domiin? Epäilen, että enemmän kuin kaksi pistettä. Habsien sentteriosasto oli vuosikausia surkea, joka näkyi ja näkyy edelleen tuloksissa. Nyt siihen on kuitenkin panostettu ja toivottavasti tulee myös tuloksia. Itse näkisin, että jossain deadlinellä koodinimellä "Koivu jälleen Habseihin" voisi olla mielenkiintoinen. Mikko Koivu on tulossa UFAksi ja Wildin toiminta on vähintäänkin sekavaa. Jos Wild ei ole menossa pudotuspeleihin, niin Koivu saattaisi irrota. Tietenkin Koivun pitää olla sillä tasolla, että hänestä on vielä vahvistukseksi. Tietenkin myös riippuu miten Kotka jatkaa kehittymistä vai iskeekö sophomore jinx.

  McCarronilta puuttuu edelleen sopimus. Epäilen, että hän tulee tekemään jonkun vuoden ja 0,7 millin diilin. Hudonin kanssa tulee ehkä sopimus, mutta hänet treidataan sen jälkeen jonnekin johonkin viidennen kierroksen varausvuoroon.
   
 13. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Montako pistettä menetettiin avuttoman pakkopelin takia? Montako pistettä menetettiin sen takia että Niemi ei saanut peliään käyntiin? Montako pistettä menetettiin Weberin toipumisen aikana? Jne

  Ei se kausi niihin aloitusprosentteihin kaatunut.Ja aloitusprosentitkin paranivat huomattavasti kauden aikana jos en väärin muista.
   
 14. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Pointti nyt vaan oli siinä, että mikäli isossa roolissa pelaavan sentterin aloitusprosentti on 44,9%, niin pitkässä juoksussa sillä on taatut seuraukset. On olemassa asioita joihin ei luonnollisesti voi vaikuttaa, mutta tuo ei ole yksi niistä asioista.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2019 klo 03.19
 15. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos ajatellaan että Domin aloitus% olisi ollut 50%, niin Montreal olisi ottanut hyökkäysalueella koko kauden aikana 8,5 aloitusvoittoa enemmän, eli 0,10 kpl/ottelu. Ja puolusalueella 10,5, eli 0,13 kpl/ottelu. Hyökkäyspäässä siis yksi aloitus voitto enemmän joka kymmenenessä pelissä ja puolustuspäässä joka kahdeksannessa pelissä.
   
 16. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Kuznetsov 38,7%
  Dubois 43,5%
  MacKinnon 43,7%
  Nugent-Hopkins 45,1%
  Malkin 45,7%.
  Scheifele 46,3%
  McDavid 46,6%

  Kyllähän tuolla löytyy suht nimekästä kaartia myös Maxin lukemissa. Kuznetsovin lukema varsinkin oli todella heikko. Aika yleisesti prosentit paranevat iän myötä (poikkeuksia tietysti on). Eiköhän Domikin tule petraamaan tuota lukua tulevaisuudessa. Ei ole sattumaa että aloitustilaston kärkipäässä on enemmän kokeneempia kavereita kuin tulokkaita.
   
  th009 tykkää tästä.
 17. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämä juuri. Aloitustilasto on ylivoimaisesti yliarvostetuin tilasto. Aloituksia ei kuitenkaan lopulta ole niin paljoa ja ne huonotkin aloittajat ottaa sen verran voittoja että erot jää aika pieniksi.
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Hudon tehnyt vuoden ja 0,8 millin sopimuksen Habsien kanssa. Pieni korotus siis viime kauden palkkaan. Saas nähdä treidataanko Hudon jonnekin, kun sopimus on halpa vai jääkö taistelemaan paikasta "Showssa".

  Sellainen huhu tuli vastaan, että Nashville olisi valmis kauppaamaan Turrisin heikon sopimuksen ja olisivat valmiita jopa ottamaan Alznerin sopimuksen vastaan, jotta saisivat pari milliä lisää liikkumavaraa.