Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Siivu, 22.06.2019 klo 11.18.

 1. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Arbitration-hakemusten deadline on tänään viideltä itärannikon aikaa. Uskon että sekä Armia että Lehkonen tekevät hakemuksen.
   
 2. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
 3. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Bergevin palasi tasolleen. Olipas äärimmäisen tärkeä millin tuhlaus. Näitä "cousinseja" on kohta kolme ketjullista.

  Olisi hyvä Thompsonin(1,65M) korvaaja, mutta tuokin vielä ensi kauden jengissä.

  E: Pakko liikkua kohta porukkaa myös toiseen suuntaan, koska 49/50 sopimusta kasassa ja RFA:t signaamatta. Kunhan vaan ei kotimaiset liikkuisi!

  Välikevennys. Live shot of Bergevin putting together the team for next season - Darts GIF
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2019 klo 22.45
  La vague tykkää tästä.
 4. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
  Joo, melko väsyttävää nähdä näitä ”rekrytointeja”, joista ei juuri todellista iloa kokonaistilanteeseen ole.
   
 5. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Armia, Hudon ja Lehkonen jättivät hakemukset.
   
 6. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Onhan tämä aika legendaarista! Tällä hetkellä viidestä alaketjun paikasta taistelevat paperilla Weal, Thompson, Lehkonen, Armia, Cousins, Poehling, Varone, Hudon, Barber, McCarron ja Weise. Jotain myllytystä on vielä tultava, ei tässä ole mitään tolkkua, kun puolet tuosta nipusta pitäisi heittää Lavaliin.

  Cousins on ilmeisesti melkoinen vittupää, noin niin kuin hyvässä mielessä. Ainakin Domi ja Bissonette kiirehtivät heti kehumaan kaveria näistä kyvyistään.

  Mistä muuten saat kasaan 49 sopimusta? Capfriendly kertoo sopimuksia olevan 44, johon RFA:t eivät luonnollisesti lukeudu, enkä äkkiseltään hoksaa, keitä listasta puuttuisi.

  Toivottavasti Armian ja Lehkosen kanssa ei tarvitse mennä välimieskäsittelyyn asti, vaan sopimukset saadaan aikaan ennen sitä ryöpytystä. Ei ole pelaajan, eikä varmaan seurankaan kannalta se rakentavin tapa jatkaa yhteistyötä.
   
 7. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Voisitko avata mikä tämä hakemus on?
  Lainaus:
  Entäs sitten tämä, miten liittyy tuohon hakemus caseen?
   
 8. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Lyhyesti: Pelaaja voi hakea välimieskäsittelystä lyhyttä sopimusta neutraalin neuvottelijan määrittelemällä palkalla jos neuvotteluissa seuran kanssa ei päästä yksimielisyyteen sopimuksesta sitä ennen.
   
  Oto Hascak tykkää tästä.
 9. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Ovat yksi ja sama asia. Käytännössä RFA-pelaaja ei hyväksy seuran tarjoamaa sopimusta ja tällä on oikeus hakeutua välimieskäsittelyyn, jossa puolueeton välimies ehdottaa seuralle sopivaksi näkemänsä palkan. Ainakin perinteisesti prosessiin kuului pelaajan kaikkien mahdollisten vikojen hakeminen ja ruotiminen, joka monesti aiheutti närää pelaajan ja seuran välille.
   
  Oto Hascak tykkää tästä.
 10. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Siis ovatko nämä pelaajat sitten jo saaneet "tarjouksen " seuralta, jota eivät ole hyväksyneet? Kuten huomaat, rautalangalle olisi käyttöä.
   
 11. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Ovat saaneet qualifying offerin, joka on minimitarjous, jonka seura voi RFA-pelaajalle antaa tämän pelaajaoikeudet säilyttääkseen. Armian tapauksessa sama kuin edellinen sopimus ja Lehkosen tapauksessa 5% palkankorotus. Minimitarjouksen summa riippuu edellisen sopimuksen palkan suuruudesta.
   
  Oto Hascak tykkää tästä.
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ylhäällä näistä ovat lähtökohtaisesti Weal, Thompson, Lehkonen, Armia, Cousins. Loput Lavaliin tai jonnekin muualle (Hudon, Weise). Poehling saanee näyttöpaikkoja ylhäällä, mutta kokonaisvaltaisen kehityksen kannalta on hyvä pelata isoja minuutteja AHL:ssä, kuin vetää pientä roolia nelosessa ja istua poppareilla.

  Itselläni ei ole mitään Cousinsia vastaan. Vaikuttaa olevan tuollainen köyhän miehen Shaw. Sellainen olikin pakko löytää. Halpa lyhyt sopimus, jonka jälkeen RFA.

  Siellä on hyvin rahaa saada suomalaiset, Hudon ja McC soppareihin. Näiden jälkeen jää vielä rahaa capin alle kun Lindgren, Weise ja Alzner lähtevät alas. Hudon ehkä treidataan, kun saadaan sopimus sovittua. McC aloittaa farmissa. Loput rahat voi säästää kautta varten. Mitään jackpotia ei MB lyönyt, mutta rakentanut mielestäni fiksusti joukkuetta. Nyt vain pelaajien pitää osoittaa olevansa luottamuksen arvoisia.
   
 13. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Eiköhän saataisi. Viime vuonna 90% liigan RFA-sopimuksista saatiin sovittua ennen käsittelyä.
   
 14. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
  Ja nyt TSN 690 kertoo, et lähteensä mukaan Habs olis kiinnostunu Laineesta. Paljon huhuja, mihinköhän tämä viel päätyy.. jotenkin kaiken aikaisemman perusteella tuntuu, et päättyy antikliimaksiin. Mut vielähän tässä kesää on runsaasti ja maanantaina saadaan Aho-case pakettiin.
   
 15. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Erityisen hyvä seikka tässä kaikessa on, että Canadiensin farmijoukkueella pitäisi olla ensi kaudella pitkästä, pitkästä aikaa kaikki edellytykset nousta sarjassa ihan uudelle tasolle. Lavaliin raakkaantuu väkisinkin mukavasti "veteraani"-, tai veteraaniedustusta, sen lisäksi muutama lupaavampi nuorukainen kuin vuosikausiin ja Bouchard pääsee ottamaan hommasta kunnolla kiinni saunakaveri Lefebvren kirouksen jälkeen. Tämän pitäisi kaiken järjen mukaan olla erinomaisen hieno juttu myös emoseuran tulevaisuuden kannalta.
   
 16. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Juuri näin. Siellä korvataan Lavalissa Shinkaruk hieman paremmalla veteraanipelaajalla. Muutenkin pari pelaajaa saattaa olla tällä kaudella ihan huippuja AHL-tasolle, jos puhkeavat kukkaan.
   
 17. Gally11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Bergevinillä ja Molsonilla on nyt selvästi halua tehdä joku "big splash" tänä kesänä kun cappitilaa löytyy ja Weber&Price ovat vielä hyvässä iässä. Nämä offer sheetit ovat aina vähän tulella leikkimistä, mutta nyt kun Ahoakin yritettiin niin miksipä ei Lainettakin voisi kun "peli on avattu".

  IS oli haastatellut Lainetta asiaan liittyen Bermuda-turnauksessa ja ei Pate tuota Habs-mahdollisuutta mielestäni ihan suoraan kieltänytkään.

  Kaikenkaikkiaan hyvä pöhinä on nyt kyllä Montrealin ympärillä, lupaavia junnuja löytyy organisaatiosta paljon ja ei tuo tämänhetkinen joukkuekaan mielestäni kovin huonolta näytä. Olisipa jo lokakuu.
   
 18. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Uskon että jotain on tapahtumassa. Jos se todella on Laine, niin epäilen että se on loppujen lopulta treidi eikä offer sheet -- tai sitten neuvoteltu offer sheet + treidi. Bergevinillä on sen verran hyvät suhteet Winnipegiin. Jos ei Laine, niin jotain muita kauppoja on varmasti vireillä. Ehkä ensi viikolla nähdään.
   
 19. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Lueskelin tässä keväisiä huhuja Winnipegin joukkuekemian ongelmista ja siinä voisi olla syy miksi Winnipeg voisi luopua noinkin kovan kaliiberin pelaajasta kuin Laine. Oma silmäkin kertoi, että jotain ongelmia henkisellä puolella oli ja seurauksena oli monen pelaajan alisuorittaminen edelliseen kauteen verrattuna. Suurimpana syyllisenä pidän valmentajaa, mutta nyt myös pelaajiston muutos olisi tässä tilanteessa nähdäkseni tarpeellista. Mielestäni joukkueen toiminta vaikuttaa tällä hetkellä liian yksilökeskeiseltä.
   
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Boston teki Heinenin kanssa kahden vuoden sopimuksen, jossa 2,8 millin AVV. Jotain samanlaista sopimusta voisi odottaa Lehkosen ja Armian saavan. Lehkonen ja Heinen ovat samanikäisiä ja tehneet melkein samat tehot viime kaudella. Armia ei päässyt samoihin tehoihin, mutta on varsinkin av:lla erittäin hyvä.
   
 21. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Jos huhut pitää paikkansa mitä Gusev pyytää palkaksi (4mil) ja mitä Vegas kysyy oikeuksista (2nd) kun ei saa miestä mahtumaan omaan jengiinsä, niin tässä olis kyllä ehdottomasti katsomisen arvoinen kortti Montrealille.

  Vähän nyt näyttää siltä että Chiarotin, jolle 3,5 mil on kyl vähintäänkin miljoonan tai puolitoista liikaa, jälkeen ei välttämättä enää olla Gardinerin perässä joten hyökkäyksen syvyyden vahvistaminen ei olisi yhtään haitaksi.

  Do it MB. Low risk, high reward.
   
 22. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Guseville ehdottomasti peukkua. Olisi hyvä pelintekijälaituri esim. Domin laidalle, kun Domi on Habsien senttereistä selvästi paras maalintekijä. Ainoa este saattaa olla, että Guseville pitää tarjota joku 4x4 -sopimus, johon MB ei ole valmis. Tietenkin cap menisi hyvin lähelle kattoa ja siirtojen tekeminen kauden aikana olisi hankalaa. Varsinkin jos tulisi mahdollisuus hankkia se laadukas kiekollinen LD. Voihan olla, että Habs-johto näkee laituriosaston olevan jo ilman Gusevia tarpeeksi leveä ja laadukas, varsinkin kun siellä koputtelevat Poehling, Suzuki ja Caufield paikkaa kirkkaissa valoissa.
   
 23. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Heinen 11 maalia, 0.44 P/GP
  Armia 13 maalia, 0.40 P/GP
  Lehkonen 11 maalia, 0.38 P/GP
   
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Heinen 23 syöttöä, Lehkonen 20 ja Armia 10.
   
 25. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Mitä yrität sanoa ? Postauksesi antoi ymmärtää, että Lehkonen oli viime kaudella tehokkaampi kuin Armia, mikä taas ei pidä paikkaansa.