Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Siivu, 22.06.2019 klo 11.18.

 1. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tehopisteiden valossa Lehkonen oli tehokkaampi kuin Armia. Kumpikaan ei kuitenkaan ollut mikään pistetykki ja sen takia heidän sopimuksensa tulevat todennäköisesti olemaan Heinenin tasoa. Tietenkin tuolla on Lebancin vuosi ja milli. Lebanc oli kuitenkin ihan eri tason pistemies, jos pelkkiä tehoja katsotaan. Armian ja Lehkosen pelissä on kuitenkin muutakin kuin pelkät tehot. Onneksi on, koska pelkästään noilla tehoilla ei pitkää NHL-uraa tule.

  Kun kirjoitan tehoista, niin tarkoitan maaleja ja syöttöjä eli tehopisteitä.
   
 2. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Tehopisteiden valossa se pelaaja on tehokkaampi joka tekee enemmän pisteitä/ottelu(P/GP). Tässä nyt ei pitäisi olla mitään epäselvää. Lehkosella oli enemmän tehopisteitä, Armia oli tehokkaampi.
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ok. Nyt ymmärrän. Poehling on siis joukkueen tehokkain. ;)

  Kuten tuossa kirjoitin, niin ero näiden pelaajien välillä tehoissa on marginaalinen ja palkka varmaan sen mukainen.
   
 4. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Sovittasko porilaiset ystävämme sellainen asia, että ei väännetä tällä kaudella eikä tulevillakaan porilaisten pelaajien suhteellisesta paremmuudesta. Kaikilla on sitten kivempaa. Jookos?

  Ne on nyt Montrealin miehiä jotka pääsääntöisesti tän ketjun lukijoita kiinnostaa, ja taustalla ei niinkään ole väliä. :)
   
  Grainger tykkää tästä.
 5. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Tässä mitään paremmuudesta olla vängätty. Kunhan nyt otin esille faktan liittyen statseihin ja oikaisin foorumiveljen harhaanjohtavaa postausta.
   
 6. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Lainaus:
  Pointti lähinnä se, että kun jo viimekaudella väännettiin tätä Armian tai Lehkosen arvo joukkueelle settiä, niin mielellään näkisi tulevan kauden ketjun keskittyvän taas enemmän Montrealin pelaajiin tulivat he mistä tahansa. Joukkue on yksilöä isompi. Saa ja pitää fanittaa omia poikia, mut tässä ketjussa Montreal on se asioiden keskiö ja nuo yksittäisten pelaajien väännöt voi sit vääntää jossain muussa ketjussa.
   
 7. Grainger Jäsen

  Kyllä maailmasta tuli vaikeampi paikka elää, kun Poriin saatiin internetyhteys. Sus siunatkoon Habsin kausiketjua, kun Kotkaniemen uuteen pahviin aletaan piirtää numeroita. Laineen Pate tukijoukkoineen vielä tähän soppaan, niin onhan meillä mukavaa.

  Bergevinille täytyy nostaa vielä jälkikäteen hattua Ahon saagasta. Jos joukkue on liian keskinkertainen menestyäkseen sekä pudotuspeleissä että draftissa, niin GM:n pitää osoittaa, että kasseja löytyy.
   
  La vague, MR8, lasaleiko ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Iafallo teki 2v ja 2,425 AVV diilin Losiin. Näiden sopimusten perusteella Habsin suomalaisten ei pitäisi saada kolmea milliä kaudesta, jolleivat sitten suostu pitkään paperiin, tyyliin viisi vuotta. Siinäkin on omat riskinsä. Epäilen, että Bergevin haluaa mahdollisimman alas caphitin, jotta lähivuosina voi panostaa. Ikkuna on näillä avainpelaajilla auki seuraavat 3-4 vuotta. Sen jälkeen aletaan rakentaa Kotkaniemen varaa.
   
 9. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Armia on siltä osin kyllä erikoinen tapaus, että hän on nyt pelannut Pohjois-Amerikassa viidessä eri joukkueessa viiden eri valmentajan alaisuudessa eikä kukaan näistä ole ymmärtänyt Armian kykyjä vaan aina laittanut pelaamaan alakenttiin kaikenmaailman puukäsien kanssa. Tämän lisäksi sitten kaksi GM:ää ovat vielä sortuneet hänet kauppaamaan ja nyt kolmaskin tulee antamaan todennäköisesti aivan liian alihintaisen sopimuksen.

  Onhan tuollaisen epäoikeudenmukaisuuden taakan kantaminen varmasti raskasta - sen lisäksi siis, että on vieläpä porilainen.
   
  septi, La vague, pahakurki ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 10. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  Miksi eivät laittaisi, kun Armia on tuossa roolissa todella hyvä.

  Toki jossain Buffalon rupusakissa olisi hätyytellyt tuollakin tasolla kärkiketjujen paikkaa ja luonnollista jatkumoahan tuo olisi ollut Rochesterin yläkentistä mennä Buffalon yläkenttiin pelaamaan puukäsien kanssa.
   
 11. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Lainaus:
  Niin ja mikähän näiden viestien pointti on ? Ihan kuin täällä olisi kirjoiteltu porilaisnäppäimistöltä tukuttain jotain "epärealistisia fanipostauksia" esim. Armiaan ja Kotkaniemeen liittyen. No eipä ole tarttunut tuo sairaalloinen psykofanitus porilaisiin.
   
  RaikkA ja Oto Hascak tykkäävät tästä.
 12. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Vegasi pyynti taitaa kyllä olld kakkosvalintaa korkeampi, joskin ei varmaankaan paljon korkeampi.

  Gardinerin tilanne selkävaivojen suhteen on edelleen epäselvä.
   
 13. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Miksi minusta tuntuu, että jos turkulainen olisikin ollut porilaista tehokkaampi ja palstaveli olisi väittänyt porilaista tehokkaammaksi, niin tätä oikaisua ei olisi tehty?

  *****

  Noista Gardinerin selkävaivoista on pyörinyt sen verran paljon juttua, että antaisin kaverin etsiä tulevan työnantajansa muualta. Tai sitten pitäisi saada kiinnitettyä lyhyellä lapulla, mutta se tuskin on pelaajan ykkösprioriteetti. Luulisi tuon tasoisen kaverin kunnossa ollessaan saaneen sen pitkän sopimuksensa jo tähän mennessä.

  Gusev saattaisi kyllä kiinnostella. Vegasin cap tilanteen tuntien hinta ei varmasti olisi älyttömän kova. Toki on myös kysymysmerkki, miten kaverin osaaminen riittää NHL.tasolle. Kaiken foorumeilta luetun analyysin perusteella pitäisi riittää. Sitten muistuu mieleen myös noin vuosi sitten luetut huhut Julienin venäläisvastaisuudesta, mikä saattoi olla syy Radulovin pois lähtöön sekä venäläispelaajien vähenemiseen Habsissa muutenkin Julienin aikana. Eli kannattaako joukkueeseen hankkia pelaajaa, joka ei lähtökohtaisesti ole valmentajansa suosiossa? No, huhuja vain ja luulisi GM:llä olevan tämän asian tiedossa ja sen pohjilta tekevän päätöksen, että kannattaako kyseistä pelaajaa hankkia.
   
 14. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Ai eikö? Kyllähän täällä on Armiaa tituleerattu taidoiltaan kirkkaaksi top-6 talentiksi jo muutaman vuoden ajan. Tällaisia juttuja viljeleviä nimimerkkejä on yhdistänyt yksi asia; kaikkien suosikkijoukkueen kohdalla lukee Ässät.
   
 15. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Kaikki tietävät Vegasin ahdingon, mutta toisaalta toistakymmentä seuraa tuntuu olevan kiinnostuneita Gusevista, joten lopulta paras tarjous voittaa mikäli Vegas päättää tämän kaupata. Vegas lienee yhtä kiinnostunut kuin kuka tahansa muukin Gusevin kiinnittämään, ja uskon että he edelleen kartoittavat muita treidivaihtoehtoja, jotta saisivat Gusevin katon alle. Paremman vastineen he tulevat joka tapauksessa saamaan Gusevista kuin Reavesista ym. myytävänä olevista pelaajistaan, ja luulen että joku on valmis maksamaan yllättävänkin kovan hinnan venäläisestä.
   
 16. RaikkA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässässäsäsä
  Lainaus:
  Niin missä? Tästä ketjusta ei löytynyt, enkä nopealla haulla kyllä edellisenkään kauden ketjusta.

  Toki näitä täytyy olla paljon, koska nimierkkejäkin on mielestäsi useita.
   
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  En jaksa uskoa, että Habsit ovat edelleen Gardinerin perässä. Kauden aikana sitten hankinta, jos Mete ei pysty nostamaan tasoaan. Chiarot on toivottavasti upgreidaus Benniin, varsinkin kun kustantaakin selvästi enemmän.
   
 18. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Tai sitten oikaisun lisäksi olisi valitettu klassisesti ketjukavereista yms. Tämähän on jatkoaika. Miksi tilastofaktojen esille tuominen ilman mitään ylimääräistä fanipaskaa menee ihon alle ?

  Vilkaistaanpa mistä kaikki lähti liikkeelle.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Voiko asiaa tuon hienovaraisemmin ja neutraalimmin hoitaa ? Mutta ei.. tunteisiin meni.

  Mikähän meitä porilaisia oikeen vaivaa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2019 klo 12.49
 19. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche, Real Madrid
  Lainaus:
  Alun perin Viljelmo sanoi, että "Armia ei päässyt samoihin tehoihin [kuin Heinen ja Lehkonen]." Ilmaisulla "tehot" viitataan yleensä tehopisteisiin eli yksinkertaisesti maaleihin ja syöttöihin, jotka yhteenlaskemalla saadaan pelaajan tehopisteet. Armia (23p) ei päässyt samoihin tehopisteisiin kuin Heinen (34) ja Lehkonen (31). Sitten sanoit, että "Postauksesi [viljelmon] antoi ymmärtää, että Lehkonen oli viime kaudella tehokkaampi kuin Armia, mikä taas ei pidä paikkaansa." Mielestäni - ja myös yleisesti ajatellen - viljelmo ei millään tavalla antanut ymmärtää, että Lehkonen olisi Armiaa tehokkaampi vaan kyse oli yksinkertaisista tehopisteistä, joiden laskemiseen käytetään yhteenlaskun matemaattisia välineitä.

  Myönnän, että "tehokkaampi" ilmaisu voisi sitten viitata pistekeskiarvoon. Se on tietyllä tavalla ristiriidassa "tehot" käsitteen kanssa. Mutta mielestäni oli jatkuvasti selvää, että viljelmo puhui tehopisteistä, mutta sinä keksit jostain "tehokkaampi" ilmaisun, josta viljelmo ei puhunut mitään. Tässä ei siis kyse ole oikaisusta, vaan pilkun viilaamisesta, joka meni jo lähtökohtaisesti pieleen.

  Siitä voinemme olla yhtä mieltä, että Kucherov (1,56 ppg) ei päässyt viime kaudella Poehlingin (3,0 ppg) tehoihin. Tai että Kucherov olisi ollut tehokkaampi kuin Poehling. Kuten alla olevasta lainauksesta näkee.
  Lainaus:

  Postaukseni ei ota kantaa Heinenin, Lehkosen, Armian, Kucherovin tai Poehlingin keskinäiseen paremmuuteen.
   
  Mr. Smith tykkää tästä.
 20. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Sen verran voisi kuitenkin hoksottimet pelata, että otetaan se P/GP käyttöön kun tiedetään yhden kaverin olleen kolmasosan kaudesta lasaretissa. Eihän me olla sen kuuluisan teksti-tv:n varassa. Olisit sinäkin voinut säästää minut tuolta Poehlingin yhden ottelun P/GP- hassuttelulta. Ei me olla myöskään noin vajaita. Eihän.
   
  Huppu tykkää tästä.
 21. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Tottapa turiset. Periaatteessa jos Bergevin oli Ahon kohdalla valmis luopumaan kolmesta alkukierrosten varausvuorosta, niin Gusevin kohdallakin voitaisiin jotain uhrata. Uskon kyllä itsekin, että Vegas mieluummin pitäisi miehen joukkueessa kuin kauppaisi pois.

  Lainaus:
  Tätä boldattua varmaan kannattaa kysyä hiljaa itseltään. Ei kai sitä muuten jaksaisi jauhaa viestikaupalla tai väittäisi toisen sanoneen jotain, mitä ei ole sanonut.

  Se esille nostamasi PPG tekee muuten huiman 1,64 pisteen eron 82 ottelun ajalla näiden kahden pelaajan välille. Onhan tuo kieltämättä suuri vääryys olla mainitsematta porilaisen pistelingon ylivertaista tehokkuutta tusinaturkulaiseen verrattuna.

  No, olkoon tämä osaltani tässä.
   
 22. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Hah. Minä heitin vastauksena pelkät vtun tilastot. Sinä muiden joukossa aloititte tämän turhanpäiväisen jauhamisen.
   
  Oto Hascak, Caney & lasaleiko tykkäävät tästä.
 23. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Niin, siis Gusev ... ei kyllä ole turkulainen eikä porilainen, mutta ehkä sitä voisi kuitenkin harkita? :D
   
  andeek tykkää tästä.
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Muilla joukkueilla ei varmasti ole mikään kiire pelastaa Vegasia capongelmista. Toinen asia on, että ei tuo Gusev välttämättä ole hitti. Toisaalta halvalla, siis treidihinta ja palkka, niin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

  Sellaista mietin, että irtoaisikohan joku Laine hintaan vuoden 2021 1st, Lehkonen ja 3rd? Vai onko jopa liikaa? Joku pelaaja on pakko laittaa, jotta jäädään capin alle. Ongelma Laineen kohdalla on tietenkin, että paljon hänelle pitäisi maksaa? Joku 5-6 milliä sillalla olisi varmaan hyvä. Tuollaista offer sheetiä ei kannata heittää, koska Winnipeg sen tarjoaa heti. Isompaan ei Habseillä ole varaa ja se on myös riski, koska Laine on ollut ailahteleva pelaaja. 30 maalin pelaajalle ei kannata 8 milliä maksaa. Epäilen, että Laine ei ole kovin kiinnostunut jatkamaan Winnipegissä tai nykyisen valmennuksen alaisuudessa.
   
 25. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Lainaus:
  Jos Laine saadaan, niin uskon että se tapahtuu nimenomaan treidillä eikä offer sheetillä. $6M saattaisi käydä Laineelle jos se on vain 5v sopimus.