Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Siivu, 22.06.2019 klo 11.18.

 1. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
  En kyllä oikein ymmärrä tuota McCarronin sopparia.. jotenki tää touhu alkaa maistuu vähän surkuhupaisalta.
   
 2. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Öö? Mikäs seikka tässä riskittömässä sopimuksessa saa touhun maistumaan surkuhupaisalta? Eiköhän tässä annettu miehelle seuraava kausi aikas näyttää kykynsä ja jos tarvittavaa steppiä (NHL rosteripaikan lunastaminen) ei tule niin saa etsiä vuoden päästä uutta työnantajaa.

  Huonoimmassakin tapauksessa on vakiokokoonpanon kaveri Rocketissa ja tuo sinne kilpailua pelipaikoista. Se kehittää pelaajia. Parhaimmassa tapauksessa voi tosiaan ottaa paikkansa Habsin rosterissa.

  Seuran historiassa on kyllä surkuhupaisaa toimintaakin nähty, tämä sopimus vaan ei mene siihen kategoriaan.
   
  viljelmo ja Arturo tykkäävät tästä.
 3. Gally11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens (Koivu&Kotkaniemi)
  Samaa mieltä McCarronin sopimuksesta, että tuohan on hyvinkin riskitön. Kaksisuuntainen, vuoden kestävä, 700k ja McC on kuitenkin vasta 24-vuotias joten kehitystä voi vielä tapahtua. Viime kausi meni loukkaantumisen takia hieman reisille, mutta ainakin tehojen puolesta pelasi oikein mallikkaasti ne pelit jotka pelasi.

  Eihän McCarron ihan siihen rooliin ole ainakaan vielä kasvanut mitä toivottiin, mutta jos ei riitä shown puolelle niin on ainakin hyvä pelaaja tulevalle kaudelle selvästi vahvistuneeseen Lavaliin.
   
  th009 tykkää tästä.
 4. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
  Lainaus:

  No joo, tottahan se tietysti on noinkin. Välillä tää homma vaan tuntuu kärsimättömälle sellaiselta, että rakennetaan enemmän Lavalia kuin yritettäisiin ihan tosissaan kehittää kruunusta sellaista, jolla olisi jotain realistisia mahdollisuuksia päästä kunnon kahinoihin. McCarren kun ei tunnu sellaiselta kortilta mihin kannattaisi edes vuoden verran satsata ”kokeillen”.

  Ja en nyt tarkoita noilla ”kunnon kahinoilla” pelkkää ykköskierrokselle pääsyä. Se on aika detalji ollaanko nimellisesti pleijareissa vai ei.

  Ei olis musta GM:ksi. :D Ei riittäis pitkäjänteisyys. Ei tosin kyllä taidotkaan.. Vai riittäisköhän se, että yhden kesän on itsetoimisesti opiskellut pintapuolisesti pelaajamarkkinoiden ja joukkueen rakentamisen periaatteita? ;)
   
 5. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Aika suora signaus Lavaliin. En jaksa uskoa et NHLn muuttuneessa pelityylissä on ylhäällä McCarronille sijaa varsinkin kun ei ole kehitys ollut lähelläkään toivotunlaista. Neloskentän grindereita saa kyllä ja Bergevin sen tietää jos joku. :)

  Sen verran kuitenkin et jos joku signaus onkin lähinnä Lavaliin niin eihän se tarkoita että se on Canadiensilta pois. Melkeimpä jopa päinvastoin. Kilpailukykyinen farmi kehittää pelaajia varmasti paremmin kuin se heittopussijoukkue jota Bulldogs ja Rockets ajoittain on ollut.
   
  La vague tykkää tästä.
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Aika odotettu signaus McC:n kohdalla. Pelaaja kävi kauden jälkeen olkapääleikkauksessa, joka toivottavasti korjaa jo vuosia vihoitellun olkapään. En pidä McCarronia ihan menetettynä tapauksena, mutta toisaalta hänessä ei ole juurikaan mitään kiinni. Eiköhän Habs-rosteri ole nyt valmis. Tietenkin, jos joku Weisen tai Alznerin haluaa, niin MB heistä on varmasti valmis luopumaan.
   
 7. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kun katselee miten monilla joukkueilla on tiukkaa palkkakaton kanssa, niin voisi kuvitella, että Bergevin on saanut tarjouksia ottaa vastaan joku pelaaja, koska Habseillä on tilaa. Luonnollisesti tuossa Habsien suuntaan pitäisi tulla myös varausvuoro(ja) ja/tai lupaava pelaaj(i)a. Habseillä on luonnollisesti Weise ja Alzner, jonka voi laittaa toiseen suuntaan. Alzneria tuskin kukaan ottaa, mutta Weise saattaisi mennä kaupaksi tällaisessa diilissä. Selvää vahvistusta on tietenkin lähes mahdotonta saada, mutta varaukset ja lupaukset kiinnostavat. Mieleen tulee, että Kreider on ainoastaan sellainen, joka mahtuisi ylempiin ketjuihin, mutta Rangers ei varmasti luovu hänestä kovin halvalla. Toinen, joka tulee mieleen on Calgaryn Frolik, joka voisi olla hyvä stuntti kakkos-kolmosketjuun, jos tulee loukkaantumisia. Muuten hänet pitäisi laittaa farmiin, kun ei nelosessa kannata neljän millin pelaajaa pitää. Toiseen suuntaan tietenkin Weise, jolloin Calgary saisi pari milliä lisätilaa. Epäilen edelleen, että Bergevin haluaa kuitenkin pitää liikkumavaraa ja ottaa huonon sopimuksen vastaan vain erittäin hyvän tarjouksen osuessa kohdalle.
   
  La vague tykkää tästä.
 8. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  https://www.nhl.com/news/andrei-mar...ll-play-in-nhl-montreal-canadiens/c-308462486

  Markov haluais palata NHLn ja hakee yhden vuoden sopimusta.

  Vaikka pelillinen anti ei välttämättä olisi enää iso niin eikö tässä nyt kuitenkin olisi Montrealille mainio paikka? Cap tilaa on eikä odotella muita tulokkaita. Palkkapyyntö ei liene iso. LHD pakeissa on tilaa. 1000 ottelun rajapyykki. Yksi mentor lisää nuorille. Mitä muita syitä muka tarvitsee?

  Ties vaikka ura jatkuisi organisaatiossa muissa hommissa kun hokkarit on naulassa.

  Olisihan se nyt vähintäänkin yhden standing ovationin arvoinen lisä ensi kaudelle.
   
  Siivu ja Noppa10 tykkäävät tästä.
 9. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  PTO syksyn leirille ja katsotaan mihin riittää. Periaatteessa miksipä ei. Venäläisedustus on vain vahvasti ollut laskussa viime aikoina, joten en näe Matkovin paluuta toteutuvsksi

  Jonkun uran muisteluillan voisi toki järkätä kuten Sakullekin, kunnioitettavat lukemat kerrytti seurassa. Eikä tuo välttämöttä olisi huono johonkin rooliin valmennukseen tai toimistolle, jos kiinnostusta on.
   
 10. Vanden Plas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, sympatiat Pelicans ja HPK
  Jos olisi tulossa, itselle haiskahtaa hiukan Mark Streit tässä keississä.
   
 11. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  TSN:llä samaa asiaa hiukan eri sanoin ja selkeämmin viittauksin siihen, että Markov haluaisi palata nimenomaan Canadiensin paidassa. Jos ja kun sitä ehdotonta top-4 vasenta pakkia ei ole muuten sopivasti saatavilla, minulla ei olisi mitään sitä vastaan, että Markoville heitettäisiin 1 - 1,5 miljoonan lappu kaudesta.

  Tilastoja tuijottamalla voi helposti väittää, että kenraali taantui viime kaudella kovaa vauhtia entisestään, mutta eiköhän tästä olisi vielä suurta apua etenkin korjaamaan pahasti ontunutta ylivoimaa. Loput sitten kolmosparissa säästeliäämmeillä minuuteilla Meten / Kulakin / Chiarotin takana ja välillä lepomatseja katsomossa.

  Riski olisi julkisuusarvoon ja mahdollisesti pelillisiin etuihin nähden jokseenkin mitätön, kun rahaa ja cap-tilaa on. Mielenkiintoista kyllä, että Markov vaikuttaa haudanneen sotakirveensä Bergeviniä kohtaan, jos sellaista oli ensinkään. Kesällä 2017 huhuttiin, että välit olisivat pahasti tulehtuneet, mutta tämä saattoi toki olla vain median kehittämää kalabaliikkia, joskin vaikea uskoa, että Markov olisi silloiseen tilanteeseen myöskään mitenkään tyytyväinen ollut.
   
 12. Boogey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Voittamisen kulttuuri
  Jos joskus pelilliset avut voi olla jossain määrin pelaajan pelaamisen osalta sivuasia niin mun mielestä tämä on yksi niistä tapauksista. Markov on ollut kuitenkin ikoninen pelaaja seuralle, ja kun ei tässä nyt oikeasti vielä olla mitään kannua saamassa niin nimenomaan yhden vuoden lappu 1-2 mil välistä olisi hieno osoitus sekä faneille, että Markoville itselleen.

  Paidan kattoon saaminen Montrealissa on pirun vaikeaa, mutta vähintä mitä voisi tehdä olisi antaa kenraalille uran arvoinen päätös. Jotkut asiat on vaan isompia kuin urheilullinen menestys.

  Ja uskon siltikin että Markovilla olisi myös tuota urheilullista annettavaa. Pelisilmä ei ole kadonnut mihinkään ja kun tosiaan meidän vasen pakisto on niin avuton kuin on, niin olisi jopa vahvistus sinne rajoitetussa roolissa. Jos vaikkapa Kulak saa oppeja Markovilta ylivoiman QB rooliin ni yks miljoona on pieni hinta siitä maksettavaksi. Tai vaikka Chiarot osumaan maalipuiden sisään sillä hevosenpotkulla. Tai Mete yleensäkin saamaan kiekon joskus maaliin. Se vois onnistua vaikka sillä takatolppanousulla joka oli Markovin bravuuri. :)

  edit. Ja lisätään nyt vielä, että jos Markov päätyisi lopulta Canadiensin organisaatioon töihin, niin se voisi kummasti edesauttaa sitä että eräänkin Romanovin ura voisi olla huomattavasti valoisampi.
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2019 klo 12.19
 13. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Kymmenen pelin sopimus ja sitten paikka valmennustiimiin olisi ihan OK.
   
 14. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Canadiens julkaisi Facebook-sivullaan ihan mielenkiintoisen behind the scenes -pätkän mikityksineen kesäkuun draftista. Kannattaa vilkaista! Aika tohina tuolla pöydässä näyttää valinnan alla olevan, vaikkei ulos päin minään konkreettisena näykään.