Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Siivu, 22.06.2019 klo 11.18.

 1. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tuosta yksi hintaluokka ylöspäin, eli 5 vuotta ja $8,454,872 - $10,568,589 olisi tuonut korvauksena 2 ensimmäisen kierroksen pickiä sekä toisen ja kolmannen kierroksen. Aho olisi helposti noiden pickien arvoinen, jonka takia Montrealin offersheet oli vähän outo.
   
 2. 5hole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks, VGK, Savolaiset, Cogliano, RD
  Jotain huhuja ollut nyt, että Turris voisi olla tulossa vaihtokaupalla Montrealiin.
  Viime kausi hankala, muttei missään nimessä voi ikälopusta sentteristä puhua ja cappikin ihan kohtuullinen.
  Tuskin vaihtohintakaan olisi älytön nyt Duchenen liityttyä Nashvilleen.
   
 3. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Turris on ehdottomasti pelimies ja pelaajaprofiililtaan sellainen, että taso tuskin romahtaa heti kun on 30v mittarissa. Sopimus on tosiaan myös kelvollinen. Kyllähän tuohon kannattaisi tarttua jos ja kun suhteellisen halvalla irtoaa.
   
  5hole tykkää tästä.
 4. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Itse en näe käyttöä Turrisille. Ei syrjäytä missään tapauksessa ei-sentteri Domia. Olisi hankittaessa kolmossena, kunnes vuoden kuluttua olisi Kotkaniemen takana. Jos hankitaan sena, niin pitää sen olla tarpeeksi hyvä ykkössentteriksi, jotta Domista voi tehdä laiturin. Tätä haettiin Ahon kohdalla. Kotkasta voi tulla ykkössena, mutta ei vielä ensi kaudeksi.
   
 5. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Toivottavasti Chiarotilta löytyy upsideä, että pystyy ottamaan edes tuon kakkoskentän pakin paikan, koska 3,5 milliä on liikaa kolmoskentän pakille. Eiköhän UFA-hankinnat olleet tässä. Nyt vain odotellaan suomalaisten sopimuksia.
   
 7. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
  Juu ei sano Chiarot itselle juuri mitään, toivottavasti Marc tietää mitä hankkii ja ajattelee fiksusti.
   
 8. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hirvittävä lämäri ainakin Chiarotilta löytyy, kovempi kuin Laineen tai Byfuglienin. Mitään erityisen kovaa tuhoa sillä ei ole tehty tilastojen valossa, Jets-fanit osanevat kertoa sen käyttökelpoisuudesta.
   
 9. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Joo, ampuu kovaa. Ei vaan osu juuri mihinkään. EA NHL termein lämärin voima on 99 mutta tarkkuus 70. Onhan tuo 3x3,5 vähän turhan paljon kolmosparin puolustajasta.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Olisiko Kotkaniemi siis lähtökohtaisesti nelossentteri tulevalla kaudella? Jos siis keskikaistalle Turris tai vastaava hankitaan. Viime kauden perusteella olisin olettanut olevan korkeammalla hierarkiassa.
   
 11. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Juuri tuon takia jollekin Turrisille ei ole käyttöä, koska ei siirrä Domia laidalle. Lähivuosina Kotka ja Danault ovat hyvät kakkos- ja kolmossentterit. Domi pitää edelleen ykkössentterit paikan. Weal ja Thompson hyviä tuonne neloseen. Suzukiin ja Poehlingiin en ota vielä kantaa.

  Jos sentteri hankitaan, niin hänen pitäisi pystyä tekemään vähintään 70 pojoa. Turris ei sellainen ole.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Joo aivan, olet kyllä ihan oikeassa. Nyt mennään siis porukalla Domi-Danault-Kotka-Thompson/Weal/joku. Duchenen tasoinen hankinta olisi toki vapauttanut Domin laituriksi, mutta Turris ei kyllä kesää tee. Ja eipä niitä vähintään 70 pinnan senttereitä oikein treidillä hankitakaan.
   
 13. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Eikö Montrealilla ole Draft & Develop meininki aika hyvällä mallilla? Minä näen vähän outona kiirehtiä ja panikoida sentterien kanssa, kun tulevaisuus näyttää aika valoisalta. Tietty jos Kotkaniemi ei kykene ottamaan seuraavaa steppiä ELC:n aikana ja Poehling ei pärjää keskellä, niin tilanne on eri. Viime vuonna missasivat yhdellä pisteellä pleijarit ja jos asiat liikkuu luonnollisesti eteenpäin seuraavalla kaudella, niin pitäisi hätyytellä pleijareita tälläkin poppoolla.

  Ja jos palaset loksahtaa kohdille niin hyvin kuin voi, niin puhutaan jo yhdestä kovimmista sentteri -osastoista koko liigassa.
   
 14. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Ehdottomasti paras tilanne olisi se, että Poehling raivaisi tiensä samantien kolmosen keskelle, Kotkaniemen ottaessa myös selkeän askeleen eteenpäin ja nousten tulosvastuuseen. Mahdollista, mutta realistisesti ajateltuna ehkä kuitenkin liian paljon liian nopeasti.

  Se nyt ei pitäisi olla kenellekään epäselvää miksi seurajohto oli kiivaasti Duchenen ja Ahon perässä. Domi ei ole luonnollinen sentteri ja mm. aloitusprosentti oli viime kaudella aivan luokaton.
   
 15. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Siis mielestäsi ei-sentteri on parempi ykkössentteri kuin Ottawan entinen ykkössentteri?
   
  Karpat46 tykkää tästä.
 16. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Jaa, Max Domi teki sentterin tontilta viime kaudella 72 pistettä. Se on enemmän kuin mitä Turris on tehnyt tai tulee koskaan tekemään. Vai onko Sebastian Aho mielestäsi laituri, koska pelasi laiturin paikalla ennen keskelle siirtymistä?
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Pisteet kertovat siis kaiken mielestäsi? Ahosta teen päätöksen siitä, onko sentteri vai laituri muutaman kauden sisään. Kumpaa muuten itse peluuttaisit mieluummin sentterinä, pelaajaa joka on koko uransa pelannut keskellä ja tehnyt tasaisesti pisteitä siinä vai pelaajan, joka teki yhdellä kaudella paljon pisteitä sentterinä, mutta muuten on laituri?
   
 18. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Viime kauden perusteella peluuttaisin Domia sentterinä. Pelasi nuoren uransa parhaan kauden ekana kautenaan sentterinä ja vieläpä molempiin suuntiin erinomaisesti. Ja tämän tiedän pelit katsoneena. Katsoin myös aika paljon Turrista, vaikka häntä saikin välillä kovasti etsiä kentältä. Kaverin kisakunto ei tällä hetkellä ihan hirveä sti herätä hurraahuutoja. Tee sinä päätös Ahosta vaikka vuonna 2030, minä pidän häntäkin sentterinä jo nyt.
   
 19. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  En oikein ymmärrä, miksi Habsin pitäisi hakemalla hakea sentteriä joukkueeseen. Pari vuotta sitten tilanne oli toinen, mutta nyt nipussa on Danault, Domi, Kotkaniemi, Poehling, Thompson, Weal ja Suzuki, joista 2-3 voi heittää surutta laidalle, jos tarpeen on. Danault on äärimmäisen aliarvostettu pelimies ja sai jo viime kaudella Selke-ehdotuksia. Jos tämä luetaan kolmossentteriksi, silloin tilanne on erittäin hyvä, olkoonkin, ettei joukkueessa ehkä ole liigan tasolla top-10 sentteriä.

  Ennemminkin yrittäisin panostaa laidalle, jonne mahtuisi hyvin joku todellinen power forward tai sniper.
   
  Mängimies ja Rambokala tykkäävät tästä.
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Turrisin käyrä on jyrkästi laskeva ja pudotuspeleistä ei viitsi edes mainita. Nykykunnossa Turris olisi kolmossena Habseissä, mutta kun siihen rooliin on jo kehittyvä Kotkaniemi, niin ei kannata hankkia. Nelosen sentterille ei taas kannata maksaa 6 milliä kaudessa.

  Oma näkemykseni on, että Habseillä ei ole Turrisille käyttöä. Toivottavasti ei siis ole tulossa. Habsit tarvitsevat jonkun Shawin paikalle ja laadukas LD olisi kiva, mutta tuskin on enää tulossa. Jos sentteri hankitaan, niin sen pitäisi olla piste per peli -tason pelaaja. Ei mikään 23 pisteen Turris.
   
 21. th009 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canadiens, Ässät
  Keskustelut jatkuvat Gardinerin kanssa (Habs, Jets, Sabres). G haluasi 5v+ sopimuksen mutta toistaiseksi kukaan ei ole tarjonnut kahta vuotta enempää. Lisää lääkärintarkastuksia tulossa ennen kuin Bergevin parantaa tarjousta.
   
 22. La vague Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien, TPS, Djurgårdens IF
 23. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Onko Habs-tietäjillä käsitystä Joel Armian tilanteesta, eli onko jatkamassa Montrealissa?
   
 24. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
 25. aHab Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Ei ole tietoa, mutta takuuvarmasti on jatkamassa. Edes Bergeviniltä ei voinut jäädä huomaamatta Armian hyöty joukkueelle.