Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana nabaloo, 23.04.2017 klo 15.36.

 1. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:

  Ei tullut voittoa. Luojan kiitos! Suurin pelko on kuten mainitsit se että Bergevin kuvittelee Habsin olevan vielä jollain tapaa playoff-joukkue! Nyt myynti nappula pohjaan jos Bergevin aikoo säilyttää kasvonsa tulevaisuutta varten.
   
 2. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Toimistolta kantautuu uutisia vaihteeksi positiivisellakin nuotilla: Charlie Lindgrenille leivottiin kolmevuotinen, yksisuuntainen pahvi $750k - NHL.com. Lindgren haki ilmeisesti kaksivuotista sopimusta, mutta tyytyi lopulta kolmeen.

  Tästä uutisesta on alustavasti mahdoton keksiä mitään pahaa sanottavaa ja on selvää, että Lindgren on ensi vuonna Pricen aisapari. Sopimus on todella maltillinen ja taatusti helppo kaupattava, jos niikseen tulevaisuudessa tulee. Jos Lindgren taas lyö kovat näytöt pöytään, joukkue laahaa yhä pohjamudissa ja joku suostuisi Pricen hintalapun kontolleen ottamaan, sopimus on tähänkin skenaarioon mukavan pitkä.

  Kun hyökkäyksen ja puolustuksen puutteista on vatvottu enemmän kuin tarpeeksi, niin veskarien kehityksen ja syvyyden kanssa Habs on kyllä onnistunut jokseenkin erinomaisesti. Price, Lindgren, lähes Lindgrenin tasoisesti paskassa Lavalissa esiintynyt McNiven sekä villi kortti Zach Fucale. Liigassa ei luulisi montaa joukkuetta olevan, jolle tällainen nippu ei kelpaisi.
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Hyvä diili Habseiltä. Ei tuossa ainakaan pahasti metsään voi mennä, jos taso ei riitä, niin ei rasita pahasti. Hyviä uutisia on myös se, että Chicagolta saatu kakkoskiekan varaus vaikuttaa nousevan aika korkeaksi. Ei varmaan arvannut Bergevin kesällä, että vuoden kuluttua on ainakin kolme varausvuoroa alle 45. Jopa tuo oma 3. keikan alkupään varausvuoro on hyvä. Luulen, että sillä on aika paljon merkitystä onko varausvuoro alle 70 vai 85+.

  Gaborik meni sitten Ottamaan. Tuota spekuloitiin Habseihinkin, että Habsit saisivat mukana jonkun varausvuoron tai prospectin. Siis osana esim. Pacioretty-kauppaa. Ei Habsien kannata mielestäni paljoa roskaa kuitenkaan ottaa. Siellä on kuitenkin 20 milliä kiinni neljässä pakissa, joista kaksi on ollut tämän kauden ajan heikkoja. Sekä tietenkin tuo 10 milliä Pricelle.
   
 4. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Katselin n. puolet Avs-pelistä. Luulin, että Pacioretty on treidattu kesken ottelun kun oli sen verran näkymätön. Valitettavasti ei oltu treidattu. Taas oli sellainen peli, että Habs ei edes näyttänyt joukkueelta, joka tekisi maalia.

  26 peliä jäljellä ja niistä pitäisi voittaa 20, jotta olisi edes pienet teoreettiset mahkut pudotuspeleihin. Nyt voisi Bergevinkin myöntää epäonnistuneensa ja treidata ainakin Pacioretty ja Pleka pois.
   
 5. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lyhyiksi ja jyrkiksi ovat jääneet joukkojaan edestä johtavan kapteenin käyrät. Pelistä mitään tiedä, mutta DD tyyppiset tilastot kertovat varmaan ihan tarpeeksi. Pidän Paciorettya edelleen paskimpana Habs-kapteenina viimeisen parinkymmenen vuoden aikana, kun olen joukkuetta tiiviimmin seurannut. Jos ja toivottavasti kun joukkueella on lähitulevaisuudessa uusi kapteeni, vaihtoehtoja pitäisi olla vain yksi: Gallagher. Sopivasti sakukoivumainen saatanan sinnikäs sissi, joka ei jätä mielipidettäänkään sanomatta, viimeisimpänä esimerkkinä vaikka Preds-matsin jälkeiset Subbaniin keskittyneet haastattelut. Tämä toki voi olla selänpesukerholle myös ongelma.

  Winnipeg on tiettävästi tiedustellut Andrew Shaw:n saatavuutta, mutta toistaiseksi keskustelut eivät ole lämmenneet. Tässä mielestäni ehdoton paikka rahastaa Shaw:n cup-kokemuksella ja lypsää maksimaalinen tulos. Vaikka Shaw on ajoittain hyviä otteita esittänytkin, tämä on helpohkosti korvattavissa jollain edullisemmalla pohjaketjujen jyrällä.

  Olisipa jo deadline...
   
 6. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Harmi ettei ole niin montaa peliä Arizonaa vastaan, että saisi heidät Habsien yläpuolelle. Surkuhupaisaa on. En osaa sanoa onko pelaajat noin huonoja vai eikö enää kiinnosta kun pudotuspelihaaveet ovat enää utopiaa.

  Jetseillä olisi muutama mielenkiintoinen lupaus, joten Shawilla voisi jotain saada. Toisaalta Bergevin joutuisi osittain myöntämään, että Shaw oli huti. Shaw on lisäksi Julienin suosikkipelaaja. Nyt kun kuitenkin pitäisi tehdä retoolia, niin "pudotuspelipelaajalla" ei pariin vuoteen tee mitään. Ihan halpahan Shaw ei ole.
   
 7. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Uskon ja toivon, että kyse on jälkimmäisestä. Edes jonkinlaiseen kriittisyyteen kykenevän fanikunnan toimesta liput on laskettu puolitankoon jo aikoja sitten, mutta tällä ei ainakaan toistaiseksi ole ollut näkyvää merkitystä, kun tupa täyttyy illasta toiseen verraten hyvin. Seuraava toivottava askel kohti toimenpiteitä olisi, että pelaajat kiskoisivat yhdessä tuumin mattoa johtoportaan alta.

  Tällä tuskin olisi suurtakaan negatiivista merkitystä pelaajien kauppa-arvolle tulevalla deadlinella, eiköhän ympäri liigan ole tiedossa ja monin silmin nähtynä, millaisessa puulaakiporukassa nämä pääsevät esiintymään. Sen sijaan pidemmän jänteen positiivisena vaikutuksena voisi hyvässä lykyssä olla parempi kiinnostus Habsissa pelaamista kohtaan, olettaen että toimistolla kävisi riittävä huiku.

  Julienia ei ole pahemmin ehditty kritisoida Bergevinin aiheelliselta mollaamiselta, mutta pitää kyllä ihmetellä tämänkin kädet munissa seisomista. Juuri mitään merkittäviä kokoonpanomuutoksia ei ole edes yritetty, vaan päätä hakataan samaan seinään samalla tutulla himmelillä. Drouin sentterinä, Jerabek katsomossa, bennit/morrowit/schelmkot/alznerit kokoonpanossa, jne, jne...

  Voi toki olla, että Julien on tosiaan vaan Bergevinin marionetti, mutta ellei, niin myös tämä ansaitsee kasan paskaa niskaansa, ellei muutoksia loppukaudeksi ala pian tapahtua.
   
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Ei varmasti saa Julien puhtaita papereita, mutta jos MB rakentaa joukkueen, jonka paras kiekollinen pakki on Mete, niin on siinä valmentaja aika tekemättömässä paikassa. MB ei vain ymmärrä mitä nykyjääkiekolta vaaditaan ja rakentaa joukkuetta sen mukaan mitä hän oli pelaajana ja miten NHL:ssä pelattiin kun hän pelasi.
   
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Habsien pitää peluuttaa Carriä vielä kuudessa pelissä tällä kaudella, tai muuten pelaajasta tulee automaattisesti UFA, koska liian vähän pelejä. Eiköhän Carr tuon kuusi peliä saa vielä vyölleen.
   
 10. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Deslauriersille 2 vuoden 1-suuntainen jatkopahvi 950k caphitillä. Ihan ok sopimus kun Deslauriers on ollut mielestäni energisempiä pelaajia tällä kaudella kun Buffalosta saapui.
   
 11. Jack DiBiase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Habadiens
  Synkkää, niin synkkää. Halusin niin pitkään uskoa ja luottaa Bergeviniin, mutta viimeistään nyt on tullut mitta täyteen. Joukkueella ei mitään tulevaisuutta ja sarjasijoitus kyntää pohjamudassa. Koko Canadiens-johto vain suoraan pihalle ja jostain päteviä tyyppejä johtamaan.
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Valitettavasti sama. Olen kanssa koittanut luottaa, että Bergevin kääntää laivan, koska edeltäjät, varsinkin Gainey, oli vieläkin surullisempi tapaus. Nyt on vain todettava, että Bergevin ei selvästikään tajua mitä nyky-NHL vaatii ja sen takia tekaa jatkuvasti vääriä ratkaisuja.
   
 13. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen ajoitus jatkosopimukselle. Miten kotikaupungin jannun ja fanien diggaaman bottom-6 jyrän sopimuksen julkaisu sattuikin osumaan miltei deadlinen aatoksi. Media ja fanit ovat nyt tyytyväisiä ja sulkevat silmänsä deadlinen toimenpiteiltä tai niiden puutteilta.

  No joo, salaliittoteoriointi sikseen, ei valitettavaa tästä kiinnityksestä. Deslauriers on ainakin osoittanut, että tätä kiinnostaa tosissaan pelata CH-nutussa. Samaa ei voi valitettavan suuresta osasta joukkuetta sanoa.
   
 14. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Ainakin tuolla Deslauriersin sopimuksella varmistettiin hänen jääminen, mikä miellyttää. Olisi saattanut olla ottajia johonkin contenderiin nelos-viitoskentän kaveriksi. Varsinkin kun muutama maali tullut tehtyä.

  Itsekin mietin, että onko Bergevin ainoastaan vääntänyt viime aikoina Lindgreinin ja Deslauriersin sopimuksia. Hyvät sopimukset, mutta nyt pitäisi saada tuo Pacioretty kaupaksi, kun pelaaja sitä itsekin selvästi odottaa.
   
 15. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Pikkulauantain positiiviset:
  • Weber on ilmeisesti loppukauden sivussa. Uutisointi paluusta ja uudesta setbackista herättää kummasti muistoja menneisyydestä
  • Turpaan tuli taas onneksi, vaikka ylimääräinen turha piste hiukan harmittaakin. Bottom-3 sijoitus on edelleen hyvin mahdollinen
  • Saanemme nauttia kapteeninkuvatuksen otteista Habsissa jatkossakin. Vaikea uskoa, että yksikään joukkue olisi kovin kiinnostunut näkemästään viime aikoina.
  • Deslauriers juhlisti sopimustaan paukuttamalla Manningia muutaman kerran varsin nasevasti pataan.
  • Surkeasta kaudesta huolimatta joukkueen erottaa tulevaisuuden cup-runista vain:
   • Ykkös- ja kakkossentterin puute
   • Kelvolliset pakit ruutuihin 1, 3, 5 ja 6
   • Pari maalintekijää
   • Henkisesti ja fyysisesti kasassa pysyvä ykkösveska
   • Pätevä valmennus
   
 16. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Kapteeninkuvatus olisi pitänyt kyllä kaupata tammikuussa kun hänelle sattui useamman ottelun jakso missä tuli maaleja. Nyt on ollut taas vaisumpaa mikä varmasti on pudottanut arvoa muiden silmissä. Vaikka olenkin sitä mieltä että Pacioretty olisi todellinen vahvistus päästessään johonkin joukkueeseen 2. ketjuun ja ilman kapteenin velvollisuuksia. Koitapa sitten tällä myyntipuheella myydä kunnon vastineella deadlineen mennessä.
   
 17. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Jerabek Washingtoniin ja vaihdossa *drum roll* 5th rounderi.
   
 18. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Ja näin on saatettu alkuun mahtava retooling joukkueen pahimpien puutteiden korjaamiseksi! Meten lisäksi ainoa kelvollinen kiekollinen pakki vaihdossa arviolta 5% todennäköisyyteen NHL-kelpoisesta pelaajasta. Ymmärrettävää, ettei tällä ollut kuitenkaan käyttöä pakistossa, josta pari kaveria saattaisi jopa mahtua muiden joukkueiden pelaavaan kokoonpanoon.

  Lisäksi Galchenyuk loistaa poissaolollaan viimeisimmästä harjoitusvahvuudesta: NHL.com. Ettei vaan tämäkin olisi kaupattu jonnekin...

  Unohtui tässä positiivisen tunteen puuskassa ihan noteerata, että 4,625 miljoonaa kaudesta tienaava pakki, joka ei mahtunut Capsin kuusikkoon, ansaitsee takuuminuutit Habsissa, mutta 0,925 miljoonan Jerabekin osalta tilanne taas on päinvastoin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2018 klo 19.46
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Jerabekille ei näköjään ollut käyttöä ja hänestä sai jotain. Itse odotin, että Jerabekista olisi ollut enemmän iloa. Ehkä ei vaan seisonut tai sitten ei osattu peluuttaa.
   
 20. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Ei ollut käyttöä ja sai jotain? Onneksi nelikolle Benn, Schlemko, Alzner ja Morrow on käyttöä, joskaan heistä ei varmaan saisi vastineeksi tätäkään vähää. Kun kukaan muu ei muualle kelpaa, kelpaavat pitää kaupata pilkkahintaan vaikka väkisin.

  Mahtaa Jerabek olla onnellinen päästessään tästä paskaorganisaatiosta eroon. Mahtava osoitus pitkäjänteisyydestä nuorehkojen tulokkaiden kanssa taas kerran. Veikkaanpa tässä, että KHL:ssä Markoviin verrattavat tehot nakutellut Jerabek nousee Capsissa ihan uudelle tasolle.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2018 klo 20.14
 21. teemu_s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool FC, Montreal Canadiens
  Vielä muutama vuosi sitten Canadiensilla oli edessä kaunis tulevaisuus: kokoonpanossa oli Norris-palkinnon Canadiensissa voittanut puolustaja, Maailman paras maalivahti, suht tasapainoinen pakisto ja muutamia lupaavia pelaajia. Näistä on jäljellä vain se Maailman paras maalivahti, joka ei taida enää edes olla Maailman paras.
   
 22. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Siis Bergevinin ja Julienin Habseissä ei ollut käyttöä. En osaa sanoa miksei. Aivan liian vähän sai näytönpaikkoja, vaikka joku Schlemko on ollut ihan yhtä turisti. On tietenkin mahdollista, että Jerabek on hyvissä ajoin ilmoittanut, että mitään jatkosopimusta ei tule Habsien kanssa syntymään, ymmärrän kyllä miksei, ja sen takia häntä ei ole enää viime aikoina peluutettu.

  En yllättyisi, jos Jerabek olisi Capseissä top6-puolustaja ja tekisi vielä hyvän NHL-uran. Eikä myöskään yllätä, jos palaa KHL:ään ensi kaudeksi.
   
 23. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Bergevinin viisvuotisprojekti on kiistatta tuonut tulosta. Yhdestä lupaavimmista joukkueista säälittäväksi nipuksi, johon on taatusti entistä vaikeampaa houkutella ensimmäistäkään huipputason, tai edes keskinkertaista vapaata agenttia.

  Lainaus:
  En minäkään. Pointtini ollessa siinä, että samalla kun joukkue huutaa kiekollisia puolustajia, kymmenen miljoonan alznerbennmorrowschlemko on kovakoodattu kokoonpanoon samalla kun kovasti hypetetty, helvetin kovat tehot KHL:ssä tahkonnut tsekki istuu katsomossa. Toki on mahdollista, että Jerabek sai organisaatiosta tarpeekseen jo ensimmäisen muutaman kuukauden aikana. Oli miten oli, taas yksi potentiaalinen kaveri kunnolla katsomatta menetettyjen joukkoon.
   
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Habsit nostaneet Lindgrenin ja Juulsenin ylös. Juulsen korvaa Jerabekin ja Lindgren Pricen, joka sai kiekosta päähän treeneissä ja on sivussa jonkin aikaa. Tekee Pricelle ihan hyvää huilata, kun pelit eivät ole maistuneet. Kaiken järjen mukaan Lindgrenin pitäisi avata seuraavat pelit, koska Niemessä tuskin on tulevaisuutta. Toivottavasti Juulsen ei koe Jerabekin kohtaloa ja istu pelkästään katsomossa, koska se tuskin nuorta pelaajaa hirveästi kehittää. Tässä "alznerbennmorrowschlemko" nelikosta voi mielestäni kenet tahansa heittää katsomoon, tai treidata. Bennillä on edullinen sopimus tuollaiseksi 6.-8. pakiksi. Toivottavasti Juulsen osoittaisi potentiaalia, jotta Bennin voisi huoletta antaa vaikka 4. kierroksen varausta vastaan tai jonkun Plekanecin/Paciorettyn kylkiäisenä. Muille tuskin on ottajia, edes ilmaiseksi.
   
 25. lasaleiko Jäsen

  Kun silloin lähes 6 vuotta sitten päästiin eroon Gauthierista, niin sitä kuvitteli että ei häntä tai hänen edeltäjäänsä (Gainey) huonompaa GM voi organisaatioon löytyä. Sitten kun se uusi GM tuli vielä liigan huipulle nousseesta organisaatiosta ja oli siellä toiminut monissa tehtävissä, niin sitä (naiivisti) uskoi osaamisen ja tietämyksen siirtyvän mukanaan myös Canadiensiin.

  Nyt kun siirrytään tähän päivään ja näihin Jerabek 5. kierroksen vuoroon -treideihin, niin voinee todeta että mitään kehitystä parempaan ei ole sitten kuitenkaan tapahtunut. Mietin että "onneksi" organisaatiossa ei nyt ole mitään mcdonaghia jonka voisi kaupata johonkin gomeziin. Mutta kun miettii hetken uudestaan niin se vastaava treidi taidettiin nähdä tuossa Subbanin kauppaamisessa. Ei nyt ihan yhtä järjetön kauppa kuin 2009, mutta ei tuo enää tänä päivänä näy kovinkaan hyvässä valossa, jos kovin pitkään uskotteli sen olleen organisaatiolle hyvä vaihtokauppa.

  Toki koskaan ei tiedä, voihan se Bergevin vaihtaa vaikka Pricen johonkin ongelmasopimukseen.. ja onhan tuolla noita potentiaalisia nuoria, kyllä heidänkin otsaan saadaan varmasti ale.laput liimattua.

  Mistä pätevä GM? Ja milloin?