Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

MM-kisojen mediaoikeudet MTV Oy:lle

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana axe, 28.04.2010 klo 15.20.

 1. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Sorjonen on ihan jees. Ääni on kaukana sellaisesta tasaisen tunnelmallisesta Tapsasuomis-soundista, johon voisi kuunnella 5:kin tuntia, mutta Sorjonen tietää pelistä. Kaikkien esimerkiksi ylen selostajien kohdalla ei voi sanoa samaa, vaan Sorjonen erottaa oleellisen epäoleellista, missä joku JP Jalo on yhä maan eliittiä vanhoilla päivilläänkin. Sorjosella on vähän huumoriakin, joten näen kyllä tulevaisuutta hänelle, kunhan tekee nyt itseään tunnetuksi ja saa kokemusta. Tietää jo pelaajista enemmän kuin Matti Härkönen tulee koskaan tietämään.
   
 2. Kettuneuvos Jäsen

  Yhteys Chromecastiin katkesi juuri kun tuomari oli näyttämässä ratkaisun videotarkastukseen..
   
 3. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Muuten MTV:llä tosiaan on ruotsinkielinen selostus - selkeästi parempi kuin Saukkonen, eikä Saukkonenkaan totaalisen huono ole. Mertaranta puolestaan näyttää vaipuvan yhä syvemmälle maneereihinsa, on muuttumassa leipäpapiksi.
   
 4. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sutterin veljesten pelifilosofia
  Ai jumalauta, yritin tuossa katsoa tuolta Katsomosta noita äskeisen pelin maaleja, kun aika suurelta osin matsi meni itseltäni ohi. Mutta eihän minunkaltaisen pullamössövelliperseen kärsivällisyys riitä että ennen joka jumalan puolen minuutin videoklippiä pitää katsoa itse klippiä pidemmät mainokset. Eikö noita yhden matsin maaleja nyt voisi pistää yhteen klippiin? No ei tietenkään, koska silloin jäisi se sama Byggmaxin manos näkemättä neljä eri kertaa. Pitäisiköhän harkita suomalaisen jääkiekon näkyvyydestä huolissaan olevan seurueen kanssa, että pistämme nämä lätkälähetyksiä terrorisoivat mainostajat boikottiin.
   
 5. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  No jo on ihme että, maikkaria puolustelematta, ei samaa vitutusta aiheuta, kun kyseessä on Liiga ja ruutu ja joku 30s taklausvideo.
   
 6. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Youtubesta löytyy iihf:n kanavalta maalikoosteet myös.
   
 7. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Ei tämä nyt tärkeää ole, mutta itse olen tällä hetkellä köyhä ja silti oli varaa sijoittaa tähän huviin 25 euroa. Toihan on mitätön summa, jos aihe oikeasti kiinnostaa. Eikä sen säästämisen pitäisi normaalille ihmiselle olla kovinkaan vaikeaa.
   
 8. rubyblue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Ylläri. Pitää varmaan itsekin laittaa palautetta sinne, että laittavat hommansa kuntoon. Läppäri ja cmore -yhdistelmä pelittää kyllä. Mikä lie ongelma puhelimen kanssa.
   
 9. Bailey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Onko teillä vanhempi vai uudempi chromecast käytössä? Itsellä on uudemmassa chromecastissa Cmore tehnyt muutamia kertoja suorien F1 ja lätkälähteysten kanssa niin, että lähetys alkaa ensin nykimään ja sen jälkeen chromecast buuttaa. Muissa palveluissa ei ole vastaavaa ollut. Samsung Galaxy S5 neo:n kautta käytän.

  Vanhassa chromecastissa ei vastaavaa ole ollut.

  -Bailey
   
 10. Kettuneuvos Jäsen

  Mun Chromecast on noin kk sitten ostettu.

  Tuominen ja Tami alkoivat nykimään kuin epilipsiakohtauksen saadessa ja sitten kaatui CC

  E.

  Olen ollut uudeleen yhteydessä asiakaspalveluun, edelleenkään heillä ei ole mitään tietoa ongelmista. Pirkot ja Minni-liisat käskevät kirjautua ulos ja poistaa sovellus ja kokeilla uudestaa. Kerroin kuinka Watson-sovellus on toiminut moitteetta ja olen joutunut siirtymään maikkarin lähetykseen kun Cmoren kautta ei voi ottelua katsoa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2017 klo 11.44
 11. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sutterin veljesten pelifilosofia
  Lainaus:
  No joo, siinä mielessä nasahti omaan nilkkaan että viime vuodet enimmäkseen olen omistanut Ruutu+:n joten tuosta ei ole tarvinnut kärsiä. Olkoonkin että Nelosella sentään maalikoosteet tai huippuhetket ovat yhdessä videossa eikä erikseen.

  Chromecasteista tuon olen huomannut itsekin että vanhempi, siis se muistitikkua muistuttava, on varmempi tapaus kuin uusi versio.
   
 12. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  En tiedä mitä olet tehnyt, mutta ei kyllä allekirjoittaneella jää mainokset pyörimättä, vaikka kuinka ollut ruutu+ käytössä, joka saatanan videota ennen saa boikotti listalleen lisää firmoja.
   
 13. rubyblue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Lainaus:
  Kyllä tuo Chromecast kakkonen on eli uudempi. Vanhasta ei kokemuksia edes.
   
 14. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Eilen jouduin Suomi-Ranska ja Latvia-Slovakia pelien aikana käynnistelemään chromecastia (sulkemaan koko sovelluksen tai välillä jopa poistamaan virrat kokonaan) 12 kertaa. Asiakaspalvelusta todettiin samaa, että vika omissa laitteissa, vaikka kuinka kummastelin, että eipä tuota ongelmaa esiinny kuin tämän Cmoren kanssa. Kummalisia juttuja.
   
 15. ultras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara Tampere
  Tää kuvahan on järkyttävän huonoa chromecastin kautta verrattuna ruutuun ja viaplayhin. Kuva nykivää ja samat asetukset kuin muillakin sovelluksilla.
   
 16. Bailey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Selaimen kautta (pc-ubuntu-chrome yhdistelmä) näyttäisi toimivan suht vakaasti. Eli joku tuossa Androidin cmore app - chromecast v2 yhdistelmässä mättää.

  Edit. Juurikun pääsi sanomasta niin taas buuttasi. Olisikohan tuossa 50fps kuva - chromecast yhdistelmässä joku häikkä?

  Edit2 Vaihdoin takaisin chromecastin ykkösversioon, ei tuo kakkonen näköjään suostu toimimaan kelvollisesti cmoren kanssa. Kokeilin jopa virtalähdettä joka antoi 1.55A, eli vähän enemmän kuin alkuperäinen. Ei apua. Tehdasasetukset myös palautettu.

  Edit3 Ykkösversiolla suomen peli katsottu 50fps Chromen kautta, ei ongelmia, pätkimisiä tms.
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2017 klo 07.10
 17. slapshot-77 Jäsen

  tähän mennessä toiminut erittäin hyvin mutta nyt 20:30 lähetyksen alusta lähtien, cmore 50fps lähetys pätkii tasaisesti täsmälleen minuutin välein (kuva jäätyy noin 0.5-1 sekunniksi jonka jälkeen jatkuu taas normaalisti).

  Käytössä win7 ja selaimena nyt koitettu chrome,ff,opera ja pari muuta, ei muutosta.

  Onko muilla vastaavaa?

  edit: nykii näemmä perus 25fps lähetyskin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.05.2017 klo 21.12
 18. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Manu
  Täälläkin kaatuu tuo CC2+Android/iPad yhdistelmät.
  Menee eka nykimiseksi ja sen jälkeen buuttaa chromecastin.
  Pakko olla cmoren päässä joku ohjelmointimoka.
  Ykkösellä toimii hyvin.
   
 19. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Vähän pätkii kyllä tämä, käytän chromea niin aina 30 sekunnin välein tulee sellanen pieni "fast forward". Äsken IE:llä toimi moitteettomasti, katsoin hetken toista peliä ja vaihdoin takaisin Suomen peliin, ja nyki jatkuvasti.

  Ei jumalauta, en edes jaksa tuonne asiakaspalveluun ottaa yhteyttä, kun sieltä suolletaan ties mitä paskaa. Paska alusta, todella paska. Kiitos MTV!
   
 20. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Näkeekö tämän striimin iphonella mistään? Ainakaan katsomo-sovelluksessa ei ole suoraa ja neetisijen kauttakaan ei toimi.

  Jeesus tuo MTV on hanurista.
   
 21. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ihan hatusta, lataa selaimeksi puhelimeen Opera tai Puffin?
   
 22. Mr.X Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Maikkarin studio on totaalinen rimanalitus. Kolme väsynyttä herraa pönöttää vierekkäin kuin jossain paneelikeskustelussa.
  Asiantuntijoiksi kutsuttu kaksi entistä maajoukkueen päävalmentajaa, joista kumpikaan ei uskalla/halua/pysty antamaan kunnon kritiikkiä silloin, kun siihen olisi aihetta ja pitäisi sanoa asioista niin kuin ne on.
  Jalonen näyttää kyllästyneeltä ja murahtelee parin lauseen usein vähän ylimielisiäkin vastauksia.
  Aravirta vielä enemmän kujalla. Kaikki vedetään posin kautta ja vastausten lisäarvo pakkasen puolella. "En osaa sanoa, en tunne pelaajia." "Eteenpäin on menty, nyt täytyy vaan tsempata." Ihan oikeasti.
  Tamista tuskin tarvitsee edes sanoa mitään.
  Ilmeisesti tää on sitä mitä Maikkari haluaa maksaville asiakkailleen tarjota. Surullista.
   
 23. K.A.H Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tämähän nyt on selkeästi Maikkarin linja, että väkisin pidetään yllä positiivisia otsikoita ja ilmapiiriä, vaikka pelit menisi aivan päin mäntyä. Missään nimessä ei saa sanoa mitään kovin negatiivista, sehän voisi nähkääs vähentää Cmore kanavapaketin myyntiä jos kaikki karjalalippikset hiffaa että Suomella on tänä vuonna aivan paska joukkue. Juuri tänään ja eilen naureskelin noita maikkarin nettisivujen otsikoita Leijoniin liittyen, siellä ei käytännössä ole mitään kritiikkiä, vaikka ensin hävittiin Ranskalle murskaluvuin ja sitten totaalinen romahdus Tshekkiä vastaan. Ja tosiaan myös studiossa olevien asiantuntijoiden suut on laitettu suppuun kritiikin suhteen. Mennään hei posin kautta!
   
 24. rubyblue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS
  Itse olen huomannut sellaisen, että kun Cmoresta valitsee sivun alhaalta kanavan esim. Cmore Sport 1, eikä suoraan sitä Suomi vs. joku -peliä, niin toimii paremmin ilman nykimisiä. Tosiaan itse sain toimimaan CC:n läppärillä, jossa Windows10.
   
 25. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Mulla läppäri ja CMore ei ole kisojen aikana kovin hyvin pelittänyt. Lähetys pätkii sekunniksi pariksi koko ajan, lähetys palautuu kyllä itsestään, mutta ottaa tuo päähän. Sitten keksin laittaa läppärin piuhalla kiinni modeemiin, niin johan alkoi toimia. Ihmettelen tosin vieläkin, miksi leffat ja formulat ovat toimineen loistavasti langattomastikin, mutta pätkiminen ollut arkipäivää lätkälähetyksissä. No, voihan katsojamäärätkin olla ihan toista.

  Joka tapauksessa mittasin myös yhteyden ja soitin DNA:llekin, mutta omassa yhteydessä tai modeemissa ei vikaa ole. Samaa näyttää mittauskin.