Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus
 1. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Eiköhän tää oo selvä peli. 2011 Suomi MM-kultaa ja Boston Bruinsille Stanley Cup. 2019...
   
  Punamusta, ADX_03, Ck ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 2. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Lainaus:
  On se jonkinlainen vahti.
   
  Ollakseni, Clubittaja, Snacilep ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 3. Jannacci Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Muistetaan myös, että 2016 Kanadaa vastaan alkulohkossa voitto ja finaalissa tappio. 2019 Kanadaa vastaan alkulohkossa voitto ja finaalissa vastassa Kanada.
   
 4. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Myrskyvaroitus Kanadalta.
   
  jalperi tykkää tästä.
 5. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Sitten taas toisaalta Kanadaa vastaan on voitettu mestaruus nolla kertaa.

  Lainaus:
  Enemmän löysyysvaroitus Tsekeiltä. Ihan höpöhöpöä. Paljon kovempi homma kanukeilla huomenna.
   
 6. Tmoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Vuosien 1996-2010 kisoissa Suomen joukkueessa oli aina joku pelaaja, joka oli voittanut mestaruuden vuonna 1995. 2011 ei kuitenkaan enää ollut.

  Vuosien 2012-2018 kisoissa Suomen joukkueessa oli aina joku pelaaja, joka oli voittanut mestaruuden vuonna 2011. 2019 ei kuitenkaan enää ollut.
   
  Lord Maza, Punamusta, Ck ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 7. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Joo ja 2011 oli takavuosien U20 maailmanmestareita myös mukana. Tai no en muista oliko muita kuin Niko Kapanen mutta anyway. Nyt on kanssa junnumestareita mukana mutta ei aikuisten maailmanmestareita.
   
 8. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Oli siellä Ilves-kasvatti Pasi Puistola myös.
   
 9. Risa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SoJy vuodesta -61, Jokerit oli....
  Kanada siis huomenna vastassa. Vidun loistava lätkäjengi, voitettiin alkusarjassa erinäisistä syistä. Vaikeeta tulee huomenna olemaan kun tuota taitoeroa ei ehkä saada asenteessa kuromaan. Lankiselle elämänsä isoin peli, kuten koko jengille... Luottoa löytyy! Go Finland go!!!
   
 10. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Sillä asenteella pitää lähteä finaaliin, että turhat jännittämiset pois ja menee näyttämään ettei nimiä kumarrella. Omalla tarkalla hyvällä pelillä kanukit on lyötävissä.

  Pakko sanoa, että on melkoinen ero noissa änäri- vs liigaveskareissa. Änäriveskat ottaa tusinan gamesavereita, kun liigaveskat ottaa hyvänä päivänä sen 3-5.
   
  Risa tykkää tästä.
 11. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Venäjä oli tämän turnauksen ykkösheppa ja sekin laitettiin polvilleen. Kanada on ennakkosuosikki tietenkin, mutta ei mitään syytä olla uskomatta, etteikö voitto olisi otettavissa.
   
  Risa tykkää tästä.
 12. Urmas Kulkunen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kaapo Kakko ei ole koskaan hävinnyt MM-finaalia. A-maajoukkue on mestaruuden voittamiseen myös aina tarvinnut turkulaisen kapteenistoon ja tämäkin on nyt kunnossa.
   
  Kendo26 ja Juuriskapää tykkäävät tästä.
 13. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Entäs vuosi 1939? Kanadalle maailmanmestaruus ja Stanley Cup Boston Bruinsille.
   
  ADX_03, Purkan Jauhaja & jalperi tykkäävät tästä.
 14. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Sopivasti tasan 80 vuotta tästä. Me on hävitty tää peli.
   
  jalperi tykkää tästä.
 15. Risa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SoJy vuodesta -61, Jokerit oli....
  tant gredulin ja Mazaa tykkäävät tästä.
 16. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Tämä turnaus on osoittanut NHL pelaajien täysin turhan hekumoinnin.
   
  Saksipotku ja Risa tykkäävät tästä.
 17. Rara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Jokerit
  Huikea joukkue ei voita muuta sanoa. Tässä on sen verran vahva tunne tullut tuosta joukkueesta, että uskallan sanoa tämän jo nyt: Suomi voittaa huomenna maailman mestaruuden.

  Takavuosina sitä tiesi peliä katsoessa että Suomi ei lopussa tasoita. No, Ruotsi-pelissä ei toki varmaksi tiennyt, mutta tasoitukseen oikeasti uskoi, että tämä joukkue voi sen tehdä. Kun peli meni jatkoille sen tiesi kyllä miten tulee käymään. Kaverille sanoinkin pelin päätyttyä että tässä voitossa oli mestaruuden siemen. Venäjää vastaan oli pieni pelko ennen peliä, mutta ekan erän aikana vahvistui tunne, että kyllä Suomi tässä finaaliin menee. Mitään hätää Suomella ei ollut missään vaiheessa ja vasta ihan viimeiset minuutit sitä vähän jännitti, että mitä jos kuitenkin tasoittavat.

  Ruotsia ja Venäjää vastaan Suomi ei pelännyt häviämistä vaan tahtoi voittaa ja sama jatkuu huomenna finaalissa. Kolmesti MM-kisoissa ja kerran World cupissa ollaan Kanadalle finaali hävitty, mutta nyt se voitto tulee. Viime vuosien maailmanmestaruudet miehissä ja nuorissa ovat aikaansaaneet sen, että enää Suomi ei lähde finaaliin valmiiksi hävinneenä ja hopeaan tyytyväisinä.

  Ennen ei ole ollut näin vahvaa tunnetta Suomen voitosta ennen finaalia kuin nyt on ja kyllähän tässä kaikki merkit voittavat siihen, että tuhkimotarina saa huomenna arvoisensa lopun. Meillä on super-Kaapo, kapteeni-Mörkö ja kulta-Jukka, joka tietää miten finaalit voitetaan.

  Olen tällä palstalla aiemmin arvostellut näiden kevätkisojen pitämistä nimen omaan MM-kisoina ja vaikka edelleen olen samaa mieltä, niin kyllähän nämä kisat silti tunteita herättää. Sitä ei voi kieltää.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2019 klo 23.20
  Risa tykkää tästä.
 18. Risa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SoJy vuodesta -61, Jokerit oli....
  Lainaus:
  Vitut!!
   
  Roger Moore tykkää tästä.
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Huominen matsi tulee olemaan mielenkiintoinen, jälleen kerran yksi iso mittari Suomelle kun vastaan asettuu NHL-pelaajista koottu joukkue. Toinen mielenkiintoinen asia tulevina vuosina on kun pelit pelataan pienessä kaukalossa, että näkyykö tämä mitenkään? Sen aika sitten näyttää, uskoisin kyllä näkyvän.

  Ja Ruotsi oli voittanut kaksi aiempaa mm-mestaruutta, oliko heillä tällöin NHL-painoitteiset joukkueet vai ei?

  Mutta hienoa on ollut katsoa Suomen joukkuetta joka on pistänyt tähtinippuja ojennukseen, silti NHL:ssä pelaa maailman parhaat pelaajat, mutta Euroopastakin ja ihan kotimaankin sarjasta löytyy kyllä täysiverisiä ammattilaisia :)
   
 20. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Se henki ja voitontahto mikä tämänvuotisessa joukkueesta paistaa läpi on jotain aivan poikkeuksellista, jopa Suomen maajoukkueen mittakaavassa. 18 MM-ensikertalaista pelaa herranjumala finaalissa ja pyyhkivät pelillisesti lattiaa täysin ehkäpä 2000-luvun parhaimmat joukkueensa kisoihin saaneilta Ruotsilta ja Venäjältä. Lähtökohtiin nähden, voidaan puhuta jo nyt aivan järkyttävästä suuresta sensaatiosta ja huomenna jos ja kun Suomi voittaa, voimme puhua yhdestä jääkiekkohistorian kovimmista suorituksista.

  Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja mielestäni tähän upeaan otokseen, tiivistyy koko vuoden 2019 Leijona Joukkue.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Punamusta, Numero13, välissä jäänajo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 21. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyllä, kaukalon kutistaminen näkyy varmasti. Tosin tuossa vaiheessa Liigassakin pelataan pienessä kaukalossa.
   
 22. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Suomi ei pelaisi finaalissa, eikä edes mitalipeleissä jos tuohon joukkueeseen oltaisiin saatu/otettu 2-3 NHL staraa, nimistä riippumatta
   
 23. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Lainaus:
  Löytyykö kuinka monelta u18, u20 ja miesten kultamitalit?
   
 24. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Mutta olisihan se ollut niin hienoa kun olisivat pyörittäneet kunnolla jääkiekkokääpiö Iso-Britaniaa, mutta sitten olisi pudottu puolivälierissä Ruotsille.
   
 25. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Perusteletko vähän?