Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus
 1. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Lainaus:
  En ymmärrä, miksi menestyksen hetkillä täytyy ryhtyä kaivelemaan edellisen valmentajan heikkouksia. Ehkä olis fiksumpaa keskittyä vain kehumaan nykyistä valmennusta/ joukkuetta.
   
  Clubittaja, jalperi, Lalli68 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 2. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tavallaan sitä nykyisen valmennuksen kehumista tässä juuri tehdään, kun vertaillaan kahden päävalmentajan suorituksia.
   
  iSing tykkää tästä.
 3. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Vain mestaruus kelpaa nyt. Edellisestä onkin jo aikaa turhan paljon. Turha sinne finaaliin on mennä häviämään. Nyt mennään päätyyn asti, kun kerta mennään!
   
  Punamusta tykkää tästä.
 4. T.J.R Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Flyers
  Lankinen ei riitä. Ilman sarvia ja hampaita, pelaa kokoajan yli ja kiekot pomppii.
   
 5. TheJackal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadin ykköset -> HIFK
  Joo ei riitä Lankinen!! Veini olisi se ainoa jolla olisi mahdollisuus voittaa! Toivottavasti näätä fanitkin tajuaisi kumpi näistä on oikeesti voittava veska näissä kisoissa jo.
   
 6. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Eihän siitä ole vasta kuin kahdeksan vuotta. Sitä ennen meni tuplasti pidempään (1995-2011).
   
 7. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Olkinuoran torjuntaprosentti on 100 ja teki pari pistettäkin. :D Sori, oli aivan pakko,
   
  Risa ja 1stApril tykkäävät tästä.
 8. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Tuo väli tuntui muuten uskomattoman pitkältä ajalta, kun vuodesta 1996 lähdettiin hakemaan uutta mestaruutta. Ei olisi voinut kuvitella, että siihen menee noin kauan aikaa.
   
  Ck, Punamusta & Ikävänkantaja tykkäävät tästä.
 9. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Ehkä KHL juuri ja juuri huolii.
   
  jalperi tykkää tästä.
 10. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Mitä tuohon valmentajakeskusteluun tulee, niin siellä taitaa tällä hetkellä olla Suomen kolme parasta valmentajaa penkin takana. Todennäköisesti myös seuraava A-maajoukkueen päävalmentaja (Manner) sekä hänen seuraajansa (Pennanen). Kovia kavereita ja hienoa nähdä, että maajoukkueen apuvalmentajatkin ovat nykyään noin laadukkaita.
   
  Merovingi, iSing, mikkelson ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä!! Itseäni ärsyttää suunnattomasti se asenne, että "meillä ei ole enää mitään hävittävää". Tätä tykätään viljellä usein. Totta helvetissä meillä on hävittävää. Ollaan yhden voiton päässä maailmanmestaruudesta, niin ei todellakaan pidä lähteä finaaliin miettien jo etukäteen, että kyllä se hopeakin on hyvä suoritus.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2019 klo 20.41
  Merovingi, Risa, Punamusta ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 12. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Paras puuttuu. Jussi Tapola.

  Jaloselle voisi silti alkaa tekemään patsasta pikkuhiljaa.
   
 13. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Anttilan lämäristä voisi ollakin.

  Ihan huikeeta miten tämä joukkue on pelannut. Sanoin jo ennen kisoja, että surkein joukkue paperilla ehkä koskaan, mutta katotaan pelit, niissä voi aina käydä miten vaan.

  Jalonen on kyllä paras valmentaja mitä tämä maa on koskaan tuottanut ja toivon, että hänelle lätkästään 10 vuoden soppari vaikka miljoona per kausi, ettei vaan lähe mihinkään. Voisi hoitaa U20 kisat siinä kyljessä.

  Anttila on ollut mieletön, itsekin antanut kritiikkiä, ei niinkään muista peliin liittyvistä asioista, mutta vetojen voimasta ja tarkkuudesta ja sama kaikille paitsi ehkä Kakolle. Logoon on harjoiteltu ja toivoin otteluketjussa, että Anttilan sihti olisi hakusessa ja olihan se, maali sieltä paukahti.

  Mutta leikki sikseen. Tämä on ollut joukkue isolla J:llä. Kiitokset siitä jo nyt ja toivottavasti vuolevat kultaa, ovat sen enemmän kuin ansainneet. Hyvä Leijonat!
   
  Risa, WPK & jalperi tykkäävät tästä.
 14. veskula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Die Nationalmannschaft
  Lainaus:
  "Oli hyvä vaihto, pääsin lyömään Maltsevia housuille!"
   
  Merovingi, op777, Risa ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 15. Lecavalier Jäsen

  Huomenna on mahdollisuus kahdella suomalaisella liittyä kolmen kullan klubiin. Nimittäin Kaapo Kakolla ja Henri Jokiharjulla palkintokaapista löytyy jo ennestään U18 ja U20 kultamitalit Suomen paidassa. Olisivat ensimmäiset suomalaiset kyseisessä tempussa onnistuneet. Yhtään ruotsalaista ei muuten tuosta klubista vielä löydy.
   
  Gardemaister, Ck, Kalalokki ja 11 muuta tykkäävät tästä.
 16. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Onhan siinä paljon samoja elementtejä mitä Kerhon hyökkäyksessä. Käytetään hyökkäysaluetta pituussuunnassa ja vieretellään kiekkoa rännin kautta ja näin pakotetaan vastustaja kääntyilemään. Lisäksi pakit pelaavat mielestäni aika samalla mitä Mannerin Kärpissä. Eivät pelkää pintsata ja hyökätä syvemmälle. Välillä siellä pakit paineli maalin takana ja hyökkääjät paikkasivat.
   
  Pate44 tykkää tästä.
 17. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Löytyykö Kanukkeja?
   
 18. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joo hemmetin tärkeetä, että alkulohko menee hyvin, jotta saa helpon tien kultaan. Nyttenkin täytyy pudotuspeleis voittaa vaan Ruotsi, Venäjä ja Kanada... Ei o paha.
   
  Gardemaister ja mikkelson tykkäävät tästä.
 19. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Silmiinpistävää miten tuo joukkue ei turhaudu vaikka vastustaja tuntuu pelaavan eri säännöillä. Keskittyminen on siis oikeissa asioissa. Muuten sanavarasto on aika tyhjä. Ei voi kuin ihmetellä mutta täytyy myös nauttia koska tätä on odotettu.
   
  Juuriskapää tykkää tästä.
 20. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Aktiivipelaajista ainakin Sam Reinhart, Ryan Ellis ja Jordan Eberle kuuluvat tähän kerhoon. Jos noita lähtee enemmän kaivelemaan, niin löytyy varmaan useampiakin, sillä takavuosina Kanada on voittanut aika kovalla prosentilla noita U18- ja U20-kisoja.
   
 21. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Lainaus:
  Marjamäki: Meillä ei ole tarpeeksi hyviä pelaajia.
  Paatelainen: Jos on löysä, on löysä.
  Moisander: Me ei olla tarpeeksi hyviä. Valkku sanoi.
   
  WPK tykkää tästä.
 22. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Tuo tuli itsellänikin mieleen kun laitoin viestin :)
   
  Ck tykkää tästä.
 23. teppana Jäsen

  Kyllä on upea joukkue ja hienosti valmennettu. Kaikki kunnia Jaloselle ja valmennusryhmälle mutta myös ihailtavaa katsoa kuinka koko joukkue uskoo siihen yhdessä sovittuun tekemiseen. Joukkueurheilu on parhaimmillaan tätä. Onhan se hienoa nähdä maailmanluokan pelaajien yksilösuorituksia mutta kun oma joukkue pelaa yhtenäisesti ei mikään voita sitä tunnetta.

  Kädet tärräs ennen loppua ja U-20 kisojen Venäjätasoitus oli mielessä ennen summeria. Hienoa että ukot kairas voiton joka oli niin tulostaulun kuin pelaamisen tason kautta ansaittu!
   
  Ck, Merovingi, Partakus ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 24. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Lainaus:
  Jalosta voi kehua monella tavalla, tässä Igor Eronkon tapa:
  Han gillar inte sättet de spelar hockey på. ”Att njuta av en sådan här match är omöjligt. Det är bara hårt arbete, inte hockey. Man märker att de suttit på sitt träningsläger i två månader och pusslat ihop det här spelsättet. Samtidigt måste man beundra dem för det hårda arbetet”‚ skriver han i sin krönika på Sport-Express.

  Yhyy, voisi joku sanoa, väärin voitettu. Tähdet eivät voi nauttia jääkiekosta, kun pelataan tuolla tavalla.

  En tiedä, pitäisikö sanoa heikkoudeksi se, että valmentaja on täsmälleen yhtä hyvä kuin muutkin ja että turnauksen lopputuloksen voi päätellä materiaalin perusteella. Mutta yhtä hyvin voi kysyä, miksi Jalosen tiimi on oivaltanut lätkästä jotain mitä muut eivät. Edes änärissä tämä ei ole täysin poissuljettua, Vegashan teki viime kaudella suunnilleen jalosmaista jälkeä sarjassa.
   
  jalperi ja tant gredulin tykkäävät tästä.
 25. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Tässä tilastoknoppi, jonka perusteella Suomen MM-kultaa voidaan pitää jo käytännössä varmana:

  Jokaista Suomen A-maajoukkueen maailmanmestaruutta (1995, 2011) on edeltänyt Keskustan vaalitappio (1995 -5% ja 2011 -7,35%). 2019 Eduskuntavaaleissa Keskustan vaalitappio oli -7,34%, joten tori voidaan jo varata. Kiitos Keskusta, Sipilä ja sote.
   
  Lord Maza, Tinke-80, Nelfor ja 4 muuta tykkäävät tästä.