MM 2019: Suomi

  • 603 647
  • 2 656

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Viimeksi muokattu:

Barney

Jäsen
Valtteri Bottaksen leijonapaita. Nyt on mennyt jotain ohi.
Jos ensi vuonna tulee yhtä paljon kieltäytymisiä kuin tänä vuonna, niin eiköhän Bottas ole ensi vuoden kisoissa kaatamassa vastustajien NHL-tähtiä.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jukka Jalonen Anaheimiin! Tai jonnekin muualle änäriin. On kova koutsi kyllä optimoimaan pelitapaa omaan JA vastustajan materiaaliin nähden.

Voi olla, että vahvuudet on turnausvalmentajana, mutta en ihmettelisi yhtään, että kävisi vetämässä tällä näytöllä tarunhohtoista. Ja puolivakavissaan, Mörkö mukaan nelosketjuun, ja kimpassa tuplakultakerhoon! (ei HPK)
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ei saatana. Vielä löytyy näitä vastajännäreitä, jotka joka tapauksessa löytävät jotain huonoa. On sulla varmasti raskasta, vaikket itse tajuaisikaan. Säälittävää.
Siis mikä tässä nyt oli huonoa, jos korjaa faktoja kuntoon tästä naurettavasta liigafanipoikien keulimisesta? Otinko jossain vaiheessa pois jotain Suomen hienolta voitolta vai mikä oli ongelma?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Maikkarilla MM-kisat menee hukkaan. Ylellä juhlittaisiin voittoa lopun iltaan Tuulolan väsähtäneen äänen kera. Kisafiilistä on todella vaikea ylläpitää mainosten ja kaikkien muiden turhakkeiden kera.

Lankinen pelasi sen unelmapelin, jota voittoon tarvittiin. Ja hän ei edes kuulu maalivahtiemme top 10. Mahtava osoitus myös siitä, mitä itseluottamus maalivahdille tekee. Venäjä ei päässyt tekemään sellaisia maaleja kuin Ruotsi ja yksikään niistä ei ollut Lankisen syytä. Kaveri on pelannut täysin virheettömän kisan ja saanut huippuvireen oikeaan aikaan.

Saavutus on kiekkohistoriamme kovin suhteellisesti ottaen. Venäjän voittaminen ei omasta mielestäni ole niin suuri ihme kuin Ruotsin, sillä Suomi on valmennuksen suhteen selkeästi edellä Venäjää. Mutta Venäjä oli joukkue näissä kisoissa, Ruotsi ei sitä ollut.

A-sarjapaikka olisi ollut mestaruus edellisen valmentajan kera, tämä lienee kaikille selvää.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Aika huikea joukkue, ei voi muuta sanoa. Siis nimenomaan joukkue, koska kyllähän tuossa on ollut nimenomaan taistelusta ja raastamisesta kyse, taitoa kun ei hirveästi jengissä ole, ja nekin muutamat oikeasti kädelliset hyytyivät isojen ja liikkuvien venäläisten käsittelyssä. Siinä missä suomalaisten maalipaikat tulevat vastaiskuista ja kiekonriistojen tuloksina, Venäjä rakensi omansa pitkälti taidolla. Sellaisia av-neliön läpäiseviä syöttöjä ja onetimereita ei Suomelta ole nähty yhtään, mitä Ruotsin eka maali oli ja minkä Lankinen Kaprizovilta torjui.

Mutta tosiaan Suomi on finaalissa noiden kahden taitoa täynnä olleen jengin sijaan, joten mitäpä tässä murehtimaan. Olisi toisaalta hauska nähdä noin kurinalaisesti ja isolla sydämellä pelaava Suomi yhdistettynä uuden NHL-sukupolven taitoon.
 

Snagari

Jäsen
Siis mikä tässä nyt oli huonoa, jos korjaa faktoja kuntoon tästä naurettavasta liigafanipoikien keulimisesta? Otinko jossain vaiheessa pois jotain Suomen hienolta voitolta vai mikä oli ongelma?
Kaiken kertoo se, että tässä vaiheessa puhuu jostain "liigafanipojista". Ei herranen aika. Nauti jo.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ja NHL-maaleja käsittääkseni nolla, siis 0.

Onhan tämä yksi suurimmista sensaatioista MM-tasolla koko sinä aikana, kun NHL-pelaajat ovat saaneet olla mukana.
Petteri Lindbohmilla on 2 maalia NHL:ssä.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mitenköhän Suomelle olisi näissä kisoissa käynyt Marjamäen komennuksessa?

Minä ainakin annan Jaloselle todella isot pisteet tästä Suomen menestyksestä. On se velho.

Kyllä joo. Todella kovalla prosentilla Jalosen maajoukkueet pelaa huippupelejä silloin kun se jotain merkitsee. Ei se sattumaa ole.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Eiköhän pikkuhiljaa ole todistettu, ettei kannata lähteä Liigasta muualle pelaamaan. Ei ne nhl-, khl-, nla-, shl- ym. pelaajat sen kummempia ole.
Tehdään kotimaisesta Liigasta maailman paras. Mikä estäisi?
Taitaa olla vain raha.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Olisi kyllä mahtavaa jos Suomi voittaisi huomenna finaalin 1-0 vastustajan sählätessä kiekon omiin siten että maali merkitään lopulta arpomisen jälkeen Lammikolle. Tulisi tämä ketju täyteen viestejä siitä kuinka Suomi ei olisi ikinä voittanut mestaruutta ilman NHL-tähtiään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllä käy kylmät kvartseissa. Tuolla pelillä Suomi ei voita edes Saksaa. Joukkueessa on muutama aivan turisti mukana, joilla ei pitäisi olla mitään asiaa edes EHT-matseihin. Liikaa tasoitusta oikeasti koville maille. Jollainen tuleekin vastaan Saksan jälkeen. En ole pettynyt putoamiseen, mutta aidosti iloisen yllättynyt, jos tie vie vielä semeihin. Ei se mahdotonta ole, mutta vaatii venymistä tuolta sakilta.
Näin ennustelin Ranska-pelin jälkeen. Ei voittanut Saksaa ei, mutta sitten pudotuspeleissä onkin pelannut ihan eri joukkue. Mistä hitosta ne tuon peli-ilmeen yhtäkkiä kaivoivat? Täydestä tuherruksesta melkeinpä dominointiin kahta huippujengiä vastaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös