Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

MM 2017: Suomi

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2017, Ranska ja Saksa' , aloittajana Barnes, 14.08.2016 klo 13.52.

 1. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän sellaisia pelaajia lähihistoriastakin löytyy, jotka ovat pelanneet valtaosan kyseisen kauden otteluista junnusarjassa ja päättäneet kautensa MM-kisoihin. Ryan Murray, Jordan Eberle, Martin Reway, Richard Panik, Kevin Fiala ja Nino Niederraiter ainakin. Ei-ammattilaissarjoista NCAA:n puolelta löytyy myös paljon vastaavia tapauksia, etenkin USA:n joukkueesta useammista kisoista.

  Mielestäni on edelleen perusteltua puhua Juolevin kohdalla nimenomaan mahdollisuudesta leirityksessä, koska alakertaan ei hirveästi ole tänä vuonna laatua tarjolla eikä meillä toisaalta aiemmin ole edes ollut kovin moniin leirityksiin tyrkyllä 19-vuotta täyttävää ikäluokkansa kärkipakkia maailmassa.

  E: Ihan hyviä pointteja myös nimimerkeiltä @red.machine ja @MadSpade , eli voi olla, että himpun verran aiemmin olisi pitänyt tämä kortti pystyä katsomaan. En siis todellakaan ylläty mikäli häntä ei leiritykseen oteta vaikka itse olisin ottanutkin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 20.19
 2. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Puljujärvikin liittyy Leijonien leiriryhmään. Siinähän olisi Pula-aho Lainetta vaille. Varmaan tekisi Laineen mieli pyörtää päätöksensä...
   
 3. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Iltalehden uutisessa asiaan liittyen lukee näin:


  "Edmonton Oilers tiedotti lainaavansa Jesse Puljujärven Suomen MM-kisamiehistöön Ranskassa ja Saksassa pelattavan turnauksen ajaksi. Oilers kuitenkin kertoi, että seura voi halutessaan kutsua Puljujärven takaisin Pohjois-Amerikkaan milloin haluaa, vaikka kesken MM-kisojen."

  Sen nyt olisikin, että Pulju syttyisi kisoissa ilmiliekkeihin ja sitten joku Maroon tai Draisaitl menisi loukkaantumaan ja Puljun pitäisi lähteä takaisin P-Amerikkaan. Ihan mielenkiintoista nähdä, että miten Puljun EHT menee ensi viikolla.

  Linkki uutiseen: Jesse Puljujärvi tulee Leijoniin! | m.iltalehti.fi
   
 4. Jarnan Rysty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Ois kyllä kova, toki Rantanen-Aho-Pulju vois olla myös mielenkiintonen kombo.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Sanon JES, tätä toivoin vähän tuolla jossain aiemmassa viestissä ja saa nyt nähdä miten sitten Puljujärvellä riittää. On kuitenkin edelleen "voittava pelaaja" ja niitä ei koskaan ole Suomen maajoukkueissa liikaa.
   
 6. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Jaa-a pien yllätys tämä ja pienriskin liittyy kyl tuohon takasin kutsuun, vaikka tosiaan pieni se on.
   
 7. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Missä @Noitarumpu? Pulju jelloniin, olisi kiva kuulla mamman anal yysit tästä :)
   
 8. HeGe41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Sabres, SaPKo, AM#34, JP#98
  Jesse Puljujärvi! Nyt alkoivat kisat kiinnostella kympillä.
   
 9. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Eikö jätettäisi menneet keskustelut taa. Tosi kiva sinänsä, että Jesse tulee kuvioihin mukaan, mutta vähän hassulta tuntuu tällainen "voidaan kutsua taaisin" tilanne. Toisaalta kynnys takaisinkutsumiselle on varmasti korkea, lähinnä Draisaitlin tai Maroonin loukkaantuminen saattaisi aiheuttaa pohdintaa Edmontonissa.

  Jessen AHL-tehot ei olleet lainkaan huonot etenkään ikä huomioiden, mutta vieläkin enemmän toivoin. Hän pelasi tosin paljon pelejä puukätisten laitureiden keskellä, joskin vastaavasti myöskin pätevien laitureiden kanssa. Näin kuitenkin hänen pelejään Oilersissa ja ennen loppuvaiheiden koirankoppia hän oli oikein hyvä varsin pienistä tehoista huolimatta. Useassa pelissä Jesse oli joukkueen parhaimmistoa (myös peliaikaan suhteutetuissa tilastoissa), joten itsestäni on kyllä tosi mielenkiintoista nähdä hänet maajoukkueessa. Etenkin ylivoimalla Puljujärvi ja Aho muodostavat mielenkiintoisen tutkaparin. Vaikka Laineen tarkkuutta Jesseltä ei olekaan löytynyt saa Suomi tuosta kovan tykin pelotteeksi.
   
 10. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tyhmä ratkaisu. Tässä kohtaa olisi ehdottomasti pitänyt aloittaa elintärkeä puolen vuoden kesätreeni. Tämä kostautunee ja ensi kausikin mennee farmissa.
   
 11. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Hemmetin hienoa että Pulju tulee leijoniin ! Uskallan väittää että Jessestä on näissä kisoissa enemmän hyötyä kuin mitä Laineesta olisi ollut. Ja tämä ei tarkoita että pitäisin Puljua Lainetta parempana pelaajana
   
 12. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  En usko. Jo tällä kaudella Puljujärvi olisi pelannut monessa muussa joukkueessa koko kauden ylhäällä ja näyttää siltä että Oilersissa on laskettu hänen varaansa ensi kaudeksi. Puljujärvi on puheiden mukaan yksi Oilersin toimitusjohtajan suosikkipelaajista ja hän onkin ylistänyt Jesseä jatkuvasti, joten ainakin Pulju tulee saamaan oikean näyttöpaikan. Eiköhän tuota ehdi treenata kisojen jälkeenkin vielä.
   
 13. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Puljujärven tulo tietysti lisää Pariisin kisojen kiinnostavuutta noin 95%. Kevätkarnevaalit saavat siis lisäpiristeen, puuttuisi vielä, että Juolevikin pääsisi näyttämään taitojaan kisoissa. Edmontonin toiminta toki osoittaa tietyn arvostuseron eri turnauksiin. Siinä missä Puljua ei saanut päästää nuorten MM-kisoihin, aikuisten kisoihin pääsy on vapaa. Ei haittaa, vaikka Jesse tekisi pari maalia finaalissa Kanadaa vastaan.
   
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Aivan helvetin hyvä uutinen. Puljujärvessä on sitä ennakkoluulottomuutta ja yritystä mitä Suomen joukkueeseen tarvitaan, toivottavasti saa hyvän innon päälle. Uskoisin, että jos Puljujärvi pääsee flow-tilaan, niin voi vetää hyvinkin samanlaiset kisat kun Laine viime vuonna. Nyt lupaan ostaa MTV Cmoren, että saan kuulla Mertsin hehkutusta Puljusta. Pulju - X - Aho. Pulju - Aho - Rantanen. Kuhan Pulju ja Aho on samassa kentässä, mulle on sitten ihansama.
   
 15. Erätauko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Voi olla noinkin, mutta toisaalta nuorten kisojen aikaan Jesse oli ollut vähän aiemmin isossa roolissa siinä että McDavid löysi taas huippuvireen ja hän oli myös kärkipäässä kaikissa peliaikaan suhteutetuissa tilastoissa (kuten myös +- tilastossa), joten saattoi siinä olla ihan Oilersin edun itsekästä varjelemistakin taustalla. Sittemmin tilanne on muuttunut ja Oilers on pärjännyt mukavasti ilman Puljua. Nyt en häiritse enempää omilla viesteilläni aiheeseen liittyen.
   
 16. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Nyt on kyllä oikeeseen laitaan tunkua jos Ahoa tai Rantasta ei keskelle pistetä. Rantanen, Puljujärvi ja Palola...kenties vielä Armia. Voiskohan Rantanen tai Palola pelata vasemmalla?
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2017 klo 21.57
 17. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Filppula vois olla hyvä valinta Ahon ja Puljun sentteriksi. Valtteri hoitaisi suurimman puolustusvastuun Ahon ollessa hyökkäyspelin moottori. Pulju vauhtikoneena hakeutuu maalipaikkoihin. Toki myös Aholta hoituu puolustus ja Filppulalta hyökkäys. Eipä olisi liian iso vastuu Puljun harteilla kumpaankaan suuntaan, vaikkei hän nyt olekaan mikään "paineenottaja".
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Itse laittaisin ehkä Ahon vasemmalle, koska onhan hänellä jo NHL osiossa ketju "Professori" arvonimellä, luulisi että Professori pystyy pelaamaan huonommalla puolellakin. Lisäksi näkisin että nää snaipperit ensisijaisesti väärälle puolelle, koska niiden avut voisi saada jopa etua siitä, toisinkun joku Puljujärvi.
   
 19. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Tämähän on positiivinen uutinen. Tuli hieman puskista, mutta ilman vastaväitteitä Pulju tuonne mahtuu. Paikka rotaatiosta löytynee kahdesta kärkiketjuista.

  Jos oli vielä aamulla tunnelmat kisoista vähän plääh, niin nyt on jeeh.
   
 20. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Enpä mie Ahoa ollukkaa laittamassa oikealle. Toi Aho viittaus liittyy tuohon, että jos muodostais jonkun Rantanen-Aho-Pulju kentän, niin sais siirrettyä jonkun oikeelta vasemmalle.
   
 21. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  En oo nähny Puljulta peliäkään tällä kaudella, mutta siinä on kyllä niin lätkähullu jätkä, että on pommin varmasti kehittynyt tälläkin kaudella. Hemmetin hienoa saada Pulju mukaan leiritykseen ja veikkaan Jessen ottavan paikan pelaavasta kokoonpanosta ja jopa loistavan kisoissa..

  Ennemmin Pulju YV pysyksi, kuin Pulkkinen, vaikka Teemun one timeri taitaa olla vähän parempi.
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Ainakin viime kaudella Aho oli usein Kärppien kokoonpanossa nimenomaan vasemmalla, ei tuottanut mitään ongelmaa. Väitän että pystyy pelaamaan hyökkäyksessä mitä tahansa paikkaa, ja tästä ei aiheudu suuriakaan ongelmia Ahon pelaamiseen.
   
 23. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Loistava uutinen enkä olis kyllä todellakaan uskonut tähän niin kauan kun Oilers pelaa playoffeissa. Lisää tosiaan omalta osaltani ainakin kisojen kiinnostavuutta eksponentiaalisesti ja lisäksi on loistava vahvistus Suomen joukkueeseen pelillisesti. Voiko Puljujärvi tehdä "laineet"?

  Asiasta toiseen, joku oli nostanut Markus Hännikäisen esille. Itse olin unohtanut hänet täysin, mutta voisi hyvinkin olla alempiin ketjuihin käyttökelpoinen pelaaja - nytkin on CBJ:n mukana.

  Huomenna voidaan sitten heti aamusta aloittaa spekulointi sillä miten väsynyt ja punttitreenin tarpeessa Mikko Koivu on.
   
 24. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  En ole ollenkaan varma, että Puljujärvi mahtuu lopulliseen joukkueeseen, mutta mielenkiintoista on nähdä miten poika pärjää. Haluaisin todella paljon, että onnistuisi ja paikka mm-joukkueesta tulisi.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Mun on ihan pakko sanoa kun joku tovi sitten oli joku sukupuolisyrjintäjuttu iltapulussa niin siinä oli noita yleisön juttuja ja joku nimimerkki Northwind tms. oli kirjoittanut, että häntä on syrjitty internetin keskustelupalstalla siksi että on nainen. Ja kukaan ei ota todesta hänen juttujaan siksi koska on nainen. Jos vaan voisi jostain selvittää niin laittaisin pääni pantiksi, että kyseisen nikin takaa löytyi @Noitarumpu
  Sori sivujuonteesta, en tiennyt että on jättänyt palstan.

  Mutta mitä tuohon Puljujärveen niin mukavasti toi kuhinaa tähän keskusteluun. Tuossa ehdin saunassa käydessä miettiä niin eiköhän Puljujärvi myös kisoihin lähde ja uskon, että siitä tulee olemaan iso apu noissa alun hankalissa pelissä joihin on näyttänyt olevan yleensä vaikea syttyä. Jessehän syttyy kun kiekko putoaa jäähän ja sillä ei ole väliä kuka on vastassa.