banaaninviljelijä
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Paistettua riisiä, broileria ja salaattia. Alkuun voisi periaatteessa tehdä valkosipuli-homejuusto etanoita, vaan ei taida nuorisolle maistua.
Katselin tuossa männä viikolla "Maailman herkullisimmat ruuat" -ohjelmaa ja siinä käytiin mm. Wienissä. Noh, siinäpä sitten tehtiin, yllätys, yllätys, wiener schnizeliä eli tutummin (leivitettyä) lehtipihviä possun ulkofileestä.
Possun ulkofileestä tuo kokki ko. ohjelmassa teki tuon leikkeensä aivan varmasti - taisi mainitakin tuon raaka-aineen...Wieninleikettähän ei sitten tietenkään koskaan tehdä possusta, vaan vasikanliha on ainoa virallinen wieninleikkeen raaka-aine. Muita leikkeitä voi sitten tehdä possustakin,
Oliko sattumalta amerikkalainen ohjelma? Jenkit ovatkin moukkia. Tossa vielä vahvistukseksi linkki Wikipedia-sivullePossun ulkofileestä tuo kokki ko. ohjelmassa teki tuon leikkeensä aivan varmasti - taisi mainitakin tuon raaka-aineen...
Olipa tietenkin... amerikkalainen...Oliko sattumalta amerikkalainen ohjelma? Jenkit ovatkin moukkia. Tossa vielä vahvistukseksi linkki Wikipedia-sivulle
Coq au vin - moi spécialité...Kaalilaatikko tänään tein. Ja alkaa varmaan olla jo kypsää. Koska "burgundinpadasta" jäi jäljelle punaviiniä enkä ollut sitä huiviini vetänyt niin tänään tuli sitten "kukkoa viinissä"-tyyppinen pata uuniin. Menihän siihen noita hillosipuleitakin kun ei niitä oikein muuten tule nautittua kuin paidoissa.