On täällä melko gourmetlinja nyt menossa
Ensi viikolla tehdään sitten mämmiä. Lupaan... Siinä ruisjauhot pöllyää ja mallas maustuu. ;-)Huomenna puhutaan keittokinkusta.
On täällä melko gourmetlinja nyt menossa
Ensi viikolla tehdään sitten mämmiä. Lupaan... Siinä ruisjauhot pöllyää ja mallas maustuu. ;-)Huomenna puhutaan keittokinkusta.
Eipä ole tullut koskaan mämmiä tehtyä. Syönyt olen kyllä senkin edestä.Ensi viikolla tehdään sitten mämmiä. Lupaan... Siinä ruisjauhot pöllyää ja mallas maustuu. ;-)
Nonnih - meidän "pullantuoksuinen" Iisoppimme... ah....Ensi viikolla tehdään sitten mämmiä. Lupaan... Siinä ruisjauhot pöllyää ja mallas maustuu. ;-)
Kai teet mämmin itsetehtyihin koivutuohituokkosiin ;)? Ei se muuten perinteiseltä maistu.Ensi viikolla tehdään sitten mämmiä. Lupaan... Siinä ruisjauhot pöllyää ja mallas maustuu. ;-)
Ai perhana, mulla on tämä taas ollut projektissa jo tovin, vaan tänään teen kaalipataa.Pil pil rapuja ajattelin itselleni paistaa. Tyttö saa syödä tuon lasagnen lopun.
Nyt en ymmärrä kokkislangia, mitä on "cotto"?Pitkästä aikaa tuli tehtyä pizzaa. Omaani laitoin täytteeksi cottoa, aurajuustoa, jalapenoa ja punasipulia.
Huomenna 10 tuntinen työpäivä, joten tein samoin tein bataatti- pekonivuuan ja gratinoitua kukkakaalia.
Kinkkuahan tuo on. Tietynlaista sellaista.Nyt en ymmärrä kokkislangia, mitä on "cotto"?
Mustaa makkaraa?Ensi viikon ruokaprojektin nimi on "verta ja suolenpätkiä".
Sitä juuri. Saa nähdä millaisen verilöylyn saan aikaiseksi.Mustaa makkaraa?