Eilen tuli taasen 20 kpl reilulla rehuilla nautittua. On ne vaan hyviä, mutta ei tänään lisää.Tänään muuten syödään siipiä kun olivat paikallisessa kaupassa tarjouksessa.
Tee kanttarellilasagne. Suht helppo ja hyvää.Mitä suosittelisitte kanttarelleista? Sinällään, kermainen kastike, risotto ja piirakat on tehty ja hiton hyviähän ne on kaikki mutta ehkä jotain uuttakin voisi keksiä. Hienostunut raaka-ainehan tuo on ja se ehkä hieman ainakin omassa mielessä on rajoittanut mielikuvitusta. Ja toki älyttömiä määriä tuota ei ole niin ei viitsi isoja riskejä ottaa.
Tänään kävin kantarellejä keräämässä. Itse teen huomenna pari kantarellipizzaa. Sienet pannun ja lävikön kautta lätylle, jossa pohjalla choron kastiketta. Punasipuli viipaleita ja juustoa kantarellien lisäksi pizzaan.Mitä suosittelisitte kanttarelleista? Sinällään, kermainen kastike, risotto ja piirakat on tehty ja hiton hyviähän ne on kaikki mutta ehkä jotain uuttakin voisi keksiä. Hienostunut raaka-ainehan tuo on ja se ehkä hieman ainakin omassa mielessä on rajoittanut mielikuvitusta. Ja toki älyttömiä määriä tuota ei ole niin ei viitsi isoja riskejä ottaa.
Aika riskaabelia kertoa täällä, että omia lapsiasi syöt.Bataatti lohkoja oman pihan mukuloista.
Jos ne olikin naapurin?Aika riskaabelia kertoa täällä, että omia lapsiasi syöt.
Monenlaista olen lapannut suuhuni... Syödäkseni. Peuran filee vielä kokeilematta. On varmaan hyvää?Peuran ulkofilee, bataattilohkot, viherpippurikermakastike ja vihersalaatti.
Peuraa ei ole tullut syötyä. Miten vertautuu muihin, kuten vaikkapa poro tai hirvi, joiden kuvittelisin olevan jokseenkin lähellä?Peuran ulkofilee, bataattilohkot, viherpippurikermakastike ja vihersalaatti.
Lähellä hirven lihaa. Suosittelen kaikille lihansyöjille. Ja tosi luomuahan tuo on. Vaimo kiitteli taas vuolaasti ja päässen jatkossakin metsälle.Peuraa ei ole tullut syötyä. Miten vertautuu muihin, kuten vaikkapa poro tai hirvi, joiden kuvittelisin olevan jokseenkin lähellä?
On hyvää. Viimeisen päälle luomulihaa.Monenlaista olen lapannut suuhuni... Syödäkseni. Peuran filee vielä kokeilematta. On varmaan hyvää?
Onkos tuo kuinka tarkkaa peuran valmistus? Kaveri kerran kännissä grillasi peuraa ja oli kyllä niin järkyttävää etten ole sen koommin peuraa syönyt.On hyvää. Viimeisen päälle luomulihaa.
Pannulla voi-öljyseoksessa lihan pinnat kiinni. Uunissa 10-15 minuuttia. Fileen sisälämpötila ehdottomasti alle 60- astetta. Ylikypsä maistuu maksalle ja mielestäni silloin pilalla.Onkos tuo kuinka tarkkaa peuran valmistus? Kaveri kerran kännissä grillasi peuraa ja oli kyllä niin järkyttävää etten ole sen koommin peuraa syönyt.