Mitä odotat juuri nyt?

  • 372 065
  • 2 528

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Illan matsia, siis lätkää. Sanoin lapsille että toivottavasti ei kuulla sitä hirveää summeria kovin montaa kertaa tänään niin eivätköhän nuo halunneet kuulla sen jo nyt: (EDIT: totesivat muuten tämän kuultuaan sentään että SaiPan laulu on paljon parempi :)


 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ensi viikon perjantaina on leprassa esiintymässä ehkä eniten lähiaikoina soittoaikaa itselläni spotifystä saanut orkesteri, eli Fear of domination.
Ei mitään tätä bändiä vastaan, kun en edes tiedä siitä mitään. En kai ole kuullut biisiäkään. Tuli vaan mieleen, että onko lyhyet ja iskevät bändinnimet loppuneet? Näillä uusilla on aina joku of jotain tai joku in jotain. Beast In Black. And You Will Know Us By The Trail Of Dead. Mitä niitä nyt on. Ennen ne oli lyhyitä ja helppoja. KISS. Rush. AC/DC. Tuollaiset, missä oli of tai in oli biisien nimiä. En minä osaa diggailla bändiä, jonka nimi on liian pitkä muistaa.
 
K

Kiekkokatsoja

Terveystutkimuksien tuloksia (fyysisiä). 3 erilaista tutkimusta/testausta tehty, kenties tulee lisää.
Yhdestä on tullut tulos, ja se oli hyvä. Parista muusta saan tietää jokupäivä. Ja mahdollisista lisätutkimuksista.

Joo isopyörä heittää, se tiedettiin entuudestaan. Mutta se on krooninen, joten antaa sen olla entisellään.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Sitä että palstalle rekisteröityy uusi mystinen nimimerkki "Työkaveri".
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jostain syystä huomista matsia. Ensimmäistä paikan päällä Jaffalassa tällä kaudella. Pikkujoulu- ja keittomatsi.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Nopeasti se odotus muuttuu vitutukseksi paikan päällä. Vedä hyvä muistamaton suojakänni, nii ei jää huono maku tapahtumasta.
Paikka Power Playsta varattu. Toki myös paikattomasta.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Marco Silvan potkuja Evertonista. Loppukaudeksi voidaan ottaa tilalle vaikkapa U23- joukkueen valmentaja David Unsworth. Aivan sama, tällä hetkellä ei kiinnosta paskan vertaa kuka siellä on johdossa.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Postipoikia odottelen, jotta toisivat uuden sohvan. Kyllä siinä sitten kelpaa huomenna Talvisota katsella areenasta ja illemmalla tiirailla linnan juhlia. Paisti on maustumassa ja viinit ja konjakit haettu, niiden nauttimista odottelen myös. Toivottavasti ei käy aika pitkäksi ja nautintoaineet katoa odotellessa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Uskallan koonneeni yhden hienoimmista ja kauneimmista joululahjoista kuin koskaan. Ainakin oma silmä tuossa lepää melkein kun tuota katselee ja uskon isänikin yllättyvän iloisesti kun tuon lahjansa näkee.

Siinä on valkoisessa ämpärissä hieman sauna-ja kylpyhuonetuotteita sekä HPK:n saunamittari ja pari joulukoristettakin koreutta tuomassa. Ja onnistuin tuon kokonaisuuden pistämään myös sellofaaniin vaikka en ole kovin hyvä ennen ollutkaan tuon sellofaanin käytössä.

Kyllä on ihan hieno setti ja odotankin nyt aatonaattoa kun annan isälleni tuon lahjan. Yleensä minun antamat lahjat ovat olleet rumasti paketoituina mutta tämä, tämä on ihan eri sarjaa. Tuon antaa isälleni oikein mielellään. Menikö jopa jo vähän överiksi?
 

ace

Jäsen
Odotan maanantaita ja lentoa joululomalle kotisuomeen. Heinäkuussa sieltä lähdin ja perhettä ja kavereita on jo ikävä.

Joulua en sinänsä odota, vihaan koko juhlaa.
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä taidan nyt odottaa vain huomista ja sitä kun kello lyö viisi. Duunissa ollaan ja puolet porukasta on jo lomilla, joten on ainakin rauhallista. Eikä täällä nyt oikein hommiakaan ole enää tämän vuoden puolella.

Ens viikolla olenkin sitten toimistolla ihan yksin pari päivää. Voipi olla että tulee IT-osastolla vietettyä aikaa kun niillä on siellä ihan julmetun kokoinen näyttö ja joku Playstation. Vois hakea pizzan ja katella vaikka NHL-koosteita. Tosin jotain duuniakin pitäis vissiin kyllä tehdä. Noh, ens viikolla on varmaan aika hirvee krapula, joten voi olla että ne pari päivää menee vaan tässä tuolilla täristessä.

Mutta joo, huomista odotellaan. Enpä oo vissiin koskaan ollu jouluaattona duunissa, joten korkataan nyt sekin neitsyys sitten.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Odotan aamua. Tai nythän on jo varhaisaamu mutta odotan sitä hetkeä kun täältä sängyn pohjalta viitsii nousta ylös ja mennä syömään vaikka aamupalaa. Eli maksapasteijalla kuorrutettua joululimppua. Monen monta siivua!

Heräsin tuossa vähän ennen neljää. Pelkojeni vastaisesti sain siis onneksi nukuttua edes 5-6 tuntia tänäkin yönä. Ja voihan sitä nukkumista kokeilla kohta uudelleen. Ei vaan oikein malttaisi enää nukkua kun odottaa jouluaattoa.

Tai nythän se jouluaatto jo on mutta sitä hetkeä odotan kun juhlinta todella alkaa. Ja se alkaa aamulla, aamupalalla ja samalla katsellaan perinteisesti Joulupukin kuumaa linjaa ja voin käydä ostamassa kaupasta vaikka päivän lehdet. Isän luota kaupoille kun ei ole matkaa onneksi kuin noin 500 metriä.

Kotonani nousisin jo sängystä ylös mutta näin kun olen vieraana isäni luona niin en oikein viitsisi vielä noustakaan. Täytyy siis ainakin puolitoista tuntia vielä odottaa.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Odotan että mies tulisi hakemasta lastaan meille joulun viettoon. Meinasivat käydä vielä yhdessä kaupoilla ennen kuin tulevat tänne. Täällä olisi kuusi koristeltavana.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Winter Classicia tässä Stars-fanina odotan jo sormet syyhyten. Enää jotain 11,5 tuntia h-hetkeen!
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Saunan lämpiämistä...

Lisäys. Odotan myös että joku muukin nousisi ylös. Saunaa ei tarvitse enää odottaa kun se on valmis saunomista varten.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös