Aloitin tänään Sami Lopakan Loka-romaanin, nyt olen noin puolivälissä. Eihän tuota voi kesken heittää. Helvetin hyvin tämä entinen Sentenced-kitaristi kirjoittaa. Päällisin puolin kirja kertoo kolmesta pohjoissuomalaisesta miehestä, jotka ovat elämissään käännekohdan äärellä. Yksi Venäjällä, yksi Oulussa, yksi Kilpisjärven kairassa. Luku kerrallaan näkökulma vaihtuu, ei mitään erikoista siinä, mutta tarina vetää mattoa jalan alta vähän väliä. Juuri kun luulet ymmärtäväsi jonkun henkilön sielunelämästä jotain, niin paljastuukin jotain ihan muuta. Ja kun miettii taaksepäin, niin olisihan se ollut nähtävissä, siinä ihan tarjolla, vaan ei osannut katsoa. Suosittelen, vaikka kesken vielä onkin. Toivottavasti ei latistu loppua kohden. Tuskinpa vaan.
Kiitos tästä, tämähän pitää ottaa käsittelyyn jahka kerkeää. Yleensä menen Conelly, Child, Baldacci yms linjalla mutta aina on tullut jokunen poikkeus luettua enkä ole pettynyt.
Ja tämän haluan lukea ihan vaan nuoruuden muistoille.
Helvetin hyvä kirja kyseessä. Tein käytännössä tuon pohjalta esitelmän lukiossa.Kunhan Beevorin teos saadaan luettua, siirryn itärintamalle vuoteen 1943, Frankson/Zetterling - Kurskin taistelu. Kai ruotsalaisetkin osaa sodasta kirjoittaa vaikkei ne moista hupia ole harjoittanut herra ties miten pitkään aikaan, banaanien heikkoa saatavuutta vaan surkuteltu kun muut on sotinut niidenkin puolesta.
Taylorin kirja vielä kesken, on ollut kiireitä. Seuraavaksi luen kirjan jonka ostin tänään ihan ex tempore. Olin Prismassa lapsille joululahjakirjoja ostamassa, kun silmiin sattui Jeff Apterin Bon Scott & AC/DC 1973-1980. Suomeksi jopa. En ollut edes tiennyt tällaisen kirjan olemassaolosta. Heti lähti mukaan. Mulla on tuossa hyllyssä ainakin metri AC/DC- ja Bon Scott -aiheista kirjallisuutta, ja siihen tuokin mukavasti solahtaa. Jos haluat tietää jotain Bon Scottista, kysy minulta. Olen ihan varmasti lukenut kaiken, mitä aiheesta on kirjoitettu. Kahdesti.In the Pleasure Groove; Love, Death and Duran Duran by John Taylor
Hienoa kerrontaa. Taylor kirjoittaa oikein hyvin, ilmeisesti vielä ilman haamukirjoittajaa.
Tässä Simon LeBonin kirjaa odotellessa. Äijä on kirjallisuusfriikki, lukusuosituksiaankin löytyy atk:sta. Anna palaa Simppa, kerro kaikki mitä jouduttiin arvailemaan vuonna 81!
Jos oot kiinnostunut WW2 matskusta ja U-booteista, niin tutustuppa vaikka Gordon Williamsonin tuotantoon.Jos on aina halunnut ahtaaseen, haisevaan tilaan aaltojen alle muiden samanhenkisten veikkosten kanssa, kannattaa tutustua Werner Herbert - Rauta-arkut teokseen, saksalainen sukellusvenekomentaja muistelee. Kirjan myötä voi mieli muuttua, ei sukellusvene-elämä niin mukavaa olekaan.
Olisi se varmasti kiireiselle nykyihmiselle helppoa, kun kirjat saisi yhdellä aanelosella, ranskalaisilla viivoilla.Stephen Kingin - Se
Ihan hyvä kirja noin yleisesti, mutta aikamoista liirumlaarumia pukkaa vähän joka välissä. Kirjailija saanut venytettyä sivumäärä melkoisesti tunnelmoimalla miltä kevätsateen jälkeinen koiranpaska haisee, kun lämpötila on yhdeksän astetta erilainen mitä edellisellä kerralla kun koirankakan haju nenään leijui.
7/10
Olisi se varmasti kiireiselle nykyihmiselle helppoa, kun kirjat saisi yhdellä aanelosella, ranskalaisilla viivoilla.
Suosittelen Kalle Päätaloa siedätyshoitona. Kalle menee sivulla 78 vessaan ja heti sivulla 342 hän jo pyyhkii.
Hahaa, saattaispa hyvinkin mennä pata Holsilta lopullisesti jumiin. Mutta jos vertaan esim. Shoguniin joka on kokolailla saman paksuinen kuin Se, niin aika vähän on värittelyä taas siinä teoksessa. Se tosin onkin 10/10 opus.Olisi se varmasti kiireiselle nykyihmiselle helppoa, kun kirjat saisi yhdellä aanelosella, ranskalaisilla viivoilla.
Suosittelen Kalle Päätaloa siedätyshoitona. Kalle menee sivulla 78 vessaan ja heti sivulla 342 hän jo pyyhkii.