Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Milloin rasismi on oikeasti rasismia?

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Daespoo, 26.07.2006 klo 17.07.

 1. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Minusta on aika selvää rasismia, jos pelkän ryhmäjäsenyyden perusteella tuomitaan yksilö häntä mitenkään tuntematta. Ei vaadi kauheata rakettitiedettä ymmärtää, että suuriin ihmisryhmiin ihan pakosta mahtuu kosolti kunnon ihmisiä. Länsimainen sivilisaatio on siitä hieno, että individualismi on sen perustana ja länsimaiset arvot siitä hyviä.
   
 2. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kuulostaa vähän arveluttavalta. Joku tiukkapipo voisi vetää -tiedät kyllä minkä- kortin esiin.

  Toki jos tämä muokkautuminen lähtee kehittymään ryhmän sisältä niin se lienee sitten fine.
   
 3. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sulla on varmaan tässä hyvä pointti, mutta kovin jäi höttöiseksi sanoma.

  Mitä tarkoittaa "tuomitseminen"? Voitko antaa jonkun käytännön esimerkin tuomitsemisesta, vai tarkoitatko oikeuslaitosta, jonka ei tule tuomita joukkoon kuulumisen takia?
   
 4. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Ei siis mitään noin korkealentoista vaan siis että tosiaan määrittelee tuntemattomia ihmisiä negatiivisesti pelkästään sen tiedon perusteella, että kuuluvat johonkin kansanryhmään. Eli esim. henkilöjä ollenkaan tuntematta pitää kaikkia irakilaisia miehiä raiskaavina ihmissaastoina jne.
   
  Runtulin tykkää tästä.
 5. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jees, tämä selvensi ja käy tietysti järkeen. Tuleeko mieleen (kenellä tahansa) tällaiseen ajatukseen viittaavia poliittisia päätöksiä tai aloitteita? Saisi vähän konkreettisemman otteen vielä asiasta. Eli ilmeneekö tällainen ajattelu jonkinlaisena konkretiana politiikassa, vai onko kyse enemmänkin vain jonkun marginaalisen ryhmän ajattelusta?
   
 6. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Minä ainakin myönnän, että suhtaudun epäluuloisesti joihinkin tiettyihin kansalaisrymiin kuuluviin ihmisiin (esim. pakistanilaiset, romanit ja somalit). Jos epäluulot osoittautuvat jonkun yksilön osalta perusteettomiksi, niin sitten kaikki on ok - sen henkilön suhteen.
  Tämä lienee rasismia , jos ajatus riittää. Mihinkään konkreettiseen syrjintään en ryhdy.
   
 7. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Kyllähän se ajatus riittää kun kyseessä on idea/ideologia. Rasistiset teot ovat sitten asia erikseen, mutta ne siitä rasismin ajatuksesta kumpuaisivat eli ovat ainoastaan idean johdannaisia.
   
 8. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Perussuomalaisten nuorisojärjestö. Kun itse Halla-Ahokin joutuu jyrähtämään, että nyt saa ne käden ojentelut loppua ettei tule huonoa mainosta puolueelle, niin kyllä tässä epäilys herää olisiko PS:n nuoriin päässyt soluttautumaan joku ihka oikea rasisti. Korostan että kyseessä on vasta epäily.
   
  Golden AWe tykkää tästä.