Mille naurat juuri nyt?

  • 13 215 123
  • 50 368

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jokerien toimitusjohtaja raivosi pää punaisena - Iltalehti.fi

Varsinkin tuo lopun "Siim veteli niin, että hyvä, etteivät Väänäsen polvet hajonneet" -kommentti on kyllä huvittava. Ainoa mahdollinen syy polvien hajoamiseen tuossa tilanteessa oli Ossin uimahyppy. On kyllä erittäin huono häviäjä tämä keku, kekku vai mikä vittu se nyt oli.

Näyttää olevan kovat paineet päänsisällä Kekäläiselläkin. Olen pitänyt häntä lätkäjätkänä mutta jälleen pukkaa käsittämättömiä kommentteja. Tarkoitan siis tuota Liivik/Väänänen kohtaa. Siinä taklauksessahan Väänen itse "paskoo housuun" ja tekee perus väistön niin että jalat/jalka jää vielä taklauksen tielle. Eihän tämä tosin ole Keklulta eka kerta kun puhuu mitä sattuu. Kaikki varmaan muistaa "Rauhoitu. - En rauhotu! rauhotu ite!" kommentit.

Sekin on jo ihmeellistä että toimari kommentoi ottelua.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Takin kääntämisestä tuli mieleen tämä Esko Seppäsen juttu kauden avauskoitoksen jälkeen.. Ihan osuvaa tekstiä ja halutessaan tuohon Granlundin paikalle voi laittaa vaikka sen Ruudun nimen. Jääkiekossa ja elämässä yleensäkin on syytä säilyttää (tai jossain tapauksissa hankkia) kunnioitus muita kanssaeläjiä kohtaan. Ruutu nyt ei tietysti tempuillaan hirveästi kunnioitusta hanki, mutta oma leiri ainakin diggailee ajoittain.
Tuo Seppäsen kirjoitus taitaa olla parasta antia, mitä Urheilulehdessä on jääkiekkoon liittyen koskaan julkaistu. Varsinkin loppuosaltaan sopisi todella hyvin luettavaksi talviklassikko-ketjussa vaikeroiville futisfoorumisteille. Sopisi myös linkittää ko foorumille, kirjoitusoikeudet tosin menisivät ikiajoiksi.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Iltalehden osaavalle toimitukselle:

"Tapio Laakso sai Nashvillen puolustuksessa vastuuta 14 minuutin verran. Hän laukoi kaksi kertaa."

Kiirettä pitää Tapio Laaksolla jotta ehtii Pohjois-Amerikasta ajoissa peliin tänään Turussa :)
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tälle KHL-ottelun tappelulle ja erityisesti Joe Mirastylle: Joe Mirasty vs. Maxim Jeprev
Huikea sälli!

Mirastyn listalta löytyy mm. kolme tasaväkistä matsia jo edesmennyttä Derek Boogaardia vastaan. Tosin siinä Mirasty antaa aika paljon tasoitusta, kun on vain 178 cm pitkä, kun Boogaard oli 201 cm.

Tosin, kun nykyinen jääkiekkoilija on entinen vapaaottelu-pro sekä entinen nyrkkeilijä, niin silloin on ilmeisesti varaa antaa vastustajan vetää puolen tusinaa tussautusta omaan päähän ja hoitaa vastustaja ykkösellä kanveesiin.

Jonne Virtasellakin olisi todella, todella tiukkaa kyllä näiden serkusten kanssa (Mirasty vs. Yablonski - jäätävä tappelu), koska toinen on 2-kertainen ja toinen 6-kertainen nyrkkeilymestari.
Ihmettelinkin aluksi, että miten nuo toisilleen kaukaiset serkukset eivät tipahda millään, vaikka osumia satelee sangen paljon.

Myös Mirasty vs. Steve Bossé on sangen hurja jääkiekkotappelu, jossa asialla on kaksi taistelulajeista kiekkoon siirtynyttä sälliä.
 
Viimeksi muokattu:

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Helvetti että on hienoja miehiä.

Naurattaa lähinnä kun miettii itseään tuohon toiseksi nyrkkiäijäksi tuollaista vastaan niin naama olisi hyvässä kunnossa, aikanaan kiekkopeleissä tuli otettua pari kahakkaa ja tasapainon pitäminen oli todella vaikeaa kun yritti samalla keskittyä lyömiseen.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jokerien toimitusjohtaja raivosi pää punaisena - Iltalehti.fi

On kyllä erittäin huono häviäjä tämä Keku vai mikä vittu se nyt oli.

Niin on, ollut aina. Nykyisessä asemassa pitäisi vaan opetella sitäkin... tai ainakin käyttäytymään vähän eri lailla, vaikka kuinka vituttaisi. Hillitte ittes ja sitä rataa;).

Nauran kaverilleni, joka opetti lastaan laittamaan ruokaa (taisi olla karjalanpiirakoita ja munavoita työn alla). "Sitten lyöt kananmunan pöytään rikki ja kuorit sen"... oho, unohtui keittää ensin. Tulos: raaka kananmuna läsäytettynä voimalla tiskipöytään ja lapsen kommentti: "Onko siinä oikeesti pakko sotkee tolla tavalla?":)
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

penzwei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Hieman naurahdin kun urpotv:n insertissä Mikael Kurki ajaa autoa Espoossa toisessa kädessä kahvikuppi ja toisella kädellä puhuu puhelimeen. Olipa miehellä sentään turvavyö, toisin kuin takapenkillä matkanneella Ville Lajusella(?). Ehkä hieman fiksumpaa kuvaa olisi syytä antaa itsestään, kun kerta telkkariin pääsee edustamaan itseään ja seuraansa.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
On tuo Dufvan robottikiekko vaan karmeeta katottavaa. Todellista antijääkiekkoa. Mutta kai se on kiva Tappara-paidassa tuulettaa voittoa, vaikka tietääkin, että joukkue pelasi täydellistä jääkiekon irvikuvaa, jossa ei ole viihdearvoa eikä mitään muuta tarkoitusta kuin rikkoa, repiä ja raastaa pelistä kaikki vähänkin viihdyttävä pois. Ihme, ettei peli päättynyt 1-0.
...

Kyllä nämä vain saavat nauramaan JYP-fanin suusta kuultuna. Karma rankaisee.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Mietin kyllä, että ajoin, vaan haittaako tuo? Tuo on vain kärjistetty versio tavallisen JYP-fanin "olipas nihkeä ilta, ei oikein maistunut" bla bla -mantrasta, joka tuntuu jokaisen joukkueen fanilla olevan Dufvan joukkuetta vastaan.
"Siitä nyt on aikaa" - sanoi pedofiilille (= limaisella äänellä "seuraavaksi tahdot varmaan yhden Riereneistäni?") myöteliäs muksu Riesen -mainoksessa aikanaan.

Eräs tänään sattunut tapahtuma naurattaa nyt. Ajoin hyvissä ajoin Ouluun tuolta kotipaikkakunnalta (vajaan 40km pihasta pihaan), jotta pääsen Urholta seuraamaan illan ottelun. Lähikaupan pihassa totesin, ettei kämpän avaimia löydy mistään. Soitto vara-avaimen omaavalle henkilöitymälle, joka totesi vara-avainten olevan kämpillään ja hän itse oli juuri astumassa työpaikan ovesta sisään. Tietysti hänen omat vara-avaimet ovat hukassa!

Mikäs siinä sitten. Lava-auto kirmaamaan takaisin lähtöpaikkaan, jotta ne avaimet saisin haettua, sillä siellähän niiden täytyi olla. Olin auton ohjaamon käynyt lävitse, haahuillut parkkipaikan ja itse kaupankin lävitse ilman tulosta. Reipasta ylinopeutta ja piston tuntiessa sisälläni, sillä tämä matka tällä autolla ja tällä nopeudella ei ole kovinkaan taloudellista ajamista. Ehdin sentään kuulla Kärppien tasoittaneen pelin.

Vihdoin perillä sitten lähtöpaikassa tuossa kotipaikkakunnassa ja astun autosta ulos. Siellähän nuo pimeästä huolimatta erottuvat lavalta, nämä kaivatut avaimet. Tässä vaiheessa naamapalmu ja Darwin Awards löivät kättä, ruoskin itseäni typeryydestäni ja kuitenkin muistin... olin jättänyt avaimet auton katolle, kun lähdin ajamaan. Parasta tarinassa on se, että huonossakin tuurissa kävi hyvää munkkia, sillä avaimet olisivat voineet pudota yhtä hyvin tiellekin ja kadota iäksi.

Naurattihan tuo ajaessa jälleen kerran takaisin Ouluun, kun tuli tehtyä täydellisen turha 80km reissu.
 

d2uce

Jäsen
Ei tämä ihan mene letkautuksiin, mutta ajatus Schollin speedoista ja jostain kurttuisesta anopista kuitenkin toimivat yllättävän hyvin yhteen, kun molempien kirjoitushistorian tietää.

Jos se ei olisi kielletty palstan säännöissä, kysyisin millä nimimerkillä anoppi kirjoittaa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Jos se ei olisi kielletty palstan säännöissä, kysyisin millä nimimerkillä anoppi kirjoittaa.
En tiedä kirjoittaako tänne, mutta Facebookkiin se kyllä naputtaa. 63-vuotias täti. Minusta aika hassua.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Repesin totaalisesti tälle nimimerkki Johanneksen brassailuvastausyritykselle P. Sihvosen viestiin:

Yksinkertainen maisterinjärkeni ei oivalla, että miksi 75 prosenttia toimittajista laittaa pelin aikana ylös niitä kellonaikoja, jäähyjä, syöttäjiä ja maalintekijöitä.

75 prosenttia, silloinhan niitä toimittajia on ainakin 76. Tämä nyt vastauksena ketjun prosenttilaskuvirtuooseille. Prosenteista ei tarvitse ymmärtää mitään, kun muistaa ostaa eurolla ja myydä kahdella, jää 1 prosentti voittoa, eikö vaan. Vanha kaupankäynnin totuus.

Ei oo tainnu Johannes paljoa viihtyny matematiikan tunneilla aikanaan?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ringeten SM-sarjassa taas tasoerot kohdallaan ja pelaajien tehopisteet sen mukana.

Tänään VG-62 hävisi sarjakärki LL-89:lle numeroin 5-36, pistepörssin kärjessä jatkaa tänään pisteet 9+10 survonut Anne Pohjola, tehot 7 matsin jälkeen mukavat 35+43=78. Nämä pisteet olettaen, että teksti-tv pitää kutinsa ja tämänpäiväiset tehot eivät ole vielä päivitettynä mukaan. Sarjataulukkoon matsia ei ainakaan ole vielä päivitetty eli luotetaan ettei pistepörssiäkään ole laitettu kuntoon.

Varmaan houkuttelee kotifaneja lähtemään ensi kerrallakin hallille katsomaan kun vajaa 40 rinkeliä hakataan omiin, tosin ei se IFK:n tämänpäiväinenkään kotijuhla mitään suurempaa imua isolle osalle varmaan aiheuttanut seuraavaa matsia ajatellen..
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Timo Jutila uutisvuodossa. Tämä jo itsessään.

Sitten kysymys: Mitä tämä nyt sitten aiheuttaa, kun lätkän mm-kisat menevät maikkarille.

Juti: No lätkäähän alkaa tulemaan enemmän maikkarin kanavilta.

Eipä muuta. Kaj Kunnas toisessa joukkueessa ja on ilmiliekeissä. Yleensä nämä vieraat ovat statisteja, nyt on löytynyt hyvä.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Jon Lovitzin heitolle Comedy Central Roast Charlie Sheen -jaksossa. "How much blow can Charlie Sheen take? Enough to kill two and a half men".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös