Kaivanto

Jäsen
Kuulitko hauskan vitsin? Tai vielä hauskempaa, erittäin huonon? Liukastuiko pomo banaaninkuoreen? Diagnosoitiinko anopissa kivulias syöpä? Unohtiko Arvi Lind mikin päälle ja ilmoitti kansalle "voihan vittu mikä päivä"? Näitkö konttorille saapuessasi maailman uudessa valossa ja ymmärsit, että asemasi arvostettuna ekonomina ja aluejohtajana on tosiasiassa illuusiota ja oletkin nisäkäs, joka laittaa aamuisin nahkasuojat jalkoihinsa ja matkustaa peltikotelossa ravintoa hankkimaan? Jotain muuta?

Omasta mielestäni maailmankaikkeuden hauskin asia juuri tällä hetkellä on Tom G. Warriorin UUUUUUUGH-huudahdukset Celtic Frostin biisissä Fainted Eyes ja erityisesti niistä pisin ajassa 4.24-4.26.
 
Viimeksi muokattu:
I don't want to be a fat world champion.
Kaveri pisti Sodankylästä tekstiviestin, että hän nyt viipyy armeijassa vuoden, kuulemma muka pakottavat AUK:kiin jos ei vapaaehtoisesti suostu.
:D
 
We need to go to the woods and touch ourselves... get in touch with ourselves. Man can only truly bond in the woods. Come on Alan, let's go fishing.
-Denny Crane-

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Sunnuntai päättyy aina Benny Hill Showlle nauraessa...siellä vitsailtiin jopa minusta itsestänikin..."hän on vahva kuin härkä, ja melkein yhtä viisaskin"

~HELLO VIEWERS!!!
 
Viikkojen kuluessa syömme hehtaarin alalta petäjänlatvat paljaaksi.

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minäpä taas nauran sille, että työviikko on taas takana päin. Taas on maksettu paljon veroja, jotta paskasakki saa rahaa mäyräkoiriinsa. Hahhah kun naurattaakin, vielä enemmän naurattaisi, jos näkisi muutaman kolmekymppisen puolideekun jäävän rekan alle moottoritiellä. Tai jos töhrijähinttareiden käsiä katkottaisiin pokasahalla Senaatintorilla.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Golden AWe sanoi:
Sunnuntai päättyy aina Benny Hill Showlle nauraessa...
Niin päättyy, itse hymähtelen kääntäjien tuskalle, kun ei noi Benin jutut ole niitä helpompia. Ja muutenkin täytyy ihmetellä Bennyn tapaa kierrättää vanhoja ja huonoja - ja silti toimii.

Tällä hetkellä nauran bodom -farssille, harmi kun Nilssin asianajajana ei ole Matlock.
 
"Minä haluaisin isokokoisen ja ilkeän hyökkääjän sinne meidän tän hetkisten mikkihiirten sekaan. Tämmöinen koodinimi jannekolehmainen seisomaan vastustajan maalin eteen, survomaan ja tökkimään. Saatana joku jolla on tunteet, ja joka voisi joskus polttaa päreensä ja pudottaa hanskansakin. Tappelut kuuluu jääkiekkoon. Tällä hetkellä hanskat putoaa lähinnä ilmavirrasta jos joku aivastaa Järveläisen vieressä." M10

kissankarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Juha Hautamaalle. "Sentteri saadaan varmaan jo ennen kauden alkua."
Jei, jipiai.
 
Jonninjoutava pelleileminen on inhimillisempää kuin pää punaisena sinnittely.
-Markus Kajo-

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Nyt just ei naurata, enkä edes muista mille nauroin viimeksi. Todennäköisesti juuri äsken jollekkin todella tyhmälle, sanotaan vaikka Sashalle.
 
If I had a farm in Vietnam and A home in hell I'd sell my farm and go home

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HIFK:n kalajutuille

Maalivahtitilanne ketjussa, jonka on avannut nimerkki haukionkala.

JHag sanoi:
Tietääkseni HIFK on jo melkeinpä sinettiä vaille ratkaissut mv-tilanteen. Lundell on saamassa följyynsä Niemistä varmemman kaverin ja siirtynee itse Niemiseksi. Eli Lundellilla ei taideta mennä kovinkaan pitkään enää.

Yksi naula lisää Ahosen arkkuun on se, että hänen lähtönsä ansiosta HIFK joutuu polttamaan yhden ulkomaalaispaikan maalivahtiin. Jolla siis ei ole Suomen passia. Hänen nimensä on luultavimmin Goalie Net Fish ja statsiensa mukaan hän on pelannut runkosarjan yleensä 99:n torjuntaprossalla romahtaen playoffeissa ikävä kyllä 98,5:een.
Kuvernööri sanoi:
Kuulostaa hyvältä. Helpottavaa on myös se, että kyseessä ei ole Dave Fish. Toisaalta, pettymys on melkoinen, kun toivoin kyseessä olevan joko Patrick Fish, Martin Fish tai Dominik Fish. No, kai tämä tästä.
Kuvernöörin allekirjoitus maailma on Pentin farmi naurattaa myös.
 
Kärppäkannattamista kakkosesta liigaan.

Bandana

Jäsen
Hesarin urheilusivujen otsikko eilisestä Allianssi-Haka ottelusta pudotti:

"Vajanne järjesti Alliansille tasapelin"

Kerrottakoon, että 2-2 päättyneessä ottelussa Allianssin Justus Vajanne teki 1-1 ja 2-2 maalit, joista jälkimmäisen ottelun lopussa.

Olisi ollut kyllä vielä parempi, jos maalit olisi tehnyt esim. La Placa.
 
Viili.

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Erään hotellin kotisivuilta löytyi äsken oheinen teksti joka sai naaman virneeseen:
"Sisältö puuttuu. Tämä voi johtua siitä, että sisältöä ei ole tai että se on vanhentunut. "
 

Tammerforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Rikoin töissä ikkunan, tapaukseen sisältyi mm. "legendaariset viimeiset sanat" elikkä: 'eihän tässä mitään puukkoo tarvita' ja samalla ikkunan avausyritys epäonnistui surkeasti ikkunan pamahtaessa sirpaleiksi. Ja sitten naurettiin...
 
Ei se ole lätkä, vaan kiakko!

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Tällä hetkellä naurattaa rapun ilmoitustaululla ollut lappu "onko täällä autopaikkoja?"
Siinähän niitä on piha väärällään, isännöitsijältä saisi varmaan helpommin lisäinfoa.

***
Ei nyt ehkä naurata, mutta hymistelen tyytyväisenä Tepan puolesta, että tämä ketju näki päivänvalon.
 
Gabba Gabba Hey

Redalert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Ozzy Osbourne,Black Sabbath
En kyllä helvetti yhtään millekään ! Ei kerrassaan minkäänlaista naurunaihetta. Sitten iloitsen kun siskoni saa vauvansa...
 
"Of all the things I've ever lost,I miss my mind the most."-Ozzy Osbourne-

Lexa

Jäsen
Eräälle pekkomassahurmaajalle, joka jätti kuvankauniin tyttöystävänsä kuvitellessaan löytävänsä jotain vieläkin auvoisampaa. Jäi löytymättä ja ex ei huoli takaisin. Nyt saa sitten totutella ajamaan ladalla audin sijaan, sikäli mikäli jotain löytää.

Miksis läksit...sillä naamalla...
 
I Said God Damn!

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
TakapihanLemieux sanoi:
Jari Kurrin lapset ovat pikkuserkkuja, Kurrille en ole mitään sukua eli Kurrin ex-vaimo on kytköksissä minuun, jonka nimeä en kylläkään edes muista.
Pieniä kirjoitusvirheitä sattuu itsellekin, ei siinä mitään. Tämä pieni virhe jonka-sanalla viitatessa sai minut hymyilemään ääneen. Enkä tahdo mitenkään aukoa TakapihanMariolle, oikeasti.
 
"Kaikki Näsinneulassa eksistoivat ovat muiden ihmisten yläpuolella." -Alivaltiosihteeri filosofikohusta-

Bandana

Jäsen
Lueskelin tuossa hetki sitten ylläpitämämme Blues-sivuston palauteboksia. Oikein syvällisesti miettien kävin rakentavia ja fiksuja palautteita läpi, kunnes yhtäkkiä pamahti: "Saatanan Paskiaiset!"

Kellonajallakin oli varmasti vaikutuksensa, mutta repesin kyllä täysin. Hyvä etten tuolilta pudonnut. Näitä lisää.
 
Viili.

Toro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät 46 ry.
HIFK fanit tuppukylässä (+40v.)

Linnanmaan (Oulu) jäähallissa on tänä viikonloppuna C90 ja C91 turnaukset. Tupakkapaikalla kuuntelin HIFK isukkien keskustelua, kun "tämähän on kuin Kiekko-Vantaan peleissä, parkkipaikalla ei ole yhtään yli 10 000€:n autoa, melkoinen tuppukylä. Jne." Kaikki kunnia Kiekko-Vantaalle, mutta mistä ihmeestä nuita sikiää. Ymmärrän, kun kakskymmpiset tulee tänne maalle uhoamaan helsinkiläisyyttään, mutta nelikymppiset äijät.

Lämmöllä hymyilly tämän päivän niitten juttuja. Hieno viikonloppu fanittaa poikiansa, mutta kalja peräkontissa oli kuulemma lämmintä. Ostaisivat köyhät jääkaapin autoonsa, niinkuin meillä ruukaa olla.

Kuriositeettinä:(C91) IFK - Kärpät- 2-4 ja mun auto maksoi keväällä 44 310 €, perkele, ja oli vielä samalla parkkipaikalla!
 

bunghole

Jäsen
Velipuolikuu, jakso 2.

Ajankohdalla on varmastikin vaikutusta (yöllä ei ole nukuttu) mutta äsken juuri nauroin muutamille vitsille sketsissä jossa kerrotaan vain vitsejä. Aivan puujalkavitsejä suurin osa mutta tietyllä kieroutuneella tavalla loistavia:

"Tiedätkö mistä lapset tulevat?"

"Kröhöm... No ne joilla on reppu selässä tulevat koulusta ja loput tulevat tarhasta"

Yksi parhaista sketsisarjoista. Kummeli silti ykkönen mutta niitä tulee katsottua hieman liikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy