Mille naurat juuri nyt?

  • 13 215 769
  • 50 368
Suosikkijoukkue
JypFabun poliittinen ideologia
Nämä saavat aina naurattamaan oikein kunnolla.

Kaverilla on esitellä paria tutkintoa ja nyt sitten verotus suututtaa niin paljon, että voisi maasta lähteä. Ei siinä mitään vapaa maahan tämä on ja, jos löytää onnensa muualta, niin matkaan vain.

Että silleen...

Teikäläistä sitten silleen naurattaa että maastamuutto-ketjussa kyselen ulkomaiden työtilanteista? Saanen huomauttaa, että koko opiskeluajan olen tehnyt päivätyötä, elikä siis koulut iltapuolella. Yhteensä kahdeksan vuoden ajan työn ja koulun yhdistelmää 6.30-21.00. Jos se korkeakoulutettuun ja veroja iloisesti maksavaan sieluusi koskee niin omapa on häpeäsi. Voit myös yrittää tehdä saman perässä.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Ajelin tuossa hyvinkäällä ja kaistojen välissä oli puutarha työntekijöitä siivoilemassa nurmikoita tai jotain vastaavaa, jono edessä mateli enkä huomannut ämmiä siinä ihan vieressä. Automaattinen refleksi iski ja heitin avoimena olevan kokis mukillisen juomaa erään puutarhailijan päälle kun meni hermot juoman pahuuteen.

Oikea kaista aukesi ja hanaa. Nauroinko? Kyllä.

Olen paha ihminen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tämä jääkiekkoilijan alku on varmasti saanut kuulla muutamankin kommentin nimestään... toivottavasti hänestä tulee yhtä suuri tähti kuin nimikaimastakin! :)
 
Naisasiat- ketjusta poimittua:

Hmmm! Ei sillä tavalla homostelu kiinnosta, mutta toisaalta olisi käyttöä pikkurahalle ja uusille kahvimukeille.

Pitäisiköhän tässä tehdä jotain peliliikkeitä.

edit: Sekin vähäsen hekotuttaa, kun oltiin kaverin kanssa iltasella ajelemassa polkupyörillä ja törmättiin laumaan saksalaisia seniorituristeja. Tekivät meille ystävällisesti tilaa tiellä, mutta meidän kiitokseksi heiluttelemamme käsiliikkeet taisivat tosiaan hieman muistuttaa heil-henkisiä natsitervehdyksiä. Ei kai ne suuttuneet kummiskaan.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Uleåborgir rauhoittelee hermostunutta inttiin lähtijää. Kyseinen varuskunta Kajaanissa.

Ensinnäkin varuskunta on iso. Sotku on aina ammuttu täyteen. Näet sitten, kun pääset sinne, ohjatusti tietysti ensimmäisinä viitenä viikkona. Ruoka on aluksi hyvää, mutta loppua kohti se huononee, eikä sitä voikaan syödä. Valmistaudu henkisesti maitoperunoihin ja omenaan. Tämä johtuu siitä, että muonituskeskuksen eli Mukeen töihin alkaa jokusen viikon kuluttua saapua varusmieskokkeja eli spadeja. Koko p-kausi, eli ensimmäiset 8-9 viikkoa syödään kyllä enimmäkseen ulkona. Aikaa on tuolloin noin 5 minuuttia kauhoa napalmi nassuun. Syöminen suoritetaan asennossa seisten esimiehen ohjatessa ruokailua. Cooperin testiin juostaan 10 kilometriä pitkin pururataa, ja urheilukentällä lämmitellään juoksemalla puolisen tuntia ohjatusti. Sitten juostaan Cooperin testi. Testistä juostaan varuskuntaan. Asennossa juosten. Myös nukkuminen suoritetaan asennossa, mutta silloin saa monesti mennä makuulleen. Sotilaspoliisit valvovat nukkumista.

:D
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
"Rauma on Suomen epäkultturelli persereikä. Sen suurin tapahtuma on Pitsiviikko ja toiseksi suurin on Rauma Blues. Kummankin tapahtuman budjetti on kuitenkin vahvasti päin vittua, mutta Rauman ydinvoimalan orjat rahoittavat tapahtumat tekemällä 269 palkatonta työpäivää vuodessa. 70 % Raumalaisista kuuntelee bluesia, 20 % soittaa bluesia, 10 % on kuuroja, 100 % täysiä mulkkuja (mukaan luettuna edellä mainitut) ja yhden raumalaisen älykkyysosamäärä on ollut korkeampi kuin muiden suomalaisten älykkyys keskimäärin. Testi tehtiin maaliskuussa vuonna 1634, ja tuloksen kunniaksi Raumalla järjestetään nykyään paraati tribuuttina viisaudelle aina kaksi kertaa kuukaudessa. Tämän jälkeen kehitys on laskenut kuin pilvenpolttajan siitin, ja siksi Rauma tunnetaankin aivokuolleena läävänä. "
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
http://www.youtube.com/watch?v=mQW0LNc6yDo&feature=related

Linkki vie Youtubeen. Koostepätkä naisten jääkiekko-ottelun loppuhulinoista 82-0 päättyneestä ottelusta Slovakia-Blulgaria.

Tuo tuomari pistää tuossa naisia kenttään ihan urakalla, vähän turhankin härskein ottein. Naurunkiljahduksia, kun tuossa puolen minuutin kohdalla lähtee se slovakki saalistusreissulle niin alkaa hirveä kirkuminen eikä kukaan liikahda sinne suuntaakaan :D
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Mites toi Myllylä soppa? Olihan se arvattavissa että kohta tulee jostain ammuskelusta infoa yms.

Koskahan tulee uutinen Jack Bauerista joka on hiipinyt Myllylän talon nurkilla?
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nauran Finalgear.comin keskustelupalstan nimimerkin savamane mielipiteelle Bernie Ecclestonesta:

"Bernie is a creepy individual in general. He looks like retired lesbian from Florida and has the smile of a person, who killed your family with a machete, chopped the bodies and fed them to his pigs."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös