Mille naurat juuri nyt?

  • 13 263 657
  • 50 455

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Ei siitä mihinkään vieläkään pääse, oli tuo aivan karmea peli. Onneksi Torinossa maksettiin velat korkoineen, muuten tuota ei pystyisi vieläkään katsomaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
#28 kirjoitti:
Pavel Bure voi jo vapautuneesti nauraa.

Mistä minä tiedän missä olit tuolloin tai mitä koit. Itse en todellakaan pysty samaan. Sen sijaan muistan huikean nousun ja sen toivon, kunnes kaikki romahti.

Sillä ei enää siinä vaiheessa ollut merkitystä, mutta hymähdin myöhemmin päivällä, kun lapset pelasivat pihalla. Joku noin kahdeksanvuotias veivasi ja huusi "mä oon bure".

Missähän muuten tuo nykyään jo lähes aikuisiässä oleva sankari mahtaa olla? Tuliko sinusta kiekkoilija vai huutelitko vaan lapsuudeninnolla, heh.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Saku #11 kirjoitti:
Ei siitä mihinkään vieläkään pääse, oli tuo aivan karmea peli. Onneksi Torinossa maksettiin velat korkoineen, muuten tuota ei pystyisi vieläkään katsomaan.

Totta, paskaltahan tuo tuntuu. Noh sitä 2003:sta ei vielä voi kuvitellakaan katsovansa.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
#28 kirjoitti:
Nyt kun kirvelevästä tappioista on jo muutama vuosi kulunut niin tuolle ennen Buren neljättä maalia käytävälle luistelukisalle Teppo Numminen vs. Pavel Bure voi jo vapautuneesti nauraa.
http://www.youtube.com/watch?v=jL_p_kMMc5E

Itseäni naurattaa myös Jarmo Myllyksen torjuntayritykset. Maalin sisältä on helppo nappailla joo. En kyllä muistanutkaan miten selkeästi tässä pelissä maalivahtiin kaaduttiin. Karmea esitys Jamolta.
 

M10

Jäsen
AWen allekirjoitukselle DK-foorumilla. Kyseessä varmaan viesti Roth Armystä tms. Ilmeisesti AWen nais-spekulaatiot käynnissä


Lesfunk wrote: She passed out when you tried to insert your filthy, swollen, Finnish, beef Zeppelin, into her youthful, pink anus.
You cad!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kalsarikänniketjussa Puuha-pete ja masaman esittivät suhteellisen komean dialogin. Voisin veikata molempien tällä hetkellä nukkuvan autuaasti.
 

Ender00

Jäsen
Tänään, naistenpäivänä, Keskisuomalaisessa olleelle lyhylle jutulle. Jos en ihan omiani kuvittele niin pientä hienovaraista kuittailua on aistittavissa.

Mistä on kysymys?

Nainen pääsee sivariin vain armeijan kautta

Ville Lämsä

Naiset ovat saaneet suorittaa vapaaehtoisen varusmiespalveluksen vuodesta 1995 lähtien. Tänä vuonna vapaaehtoisia naisia haki armeijaan aiempaa enemmän. Miehet puolestaan voivat valita vapaasti armeijan, siviilipalveluksen ja vankilan välillä.

Pääseekö nainen halutessaan siviilipalvelukseen, suunnittelija Eeva Kiikkala työministeriöstä?
- Asepalvelukseen hakeutuneille naisille tämä on mahdollista. Naisilla on 45 päivän niin sanottu katumusaika, jolloin asepalveluksen voi keskeyttää. Sinä aikana voi hakea myös siviilipalvelukseen.

Eli suoraan hakeminen ei onnistu?
- Pelkästään siviilipalvelukseen ei voi hakea. Ymmärtääkseni tähän asiaan ei myöskään ole tulossa muutosta.

Kuinka moni nainen on suorittanut siviilipalveluksen?
- Käsittääkseni muutama tapaus on ollut, muttei kovin monta.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
South Parkin kauden 11 avausjaksolle. NIGGERS!
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U15
Remu Aaltoselle, Eric Plankton :)
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Moderaattorit kirjoitti:
Nyt olette kaikki varoitettuja. Miten Espoon kaupunkimaisuus tai joku baari liittyy playoff-sarjaan Tappara-Blues? Jos ette tiedä, älkää kirjoittako kuin itse ottelusarjasta. Muuten saattaa tapahtua "kummia".


Ystävänne,
Moderaattorit

Tälle :) Nää on kyllä vekkuleita nämä moderaattorit
 
Olavi Mäenpään vaalikeskusteluvideoille, joita löytyy youtubesta. Mikään analyyttinen tämä kaveri ei tosiaankaan ole, mutta huumorin puolellehan tuo kaiken kaataminen maahanmuuttajien niskoille menee. Suorastaan ilkeästi viittasi 83-vuotiaaseen tummahipiäiseen teräsvaari Robert Mugabeen tammikuisessa haastajat kehiin ohjelmassa. Olisipa suurtenkin puolueiden vaalitenteissä tuollaisia populisteja, jotka sanoisivat "Riihimäen näkevän vuodesta toiseen kosteita unia palveluiden yksityistämisestä." Eduskuntaan en tätä pelleä toivo, mutta viihdettä tuo kyllä vaalikekskusteluihin. Ei voi mitään.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Tälle vitsille:

Mies tuli kotiin ja löysi vaimon wc:stä ihailemassa rintojansa.

Mies kysyi: Mitä sä oikein touhuat ?

Vaimo vastasi tyytyväisenä: Olin lääkärissä tänään ja se sanoi, että mulla on rinnat kuin 25 vuotiaalla !

Tähän mies: Ei se sit sanonut mitään 50 vuotiaasta perseestä, jota sä raahaat mukanas ?

Johon vaimo: Noup, me ei ylipäätään puhuttu susta mitään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Naureskelin äskettäin hehkeiden hempukoiden perseenketkutukselle MTV:llä. Kyseessä siis kaksi aikamme suurta muusikkoa, jotka ovat yhdistäneet voimansa, eivätkä juuri koskaan tuo ulkonäköään pahemmin esille musavideoissaan, eli Beyoncé ja Shakira. Molemmat toki osaavat laulaa, varsinkin Beyoncé, eikä heidän esiintymisessään muutenkaan mitään vikaa ole, vaikkei heidän musansa iskekään meikäläiseen. Nauratti vain nähdä näiden kisuleiden yhteinen musavideo, kun kumpikin neito kiemurteli kuin kohtauksen saaneena kaiken aikaa, eli molempien hanurit näyttivät jonkin sortin ikiliikkujilta. Vielä kun perään tuli All Saintsin video, oli kaikki hyvin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Simon kirjoitti:
Naureskelin äskettäin hehkeiden hempukoiden perseenketkutukselle MTV:llä. Kyseessä siis kaksi aikamme suurta muusikkoa, jotka ovat yhdistäneet voimansa, eivätkä juuri koskaan tuo ulkonäköään pahemmin esille musavideoissaan, eli Beyoncé ja Shakira. Molemmat toki osaavat laulaa, varsinkin Beyoncé, eikä heidän esiintymisessään muutenkaan mitään vikaa ole, vaikkei heidän musansa iskekään meikäläiseen. Nauratti vain nähdä näiden kisuleiden yhteinen musavideo, kun kumpikin neito kiemurteli kuin kohtauksen saaneena kaiken aikaa, eli molempien hanurit näyttivät jonkin sortin ikiliikkujilta.

Ihan mielenkiinnosta ja ensi viikon Shakiran konserttiin valmistaumiseksi kyselen että minkäs biisin ihanaiset Shakira ja Beyonce on tehneet?

Näin jo pelkän tekstin perusteella tuossa videossa on kyllä luvassa silmäkarkkia melkein yliannostukseksi asti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
flintstone kirjoitti:
Ihan mielenkiinnosta ja ensi viikon Shakiran konserttiin valmistaumiseksi kyselen että minkäs biisin ihanaiset Shakira ja Beyonce on tehneet?

Näin jo pelkän tekstin perusteella tuossa videossa on kyllä luvassa silmäkarkkia melkein yliannostukseksi asti.
Biisin nimi on 'Beautiful Liar'. Tiedä sitten, kumpaa tuolla tarkoitetaan, vai ovatko kenties molemmat nättejä paskapuhujia.

Edit: tässä vielä lisätietoa aiheesta.
 
Viimeksi muokattu:

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Jude kirjoitti:
Remu Aaltoselle, Eric Plankton :)

Satuin näkemään eilisen Idols-pudotusäänestyksen, jossa Remu heitti tyylilleen uskollisesti mahtavaa spontaania läppää.

-Remu Aaltonen, kuka putoaa tänään?
-Tää eka kinkku, emmä sen nimee tiiä.
 

Rocco

Jäsen
Kuva Oulun raiskaajasta Ilta-Sanomissa.

"Poliisi julkisti piirroksen Oulun raiskaajasta"

"...Tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Kari Rantasen mukaan uhri on todennut kuvan olevan "pelottavan yhdennäköinen raiskaajan kanssa.

Rantanen muistuttaa, että kuva ei ole valokuva raiskaajasta..."

No shit Sherlock...
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Salakuunneltua.fi pelastaa päivän kuin päivän.
 

TML

Jäsen
Pisti hymyilyttämään tämä juttu. Toivottavasti ei ole vielä ollut täällä.

"PartyGamingin perustajat ovat pudonneet listalta Anurag Dikshitiä lukuunottamatta. Dikshit on vähentänyt tuntuvasti omistusosuuttaan ja siirtänyt varallisuuttaan vakaammalle kiinteistöalalle. Vasta 35-vuotias intialainen on 618. sijalla 1,6 miljardin dollarin varallisuudella."

Gaylord Focker saanut kilpailijan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös