Millainen on uusi hallituksemme?

  • 450 700
  • 4 789

Gentleman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lapanen kirjoitti:
Pogoomus strittasi äänestäjiään silmään Saukolla (joka oli ehdokkaana, mutta ei ennustusteni mukaisesti ollut pätkääkään kiinnostunut raa'asta työnteosta) ja mm. tasa-arvo-tupolla (nerokas idea B-helsingiltä, rispekt), sekä sillä kuuluisalla 500 eurolla.

Niinistöstä täytyy olla osin samaa mieltä, odotin tehtävää hallituksessa. Itse asiassa ulkoministerin postia. Ilmeisesti kokoomuksen keulakuvan alleviivaaminen nähtiin tarpeellisemmaksi kuin parhaiden voimien saaminen työtä tekemään.

Tasa-arvo tupo... no joo, kaunis ajatus.

Kuuluisa 500e kuuluukin sitten jo sarjaan raskas älyllinen epärehellisyys. Okei, Kysyttiin pitäisikö hoitajien saada 500e palkankorotus?
Tujunen vastasi: "Kyllä, tietenkin"

Tämä tulkittiin siten, että Tujunen/kokoomus lupaa 500e palkankorotuksen.

Miten ihmeessä?! Olisi tämän sanonut kuka tahansa, ei sitä voi tulkita lupaukseksi. Asian toteaminen, että hoitajien pitäisi saada esimerkiksi 500e lisää, ei tarkoita sitä rahaa olisi luvattu senttiäkään.

Jos minä menen oman esimieheni luokse, ja hän toteaa että minun pitäisi saada parempaa palkkaa. Ei se tarkoita että hän lupaisi minulle palkankorotusta.

Lapanen kirjoitti:
Ei tämä ole niin vakavaa. Kaikki lupailevat ennen vaaleja hieman mitä sattuu. Huumoriksi potenssiin kolme homma menee siinä vaiheessa kun joku satunnainen äänestäjä koittaa tohottaa tosissaan, että 'hei ei me luvattu - mutku'.

Näinhän se on, jos jostain lupauksesta pitäisi huudella. Sen pitäisi olla lapsilisän indeksiin sitominen. Se on luvattu ja peruttu.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ei suoraan liity hallitukseen, mutta ihan mielenkiintoista oli huomata että Heinäluoma lähti IL:n vetoon ja elää kaksi viikkoa minimiäitiysrahan suuruisella summalla. Samaa ei Katainen&Vanhanen uskaltaneet tehdä. En ole koskaan Heinäluomasta pitänyt, mutta tässä nostan hattua, samoin kun kaveri lunasti myös lupauksensa vaalivoittovedossa. Politiikot kun syövät niin kovaa tahtia sanojaan, niin tästä pakko antaa vähän edes arvoa ja samalla noottia näille kahdelle toiselle jotka eivät vastaavaa uskaltaneet.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
eagle kirjoitti:
Ei suoraan liity hallitukseen, mutta ihan mielenkiintoista oli huomata että Heinäluoma lähti IL:n vetoon ja elää kaksi viikkoa minimiäitiysrahan suuruisella summalla. Samaa ei Katainen&Vanhanen uskaltaneet tehdä. En ole koskaan Heinäluomasta pitänyt, mutta tässä nostan hattua, samoin kun kaveri lunasti myös lupauksensa vaalivoittovedossa. Politiikot kun syövät niin kovaa tahtia sanojaan, niin tästä pakko antaa vähän edes arvoa ja samalla noottia näille kahdelle toiselle jotka eivät vastaavaa uskaltaneet.

Huomasin saman. Heinäluoma näkyy muutaman viikon suruajan jälkeen ottaneen lusikan kauniiseen käteen ja ryhtyneen hommiin. Hänen aemansa lienee sen verran vakaa, että SDP:n puoluekokouksessa keväällä 2008 tuskin tarpeeksi vahvoja haastajia löytyy. Mutta mikäli kolmas sija on kohtalona myös kunnallisvaaleisssa syksyllä 2008, ei taida mikään enää pelastaa.

Kävin lukemassa kuuluisan muistion sivuilta www.tolounga.net Täytyy sanoa, että allekirjoitan tekstin lähes sanasta sanaan. Muistion opein SDP voisi nousta takaisin haastamaan molemmat porvaripuolueet, mikä taas olisi poliittisen ja yhteiskunnallisen valtatasapainon kannalta hyvä asia.

Jotta ei menisi ihan off-topiciksi, niin todettakoon että hallituksen kuherruskuukauden julkisuudessa pilasi kokoomuksen joutuminen syytösten penkille sairaanhoitajien palkankorotusten suhteen. Vaalikupla puhkesi siinä, mutta huomattavasti enemmän minua korpeaa hallituksen veropoliittinen linja. Perintöveron uudistus toteutetaan arveluttavalla tavalla, ja ruoan arvonlisäveron alentaminen on jo poliittista pölhöpopulismia pahimmillaan. Ennen vaaleja sekä kokoomus että vihreät vastustivat alennusta tiukasti - vaan miten kävikään? Koska ravintolaruoan hinnat eivät laske, on alennuksen työllisyyspoliittinen vaikutus mahdollisesti jopa negatiivinen.

Ruotsin sosialidemokraattien kannatus on oppositiosasemasta käsin noussut reiluun 46 %:in. Saa nähdä miten Suomessa käy, hallituksen kokoonpano ja politiikka mahdollistaa paikallisten demareidenkin kannatuksen nousun, vaikka Ruotsin luvuista onkin turha haaveilla.
 

Viljuri

Jäsen
Kaukalon laidalla kirjoitti:
(snips) Kävin lukemassa kuuluisan muistion sivuilta www.tolounga.net Täytyy sanoa, että allekirjoitan tekstin lähes sanasta sanaan. Muistion opein SDP voisi nousta takaisin haastamaan molemmat porvaripuolueet, mikä taas olisi poliittisen ja yhteiskunnallisen valtatasapainon kannalta hyvä asia. (snips)

Vaalikupla puhkesi siinä, mutta huomattavasti enemmän minua korpeaa hallituksen veropoliittinen linja. Perintöveron uudistus toteutetaan arveluttavalla tavalla, ja ruoan arvonlisäveron alentaminen on jo poliittista pölhöpopulismia pahimmillaan. Ennen vaaleja sekä kokoomus että vihreät vastustivat alennusta tiukasti - vaan miten kävikään? Koska ravintolaruoan hinnat eivät laske, on alennuksen työllisyyspoliittinen vaikutus mahdollisesti jopa negatiivinen.

Ruotsin sosialidemokraattien kannatus on oppositiosasemasta käsin noussut reiluun 46 %:in. Saa nähdä miten Suomessa käy, hallituksen kokoonpano ja politiikka mahdollistaa paikallisten demareidenkin kannatuksen nousun, vaikka Ruotsin luvuista onkin turha haaveilla.

Suomen tilanne on mielestäni Ruotsia parempi, jahka meillä ei ole kahta niin selkeää "blokkia". Kolmesta "suuresta" kaksi valikoituu aina hallitukseen, ja joskus jopa sen perusteella, että minkälaisia ideoita yhteiskunnalliseen keskusteluun saadaan kulloinkin tuotua. Eivät puolueet sentään niin "konsensushenkisiä" ole kuin miltä se toisinaan näyttää...

Toisekseen, oppositiossa oleminen on "uudistumisen" kannalta hyvä asia aina pidempien hallituskausien jälkeen, ja luotan alustavasti, että se tulee olemaan sitä myös sosiaalidemokraattien kannalta, vaikka se ei välttämättä omalta osaltani suoraan kirjoitusteni tekstistä tai sävystä välttämättä heti aukenisi. Kokoomuksen uudistuminen jäi "henkilökysymysten" osalta puolitiehen (mikä on samaan aikaan "uhon" vähentymisen kannalta hyväkin asia, mutta toki myös pettymys), mutta toivottavasti ainakin joissakin keskeisissä asioissa saadaan tätä kaikille yhteistä yhteiskuntaa rakennettua, mitkä jäivät puolestaan sosiaalidemokraateilta vähemmälle huomiolle.

Ruuan arvonlisäverotuksen alentaminen tuollaisenaan on selkeä virhe, ja tältä osin Lipposen kantoihin voi yhtyä täysin. Olen myös täysin samaa mieltä siitä, että työllisyysnäkökulmasta ravintolapalveluiden ALV olisi väylä jossa tulisi edetä, vaikka Niinistö tätä vielä edellisellä valtionvarainministerikaudellaan vastusti. Kaikkea ei saa kuitenkaan kukaan kerralla, ja jo nyt saatetaan mennä "fiskaalisen liikkumavaran" näkökulmasta liian pitkälle (erityisesti jos Yhdysvaltain talous jatkaa piiputtamistaan ja euro vahvistumistaan). Perintöverotuksesta olen eri mieltä, ja eihän se edes "ideologisesti" ole sentään niin kyseenalainen kuin "varallisuusveron" poistaminen kokonaan, joka hyödytti lähinnä "Hackmannin sukua" ja muutamaa muuta.

Peruspalveluiden osalta kuntatalous muodostuu ehdottamaksi kynnyskysymykseksi väestön vanhetessa ja palveluiden kysynnän sitä mukaa kasvaessa. Jos ja kun nykyisellään liian suuri osa kunnista ei saa "puolinaisista" yhteistyöyrityksistään huolimatta edes käyttökatetta plussalle, lienisi kaikkein polttavin ongelma tuolla suunnalla selvä jo nykyiselle hallitukselle, mutta jos hallitus ei kykene poliittisista voimasuhteistaan johtuen ottamaan vastuuta myös "negatiivisista asioista", niin tämä saattaisi olla se "teema", jota olisi itse kunkin ajettava vuoden 2011 vaaleissa sisään myös käytäntöön, nykyiseltä tutkimuksen ja teorian tasolta. Keskustaveljille voi todeta, että toki kokoomuksen ja demareiden on vastaavasti saatava pääkaupunkiseutu yhden katon alle, vaikka se kuinka Espoon omakotitaloalueilla paikallisia kokoomuslaisia ja vihreitä korpeaisikin... ;)

Nykyhallituksen "poliittisen tulevaisuuden" ratkaisee luonnollisesti se, että miten monelta eri taholta tulevat "uudet ideat" saadaan hyödynnettyä ja käytäntöön. Luottamusta esimerkiksi vihreiden positiiviseen panokseen tältä osin riittää (minkälainen se ei ollut Lipposen hallituksen aikana, valitettavasti), ja jahka kokoomuksen "valtavirta" on aidosti uudistusmielinen muutamista dinosauruksista huolimatta, niin tältä osin keskustan liberaalisiipi on avainasemassa suhteessaa puolueensa muita hallituspuolueita vahvempaan konservaativisiipeen. Aivan käytännön tasolla ainakin ideoiden osalta yhteistyö on sujunut, mutta kuten jo pohdiskelin hieman eri asian yhteydessä tässäkin ketjussa, katsotaan saako Väyrysen mukaantulo ja ruuan arvonlisäveron alentaminen keskustan "tahtopoliitikot" tyytyväiseksi...
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
eagle kirjoitti:
Heinäluoma lähti IL:n vetoon ja elää kaksi viikkoa minimiäitiysrahan suuruisella summalla. Samaa ei Katainen&Vanhanen uskaltaneet tehdä. En ole koskaan Heinäluomasta pitänyt, mutta tässä nostan hattua, samoin kun kaveri lunasti myös lupauksensa vaalivoittovedossa.
Oma vaaransa tässäkin. IL:n videoista sai käsityksen, että tuo 13 euroa käytetään Eeron oman ruoan maksamiseen, kun ei tarvii vaatekaupassakaan poiketa. No, eduskunnan ruokalasta näytti saavan keittolounaan leipineen ja salaatteineen hintaan 2.80 euroa. Tuolla hintatasolla pärjää pari viikkoa vallan mainiosti. Vetääkö herra poliitikko tuosta sitten sen johtopäätelmän että hyvinhän tuolla elää?

Mutta tottakai hyvä, että Heinäluoma tuon pari viikkoa tuolla hinnalla sitten elelee kun kerran tuli luvatuksi. Toivottavasti ei sitten sorru ilmaisiin juomiin ja tippaleipiin vappuna.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Hallituksen kivikkoinen tie ajankohtaisohjelmissa jatkuvat. Illan A-Talkissa Mika Lintilä ja Anders Blom ottivat 6-0 köniinsä Matti Ahteelta ja Heikki Niskakankaalta. Varsinkin jälkimmäinen tylytti vastapuolta oikein kunnolla.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Viljuri kirjoitti:
Nykyisen opposition ja sitä ennen kaksitoista vuotta valtaapitäneen SDP:n kivikkoinen tie kansan mielissä näyttää tutkimustulosten perustella jatkuvan:

Näin on. Vaalitkin ovat niin lähellä, että nyt pitää huolestua kovasti...Nykyisen hallituksen koetinkivet ovat vasta edessä. Siinä yhteydessä kannatusarviot ehtivät muuttua vielä monet kerrat. Esimerkiksi kokoomuksen kannatus hoitohenkilökunnan parissa voi notkahtaa pahasti ensi syksynä, jos heille tehdään hyssälät.

SDP:stä kuitenkin sen verran, että puheenjohtajan olisi vaihduttava. Nykyisen johdolla ei vaaleja taideta ikinä voittaa.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viljuri kirjoitti:
Nykyisen opposition ja sitä ennen kaksitoista vuotta valtaapitäneen SDP:n kivikkoinen tie kansan mielissä näyttää tutkimustulosten perustella jatkuvan
Niin, ihmeen pitkän ajan SDP:n (ja SAK) pelottelu- ja uhkailupolitiikka toimi. Valitettavasti.
Parantanut koulutustaso, kasvanut sivistys, muiden kansojen tunteminen, EU, ansioiden kehitys, teknologia... ym vievät viihdoinkin voiton wanhasta ajattelusta.

Demareilla on edessä kova työ että pääsevät takaisin vallan kahvaan. Talouden notkahdus parin vuoden sisään tulisi kuin lottovoittona.

Talouden puksuttaessa eteenpäin ja Suomen siirtyminen entisestään valmistavasta teollisuudesta kohti palveluita ja t&k:ta nakertavat entisestään punasiipeä. Useimmat fiksut ja koulutetut haluavat kuitenkin ansaita sen mihinkä ovat oikeutettuja, eikä sitä mitä joku (AY-liike) sanelee.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Rosoh kirjoitti:
fiksut ja koulutetut haluavat kuitenkin ansaita sen mihinkä ovat oikeutettuja, eikä sitä mitä joku (AY-liike) sanelee.

Mahoton, mää en tiennykkään, että työnantajat polvillaan rukoillen tahtos antaa palkollisilleen lisää rahaa, mutta synkkä, tunteeton ja paholaismainen ay-liike ei helly! Ette saa maksaa! Ette ikinä saa maksaa, mitä palkollinen pyytää, se on muuten yleislakko, koko maa pysäytetään.

Palkollisraukka siinä yrittää piipittää, että olen oikeutettu, minä ansaitsen enemmän ja hirviömäinen ay-liike sanoo vaan, että maksa lisää jäsenmaksuja, siinä sinun oikeutesi...

Täällä kai voi suoltaa mitä tahansa tuubaa näppiksiltään ja se menee vielä läpi? Kummaksi on muuttunut tämänkin kansan järjenkäyttö.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Rosoh kirjoitti:
Useimmat fiksut ja koulutetut haluavat kuitenkin ansaita sen mihinkä ovat oikeutettuja, eikä sitä mitä joku (AY-liike) sanelee.

Uskomatonta skeidaa. Ihan kuin ay-liike jotenkin estäisi maksamasta fiksuille ja koulutetuille kunnolla, huh huh.

Monilla ylemmillä toimihenkilöillä ei ole edes työehtosopimusta
(mm. elintarvike-, rakennus-, kemianteollisuus), kuitenkin Suomessa on länsimaiden halvimmat ylemmät toimihenkilöt.

Kannattaisi hiukan pohtia, ennenkuin oksentaa tietämättömyytensä tänne.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
vähän OT:a, mutta aiheeseen liittyvää.

Vasurien vastatuuli vaan yltyy...

Sarko otti voiton Ranskassa ja Halonen sai pakit Bushilta.
No, onneksi tavja saa edes tavata jonkun ministeriön c-tason virkailijan joka oikeasti ei edes tiedä onko tämä suoo-mi sen punatukkaisen talk show isännän kotipiirikunta vai mikä.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Bush+torjui+Halosen+tapaamispyynnön/1135227267114

Tosin Ruotsin PM:lle Bushilla kyllä riitti aikaa.
Ile hoitelee Ricen sellaisella tahdilla että risupartaa heikottaa.
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hallitushan on nuori, mutta pakko vetää takaisin joitakin todella isoja kirosanoja joita pääsi kuullessani ulkoministerin nimen. Tarkemmin ajatellen - ei kai se kokenut pelimies välttämättä huonoin mahdollinen valinta ole. No, Iken ura on vielä nuori, ja kaikki ehtii mennä monta kertaa munille - mutta toistaiseksi näyttäisi Suomen ulkopolitiikkaan löytyneen aivan uutta selkärankaa Tuomiojan yksisilmäisen ja putkinäköisen lääpäilyn jälkeen.
 

Tinke

Jäsen
Metalwarrior kirjoitti:
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2007/05/528188

Hohoo, Ike näyttää ryssälle jälleen hauista. Oikein. Kanerva onkin näkäjään mies paikallaan.
Tulee vähän eräs spede sketsi mieleen. Taisi sketsin nimi olla "entä sitten" Hauista Suomi ei oikein voi näyttää, ehkä papu olisi oikea termi kuvaamaan sitä. Nyt on Kanerva on näyttänyt papua, niin entä sitten? muutenkaan Kanervan pavun näyttäminen ei vaikuta uskottavalta. Varsinkin kun tietää herran taustan. Ei politiikkaa voi tehdä päivän kurssien mukaan.
 

Viljuri

Jäsen
Kanervan (vastenmielisestä) persoonasta ja esimerkiksi hallituspuolueista riippumatta Suomen ulkopolitiikan suunta muuttuu enemmän eurooppalaiseksi, vaikka esimerkiksi sitten sosiaalidemokraattien seuraava sukupolvi ottaisikin hallitusvastuun tai tasavallan presidentin viran jossakin tulevaisuudessa.

Kysymyshän on ollut siitä, että Suomessa ovat menneisyyden miehet ja naiset päässeet mestaroimaan asioilla ja asioissa, joissa heidän kompetenssinsa ja osaamisensa on varsin kyseenalainen, jo kansainvälisten kontaktien erittäin puuttellisesta ja/tai yksipuolisesta asennosta johtuen tai vaikkapa sitten omaamastaan ikivanhasta ja moraalisesti enemmän kuin kyseenalaisesta ideologiasta, ja siten onnistuneet pitämään Suomen jossain hermeettisessä umpiossa monessa merkityksessä, erityisesti "paasikiviläisten" realiteettien muutoksesta huolimatta. Maailma muuttuu, mutta oma etu on aina joillekin oma etu.

Mielestäni Suomi on jäänyt ainakin parikymmentä vuotta jälkeen sellaisesta aidosta demokratisoitumiskehityksestä, mikä olisi ollut tyypillistä länsimaisiin arvoyhteisöihin kuuluvalle maalle. Tämän oudon kehityshäiriön on osaltaan mahdollistanut meidän historiamme ja siitä syntynyt vääränlainen auktoriteetti- ja kohtalousko erilaisine laumailmiöineen, laajan individualisesti ulkopolitiikalla omaa etuaan ajaneen porukan ohella.

No, historiallista arviota odotellessa.
 

scholl

Jäsen
Täytyy myöntää, että Kanerva on aloittanut vauhdikkaasti hommat. Tosin voisi vaihtaa välillä skragaa. Miehellä näyttää olevan nyt aina sama Burberry päällä. Kaikista parasta tuossa Kanervan menestyksessä on se, että samanaikaisesti demarit riutuvat oppositiossa, Heinäluoma yrittää elää 12 markalla päivä ja Haloselle ei nouse minkäänlaisia tapaamisia Washingtonissa. Loistavaa.
 

Viljuri

Jäsen
Niin, se että "liberaalisuuntautuneet" (lue: vasemmistolaiset) demokraatit Hillary Clinton sekä Nancy Pelosi kieltäytyvät tapaamasta Halosta - eli antamasta viittätoista minuuttia ajastaan, ja "photo-opportunityä", joka palvelisi esimerkiksi Hillaryn presidentinvaalikamppanjaa ja jopa kredibiliteettiä tietyllä tavalla - kertoo sen, mikä tilanne valitettavasti on.

Tästä ei saa enää mitään "kicksejä". Toista kertaa tätä virhettä eivät myöskään sosiaalidemokraatit tee, sellaista viestiä jo sieltäkin päin kuuluu. Eikä kysymys ole mistään yhdestä Tuomiojan kommentista Condoleeza Ricelle, ei siellä päinkään, olipa kuka tahansa tässä asiassa oikeassa tai väärässä. Yksinkertaisesti tilanne olisi nyt skandaali, jos hallitus ei olisi vaihtunut, ja tilanne sitä kautta tasapainottumassa...

Kyllähän Tuomiojallakin oli paikkansa niin kauan kuin hänen vaikutustaan tasapainotti Lipponen, mutta jos mennään tai kaadutaan liikaa mihin tahansa suuntaan, oikealle tai vasemmalle, jäljet saattavat pelottaa ennen pitkää.

Oras Tynkkyselle muuten pisteet vakuuttavasta esityksestä YLE TV1:llä äsken.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Kanerva Lauantaiseurassa

Huomenna kannattaa katsella Lauantaiseura: Ilkka Kanerva.
Vaikka se ylen vasuri kyllä v*tuttaa.

Minä kyllä saan kiksejä tuosta kun tavjalle ei ovet aukene.
Ahtaat paikat... ei mahda mitään.

No, onneksi on Suomen lehdistö jota voi arvostella (tosin sieltäkin on tullut pataan kuluneen kuun aikana)

Taidan siirtyä onnellisuusketjuun...
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Rosoh kirjoitti:
Minä kyllä saan kiksejä tuosta kun tavjalle ei ovet aukene.
Ahtaat paikat... ei mahda mitään.

Älä huoli. Et ole ainut!

Tavja!
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Rosoh kirjoitti:
Minä kyllä saan kiksejä tuosta kun tavjalle ei ovet aukene.
Ahtaat paikat... ei mahda mitään.

No, onneksi on Suomen lehdistö jota voi arvostella (tosin sieltäkin on tullut pataan kuluneen kuun aikana)

Taidan siirtyä onnellisuusketjuun...

Halonen kyykyttää työntekijöitään ja miestään. Käy sääliksi molempia, oikeasti.
Fiaskopresidentti.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Näin ne Condin reidet aukesi alle nanosekunnissa kun Ike pisti tekstaria Washingtoniin!

Eli Ike tapaa Ricen 11. kesäkuuta, aika näppärästi se aika järjesty heti kun kysyjänä ei ole taantunut vasemmistolainen.

Ike alistaa!
 

scholl

Jäsen
Älytöntä, että Ike menee puhumaan Washingtonissa Halosen puolesta ja järjestelee Halosellekin siellä seuraa.

Huvittavaa muuten se, että kun Halonen oli eilen uutisissa ja yritti hihittämällä sössöttää "Katsotaan" ettei olisi tarvinnut vastata siihen, että ketä yritti tavata ja miksei noussut mitään. Toimittajilla ei siis oikein löytynyt rahkeita nöyryyttää tuona suurena hetkenä, mutta oleellista on mielestäni se, että jutussa nostettiin esille tasa-arvo ja Halonen pyrki tapaamaan kongressista vain naisia. Mitä tasa-arvoa se on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös