Millainen on kauden 2011-2012 Ilves?

  • 450 624
  • 1 290

Fordél

Jäsen
Täytyy sanoa, että tämän kauden Ilves pelaa hallissa, jossa on heikko tunnelma. Otanta on tosin tasan yhden ottelun verran, mutta yllätyin kuinka huono tunnelma oli Hakametsässä. Monesti haukutaan esim. Espoota, kuinka siellä ei ole tunnelmaa, mutta ei Hakametsässä näytä olevan yhtään parempi tilanne. Fanilauma pitää vähän ääntä silloin tällöin, mutta eipä se paljoa kanna. Surkuhupaisaa on myös kuuluttajan toiminta, joka käskee yleisön huutaa ja pitämään ääntä, mutta miten helkkarissa tämä pitäisi tehdä? Yhtäkkiäkö pitäisi vaan ruveta huutamaan? Muuallahan tämä toimii esim. niin, että mediakuutiossa pyörii joku juttu, joka kannustaa pitämään ääntä tai taputtamaan tahtiin. Tamperella pitäisi vain ruveta huutamaan...Ei toimi.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Muuallahan tämä toimii esim. niin, että mediakuutiossa pyörii joku juttu, joka kannustaa pitämään ääntä tai taputtamaan tahtiin. Tamperella pitäisi vain ruveta huutamaan...Ei toimi.
Minä olen ennemmin hiiren hiljaisessa hallissa, kuin lähtisin mukaan siihen pelleilyyn mitä koin Karjala-turnauksen Venäjä ottelussa. Hyi helvetti sellainen pelleily mitä siellä vedettiin mediakuution kautta.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Surkuhupaisaa on myös kuuluttajan toiminta, joka käskee yleisön huutaa ja pitämään ääntä, mutta miten helkkarissa tämä pitäisi tehdä?

Tämä pisti itselläkin korvaan viimeksi kun hallissa olin. Lähinnä tulee sellainen fiilis, etten varmasti huuda mitään käskemällä. Eihän se kukkokaan käskemällä laula.

No, onneksi kentällä sentään kulkee hieman paremmin nyt. Sehän on kuitenkin pääasia.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täytyy sanoa, että tämän kauden Ilves pelaa hallissa, jossa on heikko tunnelma. Otanta on tosin tasan yhden ottelun verran, mutta yllätyin kuinka huono tunnelma oli Hakametsässä.

Perjantai oli pohjanoteeraus tunnelman suhteen, enkä tarkkaan tiedä miksi. Itse olen nähnyt kaikki viikonloppu-kotipelit. Ainakin D-päädyn alarivit olivat tavallista tyhjempiä, ehkä kausikorttilaisia oli jostain syystä normaalia vähemmän paikalla?
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Tämä pisti itselläkin korvaan viimeksi kun hallissa olin. Lähinnä tulee sellainen fiilis, etten varmasti huuda mitään käskemällä. Eihän se kukkokaan käskemällä laula.
Sama. Keskittyisi kuuluttaja hoitamaan omat tehtävänsä, joihin ei kuulu yleisön "huudattaminen". Pahimpia tunnelman tappajia mielestäni ovat kuitenkin kauheella metelillä tulevat mainokset pelikatkoilla. Jos hieman kannustusta alkaa kuulumaan niin viimeistään mainokset katkaisevat sen, jonka jälkeen mennään taas rauhallisempaan tahtiin. Sata pizzaa listalla.
 

Fordél

Jäsen
Aikamoista yleistämistä yhden koetun ottelutapahtuman perusteella. Eilinenhän oli tosiaan tunnelmaltaan yksi kuluvan kauden vaisuimmista peleistä - aivan eri planeetalta kuin esimerkiksi edellinen kotiottelu Ässiä vastaan, jossa meininki oli loistavaa ja kovaäänistä alusta lähtien.

Se on hyvä jos tämä oli selkeä poikkeus, mutta oma mutuni on, että lähempänä tämä on normaalia Ilves-matsia kuin mainitsemasi Ässät-peli. No, kuten täällä todettiin niin pääasia, että pelaaminen kulkee ja voittoja tulee. Ja silloin kun se niin tekee, on paremmin aikaa keskittyä tällaisiin "epäolennaisuuksiin".
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Se on hyvä jos tämä oli selkeä poikkeus, mutta oma mutuni on, että lähempänä tämä on normaalia Ilves-matsia kuin mainitsemasi Ässät-peli.

Pakko kompata HN:ää.. missä ihmeessä olet istunut? D1 kulmassa ei ole ollut huono tunnelmaista matshia vuosiin...
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Odotan ja oletan, että lauantaina 10.12. Ilveksen 80-vuotisjuhlaottelussa on todella hyvä ja kova meininki niin kentällä kuin katsomossakin. Sen lisäksi, että kaukalossa pelaavat liigan kiinnostavimmat joukkueet kolmesta pisteestä, juhlitaan tosiaan 80-vuotissynttäreitä ja juuri ennen peliä joukkueen kaikkien aikojen viihdyttävin ja ehkä paras maalivahti Jukka Tammi vedetään hallin kattoon. Lauantai-ilta Hakametsässä, aijai.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Tuli tossa mieleen koskien tätä 80v-juhlahässäkkää, että oliskohan joku tajunnut Ipan toimistolla niin kivasti, että pelattaisiin jonkinlaisissa juhlapaidoissa?
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ryan Glenn lainalle European Trophyn lopputunauksen ajaksi Red Bull Salzburgin joukkueeseen. Tuskin tässä takana mitään sen ihmeempää on, mutta mistähän ne ovat keksineet juuri Glennin hankkia.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ryan Glenn lainalle European Trophyn lopputunauksen ajaksi Red Bull Salzburgin joukkueeseen. Tuskin tässä takana mitään sen ihmeempää on, mutta mistähän ne ovat keksineet juuri Glennin hankkia.

Itävallan pojat ovat saattaneet kartoittaa yleisemminkin, mistä löytyisi lisävoimia turnausta varten ja Ilves on tarttunut täkyyn. Glennin hyvät otteet viime kierroksilla ovat toki saattaneet lisätä mielenkiintoa. Ruotsalaisen Reksa näyttää olevan valmennustiimissä, joten sitä kautta Suomen kontaktit ovat varmasti hyvät.
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Myös HPK:n Scott Barney on menossa samaan seuraan pelaamaan European Trophyn pelejä.
Ymmärrän kyllä itävaltalaisten kiinnostuksen Glenniin, mutta mitähän he luulevat saavansa kun Barneyn vuokrasivat? Jotenkin vaikuttaa siltä että HPK on kyseistä pelaajaa heille tarjonut ja toivovat onnistumista ja loppukauden sopparia.
Voisiko siis olla mahdollista että kaksikko jää Itävaltaan loppukaudeksi?
 

Nikkari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Floorball Club Dux
Illan HPK-pelistä SM-Liigan verkkosivun mukaan poissa Lee, Niinimäki, Rask ja Kantola, joten vaikeaa tulee olemaan.

Ketjut:
Marjamäki - Keränen - Wilenius
Rajala - Myttynen - Sointu
Korhonen - Kangasniemi - Nikkilä
Välimaa - Tuominen - Pellinen
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Vastaus

Väärin kasattu, riskillä ohi valmennettu ja aseeton. Ilman SaiPan ylivertaisen heikkoakilpailutilannetta olisimmejumboja ja varmoja karsijoita.
 

ilveksenmiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesytetty kissimirrilauma & joukko puuhastelijoita
Seppoha vitsin murjas.

"– Tavoitteemme on edelleen päästä kympin sakkiin. Tässä on kuitenkin riittävästi pelejä jäljellä. Meidän on saatava peliimme muutama puuttuva palanen ja siten tulemme voittamaan monta peliämme putkeen."

Tokihan tavoitteita pitää olla, mutta jos mihinkään ei reagoida millään tavalla niin tämä kausi alkaa olemaan taputeltu. Lasaretista löytyy Toskalaa, Niinimäkee, Leetä, Kantolaa ja Raskia. Lisäksi Koistinen lähti Venäjän maalle ja jos nyt Wiikmaniki loukkaantu niin huhhuh. Lyhyesti siis olemme menettäneet kokonaisen ketjun 1-2 ketjun miehiä. Tähän on reagoitu olemalla passiivinen pelaajamarkkinoilla. Jos sitä maalintekijää/sentteriä vielä haetaan, niin eiköhän meille skoutata joku saamarin 50v jäähdyttelijä joka pelaa 2 peliä ja on loput lasaretissa. Aikamoista pelleilyä tuo ilveksen toiminta nyt. Seppo ei kerkee hoitaan utj:n hommia kun keskittyy valmentamiseen, varsinkin Raipen ollessa rapakon takana.

Ei muutaku leukaa rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Tässä vaiheessa, aika fanaattisenakin ilves kannattaja täytyy todeta, että tämä kausi alkaa oleen paketissa, ellei seuraavista kahdeksasta pelistä napata 18 pistettä. Voitot siis 3 kertaa Tapparasta, Lukosta, Bluesista ja Tps:stä. Lisäksi lauantaina pelsuilta pistekin plussaa ja sama 17.1 Porista.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
. Lasaretista löytyy Toskalaa, Niinimäkee, Leetä, Kantolaa ja Raskia. Lisäksi Koistinen lähti Venäjän maalle ja jos nyt Wiikmaniki loukkaantu niin huhhuh. Lyhyesti siis olemme menettäneet kokonaisen ketjun 1-2 ketjun miehiä. Tähän on reagoitu olemalla passiivinen pelaajamarkkinoilla..

No ettei ihan niin synkkää olisi niin Miika jätti eilen pelin kesken flunssan takia. Ei siis mennyt varsinaisesti rikki.
 

ilveksenmiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesytetty kissimirrilauma & joukko puuhastelijoita
No ettei ihan niin synkkää olisi niin Miika jätti eilen pelin kesken flunssan takia. Ei siis mennyt varsinaisesti rikki.

No tämä helpottaa hieman tilannetta, mutta onko huomenna jo pelikuntoinen?
 

Timppa25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves.com: loukkaantumisraporttia.

Lee ja Toskala siis mahdollisesti ensi viikolla jo mukaan, Lee todennäköisesti tiistaina. Niinimäki voi pelata jo huomenna, ja Raskin tilanne epäselvä, menossa jatkotutkimuksiin. Kantola liittyi siis Kesän seuraan pitkäaikaistoipilaisiin.

Näin taloudellisessa ahdingossa alkoi mietityttämään tuo maalivahtien tilanne. Aittokalliolle olisin antanut peliaikaa jo syksyllä, ja junnukisojen jälkeen kaveri huutaa vastuuta. Jos/Kun Toskala saadaan takaisin pian, niin onko käyttöä enää Wiikmanille? Olisiko kannattavaa myydä pois? Ainoa, tosin ei mikään pieni, riski olisi Toskalan uusi loukkaantuminen. Toskala-Aittokallio olisi enemmän kuin riittävä kaksikko varmaan maalivahtipeliin, ja itselläni riittäisi luottoa Aittokallioon vaikka jäisi yksin vastuuvahdiksi. Ja mikäli Aittokallio saa vastuuta ja Toskalan minuuttimäärät vähenevät niin uusi loukkaantuminenkin muuttuu epätodennäköisemmäksi.
 

Fordél

Jäsen
Ei muuta kuin Wiikman vaan lihoiksi niin saadaan tämä kesän virhe vihdoinkin korjattua. Esim. Pelicans etsii kakkosveskaa, joten siellä voisi olla kiinnostusta. Tosin Myllyniemi lienee ykkösvaihtis. Luulisi myös, että vaikka Ruotsin Allsvenskanissa joku jengi kaipaisi toista veskaa. Toivottavasti viimeistään ensi kaudella Aittokallio saa isoa tonttia ettei nyt sössitä ihan joka asiaa tässä organisaatiossa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ei muuta kuin Wiikman vaan lihoiksi niin saadaan tämä kesän virhe vihdoinkin korjattua. Esim. Pelicans etsii kakkosveskaa, joten siellä voisi olla kiinnostusta. Tosin Myllyniemi lienee ykkösvaihtis. Luulisi myös, että vaikka Ruotsin Allsvenskanissa joku jengi kaipaisi toista veskaa. Toivottavasti viimeistään ensi kaudella Aittokallio saa isoa tonttia ettei nyt sössitä ihan joka asiaa tässä organisaatiossa.

Lieneekö toivoakaan, että Aittokallio meillä ensi kaudella jatkaisi. Veikkaan, että lähtee kokeilemaan jo ensi kaudeksi Ameriikkaan. Eikös tuo saanut aika suitsutusta jo tänä syksynä leirillä käydessään ja siihen vielä päälle nuorten MM-kisat.

Olen tästä kaudesta ihan samaa mieltä, jos Toskala on jossain kunnossa niin mennään Toskala-Aittokallio parilla. Pätsi tarvittaessa paikkailemaan Lekistä.
 

ilveksenmiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesytetty kissimirrilauma & joukko puuhastelijoita
Lieneekö toivoakaan, että Aittokallio meillä ensi kaudella jatkaisi. Veikkaan, että lähtee kokeilemaan jo ensi kaudeksi Ameriikkaan. Eikös tuo saanut aika suitsutusta jo tänä syksynä leirillä käydessään ja siihen vielä päälle nuorten MM-kisat.

Olen tästä kaudesta ihan samaa mieltä, jos Toskala on jossain kunnossa niin mennään Toskala-Aittokallio parilla. Pätsi tarvittaessa paikkailemaan Lekistä.

Ensi kaudelle ihanne kaksikko olisi Aittokallio - Pätsi. Halpa ratkaisu ja jossei homma toimi voisi ostaa jonkun uuden tuohon vielä. Pätsi pelasi mielestäni todella hyvin kerho pelin lopun. Samalla irtoaisi myös aimo summa oikeisiin hankintoihin. Mielestäni Aittokalliolle täytyy nyt antaa vastuuta! Eiköhä Raipeki sen oo tajunnu ja saa vakuutettua muutkin siitä. Ens vuodeks pari pakkia ja 3 kärkiketjujen hyökkääjää nii hyvältä alkaa mielestäni näyttään :D
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Ensi kaudelle ihanne kaksikko olisi Aittokallio - Pätsi.

Siinä mielessä tämä olisi hyvä, jos saataisiin Kolppanen LeKin ykköseksi ensi kaudelle. Olen antanut itseni ymmärtää, että Aittokallion tasoinen kaveri ei suomessa kauaa viihdy, kun taasen Kolppasesta voitaisiin saada pitempi aikainen ykkönen, vaikka taitaa Kolppasellakin olla mahdollisuudet kovempiin sarjoihin.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Avalanche halunnee Aittokalliolle pelipaikan, jossa saa peliaikaa mahdollisimman kovalla tasolla.

Avalanchen organisaation veskaritilannetta en tunne, mutta jos pelipaikkaa vähintään farmista ei löydy, lienee Ilves vaihtoehto. Mutta vain, jos Aittokallio on vähintään tasavertainen veskari toisen veskarimme kanssa. Vaihtoehto 50 peliä pelaava ykkönen+Aittokallio ei liene mahdollinen.

Edelleen liputan jossain ketjussa esittämäni Aittokallio-Kolppanen-Pätsi trion puolesta. Uusi tarkastelu, mikäli Aittokallio jää P-Amerikkaan. Yksi LeKiin, kaksi liigaan. Tarvittaessa 92-syntyneille satunnaista pelituntumaa A-nuorista. Vakituisesti siellä ei kannata peluuttaa.
 

Fordél

Jäsen
Mun mielestä on jatkossa ihan sama mikä se kaksikko on kunhan Aittokalliolle annettaisiin kunnolla pelejä alle. Nyt on pelannut 8 ottelua liigassa torjuntaprosentilla 91,14. Virheitä on tullut tasaisin väliajoin, mutta pelaamiseen mahtuu mielestäni myös paljon hyvää. Ehdottomasti potentiaalisin veskamme, johon voi syystäkin laittaa kovia odotuksia. Syksyllä jo kehuin Aittokallion torjuntatyyliä, koska näin amatöörin silmään se näyttää teknisesti hyvältä ja rauhalliselta. Kaveri selkeästi tietää mitä tekee ja miten tekee. Kun kokemusta karttuu niin oppii lukemaan vielä paremmin peliä, mutta sitä ei saa kuin iskemällä Aittokalliota maalille.

Aisapari olisi ihanne tilanteessa kokenut Toskala, mutta en tiedä mikä on miehen hinta, kunto ja motivaatio. Wiikman olisi ehkä vielä parempi, koska on samaa tasoa, mutta halvempi. Kolppasesta mun on vaikea sanoa mitään, koska en ole yhtään peliä nähnyt. On mielestäni kuitenkin liian suuri kysymysmerkki kakkosveskan tontille. Pätsi saattaisi siihen mennä, sillä on kuitenkin hyvin kokennut veska ikäisekseen. Tosin kyseessä on kyllä aika erilaiset veskat, siis Aittokallio vs. Pätsi. Ihannehan kait olisi, että olsi kaksi suht samanlaista veskaa, mutta tokihan tuokin menee.

Itse lähtisin siis kolmikolla Aittokallio - Wiikman/Toskala - Pätsi tähän ja ensi kauteen.
 

Kyle

Jäsen
En tajua jos meillä on Wiikman, jota voi pitää liigan kovimpina kakkosveskoina niin miksi hänestä pitää luopua. Ihanne tilanne olisi mielestäni:

Aittokallio - Wiikman - Pätsi

Tällä kolmikolla ei jouduttaisi tyhjänpäälle jos Aittokallio loukkaantuu/halutaan P-Amerikkaan tai jotain siltä väliltä. En muutenkaan pidä itsestään selvyytenä että Aittokallio pystyisi pelaan parhaalla tasolla selkeänä ykkösmaalivahtina +40 peliä. Todennäköistä on että 2013-2014 kaudella Sami lähtee viimmeistään kokeileen rapakon taakse, niin ei häntä voi peluuttaa tulevaisuuttakaan silmällä pitäen. Jolla tarkoitan sitä että annetaan pari helppoa maalia silloin tällöin anteeksi.

Tykkään Hifkin tavasta pitää Lundell joukkueessa, koskaan ei tule tai ainakin harvoin tulee tilanne että jouduttaisiin arpomaan kahden kokemattoman väliltä, jos ykkösmaalivahti loukkaantuu tai pelaa muuten vain heikosti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös