Ramchester
Jäsen
Onpas täällä ätöä porukkaa...
Itselleni ei syömisen tuskaa aiheuta monikaan ihmiselle syötäväksi tarkoitettu ruokalaji - hapansilakkaa en ole (vielä toistaiseksi) maistanut, mutta eiköhän sekin vodkan avulla alas mene, eikä kukaan ole mykysoppaa tarjonnut. ruuallisia pettymyksiä on sitten kyllä sitäkin enemmän, mutta niistä ei kai kerrota tässä ketjussa...
Suurin vitutuksen aihe on sen sijaan hyvien raaka-aineiden pilaaminen käsittämättömällä valkosipulin käytöllä esim. lautaselle asetellaan parmankinkut, mozzarellat, basilikat ja tomaatit ja sitten oiva annos peitetään tasaisella kerroksella valkosipulia, ja ainut mikä maistuu suussa on valkosipuli(pahimmassa tapauksessa monta päivää) - jumalauta, tuollaisia kokkeja pitäisi ampua niskaan! Valkosipulissa ei kuitenkaan ole mitään vikaa silloin, kun sen annostelusta vastaa edes jonkinlaisella älyllä varustettu henkilö.
Itselleni ei syömisen tuskaa aiheuta monikaan ihmiselle syötäväksi tarkoitettu ruokalaji - hapansilakkaa en ole (vielä toistaiseksi) maistanut, mutta eiköhän sekin vodkan avulla alas mene, eikä kukaan ole mykysoppaa tarjonnut. ruuallisia pettymyksiä on sitten kyllä sitäkin enemmän, mutta niistä ei kai kerrota tässä ketjussa...
Suurin vitutuksen aihe on sen sijaan hyvien raaka-aineiden pilaaminen käsittämättömällä valkosipulin käytöllä esim. lautaselle asetellaan parmankinkut, mozzarellat, basilikat ja tomaatit ja sitten oiva annos peitetään tasaisella kerroksella valkosipulia, ja ainut mikä maistuu suussa on valkosipuli(pahimmassa tapauksessa monta päivää) - jumalauta, tuollaisia kokkeja pitäisi ampua niskaan! Valkosipulissa ei kuitenkaan ole mitään vikaa silloin, kun sen annostelusta vastaa edes jonkinlaisella älyllä varustettu henkilö.