Mikä on seksuaalinen suuntautumisesi?

  • 45 460
  • 375

Mikä on sinun seksuaalinen suuntautumisesi?

  • Hetero

    Ääniä: 341 92,7%
  • Homo

    Ääniä: 10 2,7%
  • Bi

    Ääniä: 17 4,6%

  • Äänestäjiä
    368

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Ohmi

Oletko varma, että lauman johtaja tuntee seksuaalista mielenkiintoa samaan sukupuoleen kuuluvaa kohtaan? Vai onko kyseessä pelkkä vallan käyttö ja samalla näyttö muulle laumalle, että laumanjohtaja voi tehdä mitä vaan! Onko se homoutta?
Noh, raiskataanhan ja pahoinpidellään seksuaalisesti sitä naisiakin miesten taholta päivittäin. Ei sekään ole tasapuolista seksiä ja nautintoa. Yleisesti nimenomaan vallankäyttönä ja todella häikäilemättömänä sellaisena sitä toimintaa pidetään. Eli tuollaista seksuaalisuuden väärinkäyttöä tapahtuu ihan kaikissa muodoissaan, ei se homoseksuaalisuuskaan ole siitä vapaa, mutta ei se myöskään tee siitä sen iljettävempää tai arvelluttavempaa.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Ohmi
Toisinsanoen minun siis pitäisi moralisoida kaikkia lihansyöjiä voidakseni moralisoida homoja, jos siis haluaisin moralisoida homoja?

Puolestani saat moralisoida homoja, jos niin haluat mutta ihmettelen - laajemmalti tarkastellen - sitä miksei moralisoinnissa toimita johdonmukaisesti.

Huvikseen suoritettu tappaminen on moraalisesti hyväksyttävää mutta samalla moraalisesti tuomittavaa on seksuaalisen nautinnon hakeminen, kumpainenkin kuitenkin perustuu perimmäisten viettien täyttämiseen. Mielihyvästähän tässä on kyse kun on ihmisistä puhe. Toisaalla siis saa toimia viettien ja vaistojen mukaan mutta toisaalla meidän tulisi kohottautua moraalisesti eläinten yläpuolelle, tämä epäjohdonmukaisuus minua hämmentää.

Kirjoitit seuraavaa:

"Mitähän moraalitonta on loppujen lopuksi tappamisessa? Sehän on kaikkein luonnollisinta mitä voi ikinä tapahtua - tapa tai tule tapetuksi."

Miksi siis tämän logiikan perusteella moralisoida homouttakaan, seksihän on kuitenkin varsin luonnollinen tapahtumaketju?

Palaan asiaan vielä myöhemmin..

vlad.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Ohmi

Tässähän päästään aina vain mielenkiintoisempiin aiheisiin.

Eikös täällä juuri aikaisemmin ole moneen kertaan(saattaa olla jopa sinun viesteissä) selvitetty sitä, miten homous kahden tasavertaisen ihmisen/eläimen välistä kanssakäymistä.

Olen puhunut tasa-arvoisesta suhteesta - asiayhteydestä ilmenee, että kyse on ollut ihmistenvälisestä suhteesta.

Eivät homosuhteetkaan eivät ole puhtaat väkisinotoista tms. toiminnasta mutta tuolloin kyse ei olekaan enää tasa-arvoisesta suhteesta ja toiminnasta, vaan vallankäytöstä ts. usein raiskauksesta. En halua maalailla homoudesta kiiltokuvamaista kuvaa, siihenkin kuuluu lieveilmiöitä siinä missä heterosuhteisiinkin. Nämä lieveilmiöt taasen ovat yhtä tuomittavia niin homo kuin heterosuhteissakin, mutta tasa-arvoisessa homosuhteessa ei mielestäni ole mitään moralisoitavaa ja tuomittavaa.

Kirjoitin homoseksuaalisesta käyttäytymisestä eläinkunnassa laajemmin, tähän käyttäytymiseen kuuluvat mainitsemani alueet. Koska seksuaalisuus eläinkunnassa on, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, suhteellisen vähän tutkittua (tai tutkimus on alkuteijöissään) on monissa yhteyksissä niin vallankäyttö, yhteisöllisyyden tiivistäminen kuin myös mielihyvähakuinen homoseksuaalisuus yhdistetty samaan kategoriaan. Valtaosan näitä toimintoja harjoittavista eläimistä ollessa kyseessä on hankala vetää rajaa sille mikä lopulta on vallankäyttöä ja mikä yhteisöllisyyden lisäämistä ja mikä taasen lopulta mielihyvähakuista toimintaa, koska näitä kaikkia elementtejä saattaa ilmetä yhdellä ja samalla lajilla - yhdistävänä tekijänä on juuri tämä homoseksuaalinen käyttäytyminen.

Se on kuitenkin käynyt selville, että homoseksuaalinen käyttäytyminen on tavanomaista yleisempää ja samanaikaisesti on havaittu mielihyvähakuisen homoseksuaalisuudenkin olevan yleisempää kuin on tähän mennessä luultu.

Luulisin, että tulevaisuudessa, kunhan eläinten seksuaalista käyttäytymistä tutkitaan enemmän, kyetään tarkemmin erottelemaan se milloin kyse on mielihyvähakuisesta toiminnasta ja milloin taasen jostain muusta.

ps. miten kalojen homous on ilmennyt? Äkkiä ajatellen uroon laskiessa maitinsa toisen uroon päälle - kyseessä on erehdys.

En muista nyt lähdettä mutta törmäsin jokin aika sitten artikkeliin tms. jossa mainittiin vaan havaintotuloksista joiden mukaan jopa kaloilla on havaittu homoseksuaalista käyttäytymistä tai ainakin siihen viittaavaa käyttäytymistä, kyseessä taisi olla naaras-naaras parit.


On huomattavaa, että homoseksuaalisuus tarkoittaa kaikkea saman sukupuolen välein harjoitettavaa seksiä, niin uros-uros kuin myös naaras-naaras pareilla, ei siis pelkästään uros-uros parin harjoittamaa seksiä.

Erottelu homo/lesbo on vain tehty sen tähden jotta ihmisille kävisi selväksi kummasta ihmisparista on kyse, mutta monissa yhteyksissä puhutaan nykyään pelkistä homopareista eli tätä erottelua miesten ja naisten välillä ei tehdä.

vlad.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti vlad
Miksi siis tämän logiikan perusteella moralisoida homouttakaan, seksihän on kuitenkin varsin luonnollinen tapahtumaketju?

Logiikka on siinä, että suurin osa eläimistä tappaa syödäkseen, puolustautuakseen, tapellessaan reviiristä tai naarasta ja lukemattomien eri asioiden vuoksi. Ihminen on eläin siinä kuin muutkin, mutta ihmisille on suotu aivot joilla on saatu tasapäistettyä ihmisten välistä kanssa käymistä. (Enää se joka on isoin tai nopein ei olekaan enää mitään, kun naapuriluolan kaveri keksi keihään.) Suurempien aivojen vuoksi ihmiset ymmärsivät, että eläimelliset halut oli tukahdettava siksi, että yhteisö pystyisi taistelemaan ulkoisia uhkia vastaan sen sijaan, että tappelisivat toisiaan vastaan. Siksi ihmiset alkoivat laatimaan "luonnonvastaisia" moraalisääntöjä, yhteisiä sopimuksia ja lakeja, jotka ovat vieneet ihmistä koko ajan kauemmaksi siitä eläimestä, joka ihminen aikojen alussa on ollut kerran olemassa(Enää ei viereisen luolan naista saanut käydä raiskaamassa, koska se tiesi laumasta potkimista, ja se taas sitä, että kuoli nälkään.)

Kokonaan ihminen ei pääse koskaan siitä eläimestä mikä se joskus ollut(häntäluu on ja pysyy maailmanloppuun saakka), eikä luultavasti mikään vie ihmiseltä halua lisääntyä, turvata oma elintila, turvata läheisten asema, harrastaa seksi etc. Kuitenkin se, että ihminen "vajoaa" takaisin eläimen tasolle on jotenkin ymmärrettävää. Tuntui se sitten jostain kuinka pahalta tahansa. Ihminen on tappanut ja raiskannut niin kuin muutkin eläimet, niin miksei se tekisi vieläkin.

Homouteen ei oikeastaan liity mikään edellä lueteltu tarve, koska homoseksi ei ole ns. kielletty perustarve.( Perustarpeella tarkoitan asiaa, jota eläimet ja ihmiset alkuaikoina olisivat tehneet, mutta mikä nykypäivänä olisi säännöksillä kielletty).

Viestin lähetti vlad

Se on kuitenkin käynyt selville, että homoseksuaalinen käyttäytyminen on tavanomaista yleisempää ja samanaikaisesti on havaittu mielihyvähakuisen homoseksuaalisuudenkin olevan yleisempää kuin on tähän mennessä luultu.

Niin tätä on kai hieman vaikea tutkia, niin kuin annoin esimerkkejä. Joka tapauksessa puhutaan prosentin osista koko eläinkunnassa, joka taas on vähemmän kuin vähän. Eikä tutkijoiden alku lähtökohta ole kovin suotuisa, jos lähtökohtana on ollut se, ettei homoseksuaaleja löydy eläimistä(yksikin löytö nostaa homouden äärettömiin lukuihin).

Viestin lähetti vlad
On huomattavaa, että homoseksuaalisuus tarkoittaa kaikkea saman sukupuolen välein harjoitettavaa seksiä, niin uros-uros kuin myös naaras-naaras pareilla, ei siis pelkästään uros-uros parin harjoittamaa seksiä.

Olen tietoinen asiasta. Kalojen osalta tuo ei kuitenkaan mainitsevasti muuta asiaa, mitä nyt maiti muuttuu mädiksi.

Voimme jatkaa keskustelua asiasta vielä tämänkin jälkeen, mutta minun on kai syytä kertoa myös oma henkilökohtainen mielipiteeni homoista ja homoudesta ylipäänsä. Vaikka, kyllähän se on tässä tullut jo pikku hiljaa selväksikin itse kullekin.

Mielestäni homous ei johdu mistään mitä eläimet tai ihmiset olisivat tehneet miljoonia vuosia sitten. Eikä se ole missään tapauksessa luonnollista. Lähinnä se on puhdas luonnonoikku joka vain syntyy syntymisen ilosta, ainakin niin kauan kuin tiede löytää tarpeeksi tietoa löytääkseen sen syntyperän. Homoudessa ei kuitenkaan ole mitään pahaa taikka väärää eikä sitä voi luokitella sairaudeksi. Homot ovat varmasti kaikilta osin samanlaisia ihmisiä kuin heterotkin, seksuaalista kanssakäymistä lukuun ottamatta. Ja mitä tulee siihen, että lesbot ovat oikeassa elämässä rumia, niin käykääpä joskus Amsterdamissa...
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
re: Ohmi.

Tarkennettakoon viimeisintä viestiäsi sen verran, että ihminen (ihmisen esi-isät) on alkanut taistella ulkoisia uhkia vastaan paljon ennen moraalikoodiston kehittymistä.

Samaa toimintaa on havaittavissa monilla muillakin eläinlajeilla joten tämä toiminta ei ole ihmisten yksinoikeus eikä sen syntyminen vaadi moraalikoodiston syntyä tai tarvetta painaa eläimelliset vaistot taaemmaksi.

Mutta ei tästä aiheesta tämän enempää.

Tavallaan ymmärrän sen logiikan jonka mukaan toimit. Monien kohdalla logiikka tai syyt homouden vastustamiseen ovat paljon summittaisemmat ja epämääräisemmät, useat toteavat sen olevan luonnotonta tjsp. mutta kuten todettua, sitä esiintyy myös luonnossa villieläimillä joten luonnottomasta toiminnasta ei ole kyse.

Ymmärrän myös sen jos joku on kasvatettu ahdasmielisessä ympäristössä vihaamaan homoseksuaaleja, tai jos on hyvin paljon huonoja kokemuksia heistä. Sen sijaan perustelematon viha homoseksuaalisuutta kohtaan on jo huomattavasti vaikeampi ymmärtää, ja tätä vihaa ihmisillä esiintyy tavattoman paljon. Sitä minun on vaikeampi ymmärtää ettei myöskään haluta avartaa näkökulmia, tuomitaan vieras tutustumatta siihen laisinkaan tai vain näennäisesti tutustumalla siihen toisten kertomien esimerkkien kautta.

Minusta homoseksuaalisuus ei alenna meitä millään muotoa tai vähennä moraaliamme. Valtaosa ihmisen harjoittamasta seksistä on mielihyvähakuista toimintaa enkä näin ollen kykene näkemään mitään pahaa siinä, että kaksi tasa-arvoista ihmistä harrastaa keskenään seksiä homosuhteessa. Tämä on mielestäni moraalisestikin hyvin hyväksyttävää toimintaa koska siinä saatu nautinto perustuu vapaaehtoisuuteen ja kahdenkeskiseen sopimukseen. Yhtälailla en ryhdy moraalisesti tuomitsemaan muitakaan seksuaalisuuden muotoja ja alalajeja (kuten S/M) jotka täyttävät em. kriteerit. Sen sijaan moraalisesti tuomittavina voin pitää seksuaalisuuden muotoja jotka perustuvat väkisinottoon, valta-aseman käyttöön (pedofiili - lapsi suhteet) olipa kyse hetero-, bi- tai homoseksuaalisuudesta.

* * * * * * * * * * * *

Kun ketjussa on kyse seksuaalisuudesta niin olisi todella mielenkiintoista lukea jatkoaikalaisten kommentteja siitä mikä tai millainen seksi on kieroutunutta? Asia on jäänyt hivenen vaivaamaan minua kun termi "kieroutunut seksi" tjsp. on noussut monasti esille. Jätetään suosiolla raiskaukset ja pedofilia tämän aiheen ulkopuolelle.

vlad.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: re: Ohmi.

Viestin lähetti vlad
Kun ketjussa on kyse seksuaalisuudesta niin olisi todella mielenkiintoista lukea jatkoaikalaisten kommentteja siitä mikä tai millainen seksi on kieroutunutta?

Hmm...ensimmäisenä nyt tulisi mieleeni seksi, jossa haetaan nautintoa vain itselle. Valitettavasti meillä miehillä on sattuneesta syystä tähän liiankin hyvät mahdollisuudet. Lipsahduksia nyt tapahtuu totta kai (ja eiku toiselle kierrokselle!!), varsinkin paineiden ollessa kovat, mutta pisemmän päälle olisi kai 'asiallista' ottaa huomioon toisenkin nautinnonhalu, niin että seksi olisi molemmille tyydyttävää.
Kieroutuneeksi homma muodostuu mielestäni silloin, kun suht' vakisuhteessa olevien välillä on painoarvo vain miehen tyydytyksellä. Onhan silloin jotain pielessä, jos tilaa ei anna eikä näe 'vaivaa' kauniimmankin sukupuolen nautinnon eteen. Satunnaisessa pikasuhteessa ei voida puhua samasta, sillä silloin saattaa olla liian otolliset olosuhteet juuri sellaiselle yksipuoliselle nautinnolle. Valitettavasti. Mutta siis; vakisuhteessa homma kieroutuu noissa kuvioissa.

Vaikka ehkä simppeliltä kuulostava juttu, mutta ei aina vaan toimi.

Hmm...kieroutunutta on uskottomuuskin, mielestäni. Onhan siinä kyse erittäin rajusta loukkaamisesta. Pahimmillaan se on jatkuvaa häntäheikkeilyä/keppimikkoilua - ja silloin mielestäni jossain prakaa. Jopa pakkomielteistä vieraissa juoksemista kuulee/näkee tapahtuvan...

Hmmm...herkästi tällaisista kirjoituksista tulee sellainen vaikutelma kuin allekirjoittanut olisi itse moraalin ruumiillistuma, jonka seksuaalisuus on läpeensä tervettä...Eiköhän ongelmia riitä ihan jokahiselle...

Mutta nuo kaksi esimerkkiä tulivat ensimmäisinä mieleen vladin sitä kysyessä...
 
Viimeksi muokattu:

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Kieroutunut seksi...

Pidän itseäni suhteellisen tylsänä ja konservatiivisena heterona. Seksielämäni ei siis ole kieroutunutta...kaitten.
Mitkä asiat tekisivät siitä kieroutunutta?
Esim.1. Pissa- ja kakkaleikit sekä elukkaporno
Esim.2. Haluaisin puolisoni laittavan päähänsä Annelijäättenmäen naamarin ja...
Esim.3. Hopeiset kontiot jalkaan ja aktin aikana huutamaan Jari Silla***än nimeä ja röhkimään kuin sika...

Nämä esimerkit täyttävät omasta mielestäni "kieroutueen seksin" merkit.
Kukin tyylillään tai tyylittömästi.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Kaikki me ollaan homoja!

Jos pitää perverssinä sitä että kaksi samaa sukupuolta olevaa harrastaa seksiä keskenään, on ainakin jotain mitä on tällöin loogista pitää vieläkin pervompana toimintana.

Nimittäin jos harrastaa seksiä samaa sukupuolta olevan oman itsensä kanssa, menee toiminta kyllä kyseisellä logiikalla jo tosi kieroutuneeksi.

Jopa itsensä hyväily, silittely ja koskettelu täyttävät tällöin epäsopivuuden tunnusmerkit kevyesti, puhumattakaan siitä että hyväilee itseään kiihottumis- ja orgasminsaantimielessä.

Masturbaatio täyttää homoseksuaalisuuden tunnusmerkit. Siinähän hinkataan samaa sukupuolta olevaa ihmistä, aivan kuten kahden, tai useamman, homoseksuaalinkin keskinäisissä rakkaudentoiminnoissa.

Taidetaan olla homoja koko porukka. Ei kai kukaan väitä pokerilla ettei ole kuunaan harrastanut itseensä kohdistunutta sukupuoliaktia?
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Re: Kieroutunut seksi...

Viestin lähetti Holocaust
Pidän itseäni suhteellisen tylsänä ja konservatiivisena heterona. Seksielämäni ei siis ole kieroutunutta...kaitten.
Mitkä asiat tekisivät siitä kieroutunutta?
Esim.1. Pissa- ja kakkaleikit sekä elukkaporno

Sen ymmärrän, että elukkaporno lasketaan kieroutuneeksi seksiksi mutta kiinnostaa tietää mikä tekee pissa- ja kakkaleikeistä kieroutunutta? (Ei, ei kuulu repertuaariini - pissa ja kakkaleikit siis).

Jos yksi tai kaksi ihmistä haluaa sotkea sekstaillessaan pissalla tai kakalla niin en näe siinä mitään kieroa, siinä vaiheessa toki jos toinen pakotetaan tällaiseen tilanteeseen mutta näenkin kaiken seksin johon liittyy pakottamista täyttävän jollain tapaa kieroutuneen seksin määritelmän. Sen sijaan minun on hankala nähdä mitään kieroa sellaisessa seksissä mikä perustuu harrastajien tasa-arvoisuuteen ja yhteisiin sopimuksiin olipa kyse sitten S/M'stä tai muista leikeistä joita monet pitävät hyvinkin pervona toimintana.

vlad.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Re: Kaikki me ollaan homoja!

Viestin lähetti Lapanen
Ei kai kukaan väitä pokerilla ettei ole kuunaan harrastanut itseensä kohdistunutta sukupuoliaktia?

Masturbointihan on sukupuolisten toimintojen kirjossa ehdottomasti tasa-arvoisinta, sillä siinä saadun hellyyden määrä ja laatu ovat suorassa suhteessa annettuihin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Tälle masturbointiasialle lisäinfoa löytyy JatkoajanKesätyttö-kisasta...sieltä näkee kenen kuvat saivat minkäkin meisselin värähtämään nettiä selaillessa.

Ei v***u, itse äänestin kyllä Mervi Tapolaa. Mitenkähän tämän nyt selittäisi. Emmä ny sitä mieti sillon kun...
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Masturboiva hetero, mutta siitä kummallinen hetero, että nuo lesbot kiinnostaa aivan perhanasti. Eli olenko silloin masturboiva HeteBo?
 

Carcki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bewe, ManU, HJK , Poznan Lech
Minä en todellakaan ole homoja vastaan, päinvastoin. Naispuolisena sitten olen lesbojen suhteen lähes samaa mieltä Alfredin kanssa siitä mitä hän ajattelee homoista.
Hyväkyn lesbot täysin, niin kauan kun pyyvät erossa minusta. Mutta he saavat minut kuitenkin voimaan pahoin.
Mutta palatakseni homoihin, on minun heti myönnettävä, että en tiedä mitään niin kaunista kuin homous. Sen ainutlaatuisuus ja taijanomaisuus saa minut jopa värisemään ja saan kylmiä väreitä selkääni pitkin.
Enkä tarkoita nyt että saisin jotenkin seksuaalista tyydytystä katsoessani homopareja, ei ei. Se vain on jotenkin niin kaunista, sitä on vaikea selittää.
Aion kuitenkin yrittää.

Tälläkin foorumilla on tullut suht. selväksi, mitä mieltä homoista ollaan. Ei mahda olla helppoa olla homo. Heitä vihataan, syrjitään ja haukutaan. Heidän elämästään tehdään maanpäällinen helvetti, ja kaapista uloos tuleminen on erittäin vaikeaa. Mutta jonain päivänä ehkä tämä homopoika tapaakin miehen johon ihastuu, ja myöhemmin ehkä rakastuu. Silloin hänen itseluottamus on koetuksella, ja oletetaan että hänen ihastuksen kohde haluaa julkisesti seurustela eikä halua salata mitään. Nyt sitten tämän ensimmäisen homon pitäisi päättää, että astuuko rakkaansa tähden uloos kaapista, vai jääkö sinne luurimaan. JOS hän astuu uloos, ja on valmis unohtamaan kaikkien ulkopuolisten ajatukset ja mielipiteet, on hän tehnyt sen vain ja ainoastaan puhtaan rakkauden takia. Hän unohtaa koko loppumaailman, vain saadakseen olla sen henkilön kanssa, jota hän todella rakastaa. Puhdaan ja viattoman rakkauden eteen tarvii tehdä uhrauksia. JA se on se kaunis asia tässä.
En kykene näkemään tätä samaa ns. normaaleissa pariskunnissa kuin erittäin harvoin, mutta homopareja katsellessani koko ruumiini rentoutuu, poskelleni saattaa vieriä kyynel jos toinenkin, ja voin vain huokaista ihastuksesta. Sitä tunnetta on niin vaikea selittää sanoin...

Ymmärrän täysin homoja vastaan olevat heteromihet, se on uskoakseni täysin normaalia. Mutta se mitä vähemmin ymmärrän, on miten niin moni nainen voi olla niin homoja vastaan? En nyt puhu tästä palstasta, vaan yleensäkkin. Tunnen vain yhden ainoan ihmisen, josta tiedän että hän ei ole homoja vastaan. Säälittävää, mutta totta.
Ehkä elän haavemaailmassa tai olen katsonut liikaa elokuvia, mutta en voi sille mitään että katson homoja ällä silmällä. Se vain on niin . . . kaunista.
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Viestin lähetti Carcki
Mutta se mitä vähemmin ymmärrän, on miten niin moni nainen voi olla niin homoja vastaan? En nyt puhu tästä palstasta, vaan yleensäkkin.

Vastaan ja vastaan, mutta tiedan joitakin naisia, joita suoraan sanottuna (ja sensuroituna) v**ttaa se niitten lespaava puhetyyli seka yleva ja itseaan esiintyontava kaytos.

Itsellani on ollut ja on kavereita, jotka eivat ole samaa seksuaalista suuntautuneisuutta kuin itse olen (eli hetero), joten en lahde tassa edes kertomaan suhtautumisestani heihin.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Re: Re: Kieroutunut seksi...

Viestin lähetti vlad
Sen ymmärrän, että elukkaporno lasketaan kieroutuneeksi seksiksi mutta kiinnostaa tietää mikä tekee pissa- ja kakkaleikeistä kieroutunutta? (Ei, ei kuulu repertuaariini - pissa ja kakkaleikit siis).

vlad.

Mun ei pitäis osallistua koko keskusteluun, koska tässä joutuu taas teidän "kaikki on suvaittavaa" -henkilöiden kanssa kiistelyyn.

Mutta tuohon pissaan ja kakkaan liittyy ihan terveydellisiä seikkoja, helikobakteerien ja streptokokkien leviämistä mm. nieluun. Ei mikään pikku juttu saada näistä infektioita. Eli aika sairasta...

Syrjin aivan avoimesti homoja ja se minulle suotakoon, piste.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Hmm, ohessa Black Adderiä tyylipuhtaimmillaan. Yleensä mielipiteet tuntee vastustajistaan. Anyway, täytyy tunnustaa että en vain jaksa kiinnostua mitä kaksi aikuista vapaaehtoisesti toistensa nautinnoksi tekevät. Vähän nolostuttavaa olisi olla kiinnostunut, tulisi tietty tirkistelijä-mentaliteetti – toisaalta mistä kukin nautintonsa saa, joskin tirkistely ei yleensä ole molemminpuolin vapaaehtoista. Tämä kiinnostuksen puute joka tapauksessa erottaa minut mm. iltapäivälehdistöstä ja muusta viihdeteollisuudesta. Se että niin moni on pakonomaisesti (ja niin usein vielä puritaanis-tirkistelevästi) kiinnostunut aihepiiristä ja että seksi kaupallisessa, laittomassa ja aggressiivisessa muodossaan on niin selkeästi kulttuurimme pakkomielle, lienee seurausta ahdasmielisen kristinuskon ja patriarkaalisen maatalousyhteiskunnan pitkästä yhteisvaikutuksesta. On kauhistuttavaa jatkuvasti lukea uutisia pedofiileistä, raiskauksista, kaupallisen seksin jatkuvasta leviämisestä – tai nähdä ”seksikkäitä”, sukupuolisuutta korostavia vaatteita mainostettavan 8-10 –vuotiaille pikkutytöille. Karua ja pelottavaa. Miten voisi lapsille turvata lapsuuden tässä aggressiivista ja kaupallista seksuaalisuutta tulvivassa yhteiskunnassa? Eikö se jos mikään olisi perusoikeus ja kaikkien aikuisten ja valtiovallan perusvelvollisuus taata? Mutta se mitä kaksi aikuista vapaaehtoisesti keskenään tekee on evvk. (Tosin se täytyy lisätä, että jos nämä kaksi aikuista sattuvat olemaan samaa sukupuolta niin toivoisi heille täysiä laillisia oikeuksia suhteensa virallistamiseen, jos niin haluavat. Hienoa että Suomi on tässä viimein muuttunut edes vähän sivistyneempään suuntaan.)

edit: lisätty pintapuolisesti diplomaattisuutta alkuun.
 
Viimeksi muokattu:

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Carcki

Ehkä elän haavemaailmassa tai olen katsonut liikaa elokuvia, mutta en voi sille mitään että katson homoja ällä silmällä. Se vain on niin . . . kaunista.
No, perehdy hieman tarkemmin ja vaihda elokuvan tyylisuuntaa. Kunnon kalapuikkoviiksisiä sakemanneja nahkapuvuissaan harrastavat sitä ihanan suloista homoutta, joka todellakin tuo kyynelen jos toisenkin poskelle.

Se vaan . . . ei ole niin kaunista.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Re: Re: Re: Kieroutunut seksi...

Viestin lähetti Black Adder
Syrjin aivan avoimesti homoja ja se minulle suotakoon, piste.

Älä nyt kuitenkaan aivan avoimesti syrji. Eikös se ole laissa kiellettyä?
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Homo ilmottautuu. En tiedä olenko ensimmäinen kaapin hajoittaja tällä palstalla, muutama molempiin suuntiin kallistuja on tiedossa. Ja kun jotkut aiemmin tuolla kertoilivat stooreja näistä neitimäisistä homoista, niin voinen samalla kertoa: ettepä viereenkirjoittaneesta mistään arvaisi. Ei ole kukaan ainakaan tähän mennessä ennen kuin olen asiasta jotain sanonut.

Tai kaippa minun pitäisi sanoa "pääsääntöisesti homo", sen verran naistenkin kanssa on tullut pelehdittyä ja seurusteltua vakavastikin. Mukavia ovat, penteleet, mutta eivät sittenkään se mun juttu. Tarkennetaan vielä: makuukammarin puolelle joskus. Seurusteluun ei.

Ja en:
- kuolaa jokaista miestä, en edes saunassa
- yritä iskeä jokaista heteromiestä (anteeksi nyt vaan, mutta aika harva teistä on iskemisen arvoinen)
- en tuputa tai tuo "väkisin" esille homoutta, ts se ei ole minulle mitenkään erikoinen juttu => sen nyt vaan on mitä olen
- en kannata homo- ja lesbopareille adoptio-oikeutta, muuta kuin perheen sisäistä

Niin, jos joku palstalla ei minua hyväksy, ei kiinnosta pätkääkään. Saatte olla ihan mitä mieltä haluatte. Ja jos joku minut tämän nimimerkin takaa tuntee, eipä silläkään mitään merkitystä ole, todennäköisesti tietää asian jo aiemmin.

Niin ja vielä loppukaneetiksi: yleensä homot ovat aika "kranttuja", joten jos joku on tullut ehtaa suomalaista heteromiestä iskemään, olisit tyytyväinen. Sinussa on ilmeisesti sitä jotain. Minuahan eivät yritä iskeä kuin naiset. Vaihdetaanko?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Viestin lähetti vetti
Niin ja vielä loppukaneetiksi: yleensä homot ovat aika "kranttuja", joten jos joku on tullut ehtaa suomalaista heteromiestä iskemään, olisit tyytyväinen. Sinussa on ilmeisesti sitä jotain. Minuahan eivät yritä iskeä kuin naiset. Vaihdetaanko?
Conan O'Brienissa oli joku amerikan julkihomo taannoin vieraana ja hän kertoili, että ollakseen homo pitää pysyä erittäin hyvässä kondiksessa pärjätäkseen homohommissa, sen verran pinnallista toimintaa.

Btw rohkeasti avauduttu, hyvä homma. Varmasti tämä ketju saa uutta tuulta, luulisin.
 

OikeaPakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, maajoukkue, sympatiat: HIFK
Viestin lähetti vetti

Niin, jos joku palstalla ei minua hyväksy, ei kiinnosta pätkääkään. Saatte olla ihan mitä mieltä haluatte. Ja jos joku minut tämän nimimerkin takaa tuntee, eipä silläkään mitään merkitystä ole, todennäköisesti tietää asian jo aiemmin.

Hieno homma, nimittäin tuommoinen avautuminen/suoraselkäisyys.

Tykkään itse vain naisista seksuaalisessa mielessä, mutta olisi mielenkiintoista joskus vaihtaa kuulumisia/kokemuksia asialliseen sävyyn jonkun bi/homo/lesbo - immeisen kanssa.

Siis silleen esim. että miten tuo arkipäivän elämä luonnistuu, kun/jos pitää vetää roolia "heterona" esim. työpaikalla, harrastuksissa, suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen olosuhteiden pakosta (veikkaan että jotkut vetävät kaksoisroolia etenkin syrjäseuduilla, ok voin olla väärässäkin)). Eihän aina voi kaikille kertoa että tykkäänkin samasta sukupuolesta.

Poislukien pääkaupunkiseutu, luulisin että kaappeja ei voi aina hajoitella vieläkään ihan käytännön syistä vaikka tekisi mieli. Mutta eiköhän nuo ajat muuttune. Vielä 70-luvullakin useasti katsottiin heteroavopareja hyvinkin kieroon. Nythän se on aivan normaalia. Kaiketi parikymmentä vuotta kulunee tässäkin (homo etc.) asiassa ja meininki tasoittuu.

Vielä riittää tarpeeksi porukkaa esim. esimiesasemassa tyyliin "syrjin homoja ja se minulle suotakoon", joten ei kannata varmaankaan kertoilla kaikkea jos työpaikka tai olosuhteet työpaikalla tmv olisivat uhan alla.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Viestin lähetti OikeaPakki

Siis silleen esim. että miten tuo arkipäivän elämä luonnistuu, kun/jos pitää vetää roolia "heterona" esim. työpaikalla, harrastuksissa, suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen olosuhteiden pakosta (veikkaan että jotkut vetävät kaksoisroolia etenkin syrjäseuduilla, ok voin olla väärässäkin)). Eihän aina voi kaikille kertoa että tykkäänkin samasta sukupuolesta.


Vielä riittää tarpeeksi porukkaa esim. esimiesasemassa tyyliin "syrjin homoja ja se minulle suotakoon", joten ei kannata varmaankaan kertoilla kaikkea jos työpaikka tai olosuhteet työpaikalla tmv olisivat uhan alla.

Jonkunlainen roolihan sitä on täällä pk-seudullakin pidettävä. Aina löytyy ihmisiä, jotka eivät ymmärrä. En ehdoin tahdoin aio asettaa itseäni tässä suhteessa epämiellyttävään tilanteeseen.

Työpaikalla ja harrastuksissa vedän tavallaan kaksoisroolia; tai paremmin sanoen en oikeastaan puhu seurusteluasioista tms. Ja ette usko mitä kiertoilmaisuja sitä on oppinut käyttämään, ettei kumppanin/sekoilun sukupuoli tulisi ilmi. Taiteenlaji sekin. Ja kun silllä ei ole työasioissa mitään merkitystä, niin miksi sitä pitäisi jotenkin julistaa? Työ on työtä ja sitten on se muu elämä.

Onneksi olen itse esimiesasemassa ja ainoaa esimiestäni ei voisi vähempää kiinnostaa kuka kenenkin kanssa yönsä viettää.

Yksityiselämässäni en asiaa peittele, mutta en tuo asiaa sen enempää esillekään. Kerron, jos kysytään tai jos tilanne tavallaan "sopii" siihen.

Kuten sanoin, asia on itselleni täysin luonnollinen juttu, joten ei sitä tarvitse mitenkään kuulutella. Kyllä nämä puheenaiheet pääsääntöisesti ovat ihan samoja kuin tavallisella heteromiehelläkin: lätkä, naiset yms yms.
 

Carcki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bewe, ManU, HJK , Poznan Lech
Viestin lähetti Playmaker
No, perehdy hieman tarkemmin ja vaihda elokuvan tyylisuuntaa. Kunnon kalapuikkoviiksisiä sakemanneja nahkapuvuissaan harrastavat sitä ihanan suloista homoutta, joka todellakin tuo kyynelen jos toisenkin poskelle.

Se vaan . . . ei ole niin kaunista.

Tekstistäsi päätellen et tainnut ymmärtää mitä hain takaa. En tarkoittanut että on kaunista katsoa kun homot harrastavat seksiä, en todellakaan.
En myöskään tarkoittanut sitä, että kuolaan jokaisen homomiehen perään, oli se sitten sakemanni tai ruotsalainen.
Tarkoitin sitä sisäistä tunnetta, sitä reheellisyyttä ja lojaalisuutta mitä homot useimmiten edustavat. Sitä miten nämä miehet ovat valmiita uhraamaan kaikkensa saadakseen olla parinsa kanssa, tietäen että suurinosa ajattelee kuin sinä. SItä että riskeistä huolimatta he uskaltavat olla omaitsensä, ihan niinkuin vettikin.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Äänestin heteroa. Ei tee mieli tunkea ahteriin erinäisiä tavaroita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös