Kyle

Jäsen
Re: Re: Re: Mielikuva muista joukkueista

Viestin lähetti Uleåborgir

Ilveksen tunnus on ilmeikäs ja minusta SM-liigan paras. Välillä Ipalla oli käytössään se alkuperäinen(?), mutta tällä kertaa se uusvanha oli parempi vaihtoehto ja onneksi Ilves käyttää sitä nykyään.
Minä en mikään vuosiluku spesialisti ole, mutta käsitykseni mukaan logo homma meni jotenkin tähän tyyliin:

Alkuun kun Ilves perustettiin oli muutaman vuoden käytössä, se ympyrä jonka sisällä oli koko Ilves, nopeasti se muuttui tähän nykyiseen pään kuvaan ja oli sitä pitkään, kunnes -90 luvulla joku herra päätti vaihtaa sen alkuperäiseen ja Jalon(?) tultua perämiseen se vaihtui taas tuohon joka päällä on mestaruudet muinon voitettu.

Korjatkaa jos olen väärässä, vaikken sitä itse tunnustakkaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Viestin lähetti JHag
Siis mestaruuksien voittaminenhan on ihan sivuseikka silloin, kun tsempataan perinteistä, tunnelmasta, väristä ja median kuolaamisesta ynnä toisten vihasta. Tuskin koskaan on liiga ollut niin tylsä kuin 90-luvun TPS / Jokerit -valtakaudella.
Aika yllätys, että JHag näkee asian noin kategorisesti. Kaikkea ne värilasit teettävät :)

90-luvulla nähtiin kuitenkin SM-liigassa erinomaista taistelu- ja taitokiekkoa (nykynysväykseen verrattuna) ja pitkälti myös muiden kuin Jokereiden ja TPS:n toimesta. Liigan taso oli niin paljon parempi kuin nykyään. Siihen aikaan liigassa pelasi koivua, lehtistä, janeckya, selännettä, rafalskia (hpk ja sitten ifk) ja monia muita todella kovan luokan pelaajia. Siihen aikaan taklattiin liigassa ja siihen aikaan tapeltiin liigassa. Parhaat yksittäiset tappelut ja parhaat play off -hässäkät ovat juuri 90-luvulta.

Kun aiheena on mielikuva muista joukkueista, niin oma mielikuvani 25 vuoden kokemuksella IFK:sta on positiivisessa mielessä ärsyttävä punainen vaate ja väri, Moberg, taklaukset, taisteleva peliasenne joka jätkällä, ylilyönnit, hyvät fanit ja hieno tunnelma vanhan hallin hajuineen. Ja sitten negatiivisessa mielessä lepsut esitykset ilta toisensa perään ja kuittivihkon täydellinen puuttuminen silloin kun sitä olisi erityisesti tarvittu.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Re: Re: Re: Re: Mielikuva muista joukkueista

Viestin lähetti Kirveellä töitä
Vaikka se Nokian logo ei näy joka firman katolla niin aika moni Oulun teknologiayrityksistä on suoraan riippuvainen Nokian Suomessa tapahtuvista toiminnoista.
Itseasiassa teknologiayrityksistä ei taida olla kovin monikaan riippuvainen Nokiasta, toki joillekkin se taitaa olla elinehto. Oulun teknologiayrityksistä suuri osa on kuitenkin kehittämisyksiköitä eri firmoille ja eri tieteen aloille, ei Nokian komponentteja rakentavia. Nokia itsessään on kuitenkin hyvin tärkeä Oululle, onhan kyseisellä laitoksella kuitenkin melkoisesti neliöitä Oulussa, eikä henkilökuntaakaan ihan varpain ja sormin lasketa.

Menipäs ohi aiheen ja pahoitteluni siitä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti cobol
Aika yllätys, että JHag näkee asian noin kategorisesti. Kaikkea ne värilasit teettävät :)
No jokainen meistähän näkee omilla silmillään ihan mitä haluaa nähdäkin. En nähnyt 90-luvun kiekkoa viihdyttävänä Jokerit / TPS -akselilla poislukien -95 finaalit. Siitäkin huolimatta 90-luvulla pelattiin lätkää isoille katsomoille, vaikken itse viihtynytkään. Niin se vaan menee. Silloinkaan ei ollut jokereilla kuittivihkoja, sen sijaan ostoslistat löytyivät. (tää oli pakollinen). Korostan, että puute nähdä 90-luvun Jokerit / TPS -aika intresanttina viihteenä, on aina katsojan silmissä. Niinkuin kaikki muutkin puutteet kaikkeen jäällä tapahtuvaan nähden kaikkien katsojien silmissä. Taidatkos tuota sen monimutkaisemmin sanoa? Esko Ahokin kalpenisi :)
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Viestin lähetti JHag
No jokainen meistähän näkee omilla silmillään ihan mitä haluaa nähdäkin. En nähnyt 90-luvun kiekkoa viihdyttävänä Jokerit / TPS -akselilla poislukien -95 finaalit.
Kuten kirjoitin, en juuri käsitellyt Jokerit-TPS sarjoja, vaan koko 90-luvun kiekkoa SM-liigassa laajemminkin ja kommentoin näkemääsi liigan yleistä tylsyyttä 90-luvulla Jokereiden ja TPS:n valtakaudella. Kukin näkee mitä näkee, mutta 90-luvun kiekko SM-liigassa oli todellisuudessa millä tahansa mittarilla mitattuna parempaa kuin nykyinen kiekkoilu sanokaamme vaikka viimeisellä koko kaudella eli 2003/2004. Silloin 90-luvulla taklattiin enemmän, pelattiin hyökkäävämpää kiekkoa, tapeltiin ja hässäköitiin tiukemmin ja voitettiin enemmän. Helsingin paikalliset olivat tapauksia kun niitä oli vain neljä kaudessa ja Jokerit nousi tasavertaiseksi IFK:n vastustajaksi. Paikallisissa riitti todella latausta vuodesta 1991 alkaen - joukossa hemmetin monta (yli)kiihkeää ottelua, joista ei ole kuin muistot nykyään. Ja 90-luvulla tuli se ainoa MM Suomelle, silloin liigassa pelasi erittäin tasokkaita ja kovia pelaajia. En lähde näkemyksistä väittelemään enempää, mutta itse pidän outona 90-luvun aliarvostamista nykynysväykseen verrattuna. 90-luvulla pelaaminen SM-liigassa oli kokonaisuutena fyysisempää kuin se on tällä hetkellä. Asia selviää myös tilastoista.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Re: Re: Re: Mielikuva muista joukkueista

Viestin lähetti Eddie
Sympatioita? Kyllä nää sympatiat on muuttuneet viimeisen parin vuoden aikana lähinnä vittuiluiksi... ja se on hyvä!

- Tarkoitin lähinnä, että itselläni henk.koht. Kärpät herättää sympatioita. Ja mitä tulee tuohon vittuiluun, on totta, että mitä enemmän sitä omaan suosikkijoukkueeseen kohdistuu, sitä parempi. Joukkueeseen kohdistuvan vittuilun määrä on lähes aina suoraan verrannollinen sen menestyksen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti cobol
90-luvulla pelaaminen SM-liigassa oli kokonaisuutena fyysisempää kuin se on tällä hetkellä. Asia selviää myös tilastoista.
No, ei tästä kannata väitellä, joskushan oma elämäntilanne on siinä syklissä, että tietty asia ei kiinnosta, kunnes se taas nousee esiin. Esimerkiksi itse kävin todella paljon leffassa 90-luvulla, nyt en käy juuri lainkaan, eikä se välttämättä johdu siitä, että leffatarjonta olisi huonompaa. Mutta mulle se on huonompaa nyt, sillä muut tekemiset ajavat leffojen edelle. Joten jos joku näki 90-luvun huippuaikana, niin siitä vaan, en käy kiistämään. Asialla ei ole mitään tekemistä HIFKin menestyksen kanssa, puhun mielenkiinnosta ylipäätään lajia kohtaan. Mulle ei kolissut Teme, Keke ja Jalat jalat -TPS silloin, mutta ei pahemmin HIFKikään poislukien tietyt pelaajat. 90-luvulla oli vielä vanha punaviivasääntö, joten taklauksia oli enemmän. Mutta monienkin tilastojen mukaan 2000-luvun pelaajat ovat olennaisesti isompia, vahvempia ja parempia urhelijoita atleettisesti mitattuna kuin kiekkoilijat olivat vielä 90-luvulla. Vierumäellä tehdyissä testeissä on nähty sellainenkin tulos, että Suomen Leijonat 90-luvun alussa oli fyysisesti huonompikuntoinen kuin Kärpät 01/02. Eikä se ollut edes liigan paraskuntoisin joukkue. HIFKin A on voimakestävyydeltään mennentullen HIFKin edutusjoukkuetta 90/91 edellä ja sama koskee Jokereitakin. Nykyään arvostetaan lihaskuntoa ja voimaa ja sehän miellyttää mua muutenkin.
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Viestin lähetti JHag
Nykyään arvostetaan lihaskuntoa ja voimaa ja sehän miellyttää mua muutenkin.
Tähänkö vielä yhdistää pelityylin, mitä harjoitellaan jo A-junnuissakin eli tiukasti puolustuksen kautta. Ei tarvi ihmetellä miksi peli on sen näköistä kuin se keskiverto peleissä on.
 
Kimmo Rannisto: Olemme tutkineet asiaa ja kysyneet jääkiekkoväeltä ja kukaan ei sanonut, että he haluavat nähdä suosikkijoukkueensa liigakarsinnoissa

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Eddie
Tähänkö vielä yhdistää pelityylin, mitä harjoitellaan jo A-junnuissakin eli tiukasti puolustuksen kautta. Ei tarvi ihmetellä miksi peli on sen näköistä kuin se keskiverto peleissä on.
Voihan siihen yhdistää pelityylin, mitä harrastetaan NHL:ssäkin; voimakkaat ja nopeat kaverit tappelevat tilasta ja ajasta pienessä kaukalossa isolla sykkeellä ja suurilla kontakteilla, hienoa! Eihän me sille mitään voida, että taitotaso Suomessa on mitä on, noin keskimäärin, enkä usko, että viihtyvyys lisääntyisi jos 80-luvun kukkakepit mallia Nenä Jalonen palaisivat takaisin. Tämä on eri peli nyt. Niille, joiden mielestä kaikki oli kivempaa 15v sitten, kehotan senaikaisiin ottelunauhoituksiin perehtymistä. Ne eivät ole hidastettuja jälkikäteen, se oli juuri tuollaista kävelyä. Jääkiekko on edelleen mielestäni äijälaji, jossa voima korvaa useammin taidon kuin taito voiman. Which is nice.
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Viestin lähetti JHag
jos joku näki 90-luvun huippuaikana, niin siitä vaan, en käy kiistämään. Asialla ei ole mitään tekemistä HIFKin menestyksen kanssa, puhun mielenkiinnosta ylipäätään lajia kohtaan.
Jopas kääntyi näppärästi :) Ei kai kukaan nähnyt 90-lukua huippuaikana. Mutta ei se kaikkein tylsintäkään ollut kuten JHag kirjoitit. Todellisuudessa 1990-luku oli kaikkea muuta kuin tylsää: 1980- ja ennen kaikkea 90-luvulla luotiin Suomen jääkiekon menestyksen perusta. Jääkiekko ammattilaistui. Helsinkiin syntyi toinen halli ja Helsinkiin syntyi aito kilpailutilanne katsojista, menestyksestä, sponsoreista ja brändistä.

Jos erilaisia jääkiekon olennaisimpia ilmiöitä ja tapahtumia Suomessa ja SM-liigassa tarkasteltaisiin kunkin vuosikymmenen mukaan ja kullekin vuosikymmenelle annettaisiin sen merkityksen mukainen arvosana yhdestä kymmeneen, 1990-luku olisi jossain kahdeksan tienoilla. Paljon korkeammalla kuin 1970- tai 1980-luku.

Jos taas haluaa verrata pelin ja pelaajien kehitystä 15-20 vuotta taaksepäin, ero on aina suuri vertailuajankohdan hyväksi. Siitä tämä mittari on huono, että se ei jätä mitään sijaa historian suurille maajoukkue- ja liigakiekkoilijoille tai -joukkueille.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti cobol
Jopas kääntyi näppärästi :) Ei kai kukaan nähnyt 90-lukua huippuaikana. Mutta ei se kaikkein tylsintäkään ollut kuten JHag kirjoitit.
Tää on ihan nollasummapeliä. Monikin saattoi nähdä sen huippuaikana, enkä kiistä sitäkään. Mutta se, että JHag sanoo 90-lukua tylsäksi ei ole sama kuin yleinen totuus aiheesta eli että se oli tylsää. En edes yritä ylentää itseäni Yleiseksi Totuudeksi. Päinvastoin, sanoin itsekin, että katsomot olivat täynnä 90-luvulla siitä huolimatta, että se oli mun mielestäni tylsää. Mutta ei mua väkisin saa tykkäämään sienistäkään, eikä myöskään jälkikäteen 90-luvun suomikiekosta. Joten olen huono käännytettävä :). 90-luvusta mulle on jäänyt mieleen Toppatakkikansan älämölökulta, Juti, kahvaaminen, Antero Mertarannan esiintulo, Kari Tyni ja maikkarin ilmestyminen kentänlaidalle.
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
Blues: Sinisiä, ei paljon herätä mitään tunteita.

Jokerit: Pelottaa aina kun menee katsomaan kisapuistoon narreja. Taidokas joukkue. Ärsyttävä, mutta mielummin mestaruus Ilmalaan kuin turkuun.

HIFK: Mieluisin vastustaja, pelit eivät ikinä ole ainakaan läpitylsiä. Ehdottomasti lisää IFK-matseja Lappeenrantaan :)

HPK: Ärsyttävä oikeastaan vaan siksi, että jostain kumman syystä on aina liian liukas ja paha. Yleensä kyllä melko nättejä kuvioita osaavat vääntää.

Pelicans: Tällä kaudella ei oikeastaan kiinnosta yhtään. Harmi sinänsä, kun yleensä aina joukkue jotain mielenkiintoa herättää, mutta kun en muista edes yhtä pelaajaa nimeltä.

Kärpät: Ehkä tepsun jälkeen ärsyttävin joukkue, en oikein tiedä miksi, ehkä porot on saaneet liikaa liian nopeasti. Eikä se ole edes se raha mikä ärsyttää, joku siinä vaan on. Ruotsi?

Tappara: Se Tamperelainen joukkue mikä enemmän kiinnostaa ja herättää tunteita, mutta ei kyllä tänä päivänä sekään ole kovin paljon.

Ilves: Se toinen joukkue sieltä Tampereelta.

JYP: Muuten antaisin sympatioita, mutta kun se ei vaan SaiPan kannalta toimi. Alipalkatut Immoset vaan siellä pelaa.

Lukko: Ihan ookoo. Kylläl jopa joskus kiinnostaa tätäkin lähteä katsomaan.

TPS: Turku - Ruotsi - Antti Aalto - Ruotsi - Itserakas - Ruotsi - ... - Ruotsi - Sinappi - Ruotsi - Viisumi - Ruotsi - Mikään ei suo suurempaa tyydytystä kuin tepsun häviäminen. - Ruotsi -

SaiPa on aina ollut ja aina tulee olemaan, oli sarja mikä tahansa ja sijoitus mikä tahansa. Ei kai sitä ihminen luonnolleen mitään voi.
 

ludvig

Jäsen
Blues: Paperilla näyttää aina mukavalta, mutta peli kentällä avutonto säätämistä. Välillä pikku nousuja, mutta palaa aina
paikalleen. "Ehkä ensi vuonna" teemana. Jos ei saa pahvia Jokereihin/HIFKiin, niin ainakin Blues palkkaa.

HIFK: Välillä enemmän kova, välillä vähemmän. Viime vuosien valmentajavalinnat erikoisia. Sytyttää aina. Suomenruotsalaiset.
Perinteitä ei muuteta, vai muutetaanko sittenkin?

Jokerit: Profiloituu Suomen urheilumoguliin Hjallikseen. Herättää
valtavaa vihaa(lue kateutta) maakunnissa. Scouttaus surkeata.

HPK: Scouttaus uskomatonta. Houkuttelee helsinkiläiset lupaukset
ja tekee niistä tähtiä. Ei voita mestaruutta, vaikka rosterissa olisi ketä tahansa. Vauhdikas ja sydämellä taisteleva joukkue. Taitava organisaatio.

JYP: Divaristarat menkää Jyppiin. Kypsyttää pelimiehiä jopa kaukalopalloilijoista. Pelaa kuin Venäjän maajoukkue, keppiä&koukkua tulee. Joka toinen vuosi scouttaus onnistuu.
Pikkujoukkue saatu uskottavaksi.

TPS: Sisäsiittoinen. Niinkuin kurittomat naiset, joukkue tarvitsee raivoavan johtajan. Kerran tepsi aina tepsi. Kaikilla pelaajilla maidolla valetut naamat. Kasvattaa viisaasti Tutossa pelaajia.
Fyysisyys kiertää kaukaa. Junttimaisin maalilaulu, vain turkulaiset
kykenevät tähän. Pygmijoukkue.

Pelicans: Säälittävä ja samalla sympaattinen. Kuopiossa ja Lahdessa ei osata johtaa ja pyörittää urheilubisnestä, avutonta.
Ei sytytä millään tavalla. Paidat näyttää krapulaisen naisen eritteeltä. Palkkaa helsinkiläiset jämäjunnut.

Tappara: Ojanen ja Jutila. Isokokoinen joukkue, muistuttaa Philadelphia Flyersia. Pelit sytyttää lähes aina. Voittaa mestaruuden kerran kymmenessä vuodessa, siinä välissä ei pahemmin kerrottavaa vanhainkodissa. Kunnioitan joukkueen korkealle.

Ilves: Raipe ja perinteet. Muuttanut ilmettä fyysisemmäksi. Viihdyttävintä playoff kiekkoa. Scouttaus muuttunut erittäin
hyväksi. Haalii suoraviivaisimmat pelaajat mm. HIFKin nenän
edestä(ehkä). Arvostan Ilveksen erittäin korkealle!

Lukko: Seilailee keskikastissa, ei viimeistä rutistusta. Taisteleva joukkue, eli sytyttää. Miehekäs joukkue.

Ässät: Taistelutahtoa niin perkeleesti. Pelaa liigan isoimmalla sydämellä. Fyysistä peliä. Persoonia löytyy joukkueesta aina.
Toivon menestystä. Välillä säälittävää säheltämistä organisaatiossa, eli vajoaa Lahti-Kuopio tasolle.

Kärpät: Porot. Omia junnuja löytyy paljon, mutta aivan liian ylimainostettua. Kovat ulkomaalaispelaajat ratkaisijoina. Pehmeä
joukkue pehmeillä käsillä. Suomen juroin.

Saipa: Säälittävä. Paidat muistuttaa nokiseen hankeen virtsaamista. Valmentaja vaihtuu usein. Välillä joukkue pelaa
uskomattoman hyvin materiaaliinsa nähden. Jos haluat lainata pelaajia, kysy meiltä. Ei sytytä ei sitten yhtään.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Blues:
Blues...? öö...anteeksi mikä? Pitkiin aikoihin kuullukaan! "Tarttis ehkä tehrä jotain"?
Blues on joukkue, johon ei meikäläisellä liity minkäänlaisia tunteita, koskapa ko. joukkue on ollut jo niin pitkään mitäänsanomaton. Harmi sinänsä. Ja jopa outoa. Blues on neutri. Tällä hetkellä...Toivottavasti ei pitkään, enää.

HIFK:
Pääsääntöisesti puhdasta ja kovaa kiakkoa esittävä joukkue. HPK:n jälkeen seuraava suosikkini. Laadukasta kiakkoo, kyllä.

HPK:
Hieman olen jäävi sanomaan mitään, mutta todettakoon, että HPK antaa pirteällä pelityylillään väriä liigaan, mutta valitettavasti kannattajilleen sillä on antamatta vielä se varsinainen kliimaksi...
:(

Jokerit:
Vielä jokin aika sitten Jokereihin liittyi syvää vastenmielisyyttä, mutta nykyisin meininki on 'asiallista'. Tänä pänä mielikuva vasta syntymässä...mutta kova luu ehdottomasti, positiivisessa mielessä!

Jyp:
Liikkuva joukkue, joka pelaa puhtaasti, mutta ehkäpä hieman persoonattomasti. 'Ihan ok'.

Kärpät:
Kunnioitan tätä porukkaa; vauhtia riittää ja taitoa! Arvoasteikollani kolmantena.

Lukko:
Roskasta meininkiä nykyisin. Ei oikein meikäläisen makuun. Ei nappaa.

Pelicans:
Täytyyhän jonkun olla viimeisenäkin.

Saipa:
Arvostan saipalaisten työmoraalia. Viime kausien sijoituksiin nähden tekevät lujasti töitä ja pelaavat pelit loppuun saakka. Siisti linja.

Tappara:
Ei ole tästä joukkueesta vaaraa toistaiseksi. Ailahtelevainen on se, sanois Markus Kajo.

Tps:
Aiheuttaa syvää inhoa. Inho estää analysoinnin.

Ässät:
Liikkuva joukkue. Tästä kiakosta pidän!
 
Tribuuttia kaukaloiden duunareille pukkaa! - https://youtu.be/sWQccssCj50

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Hiekkaa Vaginassa
jaahas

Nonnii... Paljon on paskaa valunut pitkin Kokemäenjokea kohti Poria siittä saakka kun olen viimeksi hakenut muista joukkueista mielikuvia, mutta aloitellaan nyt sitten päivitetty versio...

Blues: Resurssit on kunnossa, materiaali on kunnossa, mutta joku puuttuu? Onko Ruuttu väärä henkilö? Ei herätä kuitenkaan mielessäni tunnelatausta suuntaan taikka toiseen. Joukkue jolla on ollut sisäisiä ongelmia hieman liikaakin.

HIFK: Helsinkiläiset ovat aina jotenkin itsekeskeisiä, heidän kanssa juteltuani, mutta jotkut näemmä osaavat pelata kiekkoa! Niinkuin HIFK:n junnuissa jo opetetaan: Pelataan HIFK:n näköistä kiekkoa! Ryminää, tunnetta ja osaamista. Heti toisena Lukon jälkeen.

HPK: Ei oikein saa sympatiaa, mutta tunnustusta kylläkin. Poimivat huippuja muualta, enkä tiedä kyllä että millä keinoin. Jotenkin sinne vaan eksyy Pärssisiä, Hentusia, Rafalskeja, Somervuoria, Santaloita, Voutilaisia, jotka sitten ovat täysin omaa luokkaansa. Hieno joukkue ja organisaatio, mutta mutta...

Ilves: Raipe ja Tinke. Ketä näiden jälkeen? Tinke on vieläkin Raumalla suuri yleisön suosikki yhden pelatun kauden jälkeen ja varmasti olisi aikamoinen velikulta joukkueessa. Valitettavasti ei varmaankaan tule enää tämän kauden jälkeen jatkamaan montaa kautta, mutta jos tällä kaudella vielä hankkisi vähän tunnelmaa nostamaan:) Ipa joukkueena ei vihastuta, eikä ihastuta.

Jokerit: Välillä naurattaa. Potentiaalia vaikka muille jakaa, mutta silti pelataan sitä kuuluisaa hanttakiekkoa. Metro on joukkueen sydän. Tekivät ennen pleijareita sopimuksen Pakan kanssa, prkl! Ei paljoa urheiluhenkeä ole siinä, ei. Vertaa kommenttiin helsinkiläisistä tuolta ylhäältä:)

Jyp: Suomen ihmeellisin halli ja tuleva ykkössentteri. Miettikääpä pojat kun Immonen, Ruutu, O,Jokinen, J,Jokinen, M,Koivu ja V.Filppula vievät meidän tiimiä etiäpäin parin kauden kuluttua, voivoi, kun tekee häjyä!

Kärpät: Ei pelaa sikaa ja omaa vi*un ison kannattajajoukon. Ylitorniosta kävivät kahdella bussilla katsomassa Kärppien jokaisen kotiottelun viimeisellä divarikaudella. Siinä on sitä faniutta. Taitoa, taitoa ja tahtoa. Finaalien oma suosikki.

Lukko: Kun Tiho valmensi joukkuetta niin Äijänsuo oli varmaankin yksi vittumaisimmista paikoista vastustajan pelata, mutta Rautakorven aikana on taklauspeli vähentynyt, mutta taitokiekko taas lisääntynyt. Toki kentällä häärii hieman eri tason sepätkin verrattuna Tihon aikaan, mutta se taklauspeli:) Paljon puolituttuja. Kuten joku Raumalle tuleva tietää, niin jokaisella on joku naapurin kaveri tuttu joka tuntee jonkun pelaajista. Yhtä suurta perhettä.http://www.ur.fi/artikkeli.phtml?id=9888

Pelicans: Tämä joukkue saa sympatiaa, vaikka millä mitalla. Ensinnäkin helvetin vaikea vastus ollut aina Lukolle, varsinkin vieraissa. Tällä kaudella taistellut pisteitä kovalla moraalilla ja työnteolla, eikä siitä ole kuulkaas kuin 2-3 kautta kun olivat neljänsiä!

Saipa: Sääliä ja sympatiaa. Ei ole heiltäkään kovin kauaa mennyt kun roikkuivat tuolla kärkikahinoissa, mutta nyt on siivouksen aika ja uuden rakentaminen onkin jo alkanut. Vietiin Lukkoon yleisönsuosikki. Ei kyllä nostanut ajatuksiin vittuilua, vaan surua, että miksi? Aina vaikea vastua Lukolle.

Tappara: J.Ojanen ja kaikille kiva "putte" Jutila. Ennen mestaruuskautta ei herättänyt mitään tunteita, mutta muutamien fanien käytös ja suoranainen vittuilu, ihan kaveripiirissäkin, nosti joukkueen sille listalle, josta Jokerit on jo tippunut pois.

TPS: Joukkue joka ei osaa ymmärtää hävitä. Tyhjä halli. Turkulainen itsekkyys. Siinä ne suurimmat. AIna mukava voittaa.

Ässät: HEH. Mistäkö lähtisin. Saa sympatiaa, mutta myös sääliä, koska kaatuu lähes aina omiin virheisiin. Hulluimmat fanit, ajatusmaailmaltaan. Kunnon työläismeininki seisomakatsomossa. Oli päivä mikä tahansa niin punsia voi ottaa. Mukava on Porissa peliä katsoa, kun vieressä keski-ikäinen mies on hankkinut kolmet punaiset lasit ja katsoo niiden läpi peliä:) Huumoria tuo se.
 
Derek Boogaard 23.6.1982-13.5.2011

Boddington

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Satunnaisessa järjestyksessä:

Jokerit: Hieno halli ja kalliit hampurilaiset. Teme ja Hjallis. Rahalla saa ja junalla pääsee. Fanien typerä ugh, ugh -huuto.

HIFK: Räjähtävää tunnetta, räväköitä yksilöitä ja rockin räimettä. Bättre folk. Perinteet. Vain TPS:n maalilaulu on ärsyttävämpi. Kakkossuosikki jo ennen viime kevään pleijareita.

HPK: Maan paras scouttaus. Lähinnä säälittävä sikakatsomo, taitavat olla jopa ylpeitä kiroilutaidostaan. Pronssi. Vittumaisen paha vastustaja.

Saipa: Jamo Myllys. Pieni halli. Yritteliäisyys. Propsit Banhamin hankinnasta.

JYP: Pieni mutta pippurinen. Kasvatit ja hyvät ulkolaiset viedään poikkeuksetta. Kiitos Larssonista.

Pelicans: Suomen pisimmät perinteet talousvaikeuksissa. Pasi Nurminen. Omat kasvatit viedään täältäkin muualle. Teetä ja sympatiaa.

Blues: Salonoja. Rahaa. Floppaus. Ikuinen (?) pikkuveli kahdelle suurelle.

Tappara: Rakas paikallisvastustaja. Paljon puuttuisi Hakametsästä, jos Tapparaa ei olisi (ollut). Sytyttää aina. Kahva. Rane Korpi. Juti ja Halmeen länget.

Kärpät: Pohjoisen poijjaat. Fiksusti hoidettu talous, ja sitä myöten kaikki kunnossa, toisin kuin Espoossa. Rajattomat junnureservit Kunnioitan.

Lukko: Siivousfirma. Kahva. Pitkään hiljaista, joko tänä vuonna kuullaan?

Ässät: Hulluus -mitä hienoa siinä on? Verosotkut.

TPS: Koivut ja Jursi. Robottimaisuus. Tylsyys. Mikä ihme siinä on, ettei sitä maalilaulua vaihdeta? Ei se ainoa perinne Turussa voi olla, eihän? Mustat Kobrat!!


P.S. Mauri, mihinkäs Ilves jäi, ei me nyt sentään noin mitäänsanomattomia olla, vai?
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Blues: Hajuton, mauton, puuduttava, tylsä. Keksi itse lisää. Missä vika kun ei joukkue pärjää? Ei taida olla kyse materiaalista.

HIFK: Joukkue joka sytyttää. Tunteet, fyysisyys, äänekkäät fanit. Stadi :|

HPK: Paha vastustaja. Resursseihin nähden loistavaa työtä joka vuosi. Mutta...taasko pronssille?

Ilves: Raipe. Ei herätä joukkueena suurempia tunteita. Väläyttelee aika ajoin, mutta tasaisuus puuttuu. Pitkät perinteet.

Jokerit: Huippuseura ja samaten eniten vihaamani seura. Herättää tunteita laidasta laitaan. Tällä kaudella taitaa tulla mestaruus.

JYP: Jollain tavalla kiusantekijänä vuodesta toiseen. Saa nähdä miten JYPin projekti tulee onnistumaan. Sitä odotellessa...

Kärpät: Rispekt. Taitavaa ja kurinalaista kiekkoa. Jyllää taidolla ja joukkueella. Oulun ylypeys. Yhteenkuuluvuus. Nenä. Fanit.

Lukko: Sytyttää maantieteellisesti. Länsirannikon kahinat ovat aina kivoja. Jos joltain on aivan pakko ottaa turpiin, niin lukolle sen suo. Toivon lukolle parasta.

Pelicans: Sympatiat lähtee täältäkin. Ei oikein muuta.

Saipa: Lappeenrannasta lähtee harvoin pisteet helpolla. Joukkueena aika väritön. Onneksi on Banham ja Myllys. Valitettavasti aina keskikastin alapuolella. Saipallekin soisi onnistumisia.

Tappara: Vastustajana jollain tavalla se ilkeämpi tamperelaisjoukkue. Takavuosien finaalivastustaja. Hiipumaan päin? Ainiin, ja tietysti Juti.

TPS: Oma joukkue.

Ässät: Se toinen länsirannikolta. Ei sytytä yhtä paljon kuin lukko. Mistä lie johtuu. Porilainen hulluus? Se on ainakin tullut todettua.
 
Aina voi hävitä.

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Blues: Joopa joo, ihana paikallisvastustaja, jonka menestys on perinteisesti kiertänyt kaukaa. Paras pelaaja Bluesissa Mika Lehtinen. Ai miksi?

HIFK: Aina kiva voittaa. Fanit puhuu jotain kovuudesta... Eipä ole vähään aikaan tuota kovuutta näkynyt. IFK:in paras pelaaja on Timo Pärssinen.

HPK: Jos satut välierissä Kerhoa vastaan: Onnea finaalipaikasta, koska Kerho pelaa vain pronssista. Kerhon ykköstykki on Jukka Voutilainen.

Ilves: Vuosien Kirves ja pipo hallitsija. Ei enää mitään asiaa neljän parhaan joukkoon. Sympaattinen joukkue. Raimo Helminen.

Jokerit: Hjallis on ostanu... siis rakentanut hyvän organisaation. PRKL, kun veitte Jortikan. Metropolit on SM-liigan taitavin pelaaja ennen kuin The Saku palaa areenalle.

JYP: Pikkuseura. Jarkko Immonen, TuTo.

Kärpät: Näin Oulun läänissä asuvana tästä seurasta ei ole kuin pahaa sanottavaa ainakin, kun itse kannattaa toista seuraa. Kärpät haalii kaikki pohjoisen lupaavimmat juniorit itselleen. Fanit jaksaa muistuttaa mestaruudesta. Mr. Näätä=Jussi Jokinen.

Lukko: Pikkuveli Raumalta. Kuulemma TPS on joillekkin raumalaisille yhtä rakas kuin Lukko. TPS on haalinut Lukolta kovia pelaajia ja kouluttanut näistä pelimiehiä. Pasi Saarela, Lukon ykköstykki.

Pelicans: Välillä tuntuu, että onko Kaanit oikealla sarjatasolla. Välillä Pelsut kiusaa isompia ihan tosissaan. Jari Kauppila.

SaiPa: Sputnikit. Keskitason joukkue, Myllys ja Banham.

Tappara: Jos TPS:ää ei olisi, minä kannattaisin Tapparaa. Ilmeisesti sukuvika. Kaikkein hauskinta on voittaa Tappara. Janne Ojanen, Ville Nieminen ja Petri Kontiola.

TPS: Täydellinen joukkue :) Voittamisen kulttuuri, SM-liigan menestynein seura, Koivut, Jursi, maalivahdit, Kipper... Turku, Suomen ainoa oikea kaupunki. Kestomenestyjä, Dirlandaa ja Hunajata, hunajata. Tätä kaikkea on Turun Palloseura, Suomen paras jääkiekkojoukkue.

Ässät: Ruma ankanpoikanen = TPS:n ja myös Lukon pikkusisko. Jari Korpisalo.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Boddington
Ässät: Hulluus -mitä hienoa siinä on? Verosotkut.
[/B]
Jahas, siellä on maantiedon tunnit nukuttu. Raumalta löytyy se Liigan ainoa veronkierrosta tuomittu joukkue. Ja Ilveksestä se pelaaja.
 
Itku... itkupotkuraivari... itkee... itke... itku... itku... itkultasi... itkupotkuraivari... itkemiseltäsi... itku... itke... itkeminen.... itku...kooste Daespoon kiekkokeskustelutaidoista

Muerte

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti avatar
TPS: Turku - Ruotsi - Antti Aalto - Ruotsi - Itserakas - Ruotsi - ... - Ruotsi - Sinappi - Ruotsi - Viisumi - Ruotsi - Mikään ei suo suurempaa tyydytystä kuin tepsun häviäminen. - Ruotsi -
Tämähän on ihan oikeasti aivan loistava. Melkeinpä jo allekirjoituksen veroinen. Kaiken muun minä melkein jo ymmärrän, mutta tuo viisumi ei aukea. Voisitko vielä kertoa tuon merkityksen?

Epäilykseni on se, että kun sinä olet sieltä idästä ja menet Venäjän puolelle niin tarvitset viisumin. Ehkä et ole koskaan muualla käynyt ja etkä tiedä, ettei pohjoismaihin tarvitse viisumia tai passia.
 
Paikka mainoksellesi, ota yhteyttä.

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Harmaasta Espoosta viiksekkääseen Poriin.

Blues:

Harmaa. Voi ei. Legendantappaja. Turha. Joka kerta vituttaa enemmän kun mediassa kysytään soittaako joukkue x bluesia Bluesille tai soittaako Blues bluesia joukkue x:lle. Kopioitu nimi, huono tunnus, rämpii liigassa kuin juoksuhiekassa. Juureton.

HIFK:

Punainen paholainen, niin hyvässä kuin pahassa. ”Bullie”-joukkue; fanien mielestä se on hyvä. Minä en tykkää. Fyysinen. Sikamainen. Ruotsalainen, mutta silti se helsinkiläisempi. Perinteikäs, juureva, väkevä, vittumainen, Matikainen. Ostakaa vaakuna takaisin paitaan.

HPK:

Hämeenlinnan Possu-Kerho. Ainoa porukka jolle kehtaa hävitä. Vauhtia piisaa, mutta ei koskaan tarpeeksi pitkään. Pelkää voittaa suuria asioita. Ry. Nyhjäisee tyhjästä huippupelaajia jotka siirtyvät NHL:n kautta muihin SM-liigaseuroihin.

Ilves:

Valkoinen läiskä. Ei kiinnosta muita kuin Ilves-faneja. Raipe, Tammi, Sykora. Entinen suuruus.

Jokerit:

Hjallis, Jaffa, mammuttitauti. Tulee jostakin syystä mielleyhtymä rahapulan torjumiseen seteleitä painamalla, en tiedä miksi, älkää kysykö. Luopioiden suojasatama. Ilmala. Ilma. Vastenmielinen, Jortikka.

Jyp:

Kaukalopallojoukkueen näköinen seura. Mikki Hiiri. Paidassa koiranpaskakiekura ylösalaisin. Fanit pillittää Oulun suuntaan. Katkera. Petr Ton. Immonen. Kenkä. JYPHT. Chlubnan törkeydet. 4-3 Kärpille. Jyväskylä on Suomen Ankkalinna, ei Suomen Ateena.

Kärpät:

Ylimielisyys, hyvät fanit, ollaan poroja ja ylypeitä siitä. Hyvin voimakas alueellinen sympatia koko Pohjois-Suomessa Norjan rajalle asti. Junno. Mestari 04.

Lukko:

Pitsi. Porkka, Torkki, Tarkki, Kalle Kustaa Korkki (Yli-Torkko). Sininen ja keltainen. Aikaisemmin oli hieno lukko-tunnus. Kettu on turha. Jostakin syystä pidän. Perinnettä.

Pelicans:

Tuo SM-liigan turkoosi pajatso. Olisipa edes Lahden Reipas, mustaa ja oranssia. Erkki Laine, Myrrä, jolla ei etuhampaita. Pelasi hyvin kauden 99-00 alussa. Tulkoon Mestiksen kautta takaisin kokeilemaan. Pelaa perusteitta liigassa, armonpulla-pussileuat. Säälin.

SaiPa:

Keltamustat Sputnikit. Tulee mieleen divari. Voitti joskus Jokerit. Machulda, Säilynoja. Perinnettä on, pidän SaiPasta.

Tappara: porkkanapöksyt, Jutila, helposti loukkaantuvat fanit, se oikea tamperelainen, paljon pseudo-faneja ympäri maakuntia. Jari Grönstrand, Tommi Pohja. Ojanen. Isoja kankeita pelaajia jotka harrastavat vesihiihtoa, Barkov, Korpi.

TPS:

Mimmottiis, tämmöttiis. Hesburger. Majo. Vitutus. Voittanut liikaa. Kiprut, Koivut, Nummelinit. Nurminen. Simmottiis. Jortikka. Kupittaa, Elyseé. Mustat Kobrat. Nirppanokkaisuus. Varvas murtunut.

Ässät:

Freddie Mercury-viiksiset tummanpuhuvat porilaiset. Punainen väri. Tunkkaisuus. Satakunnan kingi vai nou? Seisomapaikat jäähallissa. Sosialismi. Savupiiput. Tamminen. Pata paidassa on komee.

Edit: Lisäsin Tapparan.
 
Viimeksi muokattu:
Elämä on elämää. Paska on paskaa. Paras huume on parasta huumetta.
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Re: Harmaasta Espoosta viiksekkääseen Poriin.

Viestin lähetti Uleåborgir


HPK:

Nyhjäisee tyhjästä huippupelaajia jotka siirtyvät NHL:n kautta muihin SM-liigaseuroihin.
Tämä on sen verran mielenkiintoinen mielikuva, että oli pakko tarttua. Keistähän pelaajista tässä mahtaa olla kyse.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Mielikuvan esittäjän laskutaitokaan ei taida olla ihan parhaasta päästä. Tai sitten ei vain tiedä montako seuraa liigassa pelaa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Re: Re: Harmaasta Espoosta viiksekkääseen Poriin.

Viestin lähetti Tribal
Tämä on sen verran mielenkiintoinen mielikuva, että oli pakko tarttua. Keistähän pelaajista tässä mahtaa olla kyse.
Ainakin

Hentunen ynnä
Pärssinen

ja vähemmän tyhjästä

Somervuori plus
Tenkrat
 
Elämä on elämää. Paska on paskaa. Paras huume on parasta huumetta.

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Viestin lähetti eagle
Mielikuvan esittäjän laskutaitokaan ei taida olla ihan parhaasta päästä. Tai sitten ei vain tiedä montako seuraa liigassa pelaa.
Niin tai mitä seuroja siellä pelaa? Anteeksi että unohdin

Tappara: porkkanapöksyt, Jutila, helposti loukkaantuvat fanit, se oikea tamperelainen, paljon pseudo-faneja ympäri maakuntia. Jari Grönstrand, Tommi Pohja. Ojanen. Isoja kankeita pelaajia jotka harrastavat vesihiihtoa, Barkov, Korpi.
 
Elämä on elämää. Paska on paskaa. Paras huume on parasta huumetta.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy