Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Mestiksen yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Pelicans81, 15.09.2011 klo 00.08.

 1. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Hienoa, jos Turussa tulisi mökki täyteen. Saatais taas Mestikseen pöhinää. Joensuussa sitä pöhinää tosiaan oli nähtävissä lauantaina. Paikalla olleena minusta ei näyttänyt, että Mestis-pelissä olisi ollut katsojia ihan noin paljon eli 3100. Mutta osa katsojista katsoi varmaankin vain retropelin ja osa vain Mestis-pelin, joten yhteensä lienee ollut noin paljon väkeä. Olennaista on, että lippuja on myyty normaalihintaan eikä alennuksella tai jaettu ilmaiseksi. Illalla vanhat ja nykyiset jokipojat kokoontuivat baarissa, ja siellä oli aistittavissa hieno ja vapautunut tunnelma, kun retro-lauantai oli mennyt nappiin kaikin puolin.
   
 2. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:

  Varmaan viimeeksi Suomessa oli Jukurit-Hifk peli viime torstaina. Mestiksen osalta en osaa sanoa.
   
 3. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Lainaus:
  Kuulostaa hyvältä. Kyllähän sitä jo Fanseatinkin välityksellä on mukavampi seurata, kun kuulee, että hallissa on tunnelmaa. Oli jotenkin surullinen, muutenkin kuin lopputuloksen osalta, viime keskiviikon Leki-SaPKo -peli. Yleisöä rapiat kaksisataa, jokainen tuomarin sana oli helposti kuultavissa kotisohvalle. Ihan kuin olisi joku harkkapeli käynnissä ja hallikin näyttää harjoitushallilta. Pois joutaisi tuollaiset lekifarmit mestiksestä.
   
 4. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Tuskin on. Ticketmasterin sivujen mukaan tällä hetkellä pitkien sivujen paikoista noin puolet on myymättä. Toisen päädyn kaarrekatsomot on varattu seuran junioreille ja toisen päädyn kaarrekatsomoista toinen on loppuunmyyty.
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  "Lipunmyynti juhlaotteluun käy vilkkaana. Lippuja on myyty jo nyt enemmän kuin yhteenkään TUTOn tämän kauden otteluun.

  Kaarrekatsomopaikoista noin 75 % on jo täytetty. Pääkatsomon puolella osa katsomoista on muutamaa hajapaikkaa vaille loppuun myytyjä ja loputkin täyttyvät hyvää vauhtia. Kaiken kaikkiaan lippuja on myyty jo lähes 2000, joten nykyinen myyntitahti ennakoi jopa loppuunmyytyä hallia."

  Näin luki taas TUTOn tiedotteessa eilen.
   
 6. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  TUTOn tiedote antaa ehkä vähän ylioptimistisen kuvan lipunmyyntitilanteesta, mutta joka tapauksessa toivottavasti katsojia on mahdollisimman paljon paikalla ja hallissa hyvä tunnelma.
   
 7. mainio Jäsen

  Joensuussa lauantaina ilmoitettu yleisömäärä 1099 ja paikallisen lehdistön mukaan paikalla karvan päälle 500 katsojaa. Tätäkö se jääkiekkoliitto nyt sitten haluaa?
   
 8. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Mestiksen kotiotteluiden keskimääräiset yleisömäärät 4.12. pelattujen otteluiden jälkeen. Erikoista on, että joidenkin Mestis-joukkueiden kotiotteluissa on keskimäärin vähemmän yleisöä kuin Suomi-sarjan kärkijoukkueiden kotipeleissä.

  1) TuTo keskimäärin 1463 katsojaa / kotiottelu
  2) Jokipojat 1272
  3) Espoo U 1192
  4) SaPKo 919
  5) RoKi 918
  6) IPK 884
  7) Hermes 840
  8) Hokki 694
  9) K-Vantaa 449
  10) Peliitat 462
  11) KeuPa 405
  12) LeKi 301
  13) JyP-Akatemia 298

  Vertailun vuoksi Suomi-sarjan TOP-5 keskimääräiset katsojaluvut kotiotteluissa : 1) Ketterä 538, 2) JHT 410, 3) Titaanit 385, 4) Pyry 351, 5) FPS 257. Tuusulan suunnalla KJT on S-sarjan hännänhuippu katsojamäärällä 49.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2016 klo 18.34
 9. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Karjalaisessa on parikin kertaa ollut asia esillä. Se kai siis menee niin, että myydyt liput ja kausikorttilaiset lasketaan yleisömäärään olivat he paikalla tai eivät. Juniorilippulaiset ja vapaaliput lasketaan toteutuneen mukaan, eli heidän pitää olla oikeasti paikalla päästäkseen mukaan yleisömäärään. Karjalainen arvioi, että Keupa-pelissä oli siis noin 500 katsojaa paikan päällä, mutta Jokipojat ilmoitti 1099. Alkukaudesta Jokipojat ilmoitti yleisömäärät rehellisesti sen mukaan montako ihmistä oli hallissa, mutta liitto puuttui asiaan ja käski ilmoittamaan yleisömäärän liiton laskentatavan mukaisesti reilusti yläkanttiin. Eli Keupa-pelin tapauksessa puolet oli haamukatsojia.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:

  Noh, yksi aika merkittävä tekijä on se, että vaikkapa Ketterä pelaa tosissaan noususta Mestikseen. En tarkoita sinua, mutta ei pitäisi enää tässä vaiheessa olla kenellekään jääkiekon parissa epäselvää että urheilullisen nousemisen mahdollisuus yhdistettynä joukkueen menestykseen tuo katsojia halliin,
  Imatralla on muutenkin paremmat puitteet kuin monissa Mestishalleissa.

  Tässä vielä miten tuo tapahtuu Mestis - Suomisarja välillä.
  "Sijoille 11.-13. sijoittuneet kohtaavat karsinnoissa Suomi-sarjan kaksi (2) parasta yhteensä viiden (5) joukkueen kaksinkertaisena pelattavassa karsintasarjassa. Karsintasarjan kaksi (2) parasta Mestikseen kaudelle 2017-2018. Täten Mestiksen joukkuemäärä putoaa takaisin 12:een kaudeksi 2017-2018."

  Sitten kun tämä sama kirjoitetaan Liigan ja Mestiksen välille niin Mestis taas kiinnostaa.

  E: lisään vielä tämän niin ei tarte kenenkään sössöttää organisaatioeroista
  "Sarjapaikka kaudeksi 2017-2018 vaatii Mestiksen lisenssiehtojen täyttämisen kaikkien seurojen osalta."
   
 11. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Onhan se ollut noin jo aika monta kautta. Tämän pitemmältä en heti löytäny niin en ruvennu penkomaan.

  Katsojamääriä runkosarjassa
  13-14 Mestiksen bottom 3. K-Vantaa = 589, Peliitat = 510, LeKi = 355.
  SuomiSarja top 3. RoKi = 595, JHT = 428, Hermes = 387.

  14-15 Mestiksen bottom 3. JypAkat = 515, Peliitat = 497, LeKi = 311.
  SuomiSarja top 3. JokiPojat = 734, RoKi = 551, Hermes = 541.

  15-16 Mestiksen bottom 3. KeuPa = 514, JypAkat = 350, LeKi = 278.
  SuomiSarja top 3. IPK = 463, Ketterä = 462, PYRY = 346
   
 12. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Jyväskylässä Akat vs LeKi 174 katsojaa?! Ihan oikeasti? Eikös siellä JYPin kausarit kelpaa myös Mestikseen?
   
 13. Linnankundi Jäsen

  Akatemian seuraajia ei näköjään kiinnosta sarjassa pyörivät farmiseurat.
   
 14. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Samasta kaupungista kaks melkeen saman nimistä joukkuetta saman organisaation alla, ja toinen pelaa korkeemmalla sarjatasolla. Onko se ihme jos Akatemian otteet ei isommin nappaa.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jep, toki jos kausikortilla pääsee ilmaiseksi tämän kauden osalta voisihan siellä olla muutama sataa katsojaa enemmän sisällä ainakin näissä matseissa jolloin liigajoukkueella ei ole vierasmatsia menossa. Sinällään vaikea sanoa näin jälkiviisaana että olisiko kannattanut pitää joukkueen nimi aikoinaan entisellä ja vain taustalla yhdistää enemmän näitä joukkueita samaksi organisaatioksi. Kuitenkin ennen kävi enemmän yleisöäkin paikalla. Olisihan varmaan monen sponsorin kohdalla voinut sisällyttää mestispelit sopimukseen vaikka pelattaisiin eri värityksellä. Nyt jää joitakin tuhansia euroja lipputuloina saamatta, toki niin vähäisiä ettei taida kokonaiskuvassa isoa olla.
   
 16. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Jypiakat takaisin D-kiekoksi, ja Lempäälään uusi 10 000-paikkainen areena?
   
 17. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ihan kohtuu aloituskierros kauteen 2017/18.

  Posilaari:

  SaPKo 978
  Ketterä 915
  Roki 1352

  Mitä vittua osasto:

  EU 571
   
 18. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Nähdäänkö tällä kaudella Vantaalla enemmän yleisöä kuin Espoossa? Tuskin sentään kiitos Kjurrin mutta aika huolestuttavalta näyttää jos kauden avauspeliin ei vaivaudu tuon enempää paikalle. Olettaen tietenkin että tohon on taas laskettu ne junnut mukaan.
   
 19. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Joku voisi kysyä tähän väliin herra Salonojalta sen perinteisen kyssärin, missä kysellään mielipidettä omasta tekemisestä.

  Kesän suhmuroinnin vaikutukset näkyvät katsomossa vähintään noin 100% pienempänä yleisömääränä mitä se olisi ollut jos asiat olisi hoidettu lähellekään oppikirjan mukaan. En jaksa tarkistaa EU:n viime kauden katsojakeskiarvoja, mutta eikös se ollut pitkälle yli toista tuhatta?

  Itse asiassa potentiaalia olisi ollut kasvattaa sitä entisestään. Kausi ei ole enää ensimmäinen, joukkue on kovempi ja olisi valmistautunut kauteen jo keväästä saakka. Tämän valossa vielä käsittömämpää ymmärtää tätä Salonojan kitivittuilua, kun ei varmaan yllätyksenä voinut tulla, että tuollaisella aikataululla kyhätty seura ei alakaan tekemään ensimmäisestä päivästä saakka voittoa.
   
 20. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  EU aloitti lipunmyynnin jostakin syystä hiukkasen myöhään, joten pitää ehkä odottaa seuraavaa kotiottelua heiltä. Ehkä sitten näkyy enemmän se totuus.
  RoKi kyllä saa peukkua.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Roki pelaa hienoa lätkää. Jos vaan alkaa näkyä tuloksissa niin Rollossa on buumi tällä kaudella.

  Joensuussa 1100 avauksessa. Tähän voinee olla tyytyväinen mestiksen kalleimmilla lipuilla. Voi tosin olla, että tämä vielä kusee jaloille kauden edetessä.
   
 22. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Ei tietenkään saisi oman seuran kannattajaa kiusata, mutta 100% pienempi mistä tahansa luvusta on nolla...

  Noh, faktoja(?) jos heitellään, niin EU:n viime kauden kotiotteluiden katsojakeskiarvo kotimatseissa oli 1287 ja pienin yleisömäärä 1003. Eli reilusti oli avausottelun yleisömäärä viime kautista pienempi, vaikka yleensä kauden avaus vetää väkeä enemmän kuin keskimäärin.

  Eli todennäköisesti vaikkapa nyt agregaattiepisodi kesältä on saanut ihmiset miettimään muita illanviettotapoja.
   
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kyllähän tuolla lipunmyyntiasialla on varmasti oma asiansa, jos kauden avaukseen tulee vasta alle vuorokausi ennen pelin alkua liput myyntiin. Kuitenkin kesäkuusta asti aikaa ollut myydä matsia. Seuaavat näyttää enemmän suuntaa, nyt on kuitenkin jo useamman päivää aikaisemmin myynti aloitettu. Laskua varmasti tulee mutta luulempa että oikein markkinoituna saattaisi silti mestiksen kärkipäätä olla yleisömäärä, tietenkään ei kannata enää yhtään negatiivista uutista päästää kauden aikana, Ainakin joukkue on aloittanut positiivisesti.
   
 24. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  En millään usko, että kovin moni ostaisi kesäkuussa irtolippuja Mestisotteluun. Kyllä ne irtoliput joka tapauksessa myydään pääosin ottelupäivänä tai edellisenä iltana. En usko, että lipunmyynnin ongelmat olisi ollut iso tekijä katsojamäärän romahduksessa. Eiköhän ne syyt löydy ihan seuran omistajan tekemisistä ja sanomisista.

  EDIT: Tarkennetaan vielä että puhun Espoosta Jossain pikkupaikkakunnalla, missä Mestis on ykköslaji tilanne voi olla vähän toinen. Savonlinnassa on varmasti myyty ennakkoon lippuja eri lailla. Tosin ei sielläkään mennyt eilen tonni puhki.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Toisaalta tuossa lipunmyyntihässäkässä saatiin juuri ennen matsia yksi kohu lisää ja varmasti takaa alalle niitäkin jotka vielä olisi matsiin halunnut tulla, eikä oikein tietous lipunmyynin alkamisesta varmasti myöskään kaikille faneille kantautunut. Toinen esimerkikki on myös että aika moni saa palkan kuun lopussa tai puolivälissä, kyllä tuommoisetkin varmasti siihen ennakkolipun ostoon aina vaikuttaa. Nyttenkin moni sai palkan perjantaina, mutta EU aloitti lipunmyynin vasta joskus tiistaina tuohon toiseen matsiin. Aina ainakin menettää niitä ihmisiä joilla sattuisikin olemaan haluja ostaa ennakkoon liput spontaanisti. Ei kaikki nykypäivänä osta hallin ovelta, varsinkin jos mahdollista saada ennakkoon liput halvemmalla.