Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Mestiksen yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Pelicans81, 15.09.2011 klo 00.08.

 1. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ompa hienoa että jossain arvostetaan historiaa, myös niitä ikävämpiä hetkiä.
   
 2. Vanhaukko Jäsen

  Lainaus:
  Tosi on. Pitkä matka EU:lla on mutta ei matseissa kuollutta ole. Nurkan huutosakkia on tietysti ikävä mutta pakkohan tässä on eteenpäin katsoa. Mitä muita vaihtoehtoja on? Surra maahan kaatunutta maitoa tai Bluesin ajan loppumista, vai? Molemmat auttavat Espoolaista kiekkoa yhtä paljon eteenpäin.
  Älä kuitenkaan missään tapauksessa luule että Bluesin ajan loppuminen on minusta hauska juttu. Keväällä otti päähän ihan tosissaan. Edes Saipa-pelin tunnelma ei sinä vaiheessa enää auttanut.

  Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!
   
 3. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Juuri näin.

  Olisikin ollut nannaa, kun Espoo olisi kasannut omat 92-legendat kokoon ja tällä kohdanneet JoKP:n vastaavat.

  Yhteistyössä kaksiosaisena Joensuussa ja Espoossa.
   
 4. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Kovin kiinnostunut tuo porukka tuntuu olevan kommentoimaan EU:ta ja Mestistä, mitkä eivät heidän mukaansa kiinnosta juuri ketään.
   
 5. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Espoossa historia on vain rasite.
   
 6. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tuli joskus katsottua sellainen jenkkiläinen dokkari jossa kaksi lukion jenkkifudisjengiä pelasi 20 vuoden jälkeen uusintaottelun. Olivat muistaakseni tapelleet osavaltion mestaruudesta ja matsista oli jäänyt toiselle osapuolelle paljon hampaankoloon. Oli ihan hauska dokakri kun ne ex-pelaajat otti tietenkin ihan tosissaan sen homman ja myös ne ex-cheerleaderitkin koittivat päästä edes jonkinlaiseen edustuskuntoon. Ja muistaakseni se matsi oli sitten ihan matsi eikä mikään ystävyysottelu. :D
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Minusta näissä Mestiksen yleisömäärissä Jokipojat selvästi erottuu muusta joukosta romahduksellaan. Jokipojilla on ollut neljässä ekassa kotiottelussa keskimäärin 900 katsojaa. Miksi juuri 2015 ja 2016 vuosina romahdus on ollut niin totaalinen? Viime kaudella tuli romahdus ja nyt romahtaa aina vaan lisää? Joukkue pärjää kaukalossa, mutta miksi yleisö hylkää oman joukkueensa niin yht´äkkiä ja juuri nyt?

  2008 - 09 (23) 2056 Mestis
  2009 - 10 (23) 1909 Mestis
  2010 - 11 (25) 2111 Mestis
  2011 - 12 (23) 1920 Mestis
  2012 - 13 (24) 1757 Mestis
  2013 - 14 (28) 1720 Mestis
  2014 - 15 (??) 734 Suomi-sarja
  2015 - 16 (25) 1366 Mestis
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Tänään siis enää nippanappa 900 katsojaa.

  Syitä vain voi arvailla.

  Joukkue on hyvä mutta väritön. Lippujen hinnat on korkeat. TV haastaa halpuudellaan. Vanhat haamut kummittelee edelleen taustalla ja kaikki ei sitä hyväksy. Yleisö kaipaa seuralta tavoitteellisuutta, ei kasvattajaseura ketään kiinnosta. Koko seuran ilme on harmaa ja hajuton. Markkinointi ei riitä. Fanituotemyyntikin katosi jonnekin.

  Mestis alkaa olla myös nähty.

  Veikkaan että romahdus ei ole vielä tässä, vaan tuosta häviää lisää 100-200 katsojaa.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ei ole ehkä kuitenkaan syytä olla ihan noin synkkä. Pitää nyt muistaa, että sielläkin seudulla on lohikalan narraamiseen parhaat ajat käsillä. Ihmiset käy vielä mökeillä. Illat ovat vielä pidempään valoisia laitella koteja talvitilaan jne. jne.
  Itse olen käytännössä käynyt kaikki SaPKon pelit noin 8 vuoden ajan, mutta tänä vuonna harjoituskauden jälkeen vain yhden ja seuraava minkä menen katsomaan on vasta 19.10.
  Ensin olin Torontossa, sitten näin yhden pelin. Seuraavan olin töissä ja nyt tulevana lauantaina uistelukisoissa.
  En usko etteikö monella muullakin voisi olla tälläisiä esteitä.. Eli, alkaakohan kausi kuitenkin vähän liian aikaisin...
   
 10. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  No konkurssi väliin, jonkin verran ottaa aikaa saada kelattua uskottavuutta takaisin, eikä tuo lippujen hintojen nosto tähän paikkaan kyllä suoraan sanoen mikään erityisen hyvä veto ollut. Etenkin opiskelijoiden piletit ja varsinkin kausikortit ovat aivan ylihintaisia. Turha siitä on sen enempää kiukutella, liian kallis tuote yleensä vaan ei mene kaupaksi, piste.

  Aiemmin on usein vielä älytty ottaa joku teemaottelu kauden alkuun ilmaisin tai miltei ilmaisin sisäänpääsyin, jolloin saadaan väki innostumaan lehtereille useamman ottelun ajaksi. Nyt ei.

  Huonoahan tuossa on katsojamäärien lisäksi se, että aitioistakin saa kohta pölyt pyyhkiä, ja otteluisännyys on ollut yhdessä ottelussa. Sekin Kerubille ja todennäköisesti jollain barter-diilillä. Jäässäkin on Mestiksen hommaamat mainokset, Koplan myymä RTK-henkilöstöpalvelu ja ei juuri muuta. Ei hyvä.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja pitää muistaa että jollain se buumi pitää käynistää, myydään vaikka moninkertainen määrä kausikortteja alehintaan vaikka hieman tappiollakin kunhan saadaan se noste joukkueen ympärille, mainoksia myytyä, sponsorit saada kiinostumaan. En sano että esimerkiksi Ässien viimekausien 99e kausikortit on täysin oikeakaan tapa toimia, mutta hyvin sillä ainakin saatiin jonkinsortin buumi kaupunkiin vaikka joukkue oli melkein jumbona. Jyväskylässä taas myytiin tälläkaudella 129e seisomakorttia jolla pääsee sekä liigan että mestiksen pelejä katsomaan ja kaupanpäälle vielä T-paita. Tätä toki vain rajoitetun ajan juhannuksen tienoilla. Liigamatseihinkin irtoliput opiskelijoille on 5-8e ennakkoo dynaamisella hinnoittelulla.

  Opiskelijat varsinkin on kuitenkin semmoinen asia minkä kohdalla ei turhaan kannata liikaa alkaa rahastaa, niillä vain usein kuitenkin se tietty määrä rahaa käytettävissä, lisäksi vaikka olisi rahaa niin kyse on vain yleensä muutaman vuoden opiskelusta ja jos opiskelija on saatu esimerkiksi kausikorttiasiakkaaksi alehinnalla niin siirtyy todennäköisesti valmistumisen jälkeen sitten kalliiman kausikortin asiakkaaksi. Jos myydään -20e alennuksen sijaan kausikorttia "pilkkahintaan" opiskelijoillen niin saadaan isompi massa kiinostumaan ja ne todennäköisesti voi ostaa kausikortin myöhemmin parempaan hintaan. Tuovat usein myös kavereita jotka irtolipuista maksaa hyvän summan. Vaikea uskoa että Jokipoikienkin kohdalla esimerkiksi moni olisi tarttunut tuohon kausikorttiin hurjalla parinkympin alennuksella normaaliin verrattuna.
   
 12. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Tässä yksi kommetti yleisömäärien vähentymiseen Mestksessä. Jääkiekkoliitto ja Ticcketmaster teki sopimuksen, joka nosti lippujen hintoja. Vantaalla 15 eurosta 18 euroon. Olen kuullut, et on vaikuttanut muillakin paikkakunnilla. Mestiksen matsiin MINUN mielestä pitäisi päästä 10 eurolla.
   
 13. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Samaa mieltä. 18 eurolla kun kumminkin pääsee jo suurimpaan osaan jokereidenkin matseja ja suht hyville paikoille. Tuntuu että Vantaalla hallissa on vain ne jotka ovat ehtineet ennakkohommaamaan ne viiden euron ennakkoliput, ja muut jättäneet välistä. Valoja päälle nyt niille jotka näitä asioita hoitaa.
   
 14. Hiski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Minun käsittääkseni Vantaallakin pääsee yhä peliin 15 eurolla. Samoin Kokkolassa. Kokkolassa istumapaikan
  hinta halventui eurolla, suuressa osaa katsomoa vielä enemmän. Viime kauden hinta oli 16 euroa. Jostain syystä nykyinen nettisukupolvikaan ei osta lippuja ennakkoon verkosta.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2016 klo 11.20
 15. Linnankundi Jäsen

  Savonlinnassa istumapaikalle pääsee 11€:lla, jos ostaa lipun etukäteen eli halventuneet reilusti viime vuodesta. Ja seisomapaikoille vielä halvemmalla. Vantaalla on kyllä lippujen hinnat suolaiset, kokemusta on.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Varmaan myös eroja hinnoissa sen mukaan onko ennen sisältynyt hintaan esimerkiksi palvelumaksut ja minkälainen hinnasto on sitten kun ostaa lipun ovelta. Sen takia voi vaihteluja olla enemmän edellisiin kausiin. Lisäksi menee vissiin mestiksessä nykyään "dynaamisella hinnoittelulla" että ennakkoon aina halvempaa, jopa 5 euron lippuja myynissä vissiin joka paikkakunnalla kunhan hankkii ennakkoon. Tosin ticketmasterin sivut ei jostain syystä koskaan ole omalla koneella toiminut kunnolla, mikään linkki ei aukea ja sivut näyttää oudolta, että ei pysty tarkistamaan ja Akatemia ei taidakaan myydä tuolta kautta lippuja.

  Se mikä ylipäätänsä aina mietityttää kun eri liiga ja mestisseuroilla yleensä sisältyy hirveä määrä palvelumaksuja lipunhintaan että eikö noihin saisi jotain pysyvämpää ratkaisua, vaikka tehtyä jopa oma lipunmyyntiyhtiö lätkäjengeille tai yhteinen sopimus jonkun tahon kanssa. 20 euron lipusta voi olla 2.5e-3e palvelumaksua ja vielä lisäksi asiakkaalle tulla ylimääräinen maksu päälle esim. mobiililipuista ym.. eli yhteensä vähintään 3,5 euroa reilun parinkympin lipusta. Jää aika pieni kate seuroillekin loppujen lopuksi kun verot ja muut kulut pois. Jollain kunnon diilillä varmasti tuota palvelumaksua saataisiin vähintään eurolla vähemmäksi ja lippujen keskihintaa hieman samalla alaspäin tai ainakin seuroille jää enemmän käteen.
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Niin ja tosiaan joka seuralla taitaa olla noita 5 euron istumapaikkalippuja myynissä, että kannattaa selata pelejä tarpeeksi eteenpäin jos niitä sattuisi omalla jengillä vielä vapaana olemaan. Ei pitäisi jäädä hinnasta kiini. Näytti olevan ainakin osalla niitä jäljellä kun puhelimella katsoi.
   
 18. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  15 euron B3 ja B4:ään ei ole kuin alariville paikkoja ja niihin ei kukaan halua.

  Kokkolassa nyt B2:een(paras katsomonosa) 13 eurolla(toim. 0 €) ja viime kaudella 16,5 € (toim. 1,5€). Pudotusta lähes neljännes hinnasta.

  Hermes kotona:
  737 vs KeuPa
  602 vs Jyp-A(kauden avaus kolmella tappiolla)
  763 vs Hokki
  828 vs RoKi

  Nykyesityksillä noista lukemista vielä reippaasti noustaan kunhan sarjataulukkovaikutus saadaan mukaan ja ihmiset muutenkin heräilemään kiekkokauteen pitkin Suomea.

  Seuraava Hermeksen kotiottelu vasta 21.10 perjantaina kärkijoukkue SaPKoa vastaan ja toivoisin että edes pientä markkinointia ottelulle jossain muodossa. Ei välttämättä millään alennuksilla kannata lähteä, mutta extranäkyvyyttä jossain päin kaupunkia.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2016 klo 22.27
 19. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Kajaanissa otettu käyttöön vanhat hyvät keinot. Kahteen peliin ennakkolipun ostaneelle paketti kulta-katriinaa kaupan päälle.
   
 20. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Miksei ämpäreitä, olen tyrmistynyt vanhanaikaisuudesta :)
   
 21. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Ämpärit on savolaisten juttu, kainuussa kahvipaketti toimii paremmin.
   
 22. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Espoossa jaettiin heijastimia eikä sekään herättänyt kansaa lehtereille kuin reilun 1000 hlö. Kommentit

  Linkki unitedin fb
   
 23. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Paikallislehteä tässä aamulla selaillessani meinasi leuka tippua lattiaan. Huomisessa KeuPa HT-IPK ottelussa jaetaan ÄMPÄREITÄ!
  Kovasti yritetään Keuruulla haalia katsojia halliin, ilmaiset ottelukyyditykset kotiotteluihin otettu käyttöön jo muutama kierros takaperin. Linja-autot kiertävät taajama-alueella ja kuskaavat porukkaa hallille ja pelin jälkeen kotiin. Nähtäväksi jää rikkoutuuko huomenna ensimmäisen kerran tällä kaudella maaginen 500 katsojan raja.
   
 24. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Keuruulla kansa on saanut mahan täydeltä sarjanousun ja Mestis-playoffhuuman myötä. Nyt alkaa varmaan iskeä pieni hyvänolon tunne, kun kaikki isot temput on saavutettu. Keväällä on varmasti Keuruun mökki turvoksissaan, jos joukkue kahdeksan sakkiin yltää. Heinolassa odotellaan suurella jännityksellä ensi perjantain yleisömäärää. Jokohan edes se 500 menisi rikki, kun Peliitat porskuttaa kuuden ottelun voittoputkessa.
   
 25. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Nuo ämpärit ei välttämättä ole maailman huonoin idea sillä silloin saadaan ihmiset halliin jo tuntia ennen matsia, oheismyynti kasvaa, lisäksi voidaan yhteistyökumppaneita hyödyntää, siellä kun on alekuponkeja vaikka renkaanvaihtoon ja heseen, ehkä jotain pientä fanitavaraa ainakin osassa, vaikka lahjakortteja kioskeihin. Saadaan myyntiä vain lisättyä ja sponsorit on tyytyväisiä kun ne huomiodaan lisänäkyvyydellä.