Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Mestiksen yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Pelicans81, 15.09.2011 klo 00.08.

 1. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Kannattaa nyt huomioida, että tuo siteeraamasi kirjoittaja on todella katkeroitunut siitä, että Blues kuoli eikä Salonoja halunnut maksaa edellisten omistajien velkoja vaan päätti aloittaa puhtaalta pöydältä. Sama nimimerkki julistaa tuolla EU-osiossa uuden seuran tylsyyttä, turhuutta ja sitä, kuinka hän ei aio tätä millään tavalla seurata. Näin ollen kyseessä ei ole henkilö joka olisi ollut paikan päällä, vaan yksinkertaisesti kuva- / TV-arvio. Lisäksi arvio ei ainakaan ole positiivisesti värittynyt, pikemminkin päinvastoin. Onhan tämäkin tapa purkaa sitä pahaa oloa...

  EU:n yleisökeskiarvo on tällä hetkellä 1334 ottelua kohden. Tällä lohkeaa Mestiksen 1. sija. Näin ollen ei voida puhua täydestä katastrofista.
   
 2. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Näköjään kaiken voi pistää katkeruuden piikkiin. IPK-matsissa paikalla olleet EU:hun positiivisesti tai neutraalisti suhtautuvat kommentoivat, että paikalla oli ilmoitetun 1112 katsojan sijasta 600-700. Ei täysi katastrofi mutta ei myöskään varmasti sitä mitä jotkut odottivat.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2016 klo 11.17
 3. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Mun kokemuksen mukaan kaikki tulijat luetaan lukijalla, myös kausikorttilaiset.
  Joten pidän lukemia oikeina.
   
 4. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Eikös Jussi joskus kesällä puhunut parin tuhannen katsojakeskiarvon tavoitteesta? Tuohon nähden 1300 on vähän ja tuotakin nostaa ensimmäisen ottelun lukema vielä aika paljon. Katkeruudesta minuakin syytettiin ekan pelin jälkeen, mutta niin se totuus Unitedin kiinnostavuudesta tuli nopeasti. Paljon saa tapahtua että yli 2000 katsojaa Metrolla on paikalla, ilmoittaahan voi mitä vaan.
   
 5. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Itse olin paikalla ja veikkailtiin kaverin kanssa yleisömäärää ennen kuulutusta. Molempien arvio oli reilut tuhat katsojaa. Tosiaan lukijalla luetaan liput ja kausarit ovella, joten yleisömäärä lienee ilmoitettu oikein.

  Mainittakoon pienenä off-topicina, että United konsepti on otettu vastaan koriksen puolella vähintään hyvin. Ensimmäisessä miesten divariottelussa heti 1344 katsojaa, joka on kautta aikojen divarin runkosarjan ennätys. Pelipaidoissa oli pääyhteistyökumppani Nesteen mainos eli synergiat tuli heti esiin.
   
 6. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Sama käytäntö on Turussakin. En tiedä onko kaikilla Mestis-paikkakunnilla.
   
 7. Twentyone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Tähän otteluun Valavuori kertoi twitterissä viisi päivää sitten myyneensä 2300 lippua, aika harva ilmeisesti jaksoi paikalle vai olisko tässäkin vähän Valevuori-lisää.
   
 8. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Tuli vilkaistua tuolta YLE Areenasta tota United - TuTo peliä. Tosta kun pitäisi heittää yleisöarvio (muistaen että yläkatsomot on kiinni), niin jotain 700 veikkaisin itsekkin. Tietenkin jos clubipuolella on ollut selkeesti enemmän sakkia kuin vastapuolella ja aitioissa ollut paljon katsojia niin sitten ilmoitettu 1000 voisi jopa olla ehkä realismia.

  Lainaus:
  Tais ihan aluksi puhua, mutta taisi korjata sen sitten tohon 1500.

  Lainaus:
  Avauspeli tosiaan nostaa keskiarvoa vielä sen verran paljon että ne kolmen muun ottelun yleisömäärät jää selkeästi sen alle. Niillä mitattuna Unitedin yleisömäärä on jotain 1100 luokkaa. Jos se on totta, niin se on musta ihan OK tulos Unitedilta kun ottaa huomioon Metsiksen yleisen kiinnostuksen tason tällä hetkellä ja sen että kyseessä on täysin uusi seura.

  Lainaus:
  Ehkä jos päästävät jengin ilmaiseksi sisään niin toi 2000 voi mennä rikki.

  Lainaus:
  Varmaan tohon yleisöryntäykseen auttoi kovasti se että junnujoukueille oli annettu lippuja joita saivat sitten myydä omaksi hyödyksi. Ei siinä mitään, ihan kiva ele junnujoukkeita kohtaan. Mutta onhan toi 1344 aika surkee luku kun tässä Unitedin uutisessa hehkutetaan sitä että matsiin on myyty 2300 lippua enakkoon. Eli lipun ostaneista 43% heitti sen mielummin roskiin kuin vaivautui paikalle.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2016 klo 12.32
 9. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Ei voi kaikkea pistää, mutta kyseinen henkilö ei ollut hallilla, joten veikkausta ei voida pitää mitenkään luotettavana. Tästä syystä on tällainen kirjoittelu nimenomaan sitä katkeruutta. Heitetään tähän nyt vielä se, että tunnen E:n henkilökohtaisesti 90-luvun alusta. Tästäkin huolimatta (vai peräti tästä johtuen?) uskallan kyseenalaistaa häntä. Itse en osaa heittää arviota kyseisen ottelun yleisömäärästä, joten menen noiden skannattujen lippujen mukaan.

  Jambolta vedettiinkin jo matto alta Hartzan ja Okan toimesta..
   
 10. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Tuossa uutisessa mainitaan koko päivän tapahtuma eli kaksi ottelua. Ekassa naisten pelissä oli yli 700 katsojaa ja myöhemmin miesten pelissä yli 1300 eli yhteensä yli 2000. Toki varmaan osa osti liput junnuja tukeakseen eikä päässyt paikalle.
   
 11. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Lainaus:
  Tästä on oltava samaa mieltä. Junnut ovat tosin varmaankin myyneet lippuja vanhemmilleen, isovanhemmilleen jne., jotka näkevät lipun ostamisen ennen kaikkea harrastuksen tukemisena, eivät niinkään mahdollisuutena päästä paikan päälle.
   
 12. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Eikö samalla lipulla päässyt molempiin peleihin? Näin ainakin ymmärsin kun eräs ystäväni koitti lippuja kaupitella.
   
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tätä itsekin mietin, mutta sitten tajusin, että ovat varmaan laskeneet ekaan peliin tulleet automaattisesti mukaan siihen miesten ottelun yleisömäärään.

  EDIT: Mutta eihän niitä silloin voi yhteen laskea... En tiedä, miten ovat laskeneet yleisömäärät, aika erikoinen kuvio, jos tuosta yli 2000 lipun ostanutta haluaa saada kasaan.
   
 14. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Siis sillä lipullahan näki molemmat ottelut. Eli silloin osa niistä 700 katsojasta jotka katsoi sen naisten pelin katsoi myös tod.näk sen miesten pelin kanssa. Joten toi 2000 on väärä luku koska se sisältää samat katsojat kahteen kertaan.

  Lainaus:
  No aivan varmasti on. Ei ne ole heittänyt ulos niitä 700 naisten koripallokatsojaa ulos hallista että saa laskettua että paljonko sakkia tuli nyt katsomaan miesten koripalloa. Eli tossa 1344 on kyllä myös mukana ne katsojat jotka katsoivat vain naisten koripallomatsin ja lähtivät sen jälkeen pois hallilta.

  Lainaus:
  Tai sitten niiden junnujen vanhemmat kauppasivat niitä epätoivoisesti mm. Facebookissa.

  On kyllä jo niin off-the topic että pahoittelut vaan palstatovereille.
   
 15. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  En ollut paikalla, mutta tuo heittämäni arvio oli hallilta toiselta aika neutraalisti Unitediin suhtautuvalta meidän yhteiseltä tutulta kuultu. Alakatsomoihin menee joku reilu 3000 ihmistä käsittääkseni. Täyttöaste ei kuulemma ollut lähellekään 30%.

  Edit: Lisäksi myös Unitediin ihan positiivisesti suhtautuvan tweettaajan Laamanaaman Twitterissä on kyseisestä pelistä käsittääkseni paikan päältä tweetattu "Jos Espoossa on tänään yli 600 katsojaa niin ihmettelen" sekä "Kauden kolmas kotipeli ja enää 1000 katsojaa (oikeesti ei sitäkään). Ens perjantain IPK-klassikossa varmaan menoa".

  Näiden perusteella uskalsin tuon tännekin kirjoittaa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2016 klo 13.58
 16. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Ihan turhaa mutuilua. Jos oikein kovasti kiinnostaa niin menkää tekemään itse laskentaa ovelle kuin että julistaa totuudeksi muiden arvioita.
  Noh, heti kun vähänkin aihetta niin heti korpit on haaskalla. Koirat haukkuu ja karavaani...
   
 17. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  ... ilmoittaa mieleisensä katsojaluvut? Kyllä annan arvoa esim. Laamanaaman kommentille/arvioille katsojamäärästä. Sen verran on kaikilla kokemusta mm. Blegin viime kauden ilmoittamista luvuista vs. paikalla olijat.
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2016 klo 14.24
 18. Vanhaukko Jäsen

  Ja Espoo Divided sakki valloitti sitten tämänkin ketjun! Hurraa!!
   
 19. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Ainakin päätybaarissa ja clubi puolen ravintolapöydissä viihtyy paljon porukkaa, kun siellä saa nauttia alkoholia toisin kuin katsomossa ja ei tarvi nykyään kauheesti pöytiäkään varailla tietääkseni. Ravintoloihin mennee varmaankin 100-200 ihmistä melko helposti ja noiden näköesteettömien raflapaikkojen täyttöaste on ollut mielestäni aika hyvä.
   
 20. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Enää pitäisi tietää mikä on Espoo Divided ja ketä siihen kuuluu.

  Itse pidän keskustelua yleisömääristä kaikille sallittuna, ei vain EU-henkisten yksinoikeutena. Varsinkin kun matsissa olleiden kommentit antavat ymmärtää, ettei matseissa väenpaljoutta eikä tunnelmaa ole. Pitkä matka mentävänä EU:lla on.
   
 21. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Täytyy johonkin matsiin tulla toteamaan tilanne missä EU menee. Päätybaariin / ravintolaan ehkäpä, Jokipojat-matsi voisi olla ajankohta tälle.
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Tässä olisi Espoossa mahdollisuus näyttää lätkäkulttuuria kansoittamalla katsomot pulloilleen. Joensuussa ainakin on häppeninkiä kun Espoolaiset sinne ensikerran tulevat ja haavat revitään auki. LEGENDAT PALAAVAT KAUPUNKIIN - JOKIPOJAT JÄRJESTÄÄ RETROPELIN | Jokipojat edustus | Mestis

  Aikaa on mennyt 24-vuotta edellisestä kohtaamisesta. Saatanpa olla myös 28.10.2016 paikalla.
   
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pitää muistaa että yleensä suomalaiset muutenkin herää aika myöhään kauteen yleisömäärien suhteen joten EU:lla on mahdollisuus tuota parantaa kauden aikana. Toki varmaan isompia romahduksiakin nähdään, mutta yksittäisiä yli 1500 katsojan pelejä varmasti. Myös tuo vuodenvaihteen 30.12 pelattava EU-TUTO matsi voi olla semmoinen että jos se saadaan oikein ihmisille markkinoitua telkkarin välityksellä yle2 lähetyksessä niin nostattava arvo on loppukauden matseille. Siihen myös pitää lippuja saada myytyä.

  14.10 alkaa muutenkin nuo YLE2 lähetykset joten jännä nähdä että saadaanko noilla myös nostetta yleisömääriin vai saadaanko vain noille kieroksilla sitten yleisö pois eikä ole nostettava määrä seuraaviin otteluihin. Toki luulisi että seuroilla on haluja nostaa yleisömääriä juuri tv-matsiin joten saa nähdä.
   
 24. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus: Retrojoukkueiden kokoonpanoista ei ole tietoa, mutta olisi hieno jos saisivat kasaan mahdollisimman monta pelaajaa tuosta 24 vuoden takaisesta karsintaparista.

  Jere Lehtisellä saattaa olla muuta puuhaa, mutta K-Espoon riveihin esim. Tero Lehterä, Tom Laaksonen, Jarmo Muukkonen, Sami Äikää, Ari Hilli ja Timo Hirvonen, jotka on kaikki edelleen lätkäskenessä mukana. Joensuulaisten riveissä sitten isoja persoonia, kuten Harri Niukkanen, Markku Kyllönen, Marko Ek ja Petri Matikainen. Antonin Stavjanakin näyttää vielä olevan vahvasti touhuissa mukana, eli valmentaa ammatikseen.
   
 25. mainio Jäsen

  Ymmärtääkseni tuossa retropelissä pelaavat kaksi entisistä joensuulaisista kiekkoilijoista koostuvaa joukkuetta vastakkain. Eli JoKP vastaan Kiekko-Espoo uusintaa tuolloin ei tultaisi näkemään.