karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Hyvähän se on kun on tunnetta vähäsen. Väriä tämän sarjan ympärille kaivataankin. Sääli, kun on poistettu hauskat tekstit.

Petrell tuskin tälle vakavissaan vinoili. Kyseinen kaverihan hoitelee myös Jokipoikien tiedotusta ja on varmaan Petrellille sitä kautta tuttu.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Juu tunnetta saa, ja ehdottomasti pitääkin olla. Kaikki haastattelut ja pressitkin ovat lähes poikkeuksetta unettavaa liibalaabaa, ellei jollain äänessä olevalla läiky yli. Itse en katso edellä mainittuja oikein koskaan, paitsi silloin kun tiedän kuulevani potentiaalista sakkomateriaalia.

Samoin on kaukalossa, pelkkä rehellinen ja sääntöjenmukainen tussuttelu olisi pidemmän päälle tavattoman tylsää. Ja juuri siksi noita bergereitä ja pikkaraisiakin tarvitaan. Ei pelkästään pelillisen annin takia, vaan myös siksi, että osaavat vetää yli ja hiukan perseilläkin. Eli tarjoamaan tunnetta piippuhyllylle asti. Enkä tällä tetenkään tarkoita sitä, että ketään saisi satuttaa.

Tuo Vantaan avautuminen vaan nyt meni siinä mielessä perseelleen, että tilitys oli aivan turhaa, ja oli siten ihan turhaa kiukuttelua. Maalihan oli täysin oikein hyväksytty. On hienoa kun ilmoitellaan ettei tuomari ole viheltänyt eläessään hyvää peliä, pyydetään sakkoa saatana, tai heitetään tuomareille banaaneja. Mutta hienous rahtusen kärsii jos protestoidaan olemattomia.
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Vanhus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki
Joo, tunnetta pitää olla, se on tämän homman suola. Tiesin kyllä että tämä herra on myös Jokipoikien tiedottaja ja ihan läpällä heitetty Petrelliltä. Varmaan aamulla itseäänkin nolotti illan aivopieru ja kiiruusti korjasi tekstiä. Olen sitä mieltä että kun panokset kovenee tässä lopussa niin tuomareiden tason olisi syytä olla priimaa. Noihin vikoihin ja ratkaiseviin matseihin toivoisi liigassakin tuominneita dumareita askiin niin säilyy rauha jäällä ja katsomossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy