Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Mestiksen tuomaritoiminta

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 17.12.2011 klo 20.13.

 1. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  KiVan Niemimaa sähläsi kepillään omaan naamaansa, josta Lippojoki sai ulosajon. Eikä yksikään neljästä raitapaidasta nähnyt tilannetta oikein. Imatralla on tällä kaudella päästy lähes pelissä kuin pelissä "nauttimaan" kohtuullisen sekavista tuomioista.
   
 2. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Minkähän tuota tilannetta ei näytetty "taululta" kun suurin osa muista näytettiin. Oma maila siinä nousi nenään, katsomosta nähtynä.
   
 3. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Jaa-a, olisiko loukkaantumisen takia? Loukkaantumiseen johtavia tilanteitahan ei ilmeisesti saa näyttää uusintana.
   
 4. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Loukkaantuminen? =) Sehän pelas seuraavaa ylivoimaa... Ja sai aika rankasti kovuutta ton jälkeen. 2 tai 3 tilannetta et ketterän pelaajat meni kahdella päälle.
   
 5. Lainaus:
  Niinpä. Olisi pitänyt taulun käyttäjän osata ennakoida Niemimaan maatessa jäässä, että ei se oikeasti loukkaantunut, ja että pelaa seuraavaa ylivoimaa!
   
 6. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  No, "loukkaantuminen". Mistä noita tietää kun pelaaja vetää kuolevat joutsenet ja muutaman krokotiilin kyyneleen päälle.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mitä muuten olette mieltä tuosta saman KiVa-Ketteräpelin lopusta kun tyhjiin lyödyn maalin jälkeen Niemi tuuppaa Embrichille selän puolelta vauhtia laitaan ja tilanteesta saatiin arvottua ihan eri miehille salomoni kakkoset.
  Eikö tuollainen vihellyksen jälkeinen taklaus ole minkään rangaistuksen arvoinen? Vihellyksen jälkeen ei voi olettaa että pelaaja ottaa enää minkäälaista taklausta vastaan mutta tuossa onneksi ottaa. Silti varsin idioottimainen teko mistä ei ilmeisesti Mestiksessä edes 2min penaltilla palkita. Sanoisin että iso epäurheilijamaisesta käytöksestä annettavakaan penaltti ei olisi tuossa liikaa.
   
 8. Lainaus:
  Kyllähän se kakkonen myöhästyneestä taklauksesta olisi ollut paikallaan, ehkä siitä olisi voinut antaa myös sen 2+10. Mitenkään törkeähän se ei ollut, pikku tuuppaisu, mutta turha ja rangaistava jokatapauksessa. Ei näiden tuomareiden ajatuksen juoksusta pysy perässä, vaikka kuinka yrittäisi.
   
 9. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Omasta mielestä oli ison rangaistuksen paikka siinä. Onneksi Embrich oli tosiaan itse hereillä. Kertoo vaan enemmän miten hereillä nelikko siellä oli.
   
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Olisiko toimistolla nyt syytä miettiä "lomautuslapun" ojentamista Ville Vuohtoniemelle?
  Ei tuo herra yksinkertaisesti kuulu tälle tasolle viheltämään. Jokaikinen, siis ihan joka kerta tämä herra ottaa roolin pelistä itselleen - jonka jälkeen pelaavat joukkueet jäävät statistin rooleihin.

  4-10 kouluasteikolla annan 3- arvosanaksi.
   
 11. Lainaus:
  Yhdyn tähän täysin. Joku otteluseurantaketjussa sanoi, että pelaajien vastuulla oli tämän illan sekoilut. Uskallan olla eri mieltä. Tietenkin pelaajilla on vastuu mitä tekee, mutta kyllä tuomariston pitää saada peli aisoihin. Jännästi aina saman miehen viheltäessä paletti menee sekaisin kahdelta joukkueelta, 42 pelaajalta sekä usealta valmentajalta. Käsittämätön kaveri tämä Vuohtoniemi.
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Nimenomaan. Tuomarin vaikein tai tärkein tehtävä ei ole tuomita sääntöjen mukaan, vaan lukea peliä ja tilanteita. Jos tätä ei hallitse niin kuin eräät kaksi nimeltä mainitsemattomat Vuohtoniemi ja Räsänen, niin homma karkaa lapasesta ja tunteet läikkyy yli. Vaikka pelaajilla itsellään on vastuu kentällä omasta tekemisestä, niin silti usein tuomareiden ratkaisuissa saattaa olla syy ja seuraus negatiivisiin kenttätapahtumiin.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Se olin minä, ja siihen saakka kun sen kirjoitin niin jäähyt oli aiheellisesti puhallettuja ja selkeitä. Mutta en ala kyllä puolustelemaan Vuohtoniemieä, kyllä me kaikki tiedetään miten omalaatuisen paskasta tuomarista on kyse.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 14. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes