Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Mestiksen tuomaritoiminta

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 17.12.2011 klo 20.13.

 1. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Minkähän tuota tilannetta ei näytetty "taululta" kun suurin osa muista näytettiin. Oma maila siinä nousi nenään, katsomosta nähtynä.
   
 2. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  Jaa-a, olisiko loukkaantumisen takia? Loukkaantumiseen johtavia tilanteitahan ei ilmeisesti saa näyttää uusintana.
   
 3. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Loukkaantuminen? =) Sehän pelas seuraavaa ylivoimaa... Ja sai aika rankasti kovuutta ton jälkeen. 2 tai 3 tilannetta et ketterän pelaajat meni kahdella päälle.
   
 4. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Niinpä. Olisi pitänyt taulun käyttäjän osata ennakoida Niemimaan maatessa jäässä, että ei se oikeasti loukkaantunut, ja että pelaa seuraavaa ylivoimaa!
   
 5. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche
  Lainaus:
  No, "loukkaantuminen". Mistä noita tietää kun pelaaja vetää kuolevat joutsenet ja muutaman krokotiilin kyyneleen päälle.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mitä muuten olette mieltä tuosta saman KiVa-Ketteräpelin lopusta kun tyhjiin lyödyn maalin jälkeen Niemi tuuppaa Embrichille selän puolelta vauhtia laitaan ja tilanteesta saatiin arvottua ihan eri miehille salomoni kakkoset.
  Eikö tuollainen vihellyksen jälkeinen taklaus ole minkään rangaistuksen arvoinen? Vihellyksen jälkeen ei voi olettaa että pelaaja ottaa enää minkäälaista taklausta vastaan mutta tuossa onneksi ottaa. Silti varsin idioottimainen teko mistä ei ilmeisesti Mestiksessä edes 2min penaltilla palkita. Sanoisin että iso epäurheilijamaisesta käytöksestä annettavakaan penaltti ei olisi tuossa liikaa.
   
 7. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Kyllähän se kakkonen myöhästyneestä taklauksesta olisi ollut paikallaan, ehkä siitä olisi voinut antaa myös sen 2+10. Mitenkään törkeähän se ei ollut, pikku tuuppaisu, mutta turha ja rangaistava jokatapauksessa. Ei näiden tuomareiden ajatuksen juoksusta pysy perässä, vaikka kuinka yrittäisi.
   
 8. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Omasta mielestä oli ison rangaistuksen paikka siinä. Onneksi Embrich oli tosiaan itse hereillä. Kertoo vaan enemmän miten hereillä nelikko siellä oli.
   
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Olisiko toimistolla nyt syytä miettiä "lomautuslapun" ojentamista Ville Vuohtoniemelle?
  Ei tuo herra yksinkertaisesti kuulu tälle tasolle viheltämään. Jokaikinen, siis ihan joka kerta tämä herra ottaa roolin pelistä itselleen - jonka jälkeen pelaavat joukkueet jäävät statistin rooleihin.

  4-10 kouluasteikolla annan 3- arvosanaksi.
   
 10. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Yhdyn tähän täysin. Joku otteluseurantaketjussa sanoi, että pelaajien vastuulla oli tämän illan sekoilut. Uskallan olla eri mieltä. Tietenkin pelaajilla on vastuu mitä tekee, mutta kyllä tuomariston pitää saada peli aisoihin. Jännästi aina saman miehen viheltäessä paletti menee sekaisin kahdelta joukkueelta, 42 pelaajalta sekä usealta valmentajalta. Käsittämätön kaveri tämä Vuohtoniemi.
   
 11. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Nimenomaan. Tuomarin vaikein tai tärkein tehtävä ei ole tuomita sääntöjen mukaan, vaan lukea peliä ja tilanteita. Jos tätä ei hallitse niin kuin eräät kaksi nimeltä mainitsemattomat Vuohtoniemi ja Räsänen, niin homma karkaa lapasesta ja tunteet läikkyy yli. Vaikka pelaajilla itsellään on vastuu kentällä omasta tekemisestä, niin silti usein tuomareiden ratkaisuissa saattaa olla syy ja seuraus negatiivisiin kenttätapahtumiin.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 12. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Se olin minä, ja siihen saakka kun sen kirjoitin niin jäähyt oli aiheellisesti puhallettuja ja selkeitä. Mutta en ala kyllä puolustelemaan Vuohtoniemieä, kyllä me kaikki tiedetään miten omalaatuisen paskasta tuomarista on kyse.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 13. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Positiivista että tarvitsee vasta nyt kirjoittaa tähän ketjuun ensimmäisen kerran tällä kaudella. Mutta olipahan paskaa tuomarointia tämän päivän IPK-TUTO pelissä. Oksettaa ihan. Linjattomuus oli päivän sana. Mikael Vihriälä ja Timo Ruuska, hyhhyh. Ei varsinaisesti puolueellista kummallekkaan, mutta ensiksi katsotaan läpi sormien selkeä kamppi, kunnes vihelletään heti perään toiselle joukkueelle samanlainen tilanne. Vihellettään pieniä huitomisia, mutta ei sitten pahempia rikkeitä.

  Jäähyjen sävyttämä ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon - TUTO Hockey (Linkki TUTOn kotisivuille) Harmi, että tuomareistakaan ei saa mitään sanoa ilman sakkojen pelkoa. Olisi muuten antanut varmaan Elomo sanaisen arkun laulaa.
   
 15. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tämä kaksikko on sellainen jota ei saisi päästää viheltämään mitään pelejä koskaan missään ikinä. Monta hyvää peliä sekoittanut noilla käsittämättömillä vihellyksillään. Yleensä kumminkin vihellykset olleet molemmin puolin aivan kammottavia eikä vain toista joukkuetta sorsivia jos nyt jotain positiivista tästä tutkaparista pitää hakemalla hakea.
   
 16. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Peliitat - Jokipojat kolmannessa erässä. Jokipojat ylivoimalla, Jokipoikien pelaaja estää aika rajusti Peliittojen pelaajaa. Peliittojen pelaaja pannaan jäähyllä, täysin syytön kaveri. Hetkeä myöhemmin Peliittojen pelaaja huitoo Jokipoikien pelaajaa, joka ei tee mitään, hänen mailansakin on lapa jäässä. Jokipoikien pelaaja huitomisesta jäähylle. Täysin syytön kaveri. Peliitat tekee jäähyn aikana yyveemaalin.

  Kaksi kertaa peräkkäin jäähylle laitettiin rikottu pelaaja!
   
 17. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Vaihteeksi ihan hirveää tuomarointia Iisalmessa. Linjuritkin veti päin vittua.
   
  Murkula tykkää tästä.
 18. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Nyt veti Silvennoinen kauden parhaan pelin Imatralla. Yläviitosta kaverille älä lopeta koskaan sirkuksen täytyy elää.
   
 19. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Lainaus:
  Ja Rautio alkoi peesailla ilmeisesti omien jäähytilastojensa kaunistelemiseksi tehden myös itsestään vitsin.
  Mutta Silvennoinen kyllä todella ansaitsee jonkun pokaalin tuosta suorituksesta. Toivottavasti sementtikengät.
   
  OCE tykkää tästä.