Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiksen siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lohipoika, 30.01.2011 klo 00.31.

 1. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Lainaus:
  Mestiksessä todella yleinen kuvio. Seura toki avustaa sen verran kun pystyy, mutta monilla pelaajilla (esim. Turussa) menee niin, että pelaaja hommaa kämpän, ja seura auttaa kalusteissa, vuokravakuudessa jne. Toki noita kimppakämppä-juttujakin on paljon.
   
 2. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Minulla on hajatietojen perusteella sellainen käsitys, että Mestiksessä SaPKo hoitaa pelaajien asuntoasiat parhaiten. Kumotkaa, jos olen väärässä.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoolla oli vakiokämppiä missä pelaajia asui. Ja sittemmin diili vuokrakämppäfirman kanssa.
   
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  En osaa ottaa kantaa missä nää hoidetaan parhaiten, mutta on kyllä eka kerta kun törmää pelaajan vuokrakämpän haku ilmotukseen. Kokkolassa on ainaki kimppa kämppiä jotka tulee seuran puolelta.
   
 5. diletantti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa
  Kaiken logiikan mukaan jatkossa pelaajien asuntotilanne Savonlinnassa vain paranee, koska kaupungista lähti juuri melkein tuhat opettajaopiskelijaa. Vapautui todella hyviäkin vuokra-asuntoja, joista SaPKo voi valita pelaajilleen.

  Joensuussa asia on päin vastoin, sillä opettajankoulutus siirrettiin juuri sinne. Kaikki Savonlinnasta siirretyt opiskelijat eivät ole saaneet asuntoa vieläkään. Kaiken lisäksi Joensuussa oli jo muutenkin aikamoinen vuokra-asuntopula valmiina.
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tosiaan, kovia pelaajia listalla edelleen. Valmiita joukkueita taitaa olla SaPKo, IPK, Ketterä, Hermes, Kiekko-Vantaa, RoKi. Näistä IPK seurailee try-out ukkoja, Ketterä saattaa syvyyspakkia katsella, TUTOsta ei tiedä, seuraileeko vielä Masi Lehtosen tilanteen ja hommaa korvaajan, vai oliko korvaaja Taavitsainen, mene ja tiedä. Hermeksellä voisi tehdä gutaa kärkipuolustaja, mutta määrällisesti hyvin hanskassa. RoKille joku pakki kai tulossa.

  Jokipojat yhdessä KeuPan kanssa saattaa taistella markkinoiden kärkisenttereistä, eli Teemu Huttu ja Mikko Virtanen. Voisi laskea tähän mukaan myös Henri Heinon ja Tomi Peltosen, jonka uskon kyllä LeKissä jatkavan. Kummallakin myös pakkitarve, Jokipojilla suurempi. Tyytyykö Jokipojat tai KeuPa jo valmiiksi tuttuun Ollitervoon, vai kalasteleeko isompia nimiä kuten Jarno Paven ja jossain määrin aina-klesana-matias-pulli.

  Enemmän hajalla olevat joukkueet kuten, Peliitat, LeKi ja Koovee tarvitsevat enemmän töitä. Tosin Peliitoille riittäisi omaan silmään parin try-out ukon onnistumista ja jonkun kovan laiturin tuonne kuten Niklas Näppi, Aki Kangasmäki, Jiri Veistola, Toni Leinonen, Santeri Vuoti tai Joonas Sammalmaa, tosin pahoin pelkään, ettei Peliitat ole kovin houkutteleva vaihtoehto näille ja hankinta on ihan-ok-mutta-ei-tarpeeksi Jarkko Harjula. Kaksi ensimmäistä saattaa seurailla TUTOn tilanteen loppuun. Mark Viitasenhan Peliitat jo hommasi, mielenkiintoinen pelaaja. Koovee tarvitsi yhden kentällisen laatupelaajia ja Ilvekseltä toisen kentän. LeKi tarvitsisi lainojen lisäksi laajuutta.

  Vapaita pelaajia jäisi näistäkin yli yllinkyllin, toivottavasti iso osa jäisi Mestikseen.
   
 7. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Matias Lehtonen palasi TUTO Hockey:n pariin, joten tämä case on nyt toistaiseksi selvä. Edustuksen harjoituksissa on kuulemma joitain ulkopuolisia vai oliko ulkopuolinen. Tiedä sitten mitä se tarkoittaa. Voipi olla, että mukana on/ovat odotellessaan tarjouksia ulkomailta. Jotain taustaakin eräästä kerrottiin, mutta jääköön toistamatta se. Mielestäni joukkoe on valmis kauteen ja näin mielestäni Aittola maininnut. Tietysti lisäsi, että joitain lainoja voi myöhemmin tulla. Siitä oli kyllä puhetta jo aiemmin, kun joukkoe oli vielä vajaa.
   
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Joonas Sammalmaa lähtee Puolaan, uutena joukkueena Podhale Nowy Targ.

  Puolan liigasta on yllättäen tullut suosittu vaihtoehto Mestis-pelaajille. Sammalmaan joukkuekvereina pelaavat Joona Tolvanen (LeKi/K-Vantaa), Eetu Koski (SaiPa) ja Eetu Moksunen (Pelicans-A). Todennäköisin selitys suomalaismäärälle on se, että joukkuetta valmentaa Tomek Valtonen.

  Myös Katowicen joukkueessa pelaa suomalaisia. Eetu Heikkinen siirtyi sinne Italiasta ja Janne Laakkonen Ranskasta. Jesse Rohtla aloittaa puolestaan jo toisen kautensa joukkueessa.
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Myös IPK:n luottovahti Tuomas Tolonen siirtyi Puolan liigaan, Orplik Opoleen.
   
 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Oskari Lehtinen vapautui HPK:sta, onko jollain Mestis-jengillä pelimerkkejä näin isoon kalaan? Huikea pelimies, maistuisi kyllä varmasti kaikille. Jokipojat lienee todennäköisin osoite, mutta saapi nähdä.
   
 11. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Kaverin itsensä puolesta toivon, että saisi try outin johonkin muuhun liigajoukkueeseen. Jos HPK antoi kahdessa pelissä yhteensä 7 minuuttia neloskentässä peliaikaa, niin ei siinä pääse hirmukanuunaansa vielä esittelemään.
   
 12. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  No jaa kaveri pelasi 7 minuuttia, mutta istui kuitenkin 6min jäähyjä. Liike ei vaan riittänyt. Sai harjoitusmatseissa YV aikaa, mutta eipä sitä laukausta näkynyt. Kesti liian kauan virittää. Mestis oikea taso Lehtiselle toistaiseksi.
   
 13. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Jos liike ei riittänyt, niin ulkomaat kutsuu tai mieluummin toivottavasti Mestikseen. Mestiksessä olisi viihdyttävä pelaaja. Turkulaisena Tutoon tai sitten paluu Jokipoikiin?
   
 14. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Saipaan try outille.
   
 15. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sinne diili kiinni ja hakemaan vauhtia Ketterästä. Kelpaa:)
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
 17. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Yhtää en tiedä, mutta TUTO on aika paljon käyttänyt A-nuoria ja hieman heikosti esiintyneitä lainoja puolustuksessa. Voi kuitenkin olla, että samaa rataa jatketaan eikä rahaa haeta tässä vaiheessa pakkaukseen. Toisaalta en tiedä tuon sarjan tasoa eli miten hän nykyään sitten Mestiksessä menestyisi. Pari vuotta reissannut siellä täällä ja viimekaudet eivät ole tuloksellisesti olleet ihan entisen kaltaisia. Tietysti jos joukkue vaihtuu useasti, niin silläkin on vaikutusta.
  Eli loppukausi jossain, niin voisiko sitä lämmetä sitten taas?
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2018 klo 18.59