Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Mestiksen siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lohipoika, 30.01.2011 klo 00.31.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  SaPKo on ainakin toistaiseksi vailla valmentajaa ja jostain olin lukevinani, että Peliitoillakin saattaisi piiskaaja vaihtua.
  Näillä molemmilla on ainakin ollut jonkimoiset kontaktit Hämeenlinnan tässä lähihistoriassa.

  Janne Kumpulaista huhuiltiin SaPKoon SaPKo-osiossa.
   
 2. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Myös KeuPa on vailla päävalmentajaa, tai ainakaan sitä ei ole nimitetty. Salo voisi olla hyvin mahdollinen vaihtoehto KeuPaan, todennäköisesti ainakin edullinen vaihtoehto. Mutta, en tosiaan tiedä valmentajatilanteesta enempää ja tämä oli vain oma pohdinta.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Loppu se huhuilu ja sopimus julkaisiinkin tänään. kiekko.ita-savosta tuon itse bonjasin.
   
 4. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Säteri ja Betoni-Virtanen spekuloivat juuri MestisTV:ssä Oula Palveen pelaavan ensi kaudella Liigassa ja juuri KooKoossa. Noh, tiedä näistä.
   
 5. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Sanoi vielä että sopimus olisi pitänyt ostaa ulos mikä tekisi hintaa 100-120k onko sen arvoinen?
   
 6. Bertil Snöre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo, Saipa
  Lainaus:
  Eikös tuo sopimus lopu tähän kevääseen?
   
 7. paraspelaaja Jäsen

  Oula Palvesta oli jo yhdessä ketjussa kerran puhetta. Otin asiasta selvän, joten laitetaanhan jäitä hattuun:

  Palvella on sopparia yksi vuosi jäljellä seuran optiolla. Meidän miehiä, ellei jollain sitten ole manipulaaria
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Onko tarkempaa tietoa millainen tuo seuran optio lopulta on?

  Lainaus:
  Se on sinällään selvää, että jos mies Liigaan halutaan, niin siellä myös ensi kaudella pelaa. Se on sitten eri asia kannattaako esim. KooKoon budjetilla operoivan seuran mahdollista sopparia ostaa ulos, tuskin.
   
 9. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juu jäitä hattuun vaan. Mestiksessä ei ole yhtään pelaajaa, jonka sopimuksesta KooKoo maksaisi 100.000 - 120.000 euroa se nyt on aivan selvä asia. Lisätään vielä, että mikään seura ei todellakaan maksa Oula Palvesta tuommoisia summia. Jos liigaseurat olisivat olleet kiinnostuneita Oula Palvesta niin hän ei missään tapauksessa pelaisi mestiksessä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2015 klo 20.58
 10. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Se on juuri sellainen seuran optio, jotta Jukurit saa Palven pitää ennalta sovitulla hinnalla jos näin haluaa (ja miksei haluaisi)
  Lainaus:
  No, ehkä juuri "sinällään", mutta käytännössä ei välttämättä niinkään. Näinhän on Jukurien suhteen tällä kaudella luulleet jo Sportin fanit(case Guttig&co), KalPan fanit(case Lukka) ja vaikka ketkä. Jukurit on kuitenkin urheiulpuolella aika uskottava seura. Väitän, että uskottavampi kuin pari Liigaseuraa. Saanhan minäkin asioita jos kovasti haluan, mutta ei se välttämättä ilmaista ole.
   
 11. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Voi Palveesta sen 10k-12k maksaa, mutta ei yhtään sen enempää.
  Ehkä siihen palkkaa max. 20k päälle, mutta ei sen enempää.

  Odotan kanukkien vallankumousta ykköskentän laitureiden osalta.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  No kannattaiskohan nyt vähän heräillä. Jos Palven kehitystahti jatkuu samanlaisena, kuten vähän näyttää, niin hän tulee olemaan jo ensi kaudella saatanan kova pelaaja. Mutta sehän on vain meidän onni.
   
 13. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Täällä lähtee hirveä rumba käyntiin jonkun Säterin ja Betoni Virtasen heittojen perusteella!

  Kuuntelitteko te yhtään sitä höpötystä kokonaisuutena?

  Siellähän tiedettiin lähes kaikki KooKoosta ja eri pelaajien tilanteesta ja näin myös heidän peluutuksestaan tämän tilanteen johdosta. Niin ja saihan sinne lähettää kysymyksiä näille "asiantuntijoille" tai kertoa heille "tosia-asioita" kaikille julkistettavaksi.

  Tuota parivaljakkoa, jossa Säteri muisti jatkuvasti keksiä näennäisoivaltavia hauskuuksia Virtasesta ja Betonia, joka myötäili lähes kaikessa tätä humoristia, kun kuunteli tuon 90min ja yli niin kippo oli aivan täynnä ja lähes nurin. Betonikin jo kiehahti kun tämä hahhahhahhauska Säteri käytti hänestä jotain "Lintunen...", vertausta, joka kuulemma oli Kim Törnströmin lempinimi.

  Mutta ne jotka edes hivenen tämän kauden KooKoota ovat seuranneet huomasivat että tämä Säteri puhuu sen 95% täyttä paskaa olettaen kaikkea mahdollista. En ymmärrä miksi on oltava niin tietävinään kun ei oikeasti ole joukkuetta seurannut. Voisi selostaa sitä peliä ja jättää asiantuntijakommentoinni Timo Jutilalle, jolla on aina paljon painavampaa asiaa kuin Säterillä. Vai onko niin että Säteri ei ymmärrä mitään jääkiekosta pelillisesti, joten ainoa mihin voidaan tarttua ovat pelaajat?

  Mutta älkää nyt hemmetissä tuollaisen kohlon puheiden perusteella alkako odottamaan että Steve Moses on KooKoon ensi kauden 1.sentteri.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Säteri on kyllä ihmeellisen usein vain oikeassa näissä siirtopuheissaan. Kertoi esimerkiksi vuosi sitten tammikuussa Jalon siirtyvän Hpk:hon Jukureista ja niinhän siinä kävi.
   
 15. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Oletteko laskeneet kuinka monta toteutumatonta huhua tämä mahtava Säteri on ilmoille laittanut verrattuna toteutuneisiin? Ei yksi pääsky kesää tee.
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Itse olen kuullut nämä huhut kahden vuoden aikana: Tuto neuvottelee Mannisen kanssa, Jalo HPK:hon, Palve Kookoohon, Setänen Tepsiin ja Mikko Lehtonen neuvottelee Kookooseen. Tulos Jalo oikein, Setänen oikein, Mannisen kanssa ei päästy sopimukseen ja loput jää nähtäväksi. Saattoi olla muutakin mitä en muista. Osumaprosentti omiin korviini varmoista 2/2 eli 100%.
   
 17. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  No luulisi sen olevan selvää, että Oula Palve ei pelaa ensi kaudella Jukureissa. Olisi aikalainen farssi koko uran kaudella ja ihan varmasti siellä sopparissa on joko Liiga-optio tai sitten purkumahdollisuus kohtuuhintaan.

  Eiköhän nämä Mikko Lehtoset vielä kuitenkin nuorina jannuina voi pelata kauden kaksi Mestiksessä...
   
 18. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Sinullehan asiat on aina selviä, sisältäen myös nämä "jos pelaaja on hyvä, niin hän ei Jukureissa pelaa" -väitteet:
  Lainaus:
  Kristallinkirkasta.

  En minä sitä väitä, etteikö Palve saattaisi jo ensi kaudeksi Liigaan siirtyä. Mutta meni ihan miten päin tahansa, niin Oula Palve on kultainen esimerkki Jukurien rautaisesta scout-osastosta ja siitä, miten pelaajanrakennuksessakin voidaan jäädä uskomattoman paljon "voitolle". Niin ikävä ihminen en ole että alkaisin mikkeliläisten ensikommentteja Palvesta tänne enää lainailemaan, mutta hänhän oli "harmaata massaa", "ei sytyttänyt", ja mitä niitä oli. Ei silloin kukaan ihmetellyt, miksi Palve teki kahden vuoden sopparin. Nyt alkaa olla kuumaa kamaa, joten Jukurit saa nauttia raudan takomisesta oikein kunnolla.
   
 19. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Varmasti Lukka olisi halunnut jäädä KalPaan, mutta häntä ei KalPa-kannattajien mukaan haluttu pitää ja Jukurit-kannattajien mukaan hän piti vain sopimusvelvotteistaan kiinni.

  Teidän rautainen scout-osasto on ikävä kyllä vain Liiga-seurojen agendan edellä kärpäsen paskaa ja eikö se nyt Jukurit-johdonkin tiedotuksista ole tullut selväksi, että tavoitteena on kehittää pelaajia Liiga-tasolle, jotta he voivat sitten pelata KooKoossa?
   
 20. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Hieno kirjoitus ja paljon oikeita asioita. Tästä on hyvä jatkaa.
   
 21. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Hiukan nyt rajaa tuohon vuodatukseen, vaikka Säteri on selvästi ihosi alle päässytkin. Sätkyä voi ehkä arvostella monestakin asiasta, mutta asiantuntemattomuus ei todella ole yksi niistä. Kaveri tuntee lajin erinomaisesti ja on selostuksissaan oikein hyvin pelin sisällä. Se että jos miehen kielikuvia tai huumoria ei sulata, on sitten toki kokonaan toinen juttu.

  Ne jotka arvostelevat Säteriä hehkutuksesta, niin en oikein tajua voiko esimerkiksi tuollainen Kouvolan selostajan (Lindholm?) tyylinen, yliasiallinen tatsi olla parempi. Ihan hubaa kuunneltavaahan se on, mutta ei nyt ihan varsinaisesti fiilistä nosta.

  Ja se mitä kritisoijat ei aina huomaa on se, että Sätky hehkuttaa myös vastustajan hyviä suorituksia ja tekopaikkoja. Ja antaa niistä ihan reilusti kredittiä.
   
 22. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kyllä se selostaja tarttuu myös vastustajan tekemisiin ja pelaajiin. Tuntui tosin että KooKoon pelaajista oli enemmän sanomista kuin TUTOn. Esimerkkejä:

  Marlo Koponen: Kiekolliset taidot = Olemattomat
  - Eipä ollut Säteri katsonut Marlon pelejä kuin sitten kai joskus sillä josssain

  Juuso Rajala: Mattila ei ole tyytyväinen ja Juusolla taitaa olla ongelmia ensi kauden sopimuksen kanssa
  - Niin, ainahan näitä voi arvailla suuntaan sun toiseen

  Olli Julkunen: Aina vaarallinen laukaus ja vahva kulmaväännöissä sekä kamppailupelaamisessa
  - Julkusen laukaus on ollut kova ja vaarallinen ja sitä kai tämä Säteri muistelee vuosien takaa
  - Julkunen ei ole tällä hetkellä vahva kulmavääntäjä eikä hakeudu kamppailupeliin

  Kun tartutaan yksityiskohtiin selostuksessa tai jossain raporteissa niin niiden oikeellisuus olisi hyvä tarkastaa ja varmistaa.
  Toki voidaan Olli Julkusen laukausta hehkuttaa ja mustella niitä vuosien takaisia pommaja, mutta jos jotain on ollut joskus menneisyydessä se ei tarkoita että asiat olisivat ikuisia ja totta nykypäivänä.

  Ihan kiva kun vastustajakin huomioidaan, mutta tuolla taustatyötasolla kannattaisi pitäytyä pelin selostamisessa eikä pureutua pelaajien yksityiskohtiin konvinkaan tarkasti.
   
 23. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon viime kauden mestisjoukkueesta ilman liigasopparia jäivät mm:

  Karevaara, Lehikoinen, Heikkiset (A + T-P), Espo, Appelgren, Kärmeniemi, Lippojoki, Ikonen..

  Osa tulee taatusti työllistymään Mestikseen ensi kaudella, ottajia luulisi löytyvän ainakin akselilla Mikkeli - Turku - Kajaani?
   
 24. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Lainaus:
  Veikkaan Joensuuta
  Lainaus:
  SaPKossa voisi tehdä ensi kaudella Kai Lehtiset, kun ykköspakin roolia olisi tarjolla, sillä en usko Lehtisen jatkavan vaan suuntavan n 100 km länteen ja Suhosen uran jatkumiselle ei ole mitään takeita.

  Mikkeliin tiedoksi, että Lehtisen veikkaus sinne on ihan omaa mutua, eikä sen pohjalta kannata Lukan korvaajaksi merkitä ensikauden fantasiarosteriin.

  OT sen verran, että edelleen ihmetyttää Nuutisen pelaaminen SaPKossa menneellä kaudella. Olisi ollut KooKoolle juuri täydellinen pelaaja 1+1 seuran Liigaoptiolla. Mutta en valita.
   
 25. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mikko Rämöstä ei ollut mitään mainintaa, mutta ei siis jatka pelaamista ainakaan KooKoossa. Jatkaako missään, on sitten kokonaan toinen juttu.

  Ja lisäksi Henri Tuominen nyt olisi jo ihan kärkipään pelaaja melkein mihin tahansa Mestis-jengiin. Jere Espo ja Jesse Koskinenkin kelpaisivat ehkä esimerkiksi Peliittoihin?