Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Matikainen ja Nurminen Pelicansin peräsimeen

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Kaani, 16.03.2015 klo 16.04.

 1. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Lainaus:
  Molemmat täysin oikeita vetoja Nurmiselta, hienoa peluutusta!

  Niin, itsekin näen Juvosen vahvana kakkosveskana meille.
   
 2. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Juvonen on ykkönen, koska niin on päätetty. Viime aikojen esitykset eivät vain vakuuta ketään. Jostain syystä Juvosta pidetään maalissa esityksistä riippumatta. Tuo itseluottamusjuttusi on taas sitä itseään. Maalivahdille se on erityisen tärkeä ominaisuus ja helppo tuhota.

  Lainaus:
  Milloin maalivahdin vaihtaminen takaisin on herättänyt joukkuetta? En muista tapausta. Heikkoa toimintaa valmennuksesta.
   
 3. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Saa ottaa talteen: Tällä hetkellä rakennetaan sitä kevään voittavaa veskaria ja se veskari ei ole Juvonen.
   
 4. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Miten läheltä olet seurannut maalivahtivalmennusta? Tai jotain maalivahtia? Näille ukoille on tehty kristallin kirkkaaksi nämä jutut jo sopimuksen tekovaiheessa. Voit olla aivan varma, että Voutilainen ei saa minkäänlaista traumaa tämän illan pelistä. Olen edelleen sitä mieltä, että valmennus peluutti tänään vahvasti ja toimi veskareiden suhteen aivan jäätävästi. Joukkue ei vaan tajunnut tai pystynyt ottamaan onkeensa.

  Hei oikeesti, Raumalla tehtiin 15 kaappia ilman vaihtoja, siellä sitä vasta veskareiden itseluottamusta murskattiin!
   
 5. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Siellä olikin voittava veska.
   
 6. Lainaus:
  Siis mitkä jutut tehty selväksi?
   
 7. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Jääkiekkoa ja huippu-urheilua läheltä seuranneena - muutenkin kuin penkkiurheilijana - tiedän, että itseluottamuksella on valtavan iso rooli. Se on ihan sama, mitä siellä sopimusta tehdessä on juteltu. Ihmisiä he ovat ja tällaiset epäluottamuslauseet heijastuvat usein esityksiin. Vai oletko sitä mieltä, että viime kauden erittäin sekava maalivahtipeluutus ei heijastunut maalivahtien itseluottamukseen ja sitä kautta otteisiin? Ja onhan näistä nyt lukuisia muitakin esimerkkejä.

  Lainaus:
  No siellä ei sentään vaihdettu maalivahteja edestakaisin yhden helpomman maalin jälkeen, vaan osoitettiin, että tällä mennään loppuun asti. Edelleen, en muista yhtään tapausta, jossa tällainen edestakaisin vaihtaminen olisi vaikuttanut positiivisesti maalivahtien tai pelaajien esityksiin.
   
 8. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Siis täällä oikeasti muutamat ovat mieltä, että viime vuonna A-junnuissa pelannut kaveri on se voittava maalivahti keväällä?

  Maalivahtien peluutuksesta voidaan olla monta mieltä ja Juvoselle olisi ollut hyvä antaa muutama lepovuoro enemmän. Toisaalta Voutilainen on saanut Peliitoissa peliaikaa, joten hätää kakkosen peliajasta ei varmasti ole.

  Kalpa peli on hyvä esimerkki sittä, miten joukkueen pelaaminen vaikuttaa myös maalivahtien pelaamiseen. Neljä eilisestä maaleista voidaan pistää täysin puolustuspelaamisen piikkiin. Toki Juvonen olisi niistä hyvänä päivä muutaman voinut poimia, mutta ei eilisellä pelillä maalivahdista saada voittavaa millään.
   
  Viimeksi muokattu: 17.12.2016 klo 15.42
 9. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Kysytkö tosissasi?
   
 10. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Mikä siinä edestakaisin vaihtamisessa nyt niin hiertää? Silläkään ei ole mitään merkitystä muistatko sinä tai minä tuon koskaan auttaneen. Jotain oli vaan tehtävä. Yhdyn täysin Petun lausuntoon täydellisestä höpöhöpö-pelistä ja piippalakeista. Ilman tuota veskarirulettia piipalakit olisi lyöty myös koutsien päähän, nyt he kuitenkin edes yrittivät tehdä jotain.
   
 11. Lainaus:
  Kysyn, en saanut oikein tolkkua mikä se kristallin kirkas osuus tuossa on mikä on tehty selväksi sopimusneuvotteluissa?

  Ellei sitten kristallipallokin ole mukana niissä neuvotteluissa.
   
 12. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Niin, täysin sama, onko se koskaan auttanut. Kuitenkin valmennus teki homman oikein, vaikkei tälle mitään perusteita olekaan. Selvä. Ei riitä, jos "yrittää edes jotain", jos se yritys ei ole toimivaksi havaittu.

  No, peli oli ja peli meni, KalPalle hävitään aina runkosarjassa. Mutta ei tuosta voi millään pisteitä valmennukselle antaa.
   
 13. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Lukko-HPK case ei ehkä ihan toimi analogiana. Siellä Karjalainen oli merkitty aloittavaksi veskaksi, mutta nuha, mahatauti (joka kiertänyt joukkueessa) esti pelaamisen ja varalla ollut Larmi tolppien väliin. Mv pelaamisessa ei ollut ongelmia, vaikka lukemat olivat mitä olivat. Normitilanteessa olisi varmaankin joukkuetta herätelty veskavaihtoklassikolla (jonka tuloksekkuudesta ei nyt kovin vahvaa näyttöä ole?), nyt ei tarvittu. Joukkue heräsi onnistumisista, ei negailusta, ei mouhoamisesta.

  Joku yksilö voidaan herätellä shokilla, yleensä f to f, harvemmin julkisesti, mutta että koko joukkuetta? Että koko joukkue olisi persoonina niin homogeeninen? Eeei kai nyt sentään. Mitä itseluottamukseen tulee, niin senkin vahvistaminen on varsin yksilöllistä, mutta yleensä se kehittyy vaatimuksen ja tuen tasapainolla ja positiiviseen eli onnistumisiin fokusoitumalla. Tällöin kehityskohteet (joku kutsuu niitä virheiksi) näyttäytyvät positiivisina haasteina.
   
 14. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Lainaus:
  Taitaa mennä arvauksen puolelle yhdellä jos toisellakin mitä maalivahtien peluutuksesta on sovittu.

  Tosiasia on, että Juvonen on pelannut viime aikoina huonommalla tasolla kuin Voutilainen. Siksi peluuttaminen Kuopiossa on ihan perusteltua asettaa kyseenalaiseksi. Itselläni ei ole kunnon näkemystä kevään maalivahtipeluutuksista. Voutilainen voi hyvinkin ohittaa Juvosen jos viime aikaiset pelisuoritukset jatkuvat. Tosin viime kaudesta tuli siinä oppia, että hyväkin maalivahti saatetaan uhrata lahtelaisuuden alttarille.
   
 15. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Aika paljon taas höpötellään aivan merkityksettömällä asialla. Eilinen kenttäpeli oli niin paskaa, että olisi ollut ihan sama vaikka Nupe olisi vaihtanut itsensä sinne tolppien väliin.
   
 16. Henriq Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Nooh .. tämä on keskustelupalsta.

  Maalivahtien peluutus ei ole yhdentekevää. Sen ainakin itse viime kaudesta opin.
   
 17. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Puhutaan siitä, että pitäisikö Juvosenkin välillä huilata kun koppi ei tartu ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Jos kakkosveska sitten osoittautuisi kokoajan paremmaksi niin tottakai valmennus laittaisi hänet keväällä tolppien väliin. Joutuihan Juvonen luukkunavaajaksi viime keväänäkin.

  Mitä merkitystä on muuten sillä, missä nuori pelaaja on pelannu edellisellä kaudella kun tuppaavat usein kehittymään? Voutilaisella on paremmat tilastot junnuvuosilta kuin samanikäisellä Larmilla, joka pääsi loukkaantumisien takia a-junnuista Mestikseen viimekaudella. Larmi on käyttänyt saadut mahdollisuudet, Voutilaisella on vielä mahdollisuudet saamatta, mutta lähtökohtaisesti saman tason maalivahdista on kyse.
   
 18. Quattro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyräsmiehet
  Lainaus:
  Juuri näin!
   
 19. play_on Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  dirty dozen
  Nää jätkät osaa hommansa!

  Jumalauta! Joka sektorilla, mä vaan tykkään!
   
 20. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Matikaisen kannattais kyllä hengittää pari kertaa syvään ennen näitä ulostulojaan. Tänäänkin oli sellanen buusti päällä, niin ku joku olis pölliny Partnerin!
   
 21. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Tuskinpa tuo nyt mitenkään hirveän vihainen oli oikeasti noin hienon voiton jälkeen, kunhan halusi läksyttää töhöillyttä toimittajaa. Ja ihan asiallinenhan Petu oli, ei edes kiroillut tai muutenkaan käyttänyt huonoa kieltä - katsopa vaikka Suikkasen vastaavia lehdistötilaisuuksia Pelsussa.
   
 22. Liito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ja toivottihan se loppuun kaikille hyvät joulutkin!
   
 23. sokeritauti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, SaPKo
  Lopulta kääntyi tilanne niin että ulostulo tarkoituksella tehty. Me vs. Muut. Ei sattumaa.
   
 24. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Matikainen on kyllä yksi vitun sketsihahmo :D Mutta ihan oikeassa toki siinä, että huippu-urheilussa kuohahtaa, mutta toimittaja teki vaan työtään. Ihme pillitystä.
  Lainaus:
  Niin juu, tottakai. Vähän sama, kun jalkapallon puolella jonkun Mourinhon itkuille fanipojat etsivät aina jotain nerokasta psykologista peliä, vaikka se on emotionaalisuus, joka ottaa niskalenkin miehestä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.12.2016 klo 13.20
 25. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  On, samalla tavalla kuin Pori on kaupunkina yksi vitun sketsi, mutta onhan se noteerattava kun se on kartalla ;)

  Petu pitää omiensa puolta loppuun asti, jätkät arvostaa ja se riittää.