Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Matikainen ja Nurminen Pelicansin peräsimeen

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Kaani, 16.03.2015 klo 16.04.

 1. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Ja nämä tälläiset ne aina vaan vahvistaa juurikin sitä mistä monet kritisoi, ja miksi maine on mitä on. Harmi vain, että muutama "mätä omena" pilaa melkein aina sen koko korin.

  Jos toiset ihan oikeasti haluaa ja haluaisi aivopierut ja sikailut pelistä pois, sen ollessa toisten mielestä "kukkaneiteilyä / skeidaa" niin lupaavaltahan se aina näyttää.
   
 2. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Niin, haluatko tajuta. Haluaisitko että sinusta leviteltäisiin vastaavia huhuja esittämilläsi "faktatiedoilla".

  Yksinkertainen kysymys, tuskin liian vaikea vastattavaksi edes kaltaisellesi.
   
 3. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Lainaus:
  Lainaus:
  Sinä se AaTee olet lyhyen palstajäsenyytesi aikana ehtinyt kirjoittelemaan lähes joka viestiketjuun. Tervetuloa.
  Mutta tajusitko ollenkaan mihin asiaan lainaamasi NuuskaHP otti kantaa? Vastauksesi perusteella olit pihalla asiasta kuin lumiukko Juhannuspäivänä.

  No tietysti lainaamasi henkilö (NuuskaHP) puhui nimimerkin Haas suoltamasta boikotointituubasta, jota hän suoltanut ainakin kolmeen Jatkoajan viestiketjuun. Sellainen boikotointivimma on hänen (Haas) tavaramerkkinsä Jatkoajassa, jos et ole vielä huomannut ja sitä vastaan oli osoitettu lainaamasi henkilön kommentti.
   
 4. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:

  Jep, se on totta et on tullut kirjoiteltua ehkä vähän liikaakin. Vuosia palstaa seuranneena kait vähän "patoutunut" kommentoimaan, ja nyt saikulla kun joute aikaakin on. Tosin onko täällä rajoja sitten, se eri asia.

  Ja kyllä, tiesin tajusin mihin liittyi, siksi oikeastaan kommentoinkin. Jos en ehken tiedä tai tiennyt "boikotointivimmasta/historiasta" täällä, niin siltikin vasta argumenttina "kukkaneiteily / skeida" on aina yhtä hyvä.. sinänsä mielestäni ihan validiin asiaan, mitä tuon takana on, varsinkin näiden ylilyöntien kohdalla.

  Mutta eipä tästä sen enempää jos teillä kerran teillä on perinteinen nokittelu menossa, pahoittelen että puutuin, jatkakaa.
   
 5. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Lainaus:
  Parahin NuuskaHP

  Jos hpk törkyilisi, siihen puututtaisiin ihan samoin porukassamme.

  No nyt sinä varmaan haluat parasta Pelsuille ja suomalaiselle kiekolle. Samoin mekin. Liiga tarvitsee kovaa mutta reilua kiekkoa pelaavan joukkueen Lahteen. Taitokiekkokin ok.
  Kertoisitko aiheenmukaisessa ketjussa mitkä ovat toimenpiteet mielestäsi kestäväl lahtelaiselle menestykselle. On mahdollista, että sinulla on loogisesti perusteltuja näkemyksiä mutta tuosta niitä ei löydy.

  Nurminen&Matikainen:
  Mitä tulee Pelicans-valmennukseen, emme ole vaatimassa päitä vadille ilman amalyysia. Mutta ei tuo toiminta oikein vakuutakaan.
   
 6. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Mistä näitä amalyyseja saa, ihan Hämeenlinnan keskustasta vai siitä uudesta kauppakeskuksesta?
   
 7. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Pointti siinä että monilla täällä on ollut halu tervata Pelsuvalmennus. Odotetaan tuleeko lisätietoa.
  Pelkkä vaikutelma on vaarallinen mutta olivathan nuo Matikaisen lausunnot eilen ottelun jälkeen aika ihmeelliset.
   
 8. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Parahin nimimerkki Haas. Olet kieltämättä ihan virtuoosimaisen nokkela kaveri hämeenlinnalaiseksi. Se nyt ei vain riitä kun vitsisi alkaa potea hapen puutetta. Ihan hyväntahtoisella neuvolla kehottaisin keksimään jotakin enemmän parempaa. Ehkä äitisi odottaa vierailuasi?
   
 9. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Lainaus:
  Ja pointtisi oli...?
  Kerro ihmeessä, jos sinulla on perusteltu ehdotus tai kritiikkiä.
  Perusteeton nimittely ei edistä mitään.

  Kun olemme porukassamme aidosti huolissamme lajin tilasta, on tosi ikävä lukea tämmöisiä viestejä.
   
 10. Odessa_park Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, OTP
  Lainaus:
  MV-lehdessä nämä.

  Sananvapauteen kuuluu myös vastuu sanomisistaan, ja näinkin kovien julkisella foorumilla levitettyjen syytösten/vihjailujen takana soisi olevan muutakin kuin oma mutu.
   
 11. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos että joku muukin hämmästelee.

  Olen näistä vastaavista vihjailuista aiemminkin yrittänyt ylläpitoa herätellä sen parempaa kiinnostusta saaneena.

  Mukavaahan se lienee nimimerkin takaa vihjailla ihan kenestä ihan mitä tahansa. Tämän mulkun kohderyhmässä on myös läheisiään. Ihmisiä.

  Ihan käsittämätöntä että Jatkoaika haluaa näitä näkyvillä pitää. Huoraklikkauksia varmaan tarvitaan.
   
 12. Haas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  - HPK mutta liiga yleensä
  Lainaus:
  @Jari66 ja @Odessa_park jep samaa mieltä kanssanne tästä., näihin pitäisi puuttua.

  Lainaus:

  Sen sijaan tämä - arvostaisin näkemystäsi @Jari66. Nyt tuo verbaliikkasi jää hiukan tyngäksi.
   
 13. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Pikkumaisuuttani raportoin Ylläpidolle mielestäni yhdestä törkeimmästä tavasta hyödyntää sananvapautta. Nimimerkin takaa ilman mitään faktoja vihjaillaan jonkun tunnetun ja nimetyn henkilön tehneen jotakin. Näillä ihmisillä on myös läheisiä, voitteko kuvitella.

  Minä en tästä tapauksesta mitään tiedä ja vaikka tietäisin pitäisin turpani kiinni. Mutta ehkä Jatkoaika katsoo että tämänkaltainen on fiksua.

  Häpeä apina.
   
 14. Zikako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  @Jari66 voit vielä lisätä raporttiin, että uutisessa mainittu valmentaja ei ole Mikko Saarinen, tämä on faktaa. Paranemisia Mikolle!
   
 15. Sandman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahden Pelicans
  Lainaus:
  Lienee vähemmästäkin kunnianloukkaus syytteitä napsahtaneen, jenkeissä ainakin olisi jo juttu vireillä. Tässä ei nyt kyllä ole kyse sananvapaudesta, vaan täysin mutuiluun perustuvasta heitosta, joka langettaa kyseenalaisen varjon toisen henkilön päälle.
   
 16. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Ehkä tuon ois nyt paras antaa jo olla? Mitä pienempi huomio, sitä todennäköisempää, että tuon laajempi huomioiminen ei tule toteutumaan, niin ollen huhu-mutu-arvailut ja mahdollisten syyttömien ikävä leima jäisi tulematta.

  Se on jo ilmeisesti raportoitu jonkun toimesta, hyvä.
  Sen on jo monet nyt "tuominneet", hyvä.

  Ehkä annetaan olla, mennä mappiin öö, niin jospa tuosta ei kenellekään ikäviä leimoja tulisi? Tollasissa asioissa kun huhut lähtee kiertämään ei mikään varmaan ole niin pers****** ja tarpeeksi kun juttu jos kiertää, monen "silmissä" se on jo sitten totta. Ja sitähän ei todellakaan nyt haluta, varsinkaan ennenkuin mitään faktaa on pöydässä.
   
 17. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  No miksi et sitten antanut olla. Näitä vain nyt tällä palstalla on esiintynyt aiemminkin.

  Näkisin että Ylläpidolta jokin kannanotto olisi hyvä saada. Saako täällä puhua nimimerkin takaa ihan mitä tahansa ihan kenestä tahansa. Minun mielestäni ei pitäisi, saatan olla toki väärässäkin.

  En palaa aiheeseen
   
 18. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Vittu sinä olet kyllä sekaisin, mitä tässä muutaman päivän näitä viestejäs kattonut. "miksi et antanut olla" Linkkasinko linkkiä uudestaan, otinko kantaa itse asiaan?? Yritin vain sanoa, kun näkyy että pikkuhiljaa jatkuvasti joku käy linkkiä siirtämässä ja kommentoimassa sitä sekä väitettä, että ehkä jos sen jättäisi nyt jo, saattaisi olla parasta? Sori nyt vaan helvetisti jos yritin/"sanoin ääneen" että voisko asian jo antaa olla, sekun taitaa tosiaan olla jo hoidossa ylläpidollakin.

  Toisekseen, juuri samaa sanoin eri sanoilla (jos ymmärtäisit lukemaasi) että raportoitu, hyvä juttu, ja että ei ole hyvä tälläisiä heitellä ihan arpomalla. Olen samaa mieltä.

  Ihme vitun vänkääjä, joka asiasta pitää olla jollain tavalla tökkimässä ja piikittelemässä vaikka näyttää asiasta olevan samaa mieltä. Ja nyt kun siellä kyselet itseksesi, niin selaa parilta päivältä viestisi, huomaat kyllä kun ajattelet samalla asioita.

  Todella hyvä vaan ettet palaa, tänks.
   
 19. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Sinulla ei taida olla käsitystä minkälaista mielipahaa ja missä laajuudessa näistä nimettömistä vihjailuista saattaa aiheutua. Haluaisin vain peräänkuuluttaa että se ei ole kovinkaan korrektia. Näkisin että siihen tulisi puuttua.

  Ja näillä pissisteini -vittu kommenteilla teet vain itsestäsi jokseenkin jotakin. En kommentoi mitä
   
 20. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:

  Ihan for the record, olen samaa mieltä kanssasi..


  Mutta jatketaan YV.
   
 21. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Ei jatketa. Minä olen omalta osaltani kaiken oleellisen tästä asiasta sanonut.
   
 22. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  No, se olikin lähinnä yleisesti "muille" ja ehkä toisaalta olisi voinut muotoilla toisin "Jatkan YV:llä" tms. Ja mutta hyvä, vihdoin.
   
 23. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hyvönen, Mäkiaho ja Karalahti keskustelevat valmentajista oheisella videolla. Noin puolet ajasta käytetään Petri Matikaiseen ja ainakin näiltä miehiltä tulee aika hyvää palautetta.

  Brotherpuckers - Valmentajat - YouTube
   
 24. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Lainaus:
  Voisikohan Karalahti olla mahdollinen vahvistus ensi kaudella tai tulevaisuudessa? Sopisi ilmeeseen ainakin kuin nakutettu.
   
 25. Puupaavola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat
  Lainaus:
  Näin olen ajatellutkin. Toivon vaan, että Matikainen pystyy pitämään myös Nupen aisoissa. Siinä voi meinaa olla myös pientä savottaa :)