Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Matikainen ja Nurminen Pelicansin peräsimeen

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Kaani, 16.03.2015 klo 16.04.

 1. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Avataan heti uudelle kaksikolle oma ketju. Hienoa saada tämä kaksikko takaisin!
   
 2. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Suora 3 vuotinen sopimus molemmille. Projekti jatkuu.
   
 3. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No nyt on Matikaisella projektia. Luottamusta ilmeisesti on miehen tekemisiin, jos tuollaiseen sopimukseen lähdetään ja onhan Matikainen hyvä valmentaja. Toivotaan, että homma toimii.
   
 4. Tekno-Kekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedote
  Sponsoroiko Siemen ja Kone moottorisahan?
   
 5. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 6. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Hyvin kiteytetty!-)

  Huumoria se on huonokin huumori, joten juhlistetaan nyt lahtelaisten valintaa linkillä Kaveria ei jätetä. (Youtube)

  Hienoa toimintaa! Mutta vakavasti puhuen, Matikaisen paluu liigaan päävalamentajaksi on hieno asia ja varmasti ainakin moninverroin Lämsää parempi vaihtoehto.
   
 7. Jari66 Jäsen

 8. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Tervetuloa paskansyöjä takaisin liigaan. Emme ole unohtaneet.
   
 9. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Hoitaako Nupe myös maalivahtivalmennuksen? Tämä valmennusduo vaikuttaa oikein hyvältä ja kiva nähdä Nupe taas Pelicans-paidassa. Matikainen ja Nupe tuntevat toisensa hyvin, joten mitään yllätyksiä ei pitäisi tulla. Nupehan ei ihan helpoimmasta päästä ole henkilönä. Hyvä Pelicans!
   
 10. Iggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kuten moni muukin on vuosien saatossa todennut, niin ehdottoman tärkeää olisi Nurminen kotiuttaa Pelicansin organisaatioon jollain tavalla. Nyt se on tapahtunut ja sitä kautta uskon, että myös pelaajilta tullaan vaatimaan aivan erilailla tunnetta ja ylpeyttä rinnassa olevaa logoa kohtaan. Olikos se Latvala joka totesi Nupen Hall of fame nimityksen jälkeen, että kunnian kukko ei olisi laulanut, mikäli tuon ottelun olisivat hävinneet. Tämä siis ehdottoman hyvä asia joka hieman piristää. Myös Matikainen on tunnettu kommenteistaan, jossa toivoo pelaajien jättävän kaikensa jäälle niin, että joutuvat konttaamaan/ryömimään takaisin koppiin.

  En kuitenkaan anna itseni vielä innostua. Mikäli syksyllä peli näyttää hyvältä ja ennenkaikkea viihdyttävältä, niin sitten istutan ajatuksen lipun ostosta muhimaan korvien väliin.
   
 11. Jaws Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Ässät, San Jose Sharks
  Uskottava valmentajakiinnitys. Tai uskottavat. Matikainen on huima parannus Lämsään nähden, ja Nurmiseenkin on kova luotto. Täytyy olla tyytyväinen Pelicansin puolesta. Ykkössymppis on ensi kaudella ihan varteenotettava pudotuspelijoukkue, mikäli asiat menevät niin kuin niiden soisi ja olettaisi.
   
 12. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Veikkaisin, että ensi vuonna tulee vähän toisenlaista tulosta.
   
 13. Irwi Kaikkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JPS, Pelicans
  Lainaus:
  Varsin vetovoimainen kaksikko -ihan kuin Batman ja Wonder Boy Robin- ja vielä Pelsun peräsimeen! Hyvä näin, semminkin kun sopimus on kolmivuotinen.
  Ajokoirakiekko ja Pelsusydän yhdistyvät, josko olisi suora Pleijaripaikka tiedossa ensi maaliskuussa?

  Mutta kuka välittäisi Nyytistä, niinkuin lastenloruissa kysellään -missä on Lämsä ja Mikko Saarinen? Ei päässyt Lämsä edes A-junnuihin Pelsuille valkuksi, eikä UTJ:ksi. Juokseeko palkka kunnes hän löytää uuden työnantajan?
   
 14. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Onneksi olkoon! Hyvän kaksikon, ainakin näin lähtökohtaisesti, saitte. Toivottavasti Pelsut lähtee taas ensi kaudella lentoon. On mielenkiintoista nähdä millaisia pelaajakiinnityksiä teette tulevina kuukausina.
   
 15. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Viime vuonna Matikaista kovasti huhuttiin KalPan peräsimeen ennen kuin Virran sopimus julkistettiin ja huolimatta siitä miten tämä kausi on Kuopiossa tulosten valossa mennyt olen välillä kiivaasti miettinyt sitä, millainen se olisi mahtanut olla jos Petu olisikin saapunut. Nähdäkseni Pelicansilta erinomainen kiinnitys. Ensimmäinen kausi voi olla hakemista, mutta ennen kaikkea Matikainen lienee valmentaja, jolla on kaikki avut ja eväät siivittää Pelicans pitkälle toisena tai kolmantena keväänään. Lisäksi lienee valmentaja, joka tuo Lahteen edes jonkinlaista imua pelaajien keskuuteen. Olemus on kuin toiselta planeetalta Lämsään verrattuna ja veikkaanpa, että niin on lopputuloskin.

  Mikään suora playoff-paikka tällä ei aukene automaattisesti koska Liiga tulee ensi kaudellakin olemaan todella tasainen. Nyt on vaan taas yksi oikeasti huono joukkue vähemmän ja yksi uskottava enemmän. Toki pelaajamateriaalikin lopulta ratkaisee paljon.

  Tuntuuhan Pelicans brändinä ulkopuolisen silmin paljon värikkäämmältä heti tämän jälkeen.
   
 16. Tulipa muuten mieleen että joskus reilu vuosi sitten kun Lämsä sai edellisen kerran kenkää karautti Nurminen heti seuraavana päivänä hallin pihaan. Ja mitäs kävikään nyt? Tuulisia on kyllä koutsin paikat ja samat naamat pyörii.

  Kolmen vuoden soppari antaa kyllä vahvan selkänojan tai muuten toimistolta nostaa kohta kentällisen verran koutseja palkkaa.
   
 17. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Se joka pettyi [jos joku pettyi] valmentajavalintaan, seuraa väärää lajia. Huikeat valmentajat saatiin ja se mikä hienointa, jotenkin kovin lahtelaisen kiekkokansan näköiset, sellaiset jätkämäiset ja miehekkäät. Matikainen on mielestäni ihan kärkinimiä koko Suomen mittakaavassa, enkä olisi parempaa voinut henk.koht. toivoa!

  Lämsää on haukuttu, mutta en usko että Lämsä niin surkea oikeasti on. Vertailkaa esim. Jukka Jalosen alkua aikoinaan. Potkuja ja sitten jonnekin pieniin lätkämaihin 'karkuun' ja sieltä takaisin. Jos olisi vielä mennyt kausi huonosti sitten palatessaan, niin ura olisi luultavasti ollut ohi nuorena, mutta nyt kaveri on maailmanmestari ja ihan kuningas kaikkien mielestä. Lämsä on nuori, mutta olen ihan varma että 10v päästä Lämsä valmentaa jossain paremmalla menestyksellä. Sinänsä sitä ihmettelin että sai jatkaa kauden loppuun, oli valmentajaa kohtaan jopa epäreilua, mutta joukkuetta kohtaan hieno juttu ja nyt uusi valmentaja palkattiin juuri sillä hetkellä kun pitikin. Nyt Matikainen kerää omia suosikkejaan muutaman, tutustuu Taavi Vartiaiseen ja ensi kaudella Pelicansilla on ainakin täysiä pelaavat alakentät ja melko varmasti ainakin yksi kova ketju. Niin Matikainen yleensä on joukkueensa kasannut.

  Parasta mitä Pelicansille on tapahtunut Ilkka Kaarnan mukaan tulemisen jälkeen!
   
 18. PatrickKane95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Hienoa että nähdään Petu taas liigassa ensi kaudella. Tykästyin herraan hänen Blues-aikoinaan kenties sen takia kun kehui aina SaiPaa keskinäisten matsien jälkeen. Eikä tietenkään voi olla unohtamatta tuota kuuluisaa lausahdusta:

  "Syödään paska ja mennään eteenpäin" :)
   
 19. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hommia on alettu ilmeisesti painaa päivästä yksi alkaen. Ajoin puolenyön aikaan hallin ohi ja vasta siihen aikaan sammuteltiin toimiston valoja.
   
 20. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Marko Jantunen huoltajaksi!

  Ei, hyvä sainaushan tuo on. Kunhan ei joka vuosi synny uutta pitkää prokkista. Pelaajillekin kai pitäisi joskus maksaa jotain?
   
 21. hcp27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-Liiga
  Kyllähän nyt lahdessa on sellainen valmentaja joka varmasti houkuttelee sinne kovia nimiä, ei ehkä niitä liigan palkkakuninkaita mutta kuvitellaan että 150k palkkaa tarjottu pelaajalle Ilveksestä ja Pelicansista niin kummanko valitsee, Tuokkolan vai Matikaisen?

  Tälläisillä valmentajilla ratkaistaan monta sopimusta Pelicansin eduksi ja Lahtelaiset, voitaneenkin sanoa jo nyt, nähdään playoffeissa ensi kaudella.
   
 22. Eetska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vähän tuntuu siltä,että seuraavat pari kautta ratkaisee sen mihin lahtelainen jääkiekko on menossa. Suonenveto hopean jälkeen ollaan kahlattu syvällä paskassa ja se tottakai näkyy kaikessa lahtelaisessa jääkiekkoilussa. Menestys on se joka vaikuttaa ja niinhän sen kuuluukin mennä. Mietin tässä sitä, että mikäli toivottua tulosta ei ensimmäisen kauden jälkeen uusilla valkuilla ole saatu, niin kuinka suurella paineella yleisö vaatii taas uutta muutosta ja projektin kuoppausta. Eli aloitetaan taas puhtaalta pöydältä paremman huomisen toivossa. Kolmen vuoden kiinnitys on erinomainen juttu, kunhan sille annetaan mahdollisuus. Tosin jos uidaan yhtä syvällä vuoden päästä niin tuskin kukaan jaksaa uskoa siihen parempaan huomiseen kyseisellä projektilla.

  Mielestäni varaa ei tälläsiä välivuosia ole enään ottaa, koska menestys on se mitä suuri yleisö odottaa.

  On varmasti paljon niitä jotka teilaa Nupen heti alkuunsa ja on sitä mieltä ettei hänellä ole mitää paikkaa jääkiekossa. Jääkiekon ulkopuolisiin asioihin vedoten. Onhan asia kuitenkin niin, että Nupen merkitys lahtelaiselle jääkiekkoilulle on jotain niin valtavaa ettei sitä välttämättä edes kaikki lahtelaiset tajua, saati sitten muut ympäri suomea.

  Usko ja toivo on kova, että slogan: Lahti on kiekkokaupunki. saa jälleen syytä olla esillä muuallakin kuin parin vuoden takaisissa videokoosteissa.
   
 23. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Pelicans siis teki päivityksen korkean profiilin valmentajiin ja aloitti/jatkoi projektia Lahtelaisen kiekkoidentiteetin löytämiseksi.

  Satsaus on valtava ja suurin uhka tässä projektissa on Pelicansin hallitus ja katsojat. Pelicansin mielenkiinto kasvoi huomattavasti tämän parivaljakon myötä, mutta fakta on se, että Pelicans ei edelleenkään pysty tarjoamaan pelaajamateriaalia, jolla voidaan taistella "automaattisesti" pleijaripaikasta. Menestys painetta toki helpottaa Nupen mukanan olo eli hallituksen kantti kestänee hieman pidempään paineessa kuin Lämsän kanssa ja toisaalta nyt on niin paljon massia kiinni tässä projektissa ettei hötköilyyn ole toivottavasti varaa.

  Pelicnasin ympärillä ei varmasti ole ollut näin positiivistä pöhinää montaa kertaa seuran historiassa eli toivottavasti tämä kantaa hedelmää muutaman nappihankinnan kautta, tuo lisää mainostuloja ja ennen kaikkea ohjaa lahtelaista kiekkoniiloa takaisin Iskun lehtereille.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2015 klo 10.20
 24. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Nupen osaamisella ja kontaktoinnilla tullaan myös hoitamaan mitä ilmeisemmin pelaajakartoitukset tästä etiepäin.
   
 25. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicansilla kävi tavallaan vähän samanlainen säkä, kuin aikanaan Suikkasen kanssa. Juuri oikeaan aikaan sattui olemaan sopiva valmentajapari vapaana. Nimenomaan parina tämä kaksikko herättää hemmetisti mielenkiintoa. Mulla olisi kärsivällisyys riittänyt katsoa Lämsän toinen kausi, mutta kuten 6. päivä kuluvaa kuuta tähän lankaan kirjoitin, niin jos paremman saa tilalle, niin kyllä mulle kelpaa sekin.

  Vielä tuohon valmennukseen kaivattaisiin videokoutsi ja ehkä joku "professori", joka malttaisi tutkia myös peliä näiden kahden höyrytessä.

  Mitä tulee pelaajakoordinaattoriin, niin olen pitänyt sitä melko turhana toimena, jos pelaaja rekrytoinnit tehdään kuitenkin pitkälti agenttien tarjoamilta listoilta ilman omaa scouttausta. Jos Saarinen pystyy a-junnujen koutsaamisen lisäksi hoitamaan edelleen urheilujohtajan toimen junnupuolen hommia, niin se olisi hyvä. Vaikka ei mulla tarkkaa tietoa ole siitä mitä Saarinen on saanut sillä puolella aikaan.