Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Markon vuoro alistaa!

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Schröder, 08.11.2012 klo 14.40.

 1. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Marko tekee just niinku haluaa eikä kuuntele löpinöitä, koska Markoa ei kiinnosta. Marko haluaa vain voittaa, siksi olemme jälleen välierissä.
   
 2. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Marko vois nyt haluta, että hoidetaan game6 ja mennään ratkaisemaan paremmuus sitten game7.

  En tiedä paljoa nolompaa ja vituttavampaa juttua, kuin se että jos kotona tiputaan KalPalle.. Valitettavasti Veltsun rekordin tietäen se taitaa todennäköisintä olla, ehkä tällä kaudella Veltsu pyyhkii persettä omilla luurangoillaan ja nyt hoidetaan kaksi seuraavaa peliä...

  Veltsu alista taas sekä kannattajia (kun eivät usko sinuun) ja omia haamujasi/luurankoja.. Joukkue sellaiseen iskuun, että KalPalle ei hävitä enään tässä sarjassa.
   
 3. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joo Markolla ensi kausi varauduttava siis putoamaan välierissä. Paska valmentaja. Tällä rosterilla ois pitäny mennä päätyy mutta hävittiin Virran mestis rosterille
   
 4. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Virtaselle on ollut ihan riittävä materiaali joka kausi lunastaa finaalipaikka.
  Kotietu ryssitty joka syksy, välierissä muutama täysin ohipeli etc.
   
 5. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kärjistetysti homma on juuri on. Raskas pettymys tämä kausi.
   
 6. chubster Jäsen

  Virtanen on alistanut. Virta sai materiaaliltaan heikomman jengin finaaliin, Veltsu alisti.

  Ens kaudella lisää alistamista luvassa jälleen.

  Epätasaista suorittamista kevään tärkeimmissä peleissä. Nyt taas koko pitkä kesä aikaa Markonkin harjoitella lisää reagointia pelin aikana.

  Syksy pelataan ihav vituiksi, keväällä hirveä spurtti ja sitten ku tärkeät pelit alkaa niin paukut on käytetty.

  En ole koskaan pitänyt Marko Virtasesta, jos ei ole tullut selväksi, eikä tuota näkemystä tämäkään kausi muuttanut. Ajatus jatkosopimuksesta ensi kaudelle vituttaa jopa enemmän kuin julkistuksen yhteydessä, jos edes mahdollista.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 20.08
 7. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Se on kieltämättä ihan hyvä pointti, että nyt on kolme kautta putkeen välierissä ja samaten kolme kautta putkeen pronssimatsissa.
   
 8. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuolla materiaalilla pitäisi edes 1/3 osua. Mutta..
  Joku siinä pelissä aina klikkaa ratkaisupelissä. Viime vuonna kutospeli oli täysin munatonta ja hifki käveli yli finaaliin. Ja se sentään munittiin kotona, tänää sitten vieraissa.
   
 9. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Ymmärtäähän vitutuksen toki, mutta noinkohan sittenkään mestisrosteri vetelee liigan finaalissa, tai sitten Virta on planeetan ylivertaisin koutsi. Toivottavasti Virtasen haukkuminen tuo lopulta silmätkin auki asioiden analysointiin. kannattaa huomioida, että se syy näihin välieriin pääsyssä/niissä häviämisessä ei ole pelkästään valmentajan piikkiin, minusta JYP on väärin roikkunut siinä identiteetissään liian orjallisesti, Siihen vaikuttaa seuran linjaukset ja kannattajien painostus myös ja objektiivisuus minun mielestäni on sitten kärsinyt pelin kehittämisen tarpeista. Virtanen ei ole syypää yksin näihin sukelluksiin, annettuja raameja hän siellä täyttää eikä ole hänen vikansa, että vastustaja pelaa kiekkoa lopulta paremmin, kun edes välierätasoista neloskenttää ei syntynyt, voi tietty syyttää Virtasta, mutta joku muukin on varmaan ollut syy näihin Hotakaisten ja muutamien muiden koko kauden plörinäksi menemiselle, ei siellä ole seurajohdossakaan näitä kyetty noteeraamaan. No, kuten tiedettyä, nää on aina monen palasen loksahtamista vaativia hommia ja Virtanen saa nyt nauttia sijaiskärsijän asemasta.
   
 10. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kysyn nyt edelleen yleisellä tasolla, että onko se oikeasti Marko Virtanen, joka tänä vuonna on eniten ryssinyt JYPissä? Toki valmentajaa on kiva syyttää kaikesta, mutta Virtanen pelastui osin tuurilla ja taidolla, kun koko joukkue oli aivan kipsissä tuossa syksyllä. Se oli niin kollektiivista alisuorittamista, että siitä on turha yhtä valmentajaa mielestäni syyttää. Lopulta näen JYPin ongelmaksi eniten seuraavat:
  • rosterissa oli keväällä liian raskasjalkaista kalustoa, joka tuli isossa kaukalossa liigan luisteluvoimaisinta jengiä vastaan näkyviin. Se ei ole mikään häpeä, koska KalPa olisi luistellut monta muutakin jengiä aivan suohon tuolla omassa kotikaukalossaan, se on kuitenkin KalPan tavaramerkki ja joukkueen ykkösvahvuus. En näe mitään mahdollisuutta, että valmentaja olisi yksin vastuussa joukkueensa kokoamisesta ja JYPillä ei vaan riittänyt luisteluvoima tällaiseen peliin, joka tuli lähes jokaisessa Kuopion pelissä näkyviin. Ei valmentaja voi "pelireagoinnilla" vaikuttaa siihen, että jengissä on raskastekoisia luistelijoita.
  • syytän itse suurimmalta osin maalivahtiosastoa tästä tappiosta: JYP lähti kauden alla todella suurella riskillä parilla Tuokkola & Vehviläinen, joista kummastakaan ei ole liigajoukkueen ykkösmaalivahdiksi. Veinin kohdalla tilanne nähtiin jo viime kaudella ja syksy ainoastaan vahvisti sitä, että Vehviläinen ei ole VIELÄ voittava maalivahti. Tuokkolan palkkaaminen oli enemmän koko urheilujohdon aivopieru, koska ura on ollut tasaisessa laskussa ja Peksillä ei ole enää monee vuoteen riittänyt ykkösmaalivahdiksi.
  • Olkinuora maksoi isoja oppirahoja tässä sarjassa, mutta hän oli paras mahdollinen vaihtoehto JYPin maalivahdiksi ja löytyi auttamatta vasta kesken kautta. Vielä ei ehtinyt Olkinuora ottamaan niitä steppejä, jotka hän tulee ottamaan. Tästä tulee isoa oppia ja tulevaisuudessa Olkinuoran varaan voi rakentaa jo aivan eri tavalla
  • Puolustus oli kasattu päin honkia ja suhteessa hyökkäykseen puolustajat eivät olleet riittävällä tasolla. Keväällä alkoi löytyi suurta tasonnostoa, mutta vasta sitten, kun kesken kauden jouduttiin tekemään paniikkihankintoja avuksi, jotka eivät missään nimessä ehdi siinä ajassa parhaaseen mahdolliseen kuntoon.
  Tämän kauden "mahalaskun" pistän täysin KalPan upean flown + JYPin epäonnistuneen joukkueen kasaamisen piikkiin. Virtanen osoitti kyllä keväällä, että hänen pakissaan riittää työkaluja kaikkin tilanteisiin, mutta kun joukkuetta joudutaan kokoamaan pitkälle kevääseen ja hakemaan paniikkiratkaisuja tuloksen ehdoilla niin ei se valmentajalla silloin voi olla pitkäjänteistä työskentelyä. Virtanen pärjäsi taktisesti ihan hyvin Virralle: JYP pelasi sarjan vahvuuksillaan, mutta esim. viimeiset ratkaisut ja telaketjunelonen + mitätön/liian nuori ratkaisuosasto koitui JYPin turmioksi. Mestaruuksien ja finaalipaikkojen saavuttaminen on ihan pirun vaikeaa ja JYP oli sitä todella lähellä - JYP joutui kovan reitin eteen runkosarjan jälkeen - se olisi tarvinnut sen yhden sijan lisää. Eli käytännössä yhden voiton päähän se lopulta jäi runkosarjassa.

  JYP olisi todennäköisesti pärjännyt kaikkia muita vastustajia vastaan paremmin kuin näitä kahta, jotka se nyt sai. Se sai juuri ne luisteluvoimaisimmat vastukset, joilla kaikilla muillakin on ollut vaikeuksia. Tuo sija, jolta JYP aloitti, oli se kaikista huonoin.
   
 11. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näin toisen pronssimatsiin joutuneen jengin kannattajana sanon sulle, että oot tosi huono häviäjä.
   
 12. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Noh, kaikki voi tarkistaa mille sijoille joukkueita veikattiin ennen kauden alkua.

  Tosiasia on että Virta sai oman jengin ylisuorittamaan ja Virtanen taas, noh.
  Kalpa oli toki lopulta nimilistaa parempi joukkue, mutta sekin on suoritus mihin Virtanen ei ole vielä pystynyt. Välierät on tuolla budjetilla ja rosterilla minimisuoritus.

  Ja tuskin seurajohto on määrännyt tietyt pelaajat koirankoppiin, vai miksi tietyt pelaajat saivat vastuuta vasta muiden loukkaantumisen jälkeen?
   
 13. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Virtanen 4/5 välierissä mikä on hyvä, mutta samalla huono, koska 4/4 ollaan hävitty välierät.
   
 14. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  2x
  Lainaus:
  Kyllä se on Virtasen syys jos Kalpa on tuolla rosterilla finaaleissa ja Jyp ei. Jo 3 kerta putkeen pettymys samoissa karkeloissa vielä alleviivaa valmentajan kyvyttömyyden

  Ensi kaudella tätä samaa hunajaa. Mielenkiintoista nähdä miten Virtanen onnistuu tuhoamaan Kunomgas Immosen paluun.
   
 15. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Valmentajalla on ne työkalut, jotka sillä on. Lopeta KalPan aliarviointi ja avaa silmäsi: KalPa on Liigan LUISTELUVOIMAISIN JOUKKUE!
   
 16. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Sepä voi ollakin, ja kuten toisaalla todettua KalPa ansaitsi jatkopaikkansa. Mutta tämä ei tarkoita, etteikö Virtasen eväät olisi syöty välierissä vastustajasta riippumatta. Itse ainakin näkisin, että Veltsun työkalut loppuu ennen finaaleja, valitettavasti. Tänäkin vuonna olisi ollut mahdollista mennä pidemmälle, mutta kun ei niin ei.

  Voihan tässä toki olla tyytyväinen, että joulun tienoilla sijalta 13. noustiin mitalipeleihin. Mutta sitten tulee miettineeksi, mitä helvettiä siellä sijalla 13. tehtiin?
   
 17. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jos JYPin urheilujohto nyt kokoaisi ihan ensimmäiseksi sellaisen joukkueen, jossa on pakisto ja hyökkäys tasapainossa ja maalivahtipeli sellaisessa kunnossa, että sen varaan voi rakentaa. Sitten ei tartte kammeta itseään syksyllä ynnä muut osastolta ylös. Jos JYP uskoo, että se pärjää paremmin tekemällä "KalPat" eli hommaamalla sitä luisteluvoimaa niin se on hyvä - mutta viime kaudella he kyllä päästivät mm. Kemiläisen Tapparaan - ja Salosen. Siinä olisi ollut tälle kaudelle iso pakkaus luisteluvoimaa, mutta jostain syystä nää kaverit ei Jyväskylälle kelpaa.
   
 18. JJLehto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Flyers, Eagles, Liverpool, Barca, Hawkeyes
  Lainaus:
  Peterra puhuu silkkaa asiaa.
   
 19. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Niin tekee. Kyllä Holtari saa yhtälailla kantaa tästä vastuuta, kun Suomelan voi laskea ainoaksi onnistuneeksi arvoituksellisemmaksi hauksi ennen kauden alkua. Toki kesken kauden tullut kvartetti oli sitten kaikki onnistuneita hankintoja, joilla kausi pelastettiin osittain tänne asti.
   
 20. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ja ensikaudeksi saadaan sitten Miksa Mäenpää stunttamaan Nikua jollain 5*liksalla, samat tehot ja yhtä hasardi omassa päässä..

  Kemiläinen on kyllä niin pitkä miinus Holtarin hattuun, muutaman muun ohella. Vai tuleeko linjaus ylempää että omille junnuille ei saa maksaa? Tuskin Kuukka tai Miklik pähkinöillä pelaa..
   
 21. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Tästä olisi kyllä oikeasti mielenkiintoista tietää (nyt kun pöly on jo ehtinyt vähän laskeutua niin ehkä joku syväkurkku osaisi kertoakin) että mikä tuossa oli taustalla. Varmasti halusi isompaa sopimusta kuin millä silloin JYPissä pelasi, mutta olihan se selvää, että kannattaisi maksaakin.
   
 22. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ainakin sen tiedän, että Tapparan tarjous oli useamman kymmenen tuhatta korkeampi kuin JYPin. Ja sopimus tehtiin todella aikaisin, joten halutessaan JYP olisi voinut myös korottaa omaansa. Ei korottanut.
   
 23. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Oma mutuveikkausmikälie tästä episodista on se, että JYP eli ts. Holtari ei odottanut että Kemiläinen saisi tuon tason tarjouksen mitä Tappara teki (huhujen mukaan reippaasti toistasataa tuhatta). Sitten meni sormi suuhun kun tuo Tapparan tarjous oli tuontasoinen ja tuloksen tietävät kaikki.
   
 24. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niinkuin Köpi arveli, Kemiläinen sai Tapparalta reilusti yliarvostetun tarjouksen (suhteessa sen hektisiin näyttöihin) eikä JYP halunnut/voinut vastata. Salonen sen sijaan ei mahtunut kärkikahdeksikkoon ja halusi itse lähteä. Selvä oli, että tulee kehittymään, mutta onhan näitä Vertaloita ennenkin ollut.
  Tänä vuonna Kuukka oli ainoa pakeista, joka pystyi laukomaan siniviivalta maalille saakka (tasan kaksi kertaa, toine maaliin ja toinen ylärimaan), ehkä kuvaava päätös kaudelle oli ykköspakki-Nikun täydelliset hölmöilyt, mitkä maksoi kaksi maalia. Neljän joukkoon tuolla joukkueella oli ihan hyvä suoritus. Pilen mukaan kausi on nyt ohi, joten tuskin mitaleita halutaan.
   
 25. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eikö se ollut kahdesta kaudesta, 120ke tappara vs 80ke korotuksen jälkeen JYP. Tms?