Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Managerien ja muun johdon toiminta NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TweetyLeaf, 06.03.2014 klo 22.14.

 1. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Aina vähän riipaisee syvältä sisimmästä, kun halutaan katsoa kauppojen, joissa liikku prospekteja, onnistumista sen mukaan, tuliko niistä pospekteista jotain vai ei. Toki ne voi jälkeen päin näyttää onnistuessaan ryöstöiltä, mutta kyllähän gm:t elää siinä todellisuudessa, että heidän pitää hahmottaa se prospektin arvo potentiaalisen breikkauksen ja sen todennäköisyyden mukaan. Sen takia vähän häiritseekin se, että ollaan valmiita läpsimään niitä treidien voittajia kovin helposti.
   
 2. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Paul Fenton (Nashvillen apulais-GM) sekä Mike Futa (Los Angelesin apulais-GM) ovat vetäytyneet Carolina Hurricanesin vapaana olevan managerin paikan tavoittelusta pois. Merkki siitä että kärkiehdokkaita ei miellytä Hurricanesin uuden omistajan johtotyyli? Silloin kun Francis siirrettiin syrjään niin oli jotain juttua että siellä uusi omistaja haluaisi Mark Cubanin tyyliin olla näkyvä hahmo joukkueen toiminnassa, ja siinähän on sitten vaarana uudelle managerille ettei hän ole muuta kuin omistajan käsinukke.

  Edit. Näköjään Tom Fitzgerald (Devilsin apulais-GM) myös vetäytynyt pois tästä avoimen työpaikan tavoittelusta. Eli niitä on jo kolme kärkiehdokasta jotka ovat tehneet siten.
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2018 klo 15.12
 3. agent082 Jäsen

  Jonkun eurooppalaisen kun ottaisivat.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kekäläisen takana ei vaan taida vielä olla näkyvissä sitä seuraavaa eurooppalaista NHL-joukkueen GM:ää. Ei taida tällä hetkellä ollaan ketään eurooppalaista apulaismanageria missään NHL-joukkueessa, ja ilman tuollaista kokemusta ei ole juurikaan asiaa NHL-joukkueen GM:ksi. Edes sellaiseksi joka olisi omistajan talutushihnassa.
   
 5. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ja tähän listaan voidaan lisätä Penguinsin Bill Guerin, joka on myös ystävällisesti kieltäytynyt kunniasta.
  Taitaa olla melkoinen sankari tämä uusi Hurricanesin omistaja. Ei tunnu ketään kiinnostavan NHL-joukkueen General Managerin pesti.
   
 6. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Meinasin aiemmin heittää, että niinkö Pensin toimiston puolelta jälleen vietäisiin yksi kaveri muuhun organisaatioon suurempaan rooliin, mutta luulin Guerinin olevan vielä niin uusi hommissaan etten olisi uskonut tuon olevan edes vaihtoehto.
   
 7. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Selittäkää joku mulle Stan Bowman? Siis että onko muita ansioita kuin olla Scottyn poika ja ettei välittömästi onnistunut ajamaan Tallonilta perimäänsä joukkuetta alas, vaan kerkesi voittaa muutaman kerran.
   
 8. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Yrittäisit edes. Kolme kannua kelpaisi varmasti yhdelle, jos toisellekin seuralle. Tallon ehkä draftasi tuon rungon, mutta Bowman onnistui pitämään sen kasassa ja iskukykyisenä. Nuo nyt ei enää niin hyvät pitkät sopimukset jatkuvat vuoteen 2023 asti ja niiden kanssa Bowman tulee olemaan hieman nesteessä, mutta se on pieni hinta noista aikaisemmista kannuista.
   
 9. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tästä on pakko olla eri mieltä, mikään pakko noita almuja ei ole ollut antaa ja asettaa joukkuetta huonoon jamaan. Kanen ja Toewsin soppareita pidin jo myös huonoina kun ne tehtiin, mutta Kane sentään on osoittanut olevansa tuon rahan arvoinen.

  Hyviä liikkeitä kyllä mahtuu useita Bowmanin ansioluetteloon, mutta useita huteja myös.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Stanin tarkkaa roolia ennen GM-pestiä on vaikea näin ulkopuolisena tietää, mutta parit vuodet meni sekä director of hockey operations ja varatoimitusjohtajan titteleillä. Pointtina siis se, että kuinka suuri osuus nuoremmalla Bowmanilla oli näiden helppojen varauksien tekoon. Tietysti voi myös kyseenalaistaa molempien roolit, sillä isä-Bowman on myös ollut siellä taustalla viimeiset vuodet antamassa ties minkälaista ohjeistusta.

  Lyhyesti sanottuna olen sitä mieltä, että yksikään GM ei tuossa tilanteessa olisi suoriutunut ainakaan hirveästi paremmin kuin Bowman. Kaksi oikeasti huonoa sopimusta (Seabrook sekä Bickell) tuon organisaation on nykyiseen tilanteeseen ajanut ja sitten omana mausteena Kapteenin romahdus. Viime kesän kaupat jos ottaa nyt argumenteiksi Stanin aikaansaannoksiin negatiivisessa sävyssä, niin antaisin itse varsinkin Saadille toisen kauden näyttää, jos ette ole häneltä enempää kuin sen kaksi matsia nähneet. Ja niin, vuoden päästä tähän aikaan Panarinilla olisi UFA-diili tekeillä ja ilmaiseksi pois muualle $9 miljoonan vuosiansioilla.

  DeBrincat, Schmaltz, Sikura sun muut, jotka tässä retoolissa tulevat olemaan isossa osassa ovat tulleet hyvin sisään ja potentiaalia on kasvaa runkopelaajiksi, jopa tähtipelaajiksi. Bowman ei kerää kunniaa näistä yhtään tai muista löydöistä Euroopasta. Toki aina voi sysätä Mark Kelleyn tai Barry Smithin ansioluetteloon kaikki varaukset, mutta joo. Toki tuo laiva kaatuu Toewsin ja Kanen mukana, koska ovat yksinkertaisesti ne parhaat pelaajat, Keithistäkään ei ole tällä kaudella ollut mihinkään.

  Pitkästä aikaa alkupään varaus. Nämä kaikilta menestyviltä joukkueilta puuttuu, puhumattakaan mestaruuksia voittaneilta. Katsotaan mitä tulee.

  Itse 79 ottelua kauden aikana taas nähneenä en pidä tuota joukkuetta todellakaan kaukana pudotuspeleistä ensi kaudella, mutta se vaatii paljon. Joka tapauksessa syyttävä sormi ei mun kohdalla osoita Bowmaniin, sillä hän on tehnyt pakkoraossa kelvollista työtä ja ainakin omasta mielestä sen näkee myös valtaosa. Quennevillekin saa kritiikkiä paljon, mun mielestä aiheellista, vaikka materiaali ei enää olekaan parasta A-luokkaa puolustuksen osalta. Tässä kohtaa voi syyttää tietysti Stania, mutta joo. Keith olisi pitänyt ilmeisesti kaupata ajoissa, Seabrookille ei olisi pitänyt tehdä sopimusta siinä tilanteessa ja sitä rataa. Se on helppo täältä huudella mitä tehdä, kuten itsekin tein muiden fanien ohella.

  Nuo isot sopimukset ovat valitettavasti olleet pakollisia, vaikka varmasti hekin tiesivät esimerkiksi Seabrookin tason tipahtavan tulevaisuudessa, kuten suurin osa kannattajistakin. Onko se GM:n vika, että se taso tippui niin nopeasti?

  Eniten minua pelottaa se kuinka suuri siivu organisaation jääkiekkojohdosta on tällä hetkellä orkesterin ylimmällä johdolla, jota kiinnostaa vain raha. Seabrookin jatkosopimuksesta esimerkiksi oli varmasti puolet mietitty markkinoinnin kautta.
   
 11. pahakurki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa, Columbus, Winnipeg
  Lainaus:
  Noh, vaikea täältä kuitenkaan sanoa, että mikä se liikkumavara vaikkapa Kanen ja Toewsin sopparien kanssa on ollut. Aikamoinen veto olisi ollut päästää kolme cuppia tuoneet sankarit kävelemään UFA:na pihalle.

  Noh toisaalta kuten sanoit, niin jo tekohetkellä ainakin tuo Toewsin soppari oli melkoinen kädenojennus kapteenille. Seabrookin sopimus oli myös jo aikoinaan melko mottipäinen (tai sitten muistan väärin).
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Kanen ja Toewsin soppareissa oli molemmissa ilmaa, mutta oikeasti eihän tuossa ollut muuta vaihtoehtoa kuin sitoa nuo kaverit joukkueeseen melkeenpä tuolla "hinnalla kuin hinnalla". Seabrookin kohdalla olisi voinut toimia toisten ja tuo Panarin kauppa niin oi voi, Panarin nosti Kanen uudelle tasolle ja olihan noiden kahden pelaaminen hyökkäyspäässä suorastaan taidetta, mutta toisaalta kellä managerilla ei virheitä olisi tehtynä?
   
 13. Flusher Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Panthers
  Seurasiko kukaan muu eilistä Molson/Bergevin pressiä Montrealista? Seurailin vähän itse kun kerran saman divisioonan joukkueesta kyse. Tässä pääkohdat: What they said: Geoff Molson and Marc Bergevin | NHL.com

  Eli Bergevin myöntää suoraan kuseneensa Markov/Radulov tilanteen mutta samalla kuitenkin heittää Pricen bussin alle ja syyttää häntä Montrealin maalinteko-ongelmista. En usko että monet muut GM:t tällä tavalla osoittaa syyttävää sormea yksittäistä pelaajaa kohtaan. Aika liipasimella taitaa Bergevin olla, etenkin jos möhlää tämän kesän kaupat niin kuin pari viime kesää on tehnyt.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 15. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Mielenkiintoisia juttuja Wildin omistaja Craig Leipold latelee julkisuuteen. Mm. toteaa, että Wild ei ole uudelleenrakentamassa, eikä hän usko nykyisen joukkueen kykenevän menevän päätyyn asti vaan isoja muutoksia tarvitaan. Hän myös sanoi, että valmennustiimi on turvassa ja että mestaruusikkuna pitää uudelleen avata muutaman vuoden päähän, tekemättä Wildia kuitenkaan täysin kilpailukyvyttömäksi tässä välissä.

  Saa nähdä mitä potentiaalinen uusi GM on mieltä tälläisistä linjanvedoista omistajan puolelta. Pelaajista puhumattakaan - omistaja kun käytännössä heitti jengin juuri bussin alle.
   
 16. Apmp- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, TPS
  Leipoldillahan on historiaakin näistä vekkuleista lausunnoista, kuten esimerkiksi tästä Star Tribunen artikkelista vuoden 2012 huhtikuulta voi lukea.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Muistaako joku mitä kolme kuukautta myöhemmin kävi?
   
 17. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Pariselle ja Suterille yhteensä 200 miltsii?
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 19. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  ^ Tuosta vois lukea jonkun jutunkin, jos jollain on heittää linkkiä. Mikä Burken rooli lopulta oli ja mikä oli taustalla, että Burke pistettiin pihalle, mutta GM sai jäädä.
   
 20. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Elliotte Friedman Twitterissä: "Just a bit of news while we await OT: Don Waddell is going to continue as GM in CAR for now...couldn't make a deal with Steve Greeley (BUF), and there are no plans to hire anyone in the near term."

  Kuinkas mones manageriehdokas tuo nyt sitten oli joka hylännyt Canesin tarjouksen/jättänyt sen tavoittelun kesken? Ilmeisesti näitä arvonsa tuntevia päteviä ehdokkaita ei kiinnosta tuo 'palkaton työharjoittelu' jota Canes tarjoaa tulevalla managerilleen.

  Lainaus:
  Hurricanes GM search being stalled because of low salary offer, says report | NHL | Sporting News

  NHL:n mittapuulla hyvin vaatimaton palkka tuo. Kolmasosan vähemmän kuin pelaajille maksettava minimipalkka ja puolet vähemmän kuin CapFriendlyn tietämistä 13:sta valmentajan palkasta halvimman palkka on. Ei ihmekään jos tuo paikka ei tunnu kiinnostavan ketään parhaista tarjolla olevista ehdokkaista.

  Huonon palkan lisäksi työkuvaan kuuluisi tekemisistä vastaaminen suoraan omistajalle joka haluaa pitää ohjat tiukasti käsissään, niin tarjottava roolikin on huonompi kuin muilla managereilla ympäri liigaa.
   
 21. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 22. Aatu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Meijän pojat ja Leafs nation.
  Lainaus:
  Eiköhän homma mene juurikin Dubasille. Muistelisin, että kun Lou aikoinaan sainattiin, niin diili oli kolme vuotta GM ja sitten organisaatiossa muihin tehtäviin. Ajatuksena lienee se, että Dubas saa hyvää oppia konkarilta muutaman vuoden. Kyseessähän on nuori kaveri.
   
 23. Backhander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Joo Eiköhän tuolla ole paikka jo täytetty organisaation sisältä. Shanahan sanoi kun hankki Loun että kolme vuotta GM:nä ja sitten advisoriksi eli suunnitelma pitää.
   
 24. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Francis sai lopulliset lähdöt Canesista.
  Myös Nieuwendyk otti loparit.

  Joko nyt olisi Dundonilla varaa maksaa kunnon palkka uudelle GM:lle.