Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Managerien ja muun johdon toiminta NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TweetyLeaf, 06.03.2014 klo 22.14.

 1. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Usein vaikein paikka on myöntää oma virhe. JR ensitöikseen potki Bylsman pois Pensistä ja palkkasi sitten Johnstonin penkin taakse, tämä oli iso virhe ja Pensin käyrä oli kyseisen valmentajan kanssa tasaisesti alaspäin osoittava koko tämän ajanjakson. Lopulta JR myönsi virheensä potkimalla Mike Johnstonin pois ja tilalle tuli WSB:n peräsimessä alkukaudesta hyvää jälkeä tehnyt Mike Sullivan joka on osoittautunut enemmän kuin päteväksi valmentajaksi tälle joukkueelle. Tämän kauden aikana tehdyt kaupat ovat olleet sitten loistavia jokainen ja muutenkin joukkueella on nyt selkeä identiteetti taas, taito ja nopeus.
   
 2. Duffeldof Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Dallas Stars
  Lainaus:
  Tuossa taidetaan painottaa vähän muutakin kuin pelkkää tätä vuotta. Muutenhan Nillin olisi pitänyt voittaa pystyi parina edellisenä vuosina T: Seguin ja Spezza
   
 3. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Mielestäni Doug Wilsonilta oli aika kova kausi managerina. Olisi ansainnut maininnan.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Niin en tiedä palkinnon kriteerejä, jos palkinnossa on todellakin kyse vähän kuin kokonaisuudesta eikä yhdestä vuodesta niin Nillin maininta on ehdottomasti perusteltu, tehnyt Dallasista erittäin kovatasoisen joukkueen tässä parissa kolmessa vuodessa kiitos hyvien treidien. Jos kyse on nimen omaan meneillään olevan kauden teoista niin sitten täytyy hieman ihmetellä Nillin mainintaa. Sharpin hankinta oli hyvä, samoin Oduya vapailta oli hyvä veto, mutta sitten jo @B4rren mainitsemat asiat niin ei niin hyviä päätöksiä ehkä olleetkaan. Doug Wilson teki kesällä ja kauden aikana pelkästään oikeita ratkaisuja. Jonesin hankkiminen, Deboer penkin taakse, Donskoin hankinta, Wardin hankinta, sitten vielä tuossa kauden aikana Polak ja Spaling. Luotti joukkueen runkoon eikä lähtenyt räjäyttämään sitä epäonnistuneen kauden päätteeksi ja nyt Sharks taistelee tosissaan paikasta finaaliin.
   
 5. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  Viime vuonna Dallas oli 10. Läntisessä konferenssissa ja jäivät seitsemän pistettä pudotuspelipaikasta, joten en nyt ihan heti ymmärrä, miten Nill olisi esim. viime kaudella mitään vuoden toimitusjohtaja pystiä ansainnut. Kyse on kokonaisuudesta eikä jostain yksittäisistä pelaajista.

  @vilpertti ja @Walkin se on kyllä totta, että Wilson olisi ehkä myös ansainnut maininnan. Kyse on kuitenkin runkosarjapystistä, joten tästä näkökulmasta jotenkin ymmärrän, että esim. Nill meni Wilsonin ohi. Näitä pudotuspelisuorituksia on kuitenkin todella vaikea ainakaan tässä vaiheessa olla huomioimatta.
   
 6. Jwec Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Jos kokonainen tämä kausi otettaisiin huomioon playoffit lukien niin Doug Wilson, Jim Nill ja Jim Rutherford olisivat mielestäni finalistit. Mutta kun pelkkää runkosarjamenestystä katsotaan niin nuo nyt nimetyt ei mitenkään huonoja vaihtoehtoja ole.
   
 7. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Pantherseissa Tallon on saanut ylennyksen? Uusi titteli, President of Hockey Operations, Rowe:sta uusi GM, Eric Joyce ja Steve Werier uusia apulaisGM:ja.
  Tallon toimii myos ylimpana kykyjenetsija, tykkaa matkustelusta, mutta ei nyt sitten vieraile enaa GM kokouksissa.

  "Dale Tallon moved from General Manager to President of Hockey Operations, although that’s not necessarily a promotion. In four months, Tom Rowe climbed from AHL head coach to NHL assistant GM to GM. Eric Joyce and Steve Werier are now the assistant GMs, but it would be a mistake to underestimate their influence."
  30 Thoughts: Panthers chart bold new direction - Sportsnet.ca

  Vaittavat myos etta Bolland:n sopimus olisi ollut viimeinen niitti eli nyt sitten kaikki pelaajasopimukset paatetaan yhdessa?

  JOL
   
 8. Footless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Kova on nousu Rowella, vuoden alussa avustavaksi GM:ksi Panthersiin ja nyt sitten GM. Täytyy olla todella kova kyky, kun noin olemattomalla kokemuksella (toki jo kuusikymppinen ukko ja paljon valmennuskokemusta) laitetaan noin kovaan paikkaan. Noh, on siellä Tallon tietysti apuna ja pari apulaista, joista toinen taisi olla jonkinlainen analyytikko ja toinen sitten sopimus/cap-asiantuntija.
   
 9. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Rowe ja Gallant taisivat pelata samaan aikaan Detroitissa? Myos toinen apulaisGM:sta, Joyce, taitaa olla kaynyt West Point:n, omistajien mieleen.

  JOL
   
 10. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Presidenttihän on NHL-organisaatiossa se, jonka allekirjoitus vaaditaan kaikkiin toimiin. Sopimuksiin, treideihin jne. Eli hän on joko muodollisesti tai aktuaalisesti se, joka vastaa päätöksistä nimellään. Floridassa siis tästä eteenpäin Tallon.
   
 11. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Kyllähän Rowella GM-kokemusta on kun oli reilu kolmekymppisenä AHL:n Lowell Lockissa sekä VP että GM useiden vuosien ajan. Sitten veri veti takaisin penkin taakse. Rowe on todellinen Hartford/Carolina-organisaation mies yli 20-vuoden palveluksellaan seurassa. Nyt sitten pari viime kautta Floridan organisaatiossa ja ura sikariportaassa noususuuntainen.
   
 12. Le Dang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Mielestäni mielenkiintoinen case on, jos Rutherford voittaa tuon GM-pystin. Hagelinin ja Daleyn hankintojen ohella paras meriitti tältä kaudelta oli hiljaa oleminen. Ei tehnyt liikkeitä siirtotakarajalla, eikä näin ollen nähty sellaista All in -liikettä, jonka esimerkiksi edeltäjä Shero teki oikeastaan jokaisena Penguins-kautenaan 2010-luvulla. Penguins on nyt siis konferenssifinaaleissa lähes samalla nipulla, jolla aloitti kauden ilman, että tämän sesongin aikana on tuhlattu yhtään tulevaisuuden pelimerkkejä.

  Tuo siirtotakaraja onkin kaiken kaikkiaan melkoinen riskiajankohta, sillä uuden pelaajan aika sopeutua joukkueeseen ennen tosipelejä on tuon jälkeen todella lyhyt. Usein siihen sopeutumiseen ei riitä edes yksi kokonainen kausi, saati sitten pari kuukautta. Tällä kaudella tosin siirtotakarajan täsmähankintoja nähtiin ylipäätään todella vähän, mutta ne harvat, jotka niitä tekivät (Dallas, Anaheim ja Rangers) tippuivat lopulta todella aikaisin.
   
 13. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  Hankkihan tuo Kesselin vai tätäkö ei laskettu?
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Vapailta Cullen, Fehr, ja Plotnikov. Sitten treideillä Bonino, Kessel, Hagelin ja Daley. Ainoastaan Plotnikov ei onnistunut eli ihan hyvää tekemistä JR:ltä kieltämättä.
   
 15. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  Näinpä, erinomaista työtä. Plotnikovkin tosiaan tulokassopimuksella, joten oli riskihankinta, mutta menetettävänä oli "vain rahaa".
   
 16. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Onhan tuolla vielä tuo Sharks, joka hankki takarajaa vasten Polakin, Spalingin ja Reimerin.
   
 17. Abdel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vielä etsin sitä oikeaa
  Jim Benningiltä on nähty jo useampi vähän ihmeellinen liike hänen ollessaan Canucksin toimitusjohtajana. Kokoan tähän mielestäni kyseenalaisimmat.

  Kenties räikein tapaus on tuo päittäin tapahtunut Gustav Forsling <---> Adam Clendening.
  -Forsling ollut junnumaajoukkueessa isossa roolissa ja seurajoukkueessakin hieno kausi takana, tulevalla kaudella hakee ilmeisesti paikkaa Blackhawks miehistöstä? Clendening sen sijaan on ajautunut kiertolaiseksi ja ei tunnu löytävän vakituista paikkaa kirveelläkään.

  Nick Bonino, Adam Clendening, 2nd round pick 2016 <---> Brandon Sutter, conditional 3rd round pick 2016
  -Jotenkin turhalta tuntunut kauppa, mielestäni hyvinkin aliarvostettu ja todella edullisella sopparilla pelaava Bonino vaihdettiin paperilla melko samantasoiseen Sutteriin jolle lyötiin vielä samantien pitkä ja rahakas lappu kouraan vailla mitään näyttöjä uudessa joukkueessa. Sitten vielä tuo 2nd rounderi päälle.

  Markus Granlund <---> Hunter Shinkaruk
  -Miksi tällä kaudella kunnolla juonen päästä kiinni saanut Shinkaruk vaihdettiin pahasti väliinputoajalta vaikuttavaan Granlundiin. Ei vaan tätäkään pysty ymmärtämään.

  Jared McCann, 2nd & 4th round picks 2016 <---> Erik Gudbranson, 5th round pick 2016
  -Tämä tuorein, täälläkin paljon puhuttanut kauppa. Mielestäni Benning kyllä sai tässä hyvän pelaajan, mutta hinta on kohtuuttoman kova. Jännä ettei McCannille nähty käyttöä, koska omaa ilman muuta vakituisen top-6 hyökkääjän potentiaalin. Sentteriosasto lienee nyt ainakin pariksi seuraavaksi kaudeksi lukittu Henrikin, Horvatin ja Sutterin varaan, mutta laiturina olisi voinut kuvitella olevan tonttia tarjolla tulosyksikössä asti? Toki niin kuin täälläkin on spekuloitu, niin draftissa on hyvin tarjontaa lahjakkaista hyökkääjistä mikä kieltämättä tuntuisi järkevimmältä syyltä McCannin kaupalle.

  Derek Dorsettin & Luca Sbisan jatkosopimukset
  -Vaikka paljon Dorsettista pelaajana pidänkin, niin onhan tuo 2,65m cap hit neloskentän asennepelaajasta liikaa. Fyysisen, mutta erittäin virhealttiin korkeintaan kolmosparin Sbisan 3,6m on myös melko suolainen. Dorsettin sopimus kattaa vielä tulevat 3, Sbisan 2 kautta.

  Vielä voisi mainita sen Benningin aikaansaamattomuuden siirtotakarajalla Hamhuisin ja Vrbatan suhteen, kun kaikki odottivat että miehet liikkuvat edes jonkilaista korvausta vastaan pudotuspeleistä taisteleviin joukkueisiin.

  Toivon menestystä Vancouverille, mutta tämänkaltaiset liikkeet saavat aikaan pelonsekaisia tunteita tulevaisuutta ajatellen.
   
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Tässä kun on katsellut muutaman GM:än touhuja niin kieltämättä on käynyt mielessä että kuinkakohan kaukana on siihen että kohta nähdään jossain GM:män fudut. Erityisesti toi Subban treidi oli sitä luokkaa että jos Montreal jatkaa tapperustaan kun samaan aikaan Subban loistaa Nashvillessä niin luulis että Marc Bergevin on aika lähellä fuduja.
   
 19. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Kyllähän Bergevin ansaitsee fudut jo ihan sen takia, että laittoi paskan koutsin tähtipelaajan edelle. Ehkä toisessa tilanteessa en kirjottaisi noin, mutta se vain sattuu olemaan karu totuus, että Therrien ei tule kauaa enää Montrealissa viihtymään. Siksi vaikuttaa erittäin typerältä heivata helvettiin fanien suosikki ja joukkueen johtohahmo lähes tulkoon vain sen takia, että valmentaja ei pidä hänestä.

  Toinen sankari, Sweeney nimeltään, ansaitsee potkut mutta ei tule niitä saamaan. Neelyn korruptoitunut karhumafia kaatuu vasta sitten, kun kaveri itse on haudassa. Valitettavasti, Raskille toivoisi menestystä. Olisiko kohta aika tehdä ns. "royt" ja vaatia siirtoa vaikkapa Edmontoniin?

  Turvallisin tunne managereista on varmastikin Chaykalla. Todistanut epäilijät vääräksi jo nyt, ja meno näyttää erittäin hyvältä.
   
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ihan varmasti. Varsinkin kun Bergevin on hirttänyt itsensä kiinni Therrienin vanhanaikaiseen jääkiekkoon, joka ei oolisi ollut modernia enää edes 80-luvulla. Onhan Weber ainakin vielä laatupelaaja ja jos taso alkaa viiden vuoden kuluttua laskea, niin ottajia Weberillä varmasti on, koska hänen oikea palkkansa on erittäin pieni.
   
 21. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Bergevinillä oli varmasti omistajaportaan tuki Subbanin treidille, ehkä jopa enemmän kuin tuki, eli kehoitus hankkiutua pelaajasta eroon. Toinen asia sitten se, että Bergevin kantaa vastuun ja on myös omistajaportaan syntipukki, on heidän positionsa Subbanin suhteen ollut mikä hyvänsä, jos käy kylmät.
   
 22. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Ihan varmasti on Bergevin kysynyt luvan Subbanin kauppaamiselle. Pari päivää sitten Therrien, Bergevin ja Molson palaveerasivat. Ei tarvitse enää miettiä mitä siellä on juteltu.
   
 23. adetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
  Harmittaa ihan Bruins ja Habs fanien puolesta nämä touhut, vaikka kumpikaan joukkue ei suosikkejani ole. Bruinsilta on lähtenyt sitä "munaa" joukkueesta eikä ole niin iso karhu kuin aiemmin. Muutenkin fanien keskuudessa saa tuskissaan miettiä, kuka on seuraavaksi liipaisimella ja mitä siellä hönöillään.

  Subban kuuluu ehdottomasti yhtiin omiin suosikkeihin ja onhan se outoa, ettei häntä enää näe niin paljon vastassa kuin normaalisti. Toisaalta helpotus, koska ei ikinä tiedä mitä kaveri tekee. Weberiä on kuitenkin helpompi lukea.

  Nämä pelit näitä joukkueita vastaan on aina sytyttänyt enkä kuitenkaan toivo pahimmille vastustajillekkaan perseilyä.
   
 24. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Kyllähän tässä on potentiaalia vedellä yhtäläisyysmerkkejä Le Traden ja silloisten asianomaisten kanssa, jos tilanne ei Montrealissa äkkiä parane. Mario Tremblay tuoreena rookie-valmentajana joutui vaikeuksiin Patrick Royn kanssa ja Réjean Houle vieläkin tuoreempana GM:nä reagoi tilanteeseen kauppaamalla Royn muualle. Tremblay sai olla pestissään kaikkiaan kaksi kautta, eikä ole sen jälkeen päävalmentajan hommia tehnytkään. Houle sai sekoilla Montrealissa kauden 2000-01 alkuun ja jätti sitten niin ikään GM:n hommat lopullisesti muille. Ja ei se Royn ura ihan paskasti tainnut sitten sen jälkeen mennä.

  Olisiko samanlaista tarinaa tulossa jatkossa?
   
 25. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  The Score on myös laittanut GM:t paremmuusjärjestykseen:

  Ranking the 31 NHL general managers | theScore.com

  - McPhee ihan liian korkealla. Ei pitäisi todellakaan olla esimerkiksi Lombardin edellä meriittiensä pohjalta, ja toisekseen Las Vegasia nyt muutenkaan ollut aihetta ottaa mukaan listalle. Eihän McPhee ole edes juuri mitään kerennyt tekemään heidän joukkueensa johdossa ja nyt jo listalla sijalla 17? Juu ei.
  - Lombardi tosiaan kuuluisi korkeammalle listalla, vaikka Los Angelesissa on kaikenlaista tapahtunut viimeisen parin vuoden sisään (case Voynov ja Richards). Kaksi Cuppia viimeiseen viiteen vuoteen on kuitenkin kova saavutus.
  - Chayka-hype on myös purrut liikaa listan tekijään. Kyllä tuo junnu vielä kuuluu listan häntäpäähän, kunnes sitä kokemusta on nyt edes sen vuoden verran kertynyt.
  - Doug Wilson kuuluu kärkikymppiin. Helposti. Sanoisin että pitäisi löytyä jopa kärkiviisikosta.

  Ei ollut yhtä vakuuttava listaus kuin valmentajien osalta.