Floridassa näyttää kuitenkin olevan pitkästä aikaa todellista tekemisen meinikiä ja kun puikoissa on rahamies ja yksi NHL:n parhaista GM:sta, niin voi olettaa hyvää tulevan.
Tallonin tekemisissä kannattaa todellakin huomioida muutos, joka joukkueessa tapahtui syyskuussa 2013. Tämän jälkeen on varmasti luotu jokseenkin uudenlaiset linjat ja tavoitteet joukkueen rakentamisessa. Onhan Tallon jo aikaisemmillakin kausillaan ollut aggressiivinen vapaiden markkinoilla, mutta ihan top-talenttia ei joukkueeseen ole saatu hankittua. Yksi Tallonin suurimmista liikkeistähän oli Brian Campbellin hankinta (niin ikään Chicagosta) vuoden 2011 draftissa. Tämän jälkeen hankinnat ovat olleet luokkaa Tomas Fleischmann tai Kris Versteeg. Hyviä pelimiehiä, mutta eivät missään nimessä käänteentekeviä nimiä.
Nyt kun joukkueeseen saa rahaa käyttää ja omistajalta löytyy ilmeisesti suuri luotto Talloniin, niin voi odottaa menestystä. Luongon hankinnassa suuri aspekti oli uskottavuus. Kuten ipaz edellä kirjoittikin, Luongo nostaa joukkueen profiilia niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Moni manageri kommentoi trade deadline-liikkeitään lausahduksella "it's all about sending a message". Aivan kuten Bergevin Vanekin hankinnalla, myös Tallon Luongon hankinnalla halusi viestittää joukkueelle, faneille ja liigalle, että Panthers on tosissaan. Tärkeitä asioita nykypäivän urheilubisneksessä.
Hahmottelin Panthersin kausiketjuun jokunen päivä sitten sopimuksen alaisista pelaajista erittäin varteenotettavat 2.-4. kentälliset. Uskon Tallonin olevan kesän markkinoilla ennen kaikkea korkean profiilin hyökkääjän perässä ja miksei myös varman oman pään puolustajan. Viimeiseksi mainittu on kuitenkin harvinainen laji NHL:n vapaiden agenttien markkinoilla ja varmasti melkein jokainen joukkue on sellaisen perässä. Vaikka hienoisten pantterilasien läpi katselenkin, on Tallon mielestäni juuri nyt yksi suurimmalla mielenkiinnolla seurattavista managereista. Toki "rebuild"-termi auttaa manageria ja joukkuetta tällaisen mielenkiinnon nostattamisessa.