Lippusotku ja järjestelyjen pettäminen Raumalla 23.10.2009

  • 16 310
  • 233

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Jos porilaisilla oli mielestään huonot oltavat hallissa, niin muistakaa myös se ettei sinne ole kenenkään pakko mennä. Jääkää kotiin, niin ei tarvi valittaa.

Eipä siellä isomäen "jäähallissakaan" mitkään ylevät tilat ole silloin kun halli on loppuunmyyty.

Loistavaa, että pisteputki sai jatkoa suippojen kustannuksella. Lukko on kiva.

Huomenna uusi taistelu Hämeenlinnassa.
 

Travel Boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, RU-38, NHL
Lukolle pisteet, onnittelut siitä. Nelosen videon perusteella ässille tulee aika pahoja henkilökohtaisia virheitä, jotka johtavat maaleihin. Joko ei seurata mitä selän takana tapahtuu ja tuijotetaan vain kiekkoa tai muuten vaan ei viitsitä seurata omaa äijää. Toisaalta nämä ovat vain huomioita maaleihin johtaneista tilanteista, joten en halua yhtään väheksyä naapurin oman pelaamisen roolia ässien häviöön johtavissa syissä. Tuliko selvitettyä riittävän vaikeasti.

Mutta sitten tullaan vielä tämän perusasian äärelle: Eli jos ihmiset eivät olisi niin vitun urpoja ja osaisivat käyttäytyä (myös jääkiekkopelissä) niin tällaisia helvetin karsinoita ja omia sisäänkäyntejä ei tarvittaisi ollenkaan ja järjestäjällekin olisi paljon helpompaa järjestää vierasjoukkueen kannattajille paikat. Mutta se nyt on jo liikaa vaadittu että n. 100 ihmisen joukkoon ei sisältyisi muutamaa urpoa, jotka sitten vielä saavat muut vähemmän urpotkin lietsottua mukaansa.

..Ja jos eläisimme täydellisessä maailmassa, jossa pisteet menisivät otteluissa aina tasan ja kaikki joukkueet voittaisivat kauden jälkeen suomen mestaruuden, jonka jälkeen fanit kaulakkain seuraisivat koko sm-liigan yhteisiä mestaruustorijuhlia. ja sitten halittais ja pusittais kauheesti.
Kai sä ymmärrät, että niin kauan kun jääkiekko tulee kansallispelinämme olemaan pohjolan miehen tunteiden tulkki, niin yhtä kauan toiveesi hyvästä käytöksestä on turhaa. Heti kun suomikiekko lakkaa herättämästä tunteita niin voidaan kiekkopeliin säätä vaikka pukeutumiskoodi ja homma toimii.

Kyllä toi fanien eristäminen vaan alkaa olla nykypäivää kiekkokatsomoissa. Se on tietysti vaikea asia monelle seuralle, kun jo hallitkin on pääsääntöisesti rakennettu kuin jotain herätyspäiviä varten, joissa kaikki osallistujat ovat keskenään yhtä suurta perhettä. Tämä ei silti ole mikään syy huonoon organisointiin.


Ketjussa muuten mahtavaa jeesustelua. Ensin hirveä haloo rasistisista huudoista, joita ei ilmeisesti koskaan tapahtunut ja toisaalta käsittämätöntä vähättelyä lipun ostaneita katsojia kohtaan heidän saamastaan kohtelusta.
Sama tietysti toisinpäin eli käsittämätöntä puolustelua mahdolliselle huutelulle ja niin edelleen. Vittu, enää puuttuu raumalais/porilais/raumalainen/porilainen Danny laulamaan taustalle "Tuuliviiri rauhatoo-oon, mun sydämmeni oo-on"
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Et voi tästä kyllä millään siirtää syytä Lukolle. Vanhemmat ovat aina vastuussa lapsistaan. Kuten ketjussa aiemmin kirjoitin, vastaavassa tapauksessa jättäisin menemättä otteluun lapsen kanssa. Mainitsin myös, että en veisi omaa 8v poikaani missään tilanteessa seisomakatsomoon, tämmöisissä otteluissa. Kyllä lapsen turvallisuus on kuitenkin tärkeämpi, kun mikään ottelu.

Kun Pataljoona laittoi liput myyntiin, ne olivat istumapaikkoja. Tuskin kukaan olisi ottanut 7 vuotiasta poikaa otteluun, jos olisi tiennyt seisomapaikoista. Tämän jälkeen Lukko pyysi muutosta, johon Pataljoona suostui eli ostetut istumapaikkaliput muuttuivat seisomalipuiksi. Totta kai isä olisi tässä vaiheessa voinut kertoa pojalle, että matsi jää väliin, mutta pettymyksen edessä on tehty myös muita valintoja. Eli ensin Lukko myi istumaliput ja muutti ne seisomalipuiksi.
 

Herra Tuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Toronto Maple Leafs
Mutta katselin tuon Timo Rajalan haastattelun tuosta nelosen sivuilta niin selkeää poliitikkoainesta siellä on. Vittu, jos meillä olisi tuollainen pomo hommissa niin ei se kauaa vanhenisi. Ei kai noin paljoa voi enää kuvaamistakaan jännittää ettei osaa suoraan kysymykseen vastata suoraan. Päivän kehnoin esitys, ehdottomasti.

Täysin samaa mieltä. Jos kerran on jo ryssitty myymällä liput kahteen kertaan, niin mitä analysoitavaa siinä on?! Siis täytyy analysoida ennen kuin voi pyytää anteeksi? Vähän nöyryyttä soisi Rajalallekkin! Noita seisomapaikkalippuja oli myyty muutenkin ainakin 200 lippua ylimääräistä. Ja muutama järkkäri (siellä missä Lukon faniporukka oli) käski porukkaa pois käytävältä, koska se tukkii kulkutien... Kysyin ystävällisesti, että näytä minulle paikka mihin menen kun olen kerran seisomalipun ostanut. Vastaukseksi sain vain turhautuneen katseen...
Ahneella on paskainen nauru, eiku miten se nyt menikään...

Itse pelistä tyydyn sanomaan muutaman asian ranskalaisin:
-Parempi joukkue voitti, Lukon toinen erä huono.
-Morrisonin saama huitomisjäähy oli naurettava. Ringetessäkin peli olisi tod.näk. jatkunut normaalisti...
-Ässien 3-2 kavennus oli komeaa katseltavaa.
-Kilpeläinen torjui ekassa 12 minuutissa ainakin kaksi-kolme varmaa maalia.
-Lukon pelaajista huokuu suunnaton itseluottamus!

Tästä on hyvä jatkaa. Kiitos Lukko!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kai sä ymmärrät, että niin kauan kun jääkiekko tulee kansallispelinämme olemaan pohjolan miehen tunteiden tulkki, niin yhtä kauan toiveesi hyvästä käytöksestä on turhaa. Heti kun suomikiekko lakkaa herättämästä tunteita niin voidaan kiekkopeliin säätä vaikka pukeutumiskoodi ja homma toimii.

Toki ymmärrän. Mutta minun mielestäni tunteella eläminen ei tarkoita kuitenkaan sitä että pitää käyttäytyä kuin vitun idiootti. Kyllähän sitä tunteella voi suhtautua jääkiekkoon, ja omasta mielestäni itsekin suhtaudun, mutta jotain katsomossa rähinöintiä yms. en tule ikinä ymmärtämään.

Ja toki minä ymmärrän että tällaista tilannetta ei varmaankaan koskaan pystytä saavuttamaan että faneja ei tarvitsisi tällaisissa kamppailuissa erillisiin karsinoihin laittaa mutta voihan sitä silti kritisoida että nämä vitun ääliöt voisivat mennä itseensä että onko tämä jääkiekko sittenkään niin suuri asia tässä maailmassa että sen takia kannattaa nyrkkihippasille lähteä?
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Tässä valitettavassa lippuepisodissa taisi käydä niin, että sinne 100 henkilölle varatulle alueelle meni jo paljon ässäfaneja ennenkuin nämä pataljoonan bussit edes olivat hallilla. Sitten oli tietysti kaaos valmis, kun paikka oli valmiiksi täynnä, ja sata pitäisi vielä sopia.

Fanipaitoja näillä muillakin oli päällä, joten heitä varmaan ohjattiin sen perusteella tuonne rajatulle alueelle. Enkä edes tiedä, miten sellaisen olisi voinut tarkistaa, että oletko juuri sinä pataljoonan bussilla tulija vai et.

No, tästä episodista lähti ilmeisestikin nootti liigan suuntaan, joten toivottavasti jotain parannuksia saadaan aikaiseksi ennen seuraava paikallispeliä.

Jos minulta kysytään, niin se parannus olisi ehdottomasti ainakin 200 paikkaa pois seisomakatsomon kapasiteetista.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun 80-luvun alkupuolella käytiin näitä Satakunnan paikallismatseja seuraamassa, niin muistan kun seisomakatsomoon ahtauduttiin sopuisasti kaikki 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Ihmeesti silloinkin mahduttiin, vaikka tupaten täyttä oli paikallispeleissä lähes joka kerta.

Tänään oli Äijänsuolla pitkästä aikaa "vanhan ajan" meininkiä ja tupa täynnä. Kun tällaista ryysistä ei ole aikohin koettu, niin kyllä siinä järjestävä tahokin on hiukan pulassa kun väkeä on paikalla enimmäismäärä.

Viime kevään playout -koomailun jälkeen tällainen buumi on loistavaa kiekkomeininkiä länsirannikolla.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Fanipaitoja näillä muillakin oli päällä, joten heitä varmaan ohjattiin sen perusteella tuonne rajatulle alueelle. Enkä edes tiedä, miten sellaisen olisi voinut tarkistaa, että oletko juuri sinä pataljoonan bussilla tulija vai et...

Eiköhän Lukon toimistolta löydy sata vanhaa pitsiturnauksen ranneketta, jotka olisi voitu toimittaa Pataljoonan autoon ja vain tällä rannekkeella olisi päässyt karsinaan. Kyse on vain tahdosta ja asiaan paneutumisesta, mutta Rajalan haastattelu kertoi Lukon asenteesta kaiken.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Tänään oli Äijänsuolla pitkästä aikaa "vanhan ajan" meininkiä ja tupa täynnä. Kun tällaista ryysistä ei ole aikohin koettu, niin kyllä siinä järjestävä tahokin on hiukan pulassa kun väkeä on paikalla enimmäismäärä...

Miten Lukko voi haaveilla täydestä hallista, jos sillä ei ole valmiuksia hoitaa siitä aiheutuvia tilanteita? Nämä ovat tekosyitä, kyse on vain asenteesta ja halusta. Olen kritisoinut tätä samaa Ässien toiminnassa, selitellään huonoa palvelua, vaikka kyse pitäisi olla seurojen ydin osaamisesta. Jos SM-liigaseurat eivät osaa järjestää ottelutapahtumia, niin eikö silloin kannattaisi vaihtaa sarjatasoa?
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jos minulta kysytään, niin se parannus olisi ehdottomasti ainakin 200 paikkaa pois seisomakatsomon kapasiteetista.
Ehdottomasti samaa mieltä. Johonkin pitäisi vetää raja rahanahneudelle, ja se on tässä. Jo viime vuonna ekassa Ässä-pelissä nähtiin, että siellä on se 200 katsojaa liikaa, joten ei tämä mistään puskista nytkään voinut tulla.

Sen lisäksi että seisomakatsomossa on ongelmia liian väkimäärän kanssa, niin D1-katsomossa istuvat joutuvat kärsimään tuosta tungoksesta kun käytävillä olevat tunkevat syliin sieltä istumaan.

Surkeaa toimintaa Lukon johdolta, muuta ei voi sanoa.

Itse peliin ei lisättävää, kaikki ilmeinen sanottu.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Miten Lukko voi haaveilla täydestä hallista, jos sillä ei ole valmiuksia hoitaa siitä aiheutuvia tilanteita? Nämä ovat tekosyitä, kyse on vain asenteesta ja halusta. Olen kritisoinut tätä samaa Ässien toiminnassa, selitellään huonoa palvelua, vaikka kyse pitäisi olla seurojen ydin osaamisesta. Jos SM-liigaseurat eivät osaa järjestää ottelutapahtumia, niin eikö silloin kannattaisi vaihtaa sarjatasoa?
Näin on. Ei sinne seisomakatsomoon vaan voi myydä nykyaikana "ylimääräisiä" lippuja kun sinne ei niin montaa ihmistä yksinkertaisesti mahdu. Sama tilanne molemmissa Satakunnan halleissa.
 

Travel Boss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, RU-38, NHL
Toki ymmärrän. Mutta minun mielestäni tunteella eläminen ei tarkoita kuitenkaan sitä että pitää käyttäytyä kuin vitun idiootti. Kyllähän sitä tunteella voi suhtautua jääkiekkoon, ja omasta mielestäni itsekin suhtaudun, mutta jotain katsomossa rähinöintiä yms. en tule ikinä ymmärtämään.

Totta tämäkin. En itsekään hyväksy väkivaltaa katsomoissa. Ja on tietysti otettava huomioon että yli 95% faneista pystyy käsittelemään tunteensa ja purkamaan mahdollista pahaa oloaan joillain muilla keinoin. Kai tää sitten on tätä suomalaisen fanikulttuurin luomisen aikaa ja vaikka syy harvoin, jos koskaan, on järjestäytyneissä faniorganisaatioissa, niin heidän tehtävänsä tulee varmasti vielä voimakkaammin jatkossa olemaan terveen fanikulttuurin luonnissa. Esimerkin kautta ja muilla keinoin.
 

Visions

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olipas peri raumalainen viesti. Suippoutta huipussaan. Pannaan muistiin kevättä odotellessa.

Itse tapahtumasta voisi vielä sanoa, että minulla on sellainen käsitys, korjatkaa jos olen väärässä, että kiekkoillat on tarkoitettu kaikenikäisille ja että järjestäjä on vastuussa katsojien turvallisuudesta. Jos raumalla lätkä hallin täyttyessä on K18-kamaa niin Vuorinen voisi puuttua asiaan.

Käsittääkseni Satakunnan kansassa/Ilta-Sanomissa/Länsi-Suomessa ei kauheasti ole ollut raportteja tukehtuneista pikkulapsista, tappeluista tai kadonneista alle 15-tuuman renkaista jotka löytyisivät vaihtoaitiosta. Pari närkästynyttä hitsaria ehkä, mutta ei ylittänyt uutiskynnystä.
Suippoja haukutaan Luvian rajan molemmin puolin, joten en oikein jaksanut tuosta ottaa ns. nenääni.
Aina se on sama homma, jos itsellä ei just tänään suju niin joko selitellään tai kiinnitetään huomio epäolennaisuuksiin, tämä peli oli siitä poikkeus että jo etukäteen tiesi että jos Raumalla juhlitaan niin valitetaan siitä että hallin siivous ei ollut RTK-tasolla tai se että katsomopaikat oli epäreilusti jaettu.
Ainoa mikä puuttuu, on yleisö-oli-hiljaa-eikä-ansaitse-menestystä-korttia ei vedetty esiin.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Itse tapahtumasta voisi vielä sanoa, että minulla on sellainen käsitys, korjatkaa jos olen väärässä, että kiekkoillat on tarkoitettu kaikenikäisille ja että järjestäjä on vastuussa katsojien turvallisuudesta. Jos raumalla lätkä hallin täyttyessä on K18-kamaa niin Vuorinen voisi puuttua asiaan.
Toista se on Iso mäessä, siellä ne turvajärjestelyt toimii! (korjatkaa jos olen väärässä.)

Peli oli tunnelmaltaan yleisömäärään nähden aika normaali. Missään vaiheessa ei seisomakatsomossa näkynyt minkäänlaista järjestyshäiriötä. Suuri ongelma oli toki tuo jo aikaisemmin mainittu katsomon ylitäyttyminen ja yleisön jääminen katsomon ulkopuolelle käytäville.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Kerro minulle, miten Ässien virheet oikeuttavat Lukon virheet? Eikö näistä asiosta voida keskustella ominaan?
Ei voida, kyllä mielestäni pitää Vuorisen puuttua asiaan niin saadaan katsomot turvallisiksi. (tähän sellainen silmienpyöräytyshymiö, kun ei tunnu eräille porilaisille menevän muuten sarkasmiluontoinen typeryydelle vittuilu perille)
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei voida, kyllä mielestäni pitää Vuorisen puuttua asiaan niin saadaan katsomot turvallisiksi. (tähän sellainen silmienpyöräytyshymiö, kun ei tunnu eräille porilaisille menevän muuten sarkasmiluontoinen typeryydelle vittuilu perille)

Eli sinun edellinen viestisi oli sarkasmia?? Okei, se on sen verran vaikea laji, etten heti ymmärtänyt. Tämä muuttaa kaiken.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Toivottavasti TosiFanilla ja Toejeoen Veikolla oli leppoisat oltavat kotisohvalla. Minulla ainakin oli. Jätin menemättä peliin, koska istumapaikat oli loppuunmyyty. Kukaan ei ilti pakottanut minua menemään seisomaan. Kummallista. Oma valinta, joten turha ruikuttaa mistään.

Porilaisilla on muutenkin mennyt todellisuuden taju jälleen sekaisin. Hehkutetaan Satakunnan Kansan lööpissä isolla, että "KUMPI ON SYKSYN KUNKKU?" ennen peliä ja kehutaan kuinka Satakunnan joukkueilla menee lujaa ja peli on varsinainen hegemoniaottelu. Porilaiset sokaistuneina Lukon menestyksestä ostaa lippuja peliin varmana voitosta ja Syksyn kuningas-tittelistä.

Todellisuudessa Lukolla oli ennen peliä noin puolet enemmän pisteitä kuin Ässillä ja sarjasijoitus ensimmäinen. Ässien ylihypetetty ja onnistunut alkukausi oli kuitenkin runkosarja sija 11 ja kaksi voitettua ottelua varsinaisella peliajalla. Repikää siitä.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos porilaisilla oli mielestään huonot oltavat hallissa, niin muistakaa myös se ettei sinne ole kenenkään pakko mennä. Jääkää kotiin, niin ei tarvi valittaa.

Eipä siellä isomäen "jäähallissakaan" mitkään ylevät tilat ole silloin kun halli on loppuunmyyty.

Maksimi Voima osuu, voimansa tunnossa, asian ytimeen. Nyt on varmaan tyhmimmällekin porilaiselle tehty selväksi, että Rauman areenalle ei todellakaan haluta porilaisia kannattajia tunnelmaa pilaamaan. Aamuinen SK vahvistaa tämän. Lukon tj:n mielestä mitään pahoittelemisen aihetta ei ole ja porilaiset voidaan hyvin laittaa jatkossakin samoille paikoille (jos nyt sattuvat olemaan niin tyhmiä, että edelleen areenalle änkeävät). Kaikki oli hyvin ja mitään vaaraa tai hankaluuksia ei kuulemma ollut. Tietysti, kun seuran rahoitus perinteisesti tulee RTK- sedältä, eikä katsojilta, niin tälläiseen kommentointiin on kieltämättä varaa.

Isomäki ei liene kovin komea areena, mutta ymmärtääkseni esim. Jokeri fanit ovat lähettäneet Ässille oikein kirjallisen kiitoksen hyvin hoidetusta vierasfani toiminnasa hallissa. Varmaan Pataljoonakin lähettää Lukolle kirjeen, sisällöstä en osaa sanoa, että silleen...
 
Viimeksi muokattu:

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Todellisuudessa Lukolla oli ennen peliä noin puolet enemmän pisteitä kuin Ässillä ja sarjasijoitus ensimmäinen. Ässien ylihypetetty ja onnistunut alkukausi oli kuitenkin runkosarja sija 11 ja kaksi voitettua ottelua varsinaisella peliajalla. Repikää siitä.
Kai tämä nyt oli ja on suurelle yleisölle tiedossa? Ettei vaan ala menemään vati siellä suunnassa nurin, kun liputkin on myyty kahteen kertaan?
 

Voltti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kai tämä nyt oli ja on suurelle yleisölle tiedossa? Ettei vaan ala menemään vati siellä suunnassa nurin, kun liputkin on myyty kahteen kertaan?

Ihan sivullisena tässä huutelen, mutta tässä tarttee kyllä kompata. Perinteisesti menestyneiden joukkueiden nykystä menestystä jaksaa sietää helposti. Fanit ovat tottuneet asiaan, eikä huumassa ja kiimassa satu juurikaan ylilyöntejä.

Kun taas toistuvasti alisuorittanut Lukko nyt sitten kaahaa kaasu pohjassa niin ei kyllä ihan kaikilla meinaa mahtua takki päälle enää. Onneksi tässä ollaan Pelsun kannattajia, niin ei joudu kiusaukseen nähdä, kuoriutuuko itsestäkin Mr. Hyde jos menestystä pukkaa :)
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan uhallakin kirjoitan nyt jo 70-luvun tapahtumistakin.

Kun 80-luvun alkupuolella käytiin näitä Satakunnan paikallismatseja seuraamassa, niin muistan kun seisomakatsomoon ahtauduttiin sopuisasti kaikki 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Ihmeesti silloinkin mahduttiin, vaikka tupaten täyttä oli paikallispeleissä lähes joka kerta.

Kyllähän sinne mahduttiin, mutta ei mitään nähty. Kun alta 10-vuotias nappula joutui ison korston taakse täpötäydessä pääkatsomossa, niin koeta siinä sitten kurkkia jostain raosta kaukalon tapahtumia. Tosin tuohon aikaan hallissa ei ollutkaan kuin seisomapaikkoja plus ne 174 istumapaikkaa joihin menijöitä köyhälistö avoimesti kadehti.

70-luvulta muistan kaksi peliä joissa oli yli 7000 katsojaa. Tunnelma oli tiivis ja porukkaa pyörtyili sieltä sun täältä, kun ei oikein happi riittänyt.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Isomäki ei liene kovin komea areena, mutta ymmärtääkseni esim. Jokeri fanit ovat lähettäneet Ässille oikein kirjallisen kiitoksen hyvin hoidetusta vierasfani toiminnasa hallissa...

Ei nyt sitten... Ei.
Satuitko olemaan hallissa silloin kun nämä kiitolliset Jokerifanit täällä olivat? Se oli ihan täyttä helvettiä - seisomakatsomossa ei mahtunut liikkumaan, ulos ei päässyt tupakalle jne jne. Ihan jäätävää.

Jotenkin tuntuu siltä, että Suomessa on vieläkin vähän harrastelijatasolla tämä lätkäseuran johtaminen. Ainakin meillä Porissa. Lukon tilanteesta en tarkemmin tiedä...

Miten muuten Kuparinen pelasi?
 
Toivottavasti TosiFanilla ja Toejeoen Veikolla oli leppoisat oltavat kotisohvalla. Minulla ainakin oli. Jätin menemättä peliin, koska istumapaikat oli loppuunmyyty. Kukaan ei ilti pakottanut minua menemään seisomaan. Kummallista. Oma valinta, joten turha ruikuttaa mistään.

Sun käsitys kaupankäynnistä ansaitsisi kyllä jonkinlaisten tunnustuksen. Kyllä myyjälle raha kelpaa, mutta tuote on päin vittua.
Ymmärrän toki, että hyvät palvelutavat eivät ole vielä rantautuneet ihan jokaiseen pikkuiseen peräkylään.
 
Isossametsässä nyt on vielä enemmän ongelmia tuvan ollessa täynnä, kun Äijänsuolla. Tuon seisomakatsomo ongelman lisäksi muut järjestelyt eivät toimi yhtään. Nimim. "Ässät-Lukko pelissä erätauon verran kaljaa jonottanut"

Sikäli en ymmärrä tätä porilaisten jeesustelua siitä, että seisomakatsomossa oli ahdasta. Oli siellä muillakin ahdasta kuin patafaneilla, mutta pelin näki silti varmasti suurin osa? Porissa kun tulin myöhässä seisomakatsomoon, jouduin katselemaan yläkäytävällä ihmisten selkiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös